اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (67 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر دکتر دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام جناب استاد بزرگوار پدرم 70 سال سن دارند اندازه پروستات 57*54*52 و حجم تقریبی آن 83 سی سی است بعد از تخلیه مثانه بیش از 35 سی سی رزیدوی ادراری میماند و تنها 60 درصد از حجم مثانه تخلیه میشود و تشخیص BPH داده شده است/دایورتیکول در مثانه در جدار خلفی و چپ به ابعاد 26*26*21 میباشد و حداقل یک سنک به ابعاد 15 میلی متر در ان است سنگ دیگری در لومن مثانه به ابعاد 3 میلی تر است/بیمار حدود 10 سال دارو های مربوط به BPH را استفاده نموده است /به نظر حضرتعالی بهترین روش برای رفع مشکل بیمار کدام روش جراحی است؟جراحی باز؟ TURP؟ یا سایر موارد و آیا حضرتعالی وقت دارید بیمار را خدمتتان بیاورم؟ با سپاس دکتر حمید شمس دانشگاه شهید بهشتی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بر اساس شرح حال خوب و جامعتان عمل جراحی باز ایده ال است
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بدلیل ریزش مو مدتی اسپیرونولاکتون مصرف می کنم خواستم بپرسم ایا عوارض این دارو بعد از قطع دارو از بین میروند الان سه ماه مصرف می کنم عارضه بزرگی پستان یا کاهش میل جنسی در من نبوده ؟ لطفا مرا بدرستی راهنمایی کنید چون موهام برام خیلی مهمند ؟ با چ دوزیی احتمال عارضه این دارو کمتر میشود باتشکر بازم خواهش می کنم ک کامل منو راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو عوارض از بین میرود
  • تصویر کاربر محمدعلی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1076 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام خسته نباشید
    قبل از هرچیزلازم میدانم که بخاطر ایجاد سایت بسسسسسسسیار عالی که ارائه داده اید و نیز اطلاعات عالی آن از شما تشکر و قدردانی کنم.
    بنده 3 سوال از محضر شما دارم :
    بنده بخاطر وجود خون در ادرار به پزشک مراجعه و پس از معاینات لازم و سیستوسکوپی زخم و کمی بزرگی پروستات تشخیص داده شد. و پزشک محترم 3 نوع قرص برای بنده تجویز فرمودند.
    واما سوالات بنده :
    1- آیا در دوران بیماری مقاربت یا همبستری باهمسر برای بنده ضرر دارد یاخیر ؟
    2- آیا خوردن قرصهای توابخشی جنسی مثل WEGRA 100 قبل از مقاربت ضرر دارد یا خیر؟
    3- بعضی پیشنهاد داده اند برای از بین بردن سنگ کلیه آبجو یا شراب نوشیده شود .آیا این مشروبات برای پروستات ضرر دارد یا خیر؟
    قبلا از لطف و محبتی که خواهند فرمود بینهایت سپاسگذاری مینماید.
    با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب سوال1-بله2-ضرری ندارد3-اصلا خیری ندارد جز ضرر
    2. تصویر کاربر محمدعلی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جناب دکتر کرمی سلام
      لازم میدانم بخاطر لطف وعنایتی که فرمودید و نیز از راهنماییهای بسیار سودمندتان صمیمانه و باتمام وجود از شما تشکر وقدردانی کنم. ضمنا به شما و همکاران محترمتان خسته نباشید عرض میکنم.
      سلامتی شما و خانواده محترم را از درگاه خداوند متعال خواهانم.
      خداوند حافظ و نگهدار مردان بزرگی چون شما باشد.
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 994 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید سونوگرافی کلیه انجام دادم دکتر گفت پروستاتت در حال بزرگ شدن است چکار باید بکنم البته در کلیه چپ هم سنگ 4میلیمتری دارم کلیه من قبلا هم سنگ داشته وبا سنگ شکن از بین بردم 63 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ نیاز به درمان ندارد برای پروستات مراجعه کنید
  • تصویر کاربر حمیده سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 676 مشاهده پرسش
    با سلام پدرم 73 سال سن دارد وتا به حال علامت خاصی از بزرگی پروستات نداشته .درپی افت فشار وانتقال به اورزانس وداروهایی که مصرف شده در سی سی یو دچار احتباس ادراری گردیدوازمایش خون بالا بودن اوره 99وکراتینین4/4وpsa11/1را نشان داد که بعد از سوند ازمایشات کراتینین به 1/4واوره33 تبدیل شد..نگرانیم سرطان بدخیم پروستات باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر psa پائین نیاید باید نمونه برداری شود اگر زیر 4 باشد باید پروستات جراحی شود
  • تصویر کاربر hh جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 716 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید ادرارمن باتاخیرانجام میشودواحساس میکنم مثانه ام کامل تخلیه نشده است وبه همین خاطرشب هانمیتوانم راحت بخوابم وگاهی اوقات ادرارمن دوشاخه میشودآیامشکل ازپروستات من است؟درضمن 17ساله هستم.
    باتشکرممنون میشم اگه سوالم جواب بدید
    درضمن دکترعدد2درایمیل من انگلیسی هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      17 ساله مشکلی به نام پروستات نداریم اگر نگرانی مراجعه کنید02122642744
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عموی من سرطان پروستات دارد و پروستات ایشان خارج شده است و تحت شیمی درمانی نیز قرا گرفنه اند اما در یک ماه اخیر بشدت پاهایش درد میکند اگر نیاز باشد نزد شما ویزیت شود و حال عمومی ایشان خوب نیست خواهش میکنم جواب بدهید خیلی اورژانسی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      در خدمتم
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر کرمی من سمت چپم درد خفیفی داشتم رفتم سونو گرافی کردم برای کلیه سمت چپم نوشتهfullnessخفیف ایا مشگلی بعدا برام ایجاد نمیشه در ضمن چه دارویی باید بخورم******برا پرستات هم نوشته ابعاد طبیعی دارد و اکوی هموژن به حجم27ccرویت شد ایا مشگلی نیست واگه هست دارو چه بخورم برام مفیده متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیریدivp
  • تصویر کاربر دارابی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    با سلام نتیجه آزمایش خون پدر من psa 66بود سن ایشان 78سال است علایم خونریزی و سوزش ادرار ندارد اما فشار خونش بالاست و تپش قلب نامنظم دارد تشخیص دکتر معالج این است که مهره های انتهایی کمر هم درگیر شده اند . به نظر شما نمونه برداری لازم است؟ امکان عمل جراحی جطور؟ ضمنا بیمار از نظر قلبی و چربی خون ، قند خون ، کبد مشکلی ندارد اما در ناحیه کمر و قفسه سینه درد دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نمونه برداری واجب ولی عمل نمیخواهد هورمون درمانی جهت کنترل از پیش روی ضروری است در خدمتم
  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2036 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،من جوانی ۲۴ساله هستم.به صورت مادرزادی اژنزی کلیه سمت چپ هستم.از حدود ۱سال پیش دچار عفونت اپیدیدم سمت چپ و واریکوسل گرید ۳در همین سمت و گرید۲در سمت راست شدم.با دارو درمان جواب نداد.با سونگرافی ترانس رکتال . ivp,سی تی تری فازیک و ازمایشات و همچنین سیستوسکوپی متوجه شدند ک کیست مولرین داکت دارم و پزشکم گفتند ک عفونت از همین طریق منتقل میشود به اپیدیدم.و گفتن باید کنار بیام با مشکلم و عملش ریسک بالایی داره،از نظر ناباروری و مشکلات ادراری...یک پزشک دیگر هم فرمودند ک اقدامی نیاز نیس و بعد از ازدواج و رابطه جنسی بهبود میابد!
    به نظر شما عمل به صلاحه؟من هر ۲ماهه یک بار ۲هفته درگیر عفومت و درد و سوزش شدید میشم.به تازگی هم یک اسپرماتوسل نزدیک بیضه چپم روی اپیدیدم به وجود امده ک کوچیک هم نیس ولی حرکت میکنه.
    اقای دکتر شما عمل رو توصیه میکنید؟عمل به روش باز هست؟عوارضش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با مدارکتان حهت ویزیت و نظر نهائی تشریف بیاورید 02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 800 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب