اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر هانیه پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    برادرم میگه 2سالی میشه بیضه هام یکیش بالاس ودیگری پایین حدودا 1 ماهی میشه گاه گاهی زیر شکمش درد داره امشبم درد داشت بیضه هاشم درد داره و کمی حالت تهوع دستشویی داشت وقتی رفت ادرارش کم بود دلیلش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو کنید سالم باشد مشکلی نیست
  • تصویر کاربر Amir پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    فرمودی سونوگرافی بفرستم خدمتتون پیوست لطفا راهنمای کنید در مورد کیست و ارویکسول خیلی نگرانم ممنون میشم دقیق بفرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اصلا جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر Amir پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر فرمودی سونوگرافی رو بفرستم خدمتتون لطف راهنمای کنید چیزی خطرناکی هست یا نه خیلی نگرانم در مورد کیست هم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      واریکوسل خفیف است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام
    من 28 سالمه و حدود 12 سال خودارضایی انجام میدم...الان بیضه راستم از چپ کوچکتر شده حدودا 60درصد اندازه بیضه چپ...میخواستم بدونم با ترک خودارضایی این مشکل برطرف میشه؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      با ترم بهتر میشود
  • تصویر کاربر R.a جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    جناب پرفسور سلام نزدیک دوساله روی بیضه من چندین غده چربی شکل دراومده چه دستوری برا درمان میدین هر چی سعی میکنم نمیتونم عکسش و براتون بفرستم جسارتا اگه ممکنه تلگرامتون و بدین از طدیق تلگرام بفرستم .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      همینجا بفرستید
  • تصویر کاربر shahr77 جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید خواستم بدونم اگر بدون شرت برم سولاریوم مشکلی برای بیضه و التم پیش میاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      نه اصلا
  • تصویر کاربر hossein پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید مدتیه سولاریوم میرم خواستم بدونم پرتو مستقیم دستگاه سولاریوم به بیضه و الت اسیب میرسونه یا نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      نه نگران نباش
  • تصویر کاربر فیش جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر و عرض خسته نباشیید و طلب پوزش بابت سوال و محتوای عکس ها
    جوان مجرد 23 ساله هستم و قصد ازدواج دارم

    1-باتوجه عکس ها آیا من واریکوسل دارم؟البته هیچ دردی ندارم و پوست زیر بیضه ها گاها افتاده شده و گاها منقبض می شوند.

    2-در شش سالگی بیضه سمت راست مرا از داخل شکم برداشته و با برش جراحی در محل خود قرار داده اند.من هم که قصد ازدواج دارم می ترسم مشکلی برای باروری داشته باشم لطفا راهنمایی کنید

    3-آیا این مقدار انحراف آلت می تواند در نزدیکی بعد ازدواج مشکل ایجاد کند؟
    4-ضمنا آلت در هنگام نعوظ کمی سنگینی کرده و کمی پایین می افتد(90 درجه نمی ایستد)
    5-واحساس میکنم که کمی دچار زود انزالی هم هستم و شاید با معاشقه دچار انزال شوم چون هرچند که تجربه سکس واقعی ندارم ولی از حالات گذشته که برخی عادات زشت جنسی داشتم میشه گفت کمی دچار زود انزالی هستم
    6-و دو سه سال پیش هم گاها لایه سفید رنگی موهای اطراف بیضه را می پوشاندید و با ناخن هم قابل جدا سازی بود و لی چند سالی هست که حالت دیده نمی شود.
    ببخشید سوالها زیاد شد

    آقای دکتر استرس دارم که بابت این سه مشکل در زندگی زناشویی دچار مشکل شوم لطفا راهنمایی کنید
    آیا احتمال بروز مشکل ناباروری و سکس در حدی هست که باید در جلسه گفتگوهای خواستگاری باید به گونه ای اشاره ای به آن داشته باشم؟(چون اگر بعدا مشکل ایجاد شود شاید بگویند که چرا مشکلات جنسی خود را پنهان کرده بودی؟)
    آقای دکتر خیلی ممنون و مچکرم و خواهشمندم کمی بیشتر توضیح دهید چون استرس دارم.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید بیایید معاینه02122642744
  • تصویر کاربر توكلي جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر شب خوش ، من همسرم يه جوش سر سفيد روي بيضشون زده بود كه فشار دادن و بر اثر خارش ضخم شد ، ميخواستم شما ببينيد كه مشكل چيه و راهنمايي كنيد سوال تمام شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید ازمایش دهید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام
    میخواستم بدونم بین خودارضایی و سرطان بیضه ارتباطی وجود داره؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اصلا ارتباطی ندارند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمود سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2514 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر در حالت نرمال قطر وریدهای بیضه با چه قطریه؟ و با چه قطروریدی پزشک تشخیص واریکوسل گرید است . با تشکرئشا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشخیص واریکوسل فقط با معاینه است نه سونوگرافی
  • تصویر کاربر سونیا سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4843 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین اقای دکتر.
    شوهر بنده بعد از رابطه زناشویی به هیچ عنوان ابی ازش خارج نمیشه . و چون تو شهر کوچکی از اذربایجان غربی هستیم متخصصی نیست که بهش مراجه کنیم .خودش هم خجالت میکشد و برای رفتن به شهر دیگه برای مراجعه به متخصص تمایلی نشان نمیده. الان 3 ساله که عروسی کردیم و می خوام بچه دار شیم . میشه راهنماییم کنین مشکل از چی هستش ؟ و اگه امکان داره یه متخصص خوب تو شهر تبریز معرفی کنین . چون امکان اومدن به تهرانو فکر نکنم به دلیله دوری مسافت بتونیم بیایم.
    ممنون از لطفتون. موفق باشین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      علت عدم انزال باید بررسی شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من چند سالی هست که خود ارضایی دارم حدود 6سال من از عوارض اطلاع نداشتم الان که متوجه شدم میخوام توکل کنم به خدا ترک کنم اگه ترک کنم
    1-دیگه زود انزالی ندارم و برطرف میشه
    2-بیضه هام کوچیک شدن اونها چی به حالت طبیعی برمیگردن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه درست میشوند
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    با سلام و نهایت احترام
    جناب دکترمن 5سال قبل عمل واریکوسل انجام دادم الان دوباره برگشته گریدش3است درد هم دارم آزمایش اسپرم دادم گه جواب آن بصورت ذیل می باشد
    semen volome=3.00
    ph=7.60
    sprm cont=58.35
    motile sperms(%)=32.47
    progressive sperms(%)=30.17
    wbc(/hpf)=0-1
    normal morphology(%)=55.00
    a (rapid progressive=4.02
    b (slow progressive=26.15
    c (non progressive=2.30
    d (immotile=67.53
    با این آزمایش میتونم بچه دار شم دکتر یا باید واریکوسلم جراحی بشه؟بعد عمل بچه دار میشم یا کلا نمیشم؟ممنون میشم پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت اسپرمتان مختصری کم است اگر واریکوسل دارید با ید معاینه کنم
  • تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 7013 مشاهده پرسش
    سلام
    یکی از روش هایی که زیاد در طب سنتی برای درمان واریکوسل تبلیغ میشود زالودرمانی است.
    استفاده از زالوی پزشکی در درمان توسط FDA تایید شده:
    http://www.nbcnews.com/id/5319129/ns/health-health_care/t/fda-approves-leeches-medical-devices/
    مثلا در سایت پزشک زیر:
    http://www.shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=939

    من در میان دوستانم که این روش را انجام دادند رضایت را مشاهده می کنم. اما برای درمان خودم مردد هستم که ترشحات زالو عوارض داشته باشد و از طریق خون وارد بیضه شود. (آیا چنین چیزی امکان پذیر است که بزاق زالوی پزشکی از خون سیاهرگ به بیضه وارد شود و جذب شود؟)

    لطفا این روش را از نظر علمی بررسی کنید. من خودم گرید 3 دارم (تعداد اسپرم نرمال، تحرک و مورفولوژی ضعیف، تستوسترون کمتر از حد نرمال).
    اگر تمایل دارید، در مستند سازی علمی قبل و بعد از درمان خودم با این روش در مرکز تحقیقات حجامت با شما همکاری کنم و حاصل کار به جامعه پزشکی ارائه شود، نظیر افزایش تستوسترون با زالودرمانی واریکوسل.
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23026894
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من به این درمانها اعتقادی ندارم
  • تصویر کاربر سایه پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید، پس از نه ماه اقدام به بارداری در آزمایش اسپرم همسرم متوجه شدیم ایشان در بیضه سمت چپ واریکسل گرید 2به 3 و در بیضه راست گرید 1 دارند خوشبختانه ابعاد بیضه طبیعی است. آزمایش اسپرم هم تعداد اسپرم 1/8 میلیون در هر سی سی و نرمال مورفولوژی 40% را نشان داد. ویسکوسیتی آن بالا و رنگ GRAY بود. من خیلی نگرانم آیا با عمل یا روش میکروسرجی امیدی به بارداری طبیعی و زیاد شدن تعداد اسپرم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      باد معاینه کنم تا جواب قطعی دهم
  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    با سلام جناب آقای دکتر کرمی لطف می کنید بهم بگید علت تغییر نکردن آزمایش اسپرم بعد از عمل واریکوسل چی می تونه باشه؟ممکنه عمل بد انجام شده باشه ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عمل واریکوسل تنها 50 در صد موثر است
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب