پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی حقیقت دارد؟

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

آیا خودارضایی باعث ناباروری میشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آیا خود ارضایی باعث نازایی میشود؟

ایا خود ارضایی زن باعث نازایی میشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آیا خود ارضایی باعث عقیم شدن میشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آیا خودارضایی باعث ناباروری مردان میشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آیا خود ارضایی باعث زود انزالی میشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ایا خود ارضایی باعث ضعیف شدن چشم و بدن میشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ایا خودارضایی باعث واریکوسل میشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضایی از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضایی از نظر علمی در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (169 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر: پسر 5 ساله ام از یکسالگی متوجه شدیم که سنگ کلیه دارد و در سن یک و نیم سالگی در بیمارستان مرکز طبی برای خارج کردن سنگ عمل باز کردند از سه سنگ که در کلیه چپش داشت فقط بزرگه را که حدود 10 میل بود خارج کردند. از آن وقت تاکنون تفریبا هر سه ماه یک بار سونوگرافی گرفته ایم. بیشتر سونوها را پیش دکتر جنتی انجام داده ایم که طی تقریبا سه سال گذشته به تناوب اندازه های متفاوتی اعلام می کردند که بعضی وقتها بزرگ می شد بعضی وقتها کوچک می شد. و گاها هم پیش می آمد که می گفتند سنگ دفع شده و چیزی وجود ندارد. اما نکته ای که وجود داشت این بود که دو سه بار به صورت همزمان در جاهای مختلف سونو می گرفتیم که اکثرا با نظر دکتر جنتی اختلاف داشتند و اندازه های بزرگتری را اعلام می کردند. و وقتی این مساله را با دکترهاش(دکتر مدنی - دکتر اتوکش) در میان می گذاشتیم بیشتر نظر دکتر جنتی را قبول می کردند. بهر حال الان در وضیعت موجود طبق آخرین سونوگرافی کیله چپش دارای دو سنگ به اندازه های 8 و 3.3 میل می باشد و الان چهار پنج روزی هم هست که تکرر ادرار دارد و تقریبا هر 30دقیقه دستشویی می رود که بعضی وقتها حجم ادرار معمولی دارد اما بعضی وقتها هر چه زور هم می زند ادراری ندارد. آزمایش گشت ادرار هم دادیم و همین امروز جواب دادند که منفی بود. مدارک به پیوست به حضوتان ارسال می شود.ضمنا داروهایی که مصرف می کند پلی سترات کا روزی سه بار هر بار 8 سی سی، قرض ب6 هر روز یک عدد 40 میلی گرمی، هیدروکلرتیازید هر روز نصف قرص. وزن خوش هم 18.5 کیلو می باشد. لطفا راهنمایی بفرمایید. قبلا از اینکه توجه می فرمایید ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید مدارکتان را کاملا ببینم
  • تصویر کاربر پارمیس سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من تقریبا نزدیک به یکماهی است در کشاله ران خود دارای درد مختصری هستم اما این درد همیشگی نیست و درد بیشتر در قسمت باسن و کمر من هست من یک عکس mri گرفتم در اون نوشته شده است
    mild centrolateral protrusion of L3-L4 , L4-L5 with Mild discopathy are noticed ایم مربوط به کمر هست در لگن نوشته شده :
    lateroversion of uterus toward left side is present '
    Follicular cysts is present ate left adnex
    Subserosal fibroma alose is present at uterine wall
    sacroiliac joint is normal
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      جراح ستون فقرات بروید
  • تصویر کاربر mojtaba پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    آیا کجی وطول آلت قابل درمان است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مربوط به کلیه نیست
  • تصویر کاربر mojtaba پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    آیا کجی وطول آلت قابل درمان است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم عمل کجی آلت در ویدیو یوتیوب آدرس من را ببینید
  • تصویر کاربر تهراني سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشيد . من ٢٨ سالم هست و بيضه سمت چپ بالا مونده به عبارتي پنهان هست و تا به امروز هيچ مشكلي نداشتم و در رابط جنسي هم مشكل نداشتم سوْال من اينكه در آينده مشكل بوجود نمياد با اين مسله ، با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید در بیاورید شانس تبدیل به سرطان بالاست02122642744
  • تصویر کاربر نوشین یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    با سلام

    آقای دکتر من همسرم واریکوسل داره آنالیز اسپرم هم رفته زیاد خوب نبود میخواستم بدونم ایا با iui میتونیم بچه دار بشیم یا نه باید همسرم عمل بشه و عکس انالیز اسپرم رو براتون میفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه کنم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدجواد پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    باسلام به آقاي دکتر من يه دوهفته است احساس درد خيلي کمي در اطراف بيضه ميکنم وبعضي وقت ها درون کيسه که بيضه هام قرار دارند گرم ميشود ودر پايين بيضه سمت چپم احساس بک برامدگي ميکنم لطفا کمک کنيد آيا واريس بيضه است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 24155 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر با تشکر از مطلالب مفیدی که تو سایتتون قرار دادید یه راهنمایی می خواستم ازتون:
    مدتی قبل که با همسرم آمیزش به صورت ایستاده داشتم وزن همسرم رو انداختم روی آلتم بعد از آلتم یه صدایی مث صدای شکسته شدن اومد ولی زیاد درد نگرفت اونوقت آمیزش رو ادامه دادم تا تموم شد.بعد رفتم سرویس بهداشتی بعد ازینکه ادرار کردم آخر ادرارم چند قطره خون اومد .حدود 3 روز همین حالت واسم پیش میومد بعد از ادرار بعد دیگه قطع شد.الان چند ماهه که ازون اتفاق می گذره مشکل خاصی ندارم فقط الان یک نقطه از یک سوم بالای آلتم سمت راست ،گاهی درد می گیره و وقتی ازون نقطه آلتم رو خم می کنم به سمت پایین راحت تر و با مقاومت کمتری خم می شه و وقتی به سمت چپ و راست خم می کنم به سمت راست بیشتر از سمت چپ خم می شه.حالا می خوام بدونم مشکلم چیه ؟آیا باید برای درمان اقدام کنم؟(بیام واسه ویزیت)یا به مرور زمان خوب می شه؟
    ممنون می شم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر سپاس که شما راخدابرای ما گذاشته تابتوانیم حرف بزنیم دکتر ازبچگی بعداز هفت سالگی که ختنه ام کردن مثل جوش اما گوشتی ریز دورهادورالت من وجود دارد از چیست ایا راهی دارد درمان کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر محمدعلی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    جناب اقای دکتر باسلام جواب ازمایش اسپرم من به شرح زیر میباشد .خواهشا بفرمایید مشکلی هست یا نه
    یکسال میشود که قصد بچه دار شدن داریم ولی نشد
    Volume:2
    Color:milky
    Viscisity:mod
    Ph:7.2
    Count:۲۸.۹۰۶
    Rapid progressive:20.8%
    progressive:32.5%
    total progressive:53.3%
    non progressive:44.2%
    live ratio:97.5%
    None motile:2.5%
    Normal morphology:60%
    Abnormal morphology:40%
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب