اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (67 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام آقای من ۵۵ سال سن دارم جواب آزمایش
    Free-psa 0.19
    Prostatic specific antigen 0.49
    آیا مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید من قبلا به مطب شما مراجعه کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر محمدی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    بنده (free psA ./4) و (total paA 1/6 ) راهنمایی بفرمایید مشکل دارم در ضمن یاداور میشود (free pSA/psA ./3) می باشد با تشکر (در ضمن ورزش سنگین بدنسازی انجام میدادم که مدتیست بدلیل کرونا فعلا قطع کردم)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      خوبه مشکلی نیست ، اگر علایم ادراری دارین شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید
    من ۳۰ سال سن دارم و بیضه چپم از راست بزرگتر هست (حدود ۶ میلیمتر در طول و تقریبا ۲ میلی متر در عرض و عمق) درد و توده و این موارد هم نداره... میخواستم بدونم طبیعی هست؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      این میزان طبیعیه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام
    ازسال 92 بزرگی پروستات و بالا بودن psa دارم دو الی سه سالی است که هیمپلازیا و پروترال 0.4 اوپاس میخورم اخیرا ام ار ای پروستات دادم که پیوست میباشد رنج psaدر حال افزایش میباشد طی یک جدول ارائه داده ام
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    ایا سرطان پروستات است یا بزرگی خوش خیم یا التهاب دو عدد پیوست ارائه داده ام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر psa تون کمتر از ۴ هست نیاز به کاری نیست و سالانه psa تکرار شود ، اگر بالای ۴ هست بهتر است نمونه برداری انجام شود
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ۳۸ ساله هستم چند وقتی هستی سوزش مقعد خیلی کمی دارم دردی تیرکشیده از الت به طرف چب بیضه دارم سونو گرافی شکم و لگن تقربا چند ماه پیش دادم همه چی نرمال بود میخاستم بدونم دلیل سوزش مقعد و درد چیه در ضمن مشکل نعوظ دارم و ادم کاملا عصبی و استرسی هستم ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی را تکرار کنید ، اگر باز هم نرمال بود شاید التهاب پروستات باشه
  • تصویر کاربر تهرانی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام
    من در طی دو سال گذشته بدلیل بالا بودن PSA سه بار بیوپسی شده ام ، که جواب پاتولوژی منفی بوده است ، با این حال در آخرین آزمایش خون ، PSA من عدد 44 را نشان می‌دهد ، بناچار در بیمارستان خاتم ، PTSCANهم انجام داده ام ، حال سوالم اینست که چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      MP -MRI انجام شود
  • تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده ادارم اول با فشار خارج میشد ولی بعدش فشار را از دست میداد و بصورت ارام ادار خارج میشد و بصورت کامل مثانه تخلیه نمیشد. و موقعی که ادار دارم احساس گز گز سر آلتم حس میکنم که فکر میکنم باید سریعا تخلیه کنم ولی وقتی میرم ادارم اونقدری نبوده که بهم فشار میاورده.
    آزمایش ادار دادم خون درونش بود.
    سونوگرافی دادم که الصاق میکنم همه چیز طبیعی بود.
    یه دکتر ارولوژ مراجعه کردم قرص تامسولوسین و سیپروفلوکساسین و داکسی سیکلین و یه قرص برای سوزش ادار داد.
    حالا میخوام از شما وقت بگیرم بیام احتیاج هست فوری بیام ؟
    چند سال پیش پیشتون بخاطر واریکوسل اومدم که گفتین فعلا مشکلی نداره زیاد نیست.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      همون داروها رو ادامه بدین فعلا نیاز به مراجعه نیست
  • تصویر کاربر مجرد پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر

    من چند روز پیش از شما سوالی پرسیدم که فرمودین آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام بدم. با توجه به اینکه در سوال قبل دیگر نمی توانستم چیزی بنویسم. در ادامه علایم که الان دارم و سوال قبل و نتایج آزمایش هارو میذارم. ممنون میشم جواب بدین.

    آقای دکتر من این موارد رو از خودم دوباره میگم:
    سوزش ادرار ندارم
    فشار ادرار خوب هست
    تکرر ادرار ندارم
    فقط مقدار بعضی وقت کمی درد در ناحیه کشاله ران راست (خیلی کم چپ)احساس می کنم. معمولا موقع حرکت پوشیدن شلوار و جوراب که روی یه پا هستم و هر وقت یه کمی بهش فشار میاد.
    درد خیلی نیست و تنها جایی از بدن که با لمس احساس این درد رو تشدید میکنه قسمت بین آلت و ران راستم هست. درد در بیضه ندارم. کمی کمتر هم شده اما بازم بعد از حدود یک هفته از قطع مصرف سیپروفکت هستش. درد در قسمت زانو و پایین ران تقریبا تمام شده است.

    ممنون میشم با توجه به ازمایشات و اطلاعات که در سوال قبلی هست بفرمایید آیا مشکل خاصی هست و کلا بفرمایید مشکل چی هست. گرفتگی عضلات، التهاب پروستات

    ممنون

    سوال قبل:

    قرص سیپروفکت - پرسش 233949

    سلام

    من 29 ساله و مجرد هستم. من حدود یک ماه پیش دو بار موقع جنب شدن دردی رو در الت احساس کردم. و بعدا دیگر این درد موقع جنب شدن تکرار نشد. همچنین بعد از حمام و استفاده از صابون دچار سوزش ادرار در حد یک بار ادار کردن میشدم. برای این دو مورد به دکتر مراجعه کردم و بدون آزمایش خاصی به من قرص سیروفکت 500 برای ده روز و هر روز دو قرص تجویز کردند. بعد از مدتی قرص ها را خریداری کردم و ده روز استفاده کردم. در طول این ده روز درد در ران و پای راست، درد در عضلات دست و تیر کشیدن دست رو تجربه کردم و همچنین بعضی وقت ها درد در پشت بیضه رو هم تجربه کردم. وقتی دست میزدم به بیضه دردی نداشتم مثل اینکه درد در پشت اون ناحیه بود و همچنین زیر ناف هم درد داشتم بعضی وقت ها. در طول مصرف قرص من متوجه شدم که سوزش ادرار فقط بخاطر صابون بوده و با حذف صابون کلا حل شد. با این حال دارو ها رو تا ده روز استفاده کردم. الان که دارو ها تموم شده درد در پا به صورت کمتر رو احساس می کنم که شامل ران و زانو بیشتر در پای راست میشه. همچنین در اطراف الت رو هم بیشتر در سمت راست احساس می کنم ولی جایی مشخصی نیست که با فشار دادن اون درد بیشتر بشه. این علایم نسبت به قبلا کمتر شده اما من نگرانش هستم چون میخوام ازدواج کنم ایا مشکلی هست احساس می کنم با گفتن این موضوع به نامزدم ممکنه بخاطر یه موضوع کوچک و یر مهم ناراحتش کنم و با این حال نمیخوام کسی رو هم بدبخت کنم.

    آقای دکتر من یاد رفت خدمت شما بگم که الان حدود چهار روز از زمانی که دیگه قرص سیروفکت استفاده میکنم گذشته. علایم کمتر شد ولی هنوز کم و بیش هست.
    و قبلا هم در طول مصرف معمولا یک ساعت قبل از زمان قرص بعدی این درد در ناحیه پا و اطراف بیضه سمت راست مشهود میشد. همچنین بیضه سمت راستم هم کمی بالاتر از بیضه سمت چپ هست و جلوتر هست. ولی دردی در ناحیه بیضه ندارم.

    اگه فکر می کنیم این علایم خطرناک هست با توجه به اینکه قصد ازدواج دارم بفرمایید.
    ممنون
    میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      همه چی خوبه ، مشکلی نیست و نیاز به کار خاصی نیست
  • تصویر کاربر ایرج یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    ممنون بابت تشخیص و تجویزتون
    امروز آخرین کپسول داکسی سیکلین 100 را مصرف نمودم. لازم به توضیحه حدود سه روز است ترشحی ندارم ولی کماکان در دفع ادرار کندی احساس می شه... سئوالم اینه که چنانچه بعد از چند روز مجددا ترشح مشاهده بشه چیکار باید بکنم. چون قبلا عرض کردم طی این یکسال این دوره درمانها را بهمین صورت انجام دادم ولی مجددا ترشح مشاهده شده. در ضمن شما نفرمودید که همسرم هم باید تحت درمان قرار بگیره؟ چون طی این مدت یکسال ارتباط و نزدیکی مکرری داشته ام. البته ایشان نه سوزش نه خارش و نه ترشح و عفونتی در ادرار مشاهده نکرده.... چنانچه جوابتان مثبت است بفرمائید چه دارویی و به چه مقداری مصرف کنند. ممنون می شم جواب سئوالاتم را دریافت کنم تا مجددا ارسال نکنم... متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      همان درمان برای همسر انجام شود وگرنه عود میکنه
  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی عزیز و مردمی سلام و تشکر من 54 سالمه تکرر ادرار و قطع و وصل دارم اندازه حجم پروستات 24 سی سی است PSA توتال 68 درصد و آزاد 24 درصد است1_ چه دارویی مصرف کنم 2_آیا نیاز به پیگیری دارم 3_آیا عدد آزمایش PSAدر اثر افزایش سن و نیز نزدیکی قبل از آزمایش تغییر دارد؟ بسیار بسیار ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ازمایشتون رو بفرستین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 5 سال پیش)
      شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 800 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب