پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی حقیقت دارد؟

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

آیا خودارضایی باعث ناباروری میشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آیا خود ارضایی باعث نازایی میشود؟

ایا خود ارضایی زن باعث نازایی میشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آیا خود ارضایی باعث عقیم شدن میشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آیا خودارضایی باعث ناباروری مردان میشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آیا خود ارضایی باعث زود انزالی میشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ایا خود ارضایی باعث ضعیف شدن چشم و بدن میشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ایا خودارضایی باعث واریکوسل میشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضایی از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضایی از نظر علمی در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (169 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    با عرض سلام و خسته نباشید.
    حدود ۲هفته پیش کمر درد خیلی بدی گرفتم به خاطر سنگینی شغلم.
    با استراحت ورزش شنا و انپول های مسکن و شل مننده عضلات متاسفانه هنوز خوب نشدم.
    و اینکه تو این ۴روز اخیر درد بیضه هم گرفتم.بیضه سمت راستم فقط درد داره و اینکه نه بزرگ شدن.نه سفت شدن.نه قرمز فقط درد میکنه که گاهی وقتا دردش شدید میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید و چه توصیه هایی دارید.با قرص مشکلم حل میشه؟چه قرصی رو پیشنهاد میدید.؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بیضه بکنید
  • تصویر کاربر مهدیار پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1335 مشاهده پرسش
    سلام مجدد دکتر.من بعداز دو ماه که از عمل واریکوسلم میگذره الاندارم بدنسازی کار میکنم..ولی بعد از اومدن از باشگاه احساس درد در بیضم میکنم که نگرانم میکنه که واریکوسلم دوباره عود کنه..در ضمن من فق بیضه چپم سالمه و راستیه کوچیکه..میخواستم بپرسم درد بیضم برای چیه؟میشه کاری کرد که دیگه درد نگیره؟کلا نباید دیگ بدنسازی برم یا میتونم هم بدنسازی برم و هم بیضم درد نگیره؟حتما بگید که درد بیضم برای چیه آخه من تعجب میکنم الان دو ماه و نیمه که از عمل گذشته و دکترم بهم گفت که میتونی بدنسازی کار کنی..با تشکر بسیار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به علت ورزش سنگین است
  • تصویر کاربر غلام پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با عرض پوزش خدمت شما سوال قبلی رو زود ارسال کردم. راجع به اسپری و ژل هایی که در داروخانه ها به فروش میرسن آیا مورد تایید هستند یا نه؟ و در صورت استفاده باید روی قسمت بیضه استفاده بشن یا رو قسمت ذکور؟ استفاده صحیح چگونه است؟ قرص هایی مثل سیلدنافیل و اینا چطور؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      توضیحات حضوری است
  • تصویر کاربر غلام پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 5246 مشاهده پرسش
    سلام دکتر- به زوداننزالی شدید مبتلا و نعوظ شل دارم به حدی که با کوچکترین تحریک و قبل از رسیدن به نعوظ با انزال مواجه هستم و اصلا جهش منی ندارم و با فشار دست بیرون میاد. سه سال قبل به اورولوژیست مراجعه کردم قرص پروپرانولول، سیتالوپرام و کپسول فلوکستین دادند که واسه مدتی بد نبود؛ اما چون ازدواج نکرده بودم پیگیر نشدم. از پارسال به روانپزشک مراجعه کردم اول قرص های بوپروپیون، بوسپیرون, کلونازپام، سرترالین و کپسول جنسینگ رو تجویز کردند و بعد به سرترالین خارجی(اسنترا)، نورتریپتیلن و تری فلوپرازین تغییر دادند.اما مشکل همچنان باقیه. 1- تو سایت ها راجع به قرص داپوکستین خوندم؛ تو ایران وجود داره و تایید شده هست یا خیر؟ 2- درمان دارویی غیر از داروهای مذکور وجود داره؟ چکار کنم؟ 3- واسه جهش منی و قوی شدن نعوظ غیر از تمرین کگل درمان دارویی وجود داره یا نه؟ تشکر از مطالب مفیدتون لطفا جواب ها جدا ذکر بشن، هرچند نوعی زیاده خواهیه!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    واقعا دست تون رو میبوسم بخاطر اینکه جواب من رو دادین .
    اما آقای دکتر پس علت درد من چیه ؟ الان اصلا درد در بیضه ندارم 4 ماه هم هست که ندارم اما درناحیه شکم احساس درد دارم که از چهارشنبه که داشتم دیگر الان ندارم اما من در زیرقفسه سینه احساس میکنم ازداخل گرم هست نه اینکه سوزش باشد فکرمیکنم که از داخل انگارگرم هست و یه احساسی دارم . به نظر شما ممکن هست درد سمت چپ شکم و درد سمت چپ کمر که روزچهارشنبه داشتم و الان ندارم بخاطر همین باشد ؟ یعنی بخاطر معده است؟
    اقای دکتر من پیش متخصص کلیه که رفتم قرص هیوتکس 10 و قرص سبکس 200 داد ولی من فکرمیکنم شاید بخاطر معده هست . به نظر شما من چه کار کنم؟
    اقای دکتر من امسال کنکور تجربی دارم و درسم هم خوبه نمی خوام مشکلی برام پیش بیاد که از درسم عقب بمانم . در ضمن اگه میشه دکتر خوب تو شهر گرگان بهم معرفی کنید ؟
    کمکم کنید خواهش تا عمر دارم دعاتون میکنم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلتان عصبی است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 30 ساله ام 6 ماهه که میخوایم بچه دار بشیم ولی تا حالا این اتفاق بیوفتاده آزمایش اسپرموگرام انجام دادم خواستم ببینم با توجه به ازمایشات میتونم بچه دار بشم؟ در ضمن یک ماهی هم هستش که هر از گاهی مشکل نعوظ هم دارم البته این دو سه روز اخیر بیشتر شده. لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت اسپرمتان ضعیف است واریکوسل دارید
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه اقای دکتر
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر تورو خدا اگه میشه راهنماییم کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    5. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      من تو اردبیل سکونت دارم باید به کجا مراجعه کنم؟
    6. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر آیا خطر جدی منو تحدید میکنه؟ میتونم تو آینده نزدیک بچه دار شم؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خواستی بیا ببینم02122642744
    8. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر آیا خطر جدی منو تحدید میکنه؟ میتونم تو آینده نزدیک بچه دار شم؟
    9. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر با توجه به نتیجه ازمایشم اسپرمم خیلی ضعیفه؟ لطفا اگه میشه راهنماییم کنید؟؟
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    از اینکه وقت خود را در اختیار دیگران میگذارید و به سوالات پاسخ میدهید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشکر عزیز
  • تصویر کاربر ه.و جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت استاد ارجمند جناب اقای دکتر کرمی من حدود 10 روز قبل عمل واریکوسلکتومی ب روش میکروسکوپی انجام دادم و با توجه ب توصیه پزشک مبنی بر عدم نزدیکی تا 2 هفته در خواب مایع منی ار من خارج شده در روز 10 ک موجبات نگرانی و تشویش خاطر ب خاطر اینکه مشکلی برای عملی ک انجام دادم ایجاد میکنه یا نه خواهشمندم من را راهنمایی کنید و جواب را خصوصی ب ایمیل بنده ارسال کنید در صورت امکان در صفحه عمومی پخش نشوداینجانب دستیار پزشکی میباشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصا نگران نباش مشکلی پیش نمی ایدل
    2. تصویر کاربر ه.و جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام مجدد ممنون از بذل محبت و لطفتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خواهش
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشی خدمت آقای دکتر کرمی.
    آقای دکتر من جوانی 30ساله ومجرد هستم.حدود 2ماه پیش هرزگاهی درد دربیضه سمت راست نزدیک کشاله رانم و احساس کمی کمردرد و درد پهلوی سمت راستم داشتم، نزدیک به4ساله که کلیه هام سنگ سازن ولی تاحالا دفع سنگ نداشتم چندروز پیش واسه درد بیضه راستم به پزشک متخصص مراجعه کردم و واسم سونگرافی نوشت که بعداز سونو بهم دکتر گفت که کلیه هات سنگ دارن باز و پروستاتت هم یکم عفونت داره و واسم روغن کدو و چند قرص آنتی بیوتیک تجویز کرده.الان دوروزه که استفاده میکنم ولی یکم باز درد بیضه راست دارم.خواستم بپرسم تشخیص پزشک درست بوده آقای دکتر؟ این عفونت حاد نیست؟ مشکلی واسه پروستاتم پیش نمیاد؟ سرطان بعدا نمیگیرم.توروخدا جواب سوالمو بدید.خیرببینیت ایشالا.ایشالا همون خدا و قرآن همیشه کمکتون کنه.
    جواب سونگرافی به این شرح هست :
    ابعادکلیه راست37×103میلیمتر وابعاد کلیه چپ39×101میلیمترودرحدطبیعی هستند.
    اکوی پارانشیم هردوکلیه نرمال است.
    افتراق کورتیکومدولاری کلیه ها درحدطبیعی است.
    تصویردوسنگ به طول های 5و3.5میلیمتربترتیب درقسمت تحتانی کلیه راست و میانی-تحتانی کلیه چپ دیده شد.
    هیدرونفروز درکلیه ها رویت نشد.
    درحالبها اتساع قابل ارزیابی مشهودنیست.
    مثانه اکوفری وباضخامت جدارطبیعی است.
    بعدتخلیه مثانه حجم باقیمانده ادراری 18سانتیمترمکعب است.
    ابعادبیضه راست 21×36میلیمترو ابعاد بیضه چپ22×35میلیمتر واکوی آنها طبیعی است.
    اپیدیدیم بیضه ها نرمال است.
    قطروریدهای شبکه پامپینیفورم درحالت استراحت وبامانوروالسالوادردوطرف درحد طبیعی است ویافته ای بنفع واریکوسل دیده نشد.
    ساک هرنی وهیدروسل دراسکروتوم رویت نشد.
    درنواحی اینگوینال دوطرف ضایعه فضاگیر، ساک هرنی ولنفادنوپاتی دیده نشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاملا سالم
    2. تصویر کاربر بهزاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر سلام مجدد.مرسی که جواب سوالمو دادید.
      ببخشید آقای دکتر، فقط خواستم بپرسم باتوجه به جواب سونگرافی ، آیا اون یکم عفونت پروستات که پزشک متخصص بهم گفته بود رو دارم؟؟
      مرسی آقای دکتر.خیر ببینی ایشالا همیشه.خداوند واسه خانوادت و جامعه که مدیون شماست نگه ات داره وهمیشه پابرجا باشید.
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    با سلام.دکتر من مدتا پنج سال است خود ارضایی بادست می کنم و هجده سال سن دارم.مدتی دوسال پیش با درد فتق یا قسمتی از آن درسمت راست به اورولوژیست مراجعه کردم.که پس از سونو و آزمایش گفت سالمی و اندکی شن کلیه ادراری داری مجددا امسال متوجه تغییر حالت بیضه راست شل بودن نسبت به چپ و پایین بودن آن شدم مدتی که خود ارضایی نمی کنم بیضه بزرگ و با قوام می شود در سمت راست و دردی به طرف راست شکمم از فتق تا بالا می زند.دوباره به دکتر رفتم و سونو سالم بود و شن خم نبود ولی از بیضه سونو نگرفت.دکتر لطفا با دقت بخوانید و مرا راهنمایی کنید میخواهم تر ک کنم درد نمی گذارد.هر دکتری رفتم متاکاربامول و ناپروکسن داد.من شهرستانی ام.لطفا کمک کنید...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سایت من را بخووانید
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

آیا برجستگی‌های مشکوکی در ناحیه تناسلی‌تان ظاهر شده و نمی‌دانید زگیل هستند یا فقط یک جوش بی‌خطر؟…
بی اختیاری ادرار وضعیتی است که در آن، فرد نمی تواند جلوی نشت ناخواسته ادرار خود را…
سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب