پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی حقیقت دارد؟

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

آیا خودارضایی باعث ناباروری میشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آیا خود ارضایی باعث نازایی میشود؟

ایا خود ارضایی زن باعث نازایی میشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آیا خود ارضایی باعث عقیم شدن میشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آیا خودارضایی باعث ناباروری مردان میشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آیا خود ارضایی باعث زود انزالی میشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ایا خود ارضایی باعث ضعیف شدن چشم و بدن میشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ایا خودارضایی باعث واریکوسل میشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضایی از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضایی از نظر علمی در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (169 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    مدتی هست که بیضه ی راست و کمر من درد میکنه و این درد گاهی کم و گاهی زیاد میشه. اما قرار گرفتن بیضه ها طبیعی و بالای بیضه ی راست کمی برآمدگی وجود داره. توضیح بفرمایین چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر Hamed سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد
    آقاي دكتر بنده ٢٥ سال سن دارم،و متاسفانه دچار كجي آلت هستم،و اين هم ميدونم ك نياز به عمل داره
    و به همين علت با مطب شما تماس گرفتم،اما هر بار كه تماس ميگيرم كسي پاسخ گو نيست،
    لطفا علت اين موضوع رو بفرمائيد و اينكه به چه صورت بايد تماس بگيرم براي ويزيت شدن..
    و اينكه ميخواستم بدونم هزينه اينگونه عمل بطور تخميني چقدر ميشه؟؟
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      0351142080 در خدمتم
  • تصویر کاربر اخمدی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام اقای د کتر خسته نباشید اقای دکتر من سه سال پیش عمل واریکوسل چپ کردم ولی بعد از سه سال باز درد در بیضه چپم ازارم میده دکتر عمومی رفتم برام یه سری انتی بیوتیک داد مصرف کردم دو هفته ای خوب بودم ولی باز درد دارم درد همراه با سوزش بنظر شما چیکار کنم درد م یه حالت مزمن پیدا کرده در طول روز چندین بار دردم میگیره شبا بیشتره وصبح که از خواب بیدار میشم گاهی بیضه راستم وکلیه ها هم درد میگرن کلافه شدم با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      زیاد سرپا نباشید
  • تصویر کاربر بیمار پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    من پسری ۱۸ ساله هستم که اندازه الت تناسلیم ۱۱ سانته میخواستم بدونم ایا نیازی هست برای درمان به متخصص ارولوژی یا مردان مراجعه کنم یا این اندازه مناسب و طبیعی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      نرمال است 2- راهی برای بزرگی نیست سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 693 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر/سرعت انزال(دفع منی) در رابطه جنسی طولانی تر از موقعی است که فرد خودارضایی میکند یا فرقی نمیکند که چه موقع منی اش در بیاید؟
    1. تصویر کاربر مهدی جمعه ۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر جواب ندادید
  • تصویر کاربر نيما پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد
    اقاي دكتر من ١٨ سالمه
    از وقتي هم كه يادمه التم رو به پايين كج بوده.از اول هم موقع نعوظ واسه اينكه معلوم نباشه و خجالت ميكشيدم اونو به سمت پايين خم ميكردم.
    كجي التم بين ٣٠تا٣٥ درجه هستش
    تا حالا رابطه اي هم نداشتم
    ولي احساس ميكنم باهاش به مشكل بر بخورم.خيلي ذهنمو مشغول كرده
    عكس رو هم ميفرستم
    لطفا جواب بدين
    طول التم حدود ١٦ سانت
    خيلي خيلي نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم عمل من در یوتیوب را ببینید عمل میخواهد02122642744
  • تصویر کاربر سیدهادی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    بنده سال 91 مجراری ادرای رو عمل کردم بار دوم نیز سال 93 برج 7 عمل کردم الان هم رفتم دکتر خواست سوند برام بزنه چند تا سوند رو امتحان کرد رد نشد و میگه باید عکس رنگی بگیری و شاید باید از اول عمل کنی الان با ادرارم مشکلی ندارم فقط استرس زیادی دارمتازه فهمیدم که بعد از عمل باید سوند بزنم که متاسفنه در این دو عمل هیچ وقت بعد از عمل سوند نزدم خسته شدم اقا دکتر راهنمایم کنید میشه عکس رنگی بگیرم و برای ویزیت بیام سمتتون (سیدهادی از اهواز)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      درمان تنگی مجرا مدارا است
  • تصویر کاربر سروش دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام و عرض ادب
    انحنای آلت تناسلی بنده به سمت پایین هست، فکر می کنم از ابتدا به شکل بوده است، 1- آیا به نظر شما ختنه کردن باعث ایجاد آن نشده. 2- آیا درمان آن امکان پذیر است به گونه ای که اندازه آن تغییر نکند. 3- آیا بعد از عمل در میزان میل جنسی تاثیر منفی نخواهد داشت. 4- هزینه عمل حدودا چقدر است و آیا بیمه پشتیبانی می کند .....
    با تشکر از حوصله جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر منیر دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر کرمی :
    سوال من در رابطه افتادگی مثانه هست که چند سال هست که افتاده آیا به جز عمل جراحی راه دیگه ای برای درمانش وجود داره در ضمن همراه با عمل میشه پوست شکم و چربی اضافه اونو برداشت ممنونم و سپاسگزارم اگه سوالم رو جواب بدهید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان جراحی است
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمت اقای دکتر
    واریکوسل دارم بیضه سمت چپ من کوچک تر از بیضه سمت راست من هست بعد از عمل واریکوسل بیضه چپ رشد کرده و اندازه بیضه راست میشه یا نه؟
    اگر نمیشه پس راهی هست که رشد کنه و هم اندازه بشه؟
    و سوال بعدی هم اینه که بعد از عمل تمامی رگ ها از بین میره یا حداقل کمتر میشه که اندازه کیسه بیضه به ظاهر یکسان باشه ؟
    ایا اگه دیر تر برای عمل اقدام کنم اسیبی به بیضه سمت چپم وارد میشه؟
    زودتر عمل کنم بهتره یا عجله نکنم و در اینده اقدام کنم اسیبی به بیضه وارد نمیشه ؟
    بسیار ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عمل برای بزرگی بیضه کمک نمیکند زود عمل نید بهتر است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب