اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (67 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمد جمعه ۳۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    تو کلیه چپم یه سنگ ادراری 9 میلیمتری بود که از کلیه حرکت کرده و به داخل حالب رفته و گیر کرده اقای دکتر اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید و بگید کدوم عمل رو بهتر میدونید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب ستگ حاب من در سایت را بخوان و فیلم عمل را ببینید09351142080
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام.میخواستم بدونم هزینه اندوسکوپی برای سنگ کلیه چقدر میشود.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بر اساس تعرفه
  • تصویر کاربر زینب یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید آقای دکتر
    ببخشید من خانمی25 ساله و متاهل هستم.قبلا درمورد بیماری همسرم سوالاتی از شما پرسیدم. به تعداد زیاد دچار سوزش ادرار میشوم. چندروزی بعلت کمردرد دارو مصرف میکنم و در این بین یک شب دچار تب و لرز شدید شدم و به پزشک مراجعه کردم و سرم زدم. الان تب و لرز ندارم ولی احساس کمی درد خفیف در پهلوها و سوزش و گاهی تکرر ادرار هستم. با توجه به اینکه سابقه عفونت ادراری خفیف داشته ام و قصد بارداری دارم میخواهم بدانم ایا عفونت کلیه یا مثانه دارم و به پزشک مراجعه نمایم؟؟خواهشمندم سریعتر به بنده پاسخ بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      آزمایش دهید
  • تصویر کاربر بابك یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام من از دو روز پيش إدرارم خوني شد و كدر با احساس دل درد نسبتا شديد در ناحيه زير شكم كه تا بيضه ها كشيده ميشود سابقه سنگ كليه هم دارم ولي سونو رفتم گفت سنگ نداري همچنين آزمايشات خون مربوط به كليه همگي نرمال بودند به نظر شما مشكل كجاست و بأيد چه كنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو و آزمایش ادرار صوری است
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    پیرو سوال قبلی ميخواستم بگم که. برادر من 7ماهشه . آیا الآن ميشه عملش کرد این که قبلا فرستادم آخرین سونوگرافیش بود. در ضمن قبلا عکس رنگی و عکس هسته ای هم گرفتیم که گفتن تنگی داره.ممنون اگه ميشه سریع پاسخ بديد..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر داوود یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشد آقای دکتر من به طور اتفاقی آزمایات کلیه رو انجام دادم بعد از سونو گذافی ب من گفتند یه کلیه ام کوچیکه و80 هستوپلاسیده شده ویه کلیه ام بزرگه120هست آقای دکتر خیلی نگران شدم گفتن احتمال اینگه کلیه ام رو از دست بدم هست آیا درسته گفتن اگه کلیه بزرگمم پلاسیده بشه هر دوش از کار میوفته لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر طلایی جمعه ۳۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    پدر من 51 سال سن دارددر اثر ضربه دنده ایشان دچار شکستگی شد و دکتر سونوگرافی تجویز کردند که در نتیجه ان توده با ابعاد 4.4 در 4.5 سانتیمتر تشخیص داده شد . و مجدد سی تی اسکن با تزریق تجویز شد و در این بررسی توده با ابعاد 5.5 در 5.6 در کلیه راست و همچنین توده دیگر با ابعاد 31 میلیمتر در همان کلیه و توده دیگر با ابعاد 12 میلی متر در کلیه چپ تشخیص داده شده .این تفاوت سایز در سونوگرافی نشان دهنده رشد زیاد توده است ؟ توده همان کیست است؟ و ما چه اقدامی باید انجام دهیم . همچنین بهترین مرکز بیوپسی کلیه کجاست؟
    1. تصویر کاربر طلایی چهارشنبه ۲۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نیاز به درمان نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ایا توده جامد است یا کیست
    3. تصویر کاربر طلایی یکشنبه ۲۵ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      توضیحی نداده اند فقط در جواب سی تی نوشته شده توده در واکنش به ماده حاجب enhancement است .الان چند روز است که پای سمت چپ و کمرشان به شدت درد میکند .پدر من روحیه خوب ندارند و هنوز نمیداند که توده دارد. فقط فکر میکند شکستگی دنده باعث این درد هاست . اگر توده بدخیم باشد درمان قطعی دارد یا با پیگیری درمان فقط داریم بیشتر اذیتش میکنیم ؟ و برای کاهش دردش چیکار کنیم ؟البته پدرم با تمام دردش سرکار میره و ما هم بخاطر اینکه نیوفته مخالفت نکردیم .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر این است سرطانی میتواند باشد حتما بیایید ببینم09351142080
    5. تصویر کاربر طلایی چهارشنبه ۲۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      دلشوره دارم از ادامه درمانش میترسم .فقط یچیزی بگید درداشو اروم کنه .دیگه رو پاش نمیتونه وایسه .فقط میخوام درد نبره .مشروبات الکلی واسم خوبه؟
    6. تصویر کاربر طلایی چهارشنبه ۲۸ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      دلشوره دارم از ادامه درمانش میترسم .فقط یچیزی بگید درداشو اروم کنه .دیگه رو پاش نمیتونه وایسه .فقط میخوام درد نبره .مشروبات الکلی واسش خوبه؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام
    پسری 22 ساله هستم که به دلیل عدم تخلیه کامل مثانه ،سونوگرافی انجام دادم و 50ccباقی مانده ادرار داشتم که به تجویز دکتر یک ماه تامسولوسین مصرف کردم که تاثیری نداشت و برای اگاهی از تنگی احتمالی مجرا رادیو لوژی انجام دادم که تنگی مجرا نداشتم و مجرا طبیعی بود و به تجویز دکتردر حال استفاده از بتانکول کلرايد هستم که با توجه به این که یک هفته از مصرف این قرص میگذرد بهبودی که حاصل نشده بلکه کمی هم بد تر شدم و در کلیه سمت چپم احساس درد میکنم به نظر شما باید به مصرف قرص ادامه دهم ؟علت درد کلیه چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ادرار باقیمانده زیاد نیست نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 7071 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده 33 ساله ام و مدتی است کلیه هایم درد خفیفی دارد. آزمایش ادرار و سونوگرافی هم رفتم. در آزمایش کمی خون در ادرار دیده شد. اما در سونوگرافی وضعیت کلیه ها عادی گزارش شد. دکتر برایم آتی بیوتیک هایی تجویز کرد و تا مدتی از درد خبری نبود.
    الان مدتی است که دردم را تحت نظر دارم و متوجه شده ام بعد از عمل جنسی این درد ایجاد می شود. در ضمن من هیچ نشانه ی دیگری جز این درد حفیف در کلیه هایم ندارم که آن هم بیشتر در سمت راست است. نه سوزش ادرار دارم، نه تب، تکرر ادرار یا هر نشانه ی دیگری.
    ممنون می شوم اظهار نظر کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر ارام جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    این متن رو تقریبا یک ماه پیش ارسال کردم اما جوابی نگرفتم.
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر کرمی.
    من قبل از رمضان رفتم سنوگرافی دادم و نتیجیه سنگرافی چنین بود:
    "- در بررسی اولتراسونیک کلیه سمت راست دارای اکوی کورتیکومدولاری نرمال می باشد
    - کلیه راست به دیامتر 120mm اندازه نرمال دارد
    -اثری از سنگ و هیدرونفروز در کلیه سمت راست مشاهده نشد
    -مثانه دارای ضخامت جداری طبیعی می باشد
    - اثری از سنگ یا ضایعه فضاگیر جداری در مثانه دیده نشد
    - مایع ازاد در لگن مشاهده نگردید

    - کلیه چپ به دیامتر 66mm کوچکتر از اندازه نرمال و ضخامت پارانشیم کاملا کاهش یافته و اکوی آن افزایش یافته است(ESRD)
    - دو کیست به دیامترهای (MM19&16) در پارانشیم کلیه سمت چپ مشاهده شد."
    من البته روزه هم گرفتم.
    البته زیاد معنیش رو نمی دونستم دکتر سنوگراف هم چیزی نگفت.
    الانم دنبال یک دکتر خوب در استان کردستان می گردم.
    ای دکتر شرایت کلیه هام خطرناکه.
    البته باید یاداور بشم که در بچگی مشکل کلیوی داشتم.خودم یادم نمی اد ولی می گن سنگ کلیه داشتم.
    خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مشکلی نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 734 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 652 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 814 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب