اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۶ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    درد در بیضه چپ داشتم.
    فرمودید سونوگرافی بیضه ها ساده و کالرداپلر بگیرم و جواب را بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آبان ۳( 1 سال پیش)
      فتق و اسپرماتوسلی که دارید منجر به این درد ها شده باید عمل بشه
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۸ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    درود جناب پروفسور
    در بیضه چپ طی معاینه بالینی صورت گرفته توسط همکاران شما تشخیص کلسیفیکاسیون داده شد و گفتند که مهم نیست و در سونوگرافی هم که صورت گرفت وجود واریکوسل و این کلسیفیکاسیون ها تشخیص داده شد.اقای دکتر از اون زمان تقریبا دو سه ماه می‌ گذرد احساس میکنم که اون توده کلسیفیکاسیون کوچکتر شده چون دکتر گفت حساس نشو کلا طبیعیه؟و اینکه واریکوسل باید حتما عمل بشه و اینکه چون مثل شما قاری قرانیم البته شاگرد شما هستیم میخواستم بپرسم در اوج که بالا میخونم واریکوسل را تشدید. میکنه؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آبان ۳( 1 سال پیش)
      باید آزمایش مایع منی انجام بدین خیر واریکوسل رو تشدید نخواهد کرد
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۶ آبان ۳( 1 سال پیش)
      ببخشید بابت کوچک تر شدن کلسیفیکاسیون ها طبیعی است؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آبان ۳( 1 سال پیش)
      باید سونوگرافی انجام بشه
    4. تصویر کاربر علی یکشنبه ۶ آبان ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر سونوگرافی کردم چیزی نگفت فقط گفت کلسیفیکاسیون هست میخواستم بدونم کلا کوچیک شدن این کلسیفیکاسیون مهم است؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 1 سال پیش)
      خیر کلا اون کلسیفیکاسیون ها مهم نیستند
    6. تصویر کاربر علی دوشنبه ۷ آبان ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر خدا حفظتون کنه واقعا یکی از لحظاتی که وجود خدا رو حس میکنم لحظه ای که شما اذان میگید، اجرکم عندالله
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 1 سال پیش)
      🌺
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر S شنبه ۵ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    جناب دکتر مدتی هست روی بیضه هام ضایعاتی ایجاد میشد، الان چند روزی هست نزدیک قبلی یه ضایعه برجسته جدید ایجاد شده که آبدار هست و خارش داره ، بهش دست میزنم دستم خیس میشه.
    ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.
    شایان ذکر هست که همسرم مبتلا به hpv تایپ ۱۶ و ۵۸ بودن که جدیدا ۱۶ پاکسازی شده از بدنشون.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۳( 1 سال پیش)
      این ضایعات زگیل نیستند بیشتر عفونت ریشه های مو و التهاب مطرحه براتون که میتونه بعد از شیو باشه
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۵ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام. ببخشید اقای دکتر ایا این ورم که در سمت راست الت تناسلی هست و درد هم نداره ایا با دارو رفع میشه تا خدمت برسیم دارو تجویز کنین ؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر اشکان شنبه ۵ آبان ۳( 1 سال پیش)
      عرض ادب. سوالم از اقای دکتر این است که با این وضعیت میتونم ورزش کنم و فوتبال بازی کنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۳( 1 سال پیش)
      بفرستید ببینم چیه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ایمان یکشنبه ۶ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام  دکتر 18 سالمه تقریبا لطفا در مورد وضعیت بیضه و مثانه راهنمایی کنید آیا عمل کنم؟
    وضعیت باروری چجوریه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ آبان ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر ایمان جمعه ۴ آبان ۳( 1 سال پیش)
      وضعیت چجوریه اشکال نداره چن سال دیگه عمل کنم؟ رو سطح تستسرونم ممکنه تاثیر گذاشته باشه؟
    3. تصویر کاربر ایمان جمعه ۴ آبان ۳( 1 سال پیش)
      بفرمایید لازمه الان عمل کنم ؟ بفرمایید چیکار کنم
    4. تصویر کاربر ایمان جمعه ۴ آبان ۳( 1 سال پیش)
      دکتر عکسارو تو پاسخ دومی ارسال کردم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آبان ۳( 1 سال پیش)
      با توجه به سونوگرافی واریکوسل شدیدی دارید بهتره که زیاد عقب نندازید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید
    من هر روز صبح که بلند میشم بیضه سمت راستم جلو تر از سمت چپ هستش که با دست درستش میکنم و جوری که انگار میخواد از زیر برگرده که با درست درستش میکنم انگار از زیر باد می‌کنه بعضی وقت ها اینطوری وقتی شل هستش کاملا درسته ولی بعضی وقت ها که جمع میشه احساس میکنم میخواد برگرده.اندازه ها کاملا طبیعی طبق تحقیقاتی که کردم حدود 5.5 سانت هست میخواستم بدونم این روند طبیعی هست توس بلوغ چون یهویی این اتفاق افتاد.
    مرسی🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      مورد خاصی نیست که نیاز به اقدامی داشته باشه فقط توجه داشته باشید با توجه به سن شما اگر دردهای ناگهانی در بیضه ایجاد شد باید سریعا به اورژانس مراجعه ‌کنید
    2. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      مرسی دکتر
      هیچ دردی هم ندارم فقط یه مورد بود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      گفتم حواستون باشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    واریکوسل یک طرفه در سمت چپ با قطر وریدهای واریسی 3.5تا4mm تاثیر در باروری دارد یا نه؟ نیاز به عمل دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      باید آزمایش انالیز مایع منی انجام بدین
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    هر دو بیضه از نظر اندازه، موقعیت و اکوتکسچر طبیعی هستند. قطر Rt. و بیضه های ستوان به ترتیب 42*20 میلی متر و 45*21 میلی متر هستند. میکرولیتیاز بیضه متوسط ​​دو طرفه مشاهده می شود.

    هیچ نشانه ای از ناهنجاری پارانشیمی یا S.O.L. در بیضه ها تشخیص داده می شود.

    هر دو اپیدیدیم اکوتکسچر و اندازه طبیعی را بدون SOL نشان می‌دهند.

    وریدهای شبکه پامپینی فرم هر دو بیضه در حالت خوابیده دارای حداکثر قطر حدود (rt: 2.4mm/lt: 2.8mm) در کالیبر هستند. انجام مانور والسالوا در حالت عمودی باعث افزایش قطر رگه های مذکور می شود (rt: 2.8mm/lt: 3.4mm).‏

    هیچ هیدروسل دو طرفه مشهود نیست.

    ایمپرسیون، میکرولیتیاز دو طرفه بیضه، واریکوسل دو طرفه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      آزمایش آنالیز مایع منی انجام شود
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۰ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده ۲۱سالمه مجردم حدود۴ماه پیش درد خفیف بیضه چپ داشتم به متخصص ارولوژی مراجعه کردم گفتند سونوگرافی انجام بدید،جواب سونوگرافی روکه دید گفتند واریکوسل گرید۲،ومجدد به یک فوق تخصص ارولوژی مراجعه کردم که با نجام معاینه فیزیکی گفتند هیچ مشکلی ندارید،حالا احساس میکنم بیضه هام کمی کوچک شده وبیضه چپم از راست کوچک تراست و مویرگ های ریزی روی کیسه بیضه میبینم واین که ادرارم بعضی اوقات کامل خالی نمیشه باید بادست کمک کنم که اخر ادرارم کاملا تخلیه بشه وکیسه بیضه بعضی اوقات خارش میده وکیسه بیضه هام کمی شل آویزان هست لطفا راهنماییم کنید جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ مهر ۳( 1 سال پیش)
      نیاز به عمل جراحی ندارید ۶ ماه بعد سونوگرافی مجدد انجام شود
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۳۰ مهر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام خدمت آقای دکتر ، ‌بنده فردی 42ساله ،مذکر و مجرد هستم مدتی است که هنگام خواب احساس می کنم محتلم شده‌ام اما وقتی بیدار میشوم هیچ ترشح و انزالی صورت نمیگیرد و این باعث درد بیضه ها و آلت من شده است به دکتر مراجعه کردم دارو های آنتی بیوتیک مثل سفالوزین تجویز کرده است جواب سنوگرافی بیضه هم مشکلی را تشخیص نداده است میخام بدونم علت عدم ارضا و انزال شدن و خروج منی در خواب هنگام محتلم شدن چیست ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ مهر ۳( 1 سال پیش)
      الزامی برای محتلم شدن در خواب نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر بنده 19 فرئوردین ماه عمل واریکسل انجام دادم(سمت چپ) الان پس از گذشت 2ماه برخی اوقات در یضه هایم دردی شبیه درد قبل از عمل احساس می کنم علت چیست؟ امکان دارد واریکسل دباره عود کرده باشد یا سمت راست آن باشد که عمل نشده؟
    آقای دکتر من 4 سال است که ازدواج کرده ام و هنوز فرزندی ندارم و این مسئله برایم حیاتی است خداوند خیرتان بدهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۳ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت جناب آقای دکتر
    آقای دکتر بنده پس از اطلاع از بیماری واریکوسل و مطالعه مِن باب این بیماری تا حد بالایی مطمئنم که مبتلا به این بیماری هستم.
    اما از آنجایی که مراجعه به پزشک برای چنین موردی برای بنده بسیار سخت است، سوال بنده در مورد نحوه‌ی معاینه است. آیا معاینه می تواند در مراحل اولیه تنها از طریق عکس و سونوگرافی پیش برود و یا حتما معاینه ی بالینی لازم و ضروری است؟

    با نهایت احترام
    سجاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      فقط معاینه
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دکتر..
    من مدت زیادی است که وقتی به دستشويي می روم باید دو سه بار ادرار کنم تا احساس کنم که کامل ادرارم تخلیه شده.
    عمل واريکوسل و هرني هم انجام داده ام. همش تصورم این بود که بعد از عمل دیگه مشکلم حل میشه اما متاسفانه نشده.. از عمل واريکوسلم 20 روز می
    گذرد
    آیا این موضوع ربطی به واريکوسل دارد ؟؟ با تشکر از لطف شما..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    سلام.خواهشمند است در مورد نتیجه آزمایش اینجانب نظر خود را اعمال بفرمایید در ضمن به دلیل استرس بالای اینجانب و ترس از دکتر رفتن و همچنین نداشتن سابقه در خود ارضایی میزان منی در آزمایش کمتر ار حد معمول انجام شد میزان تقریبی آن 4 تا 4.5 میل می باشد در منزل امتحان گردید..ایا اینجانب مشکل در بارداری دارم یا خیر؟ ممنون میشم بزرگواری فرمایید.شغل اینجانب راهبر بانک می باشم. و مدام در حال نشستن هستم و همچنین با لب تاب و کامپیوتر مدام در حال کار هستم.و8 سال هست داروی معده پنتونید ونولپاز استفاده می کنم.هیچ سابقه عمل یا رابطه مخاطره امیز یا استفاده از سیگار یا الکل ندارم.ورزش به هیچ عنوان انجام نمیدم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمايش كامل نيست
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    سن من سی و دو میباشد و سوال من از شما دکتر عزیز
    ایا تراز نبودن بیضه دلیل بر بیماری واری کسل میباشد و ایا مشکل ناباروری در من امکانش هست .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر ا.ف شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 832 مشاهده پرسش
    اقای دکتر شما رو به قرآن قسم میدم جوابمو بدید زندگیم در خطره ، در ازمایش اسپرم همسرم همه موارد در رنج آزمایشگاه قرار دارد بجز motility که ۴۵٪ گزارش شده و درصد اسپرم های سریع ۵٪ و اسپرم های با حرکت کند رو به جلو ۴۰٪ هست و اسپرم های بدون حرکت ۳۵٪ هست اگه لطف کنید و به من بگید که ایا مشکل همسرم جدی هست یا نه و ایا به جراحی نیاز دارد یا نه یه دنیا ازتون ممنون میشم، البته ما یک فرزند داریم و برای دومین فرزند اقدام میکنیم، بسیار سپاسگزارم ( تعداد اسپرم ها ۶۵ میلیون هست)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد مشكلي نداشته باشيد بر اسا ازمايش
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر . میخواستم بدونم هزینه ی عمل واریکوسل دو طرفه باروش میکروسرجری توسط شما چقدر هست ؟ و بیمه سربازی چقدر از این مقدار رو کم میکنه ؟ لطف کنید پاسخ رو برام ایمیل کنید ، چون همونطور که گفتم سربازم و باید بدونم دخل و خرجم چقدر میشه .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بر أساس تعرفه است
  • تصویر کاربر علی. شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام ، من شانزده سالمه و وایکوسل گرید سه دارم ، به پدر و مادرم هم نگفتم ، باید چه کار کنم ؟ لطفا راهنمای ام کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اول معاينه
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1318 مشاهده پرسش
    با سلام. من حدود 7 ماه پیش عمل واریکوسل چپ باز انجام دادم و پس از عمل تا الان لوله های اسپرم بر سمت چپ خیلی خشک و سفت شدن(مثل چوب سفت شدن) درحال که قبل از عمل اینطور نبود علاوه بر اون همچنین بلافاصله بعد از عمل دچار واریکوسل سمت راست از نوع شدید شدم، لطفا علت رو بگید و آیا درمان دارد بخصوص در مورد سمت چپ و اگر درمان دارد راهنمایی کنید. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    با سلام
    دلیل اینکه کیسه ای که بیضه ها توش قرار گرفتن خالی هست چیه آیا بیمارییه؟؟؟؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بكنيد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب