اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي حقیقت دارد؟

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقيم شدن به دليل خود ارضايي

آيا خودارضايي باعث ناباروري ميشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آيا خود ارضايي باعث نازایی میشود؟

ايا خود ارضايي زن باعث نازايي ميشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آيا خود ارضايي باعث عقيم شدن ميشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آيا خودارضايي باعث ناباروري مردان ميشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آيا خود ارضايي باعث زود انزالي ميشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ايا خود ارضايي باعث ضعيف شدن چشم و بدن ميشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ايا خودارضايي باعث واريكوسل ميشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضايي از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضايي از نظر علمي در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (173 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعادت پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 42 سالمه واندازه پروستاتم 51*46*47 چکار باید بکنم آیا خطرناک است در ضمن حجم 59cc است. اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 813 مشاهده پرسش
    بنده هشت روز که عمل واریکوسل رو انجام دادم ولی متاسفانه بالای بخیه هام درد و سوزش دارم واز طرفی میخواستم بدونم تا چند روز بعد از عمل نباید سکس داشته باشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      شروع کنید
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام . من چند ماهی هست که دونه های ریزی روی آلتم زده شده و به مرور بیشتر شده و کمی به خشکی میزنه . وقتی هم لمس بشه احساس میشه .میخواستم بدونم چیه . زگیل نباشه . و چه درمانی داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    باسلام
    من 34سال سن دارم ومجرد هستم الان دو روزی هست که دردی درناحیه شکم پهلو و کشاله ران دارم که مربوط به علایم التهاب پروستات میباشد که همین مشکل را در 5سال قبل داشتم که با مصرف ترازوسین و افلوکساسین خوب شد ایا الان هم با این داروها خوب میشوم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      بدون ویزیت دکتر استفاده نکنید
  • تصویر کاربر یوسف پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام. من مردی 41 ساله هستم در سونوگرافی از کلیه کیست کورتیکال به ابعاد 18*16 mm بدون سپتوم و جزء سالید در کلیه چپ دیده شد. دکتر سونوگراف به من گفت نیاز به کار خاصی نیست. من نگرانم لطفا بفرمایید باید چکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر Reza پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوبی? من آلتم 16 یا 17 سانته میخواستم بدونم چطوری واقعا بزرگتر میشه موثرترین راه چیه محبت میکنی بگی
    تشکر زیاد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشاز طبیعی است
  • تصویر کاربر فلیکا پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 858 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت شما
    دختری ۲۴ ساله هستم چند ماهی میشه بی اختیاری ادراری گرفتم؛ چند ماه پیش متوجه شدم بمقدار خیلی کمی گاهی ادرار ازم دفع میشه که فکر کردم شاید فقط یه حسه یا مال رحممه بعد چندوقت حالم خوب شد ولی دوباره شروع شده(نزدیک دو ماه میشه) ولی اینبار بیشتر یعنی کاملا یک قطره ازم دفع میشه و میبینم لباسم خیس شده (تقریبا ۳-۴بار در روز این اتفاق میفته)موقع عطسه و سرفه حتما ولی شده گاهی هم همینطور که نشستم باز یک قطره ازم دفع میشه،وقتی لباسمو چک میکنم میبینم جایی مه خیس شده فقط خیس نیست بلکه یه ماده ی سفیدرنگ کمی هم وجود داره.
    دوماهه عادت ماهیانه نمیشم و تقریبا از همون موقع دوباره این مشکلم شروع شده.
    ۱۶۰قدمه و ۱۰۰ کیلو وزنمه و چاقی شکمی و زیرشکمی زیادی دارم(زیرشکمم بیشتره طوریکه کاملا حالت افتاده و آویزان داره)،استرس هم دارم و بتازگی موهای زائد هم در نواحی چانه ام رشد کردن البته خیلی کم هستن و فقط یدونه کاملا مشخصه ولی از نوجوونی زیرگلوم هم مو داشت،ولی این موی روی چانه ام خیلی ضخیم و محکمه،از دبیرستان هم داخل رانهای پام موهای زائد داشتم،زود هم عصبی میشم.
    موقع وضو دو تا سه بار میرم دستشویی تا مثانه ام خالیه خالی بشه و دیگه احساس نکنم به دستشویی رفتن نیاز دارم،موقع نماز استرس میگیرم.گاهی حس میکنم دارم میترکم ولی وقتی میرم دستشویی میبینم ادرارم خیلی کم بود.خوراکی های شیرین هم خیلی دوست دارم و خیلی میخورم مثلا خیلی موقع ها شده بعد از غذا اگه چیز شیرینی نخورم عصبی میشم چون خیییلی دلم میخواد و احساس نیاز میکنم.
    ممنون میشم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار عصب مثانه
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    باسلام. اقای من ۴۴سال سن دارم احدود یکسالی هست که تکرر ادرار پیدا کردم و احساس میکنم که مثانه کامل تخلیه نمیشود و بعد بصورت قطره قطره خارج میشود . و گاهی زمان ادرار کردن منی خارج میشود و گاهی بیضه درد میگرفتم تا اینکه به پزشک مراجعه کردم و ازمایش psA نوشتند. که psa total ,753. وpsa feery. ,153 ایا بنده باید برای تست سرطان اقدام کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      عدد را درست ننوشته اید
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    باسلام.عذر میخوام میخواستم ببینم طول الت با عمل جراحی افزایش پیدا میکند.وتاچند سانتیمتر امکان افزایش وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه راهی ندارد
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام اگه زگیل در مجرای مرد باشه چه راه کاری داره.فریز و لیزر و منجمد کردن انجام دادیم اما خوب نشده.راهی دیگه لطفا پیشنهاد بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      بسته به محل است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر mahdi پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 640 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری 19 ساله ام هفته ای سه باز خود ارضایی میکنم.میخواستم بپرم مشکلی برام پیش نمیاد .ایا بعد می توانم زنم را حامله کنم.و چه کار کنم تا اب منی بیشتر بشه .وگاهی وقتها بیجای اب سفید اب زرد رنگی از من خارج میشه ایا این بیماری است یا که عادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن با ورزش و مشغولیتهای دیگر کم و ترکش کن مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 680 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در اینکه اضظراب و استرس و مشکلات روحی شکی نیست آخه تکرر ادرار م بعد شکه فوت عزیز ترین کسم که خیلی بهش وابسته بودم اتفاق افتاد . من بعد فوت مادر بزرگم میگرن اعصبی گرفتم دست و پاهام همش میلرزید حتی از ترس اینکه ام اس داشته باشم ام آر آی مغز دادم که خداروشکر سالم بود .... من پشت سر مادربزرگم تپش قلبم گرفتم و همش کابوس و ناامیدم و همیشه فکر میکنم سرطان دارم با این خونی که تو ادرارم آزمایشگاه دید دوبرابر افسرده شدم :( بااین قطرات ادراری که وقتی می ایستم ازم میاد با این تکرر ادرار که هر بار میرم دستشویی مقدار کمی ادرار می یاد . با اینکه سونو 5 بار دادم و خداروشکر سالم بود یک کیست چربی 6 میلیمتری فقط تو کلیه راستم بود هنوزم میترسم نکنه سرطانه یا نکنه خود ادراری پیدا کردم :\\\'(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلتان بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 685 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب