اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Abbas یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    بنده گاها دچار درد در ناحیه بالای بیضه سمت راست میکنم که بعد از رابطه جنسی درد بیشتر میشود البته سال گذشته به اورولوژیست مراجعه و معاینه شدم که دکتر گفتند چیزی نیست خواستم علت و اگه درمانی وجود دارد بفرمایید؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر برادر من تو بچگیش درمدرسه به آلتش ضربه خورده الان ۲۳سالشه درد داره چندوقته نمیتونه بشینه کلا موقع درد..ولی هی میگیره ول میکنه ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      باید توسط دکتر ارولوگ معاینه شود
  • تصویر کاربر فرشید پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    آقای دکتر مدتی هست متوجه شدم که زگیلهای سیاهرنگی روی پوست بیضه ها ایجاد شده. نگران شدم که مسری هستش یا نه و اینکه برای درمانش باید چکار کنم و به چه دکتری مراجعه کنم ارولوژ یا پوست؟ با توجه به اینکه رابطه جنسی پرخطر نداشتم خیلی نگرانم کرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام نگران نباش بیا با کرایو درمان میکنم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰الی۵۰۰
  • تصویر کاربر نيما شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1092 مشاهده پرسش
    سلام
    حدود ١٠ روز بعد از رابطه جنسي متوجه جوش به رنگ پوست در قسمت خلف پوست بيضه شد كه در ابتدا خارش داشت كه تصوير آن در عكس اول قابل مشاهده است.اين برجستگي حدود يك هفته بعد بدون هيچ درد و خارشي بود ولي تبديل به رنگ قرمز شد كه تا الان حدود يك ماه به صورت برجستگي قرمز مانده است وتنها در صورت تحريك ناحيه با دست خارش خيلي خفيف احساس مي شود كه تصوير اين برجستگي در عكس دوم قابل مشاهده است. نقطه هاي قرمز ديگر حدود 3-4 تا بدون برجستگي در نقاط ديگر بيضه به صورت پراكنده هم ديده ميشه كه تصوير بعضي ها در عكس دوم ديده ميشه.
    با توجه به اينكه شريك جنسي بنده قابل اعتماد مي باشد و ظاهر پاتولوژي چقدر احتمال هرپس (hsv)و يا پاپيلوما (hpv)وجود دارد و چه احتمال هايي براي
    اين مشكل مطرح است؟
    ممنون ميشم راه تشخيص و يا درمان را بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      روی بیضه را بیایید کرایو کنم بقیه مشکلی ندارد
    2. تصویر کاربر نيما پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون از پاسختون
      ممنون ميشم علت اين زائده رو بفرماييد.احتمال انتقال از شريك جنسي به بنده مي باشد يا علت ديگري دارد ؟ و مربوط به چه ويروس و يا پاتولوژي مي باشد؟
      با كرايو مشكل كامل حل مي شود يا احتمال عود و يا انتقال به شخص ديگري نيز وجود دارد ؟
      امكان تشديد زائده هاي قرمز ديگري كه در سؤال عرض شد برجستگي ندارند نيز وجود دارد ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر نيما جمعه ۲۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون از پاسختون
      اين ضايعه به صورت قطع ناشئ از پاپيلوما هست ؟
      احتمال انتقال به نقاط ديگر بدن خودم نيز وجود دارد ؟
      كرايو حتما نياز است يا درمان ديگري نيز دارد و با درمان جلوي ساير عوارض مانند كنسر گرفته مي شود؟
    5. تصویر کاربر نيما یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      متخصص پوست با توجه به تصوير ضايعه تشخيص قطعي آنژيوكراتوم گذاشتن.
      شما دليلي ديگه اي دارين كه فرمودين زگيل هست؟
      تصويري كه براتون فرستاده بودم رو مشاهده كردين؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      بهترین درمان کرایو است
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رحیمی جمعه ۲۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    پسرم در 38هفته باوزن 2500 بدنیا امد وبیضه سمت چپ نزول نکرده بود.در 2ماهگی ختنه انجام شد ومعاینات بعد آن دکتر عنوان کرد بیضه نزول کرده طوری که مشخص بود.الان پسرم 6ماه 18روزش هست معاینه مجدد دکتر گفتن بیضه نزول نکرده سونو گرافی هم تایید کرد در کانال اینگیونال میباشدودکتر آمپول اچ سی جی 1500 رو 8عدد تجویزکرد. بخاطر نگرانی ازآمپول با دکتر دیگری مشورت کرده وبا معاینه مجدد ایشون فرمودن نیاز به آمپول نیست وتا یکسالگی نیاز به مراجعه به پزشک نمیباشد.
    جناب آقای دکتربا توجه به نظر این دوپزشک برا بهبود سریعتروراهکار بهتر چه اقدامی لازم است؟متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده با درد بیضه سمت راست به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از معاینه تشخیص اپیدیدیمیت دادن و سلبرکس 100 جنتومایسین 80 و سیپزوفلاکسیسین 500 تجویز کردن بعد پنج روز از شروع درمان هنوز درد دارم البته هنگام لمس کردن بیضه متاسفانه دسترسی به پزشک هم فعلا ندارم حالا با توجه به اینکه بنده برای فشار خون لوزارتان و متورال مصرف میکنم و وزن و قدم هم به ترتیب ۹۷ و ۱۸۰ هست آیا میشه از دوز بالاتر سلبرکس که 200 هست برای کاهش درد استفاده کرد ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      درمانت درست است استراحت کنید درست میشود
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام من پسری 23 ساله هستم و مدتیست احساس میکنم یکی از بیضه ها بشدت بزرگ شده اند،بعد از سرچ های مختلف متوجه شدم که سایز بیضه بزرگتر از حالت نرماله،قطر بیضه 7 ونیم 8 سانت و عرض یا عمق 4 سانتی متر داره، بیضه یک تیکه است و آب جمع نشده که بگیم هیدروسله،چقدر احتمال داره این مشکل سرطان باشه و لزومی برای پیگیری هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو کنیذ از بیضه بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    کیسه بیضه کوچکی دارم و اکثر مواقع به صورت جمع شده است. مشکل خاصی وجود دارد؟
    در ضمن هر دو بیضه را میتوانم لمس کنم. من 29 سال سن دارم و مجرد هستم.
    دوستانم کیسه بیضه های به مراتب بزرگ تری دارند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من سالمید
  • تصویر کاربر هیوا سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    من یه روز یهویی دردی بین ران و بیضه راستم ایجاد شد که عمقی هم هست ولی خود بیضه راستم یک ذره درد خفیفی داره ولی التم درد نداره و سوزش ادرار هم ندارم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سونوگرافی کنید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر هیوا سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      جناب اقای دکتر الان از ظهر به بعد دردم خیلی کمتر شده و گاها هم دردو به رانم میزنه ایا جای نگرانی هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      پس‌نیازی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    دو ماهی است درد در بیضه سمت راست دارم بخصوص در هنگام نشستن روی صندلی. ولی در حالت ایستاده و حتی بازی والیبال دردی احساس نمی کنم ولی اگر شلوار تنگ پا کنم اذیت می شوم.سونوگرافی شدم و نوار مثانه گرفتم و دکتر نتیجه گرفت که پروستات دارم و داروی پروستاتان و آپو-ترازوسین تجویز کرد. بعد از دو هفته مصرف دارو همچنان درد وجود داشت و دوباره مراجعه کردم و داروی عفونت برای ده روز تجویز کرد و گفت اگر بعد از ده روز خوب نشد احتمالا تنگی نخاع داری و باید ام آر آی شوی. الان درد آرام تر شده ولی درد در کشاله ران و نزدیک آپانتیز هم احساس می کنم بخصوص وقتی خم می شوم درد شکم بیشتر و بعد از آن درد بیضه هم بیشتر می شود. با دکتر دیگری مشورت کردم و ایشان قرص آلفن ایکس ال 100 تجویز کرد ولی فایده ای نداشت. الان اگر مدتی روی صندلی بنشینم بعد از بلند شدن کشیدگی در زیر آپاندیز احساس می کنم. در ضمن در سال 92 آپاندیز را عمل کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید ودرمان نمیخواهد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 715 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب