اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي حقیقت دارد؟

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقيم شدن به دليل خود ارضايي

آيا خودارضايي باعث ناباروري ميشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آيا خود ارضايي باعث نازایی میشود؟

ايا خود ارضايي زن باعث نازايي ميشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آيا خود ارضايي باعث عقيم شدن ميشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آيا خودارضايي باعث ناباروري مردان ميشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آيا خود ارضايي باعث زود انزالي ميشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ايا خود ارضايي باعث ضعيف شدن چشم و بدن ميشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ايا خودارضايي باعث واريكوسل ميشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضايي از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضايي از نظر علمي در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1061 مشاهده پرسش
    دکتر سلام .من واریکوسل درجه یک دارم و چند وقتی هست که روی بیضه چپ ام در سمت چپش چیزی مثل یک رگ برجسته هست که با دست لمس میشه .(نه داخل کیسه بیضه .روی خود بیضه).میشه کمکم کنید به خدا شهر ما ارولوژ نداره .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر سهيل شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما اقاي دكتر عزيز اقاي دكتر من روي قسمت رانم دقيقا زير كشاله ران قسمتي كه ران ها بهم سايش دارن روي پاي چپ 2 زگيل و روي پاي راست 4 زكيل در امد چند سوال از شما داشتم كه ممنون ميشم جواب بديد

    اقاي دكتر با توجه به اينكه ويروس پاپيلوما هيچ گونه درمان دارويي نداره و فقط سيستم ايمني بدن ميتونه ويروس هارو از بين ببره شما توصيه ميكنيد كه من داروهاي تقويت سيستم ايمني مصرف كنم براي مقابله با اين ويروس لعنتي؟

    سوال دوم از كجا متوجه بشم به تيپ هاي كم خطر نظير 6و 11 و يا تيپ هاي پر خطر نظير 16و18 مبتلا شدم؟؟

    سوال سوم در صورت ابتلا به تيپ هاي پر خطر ايا خطر سرطان يراي من كه اقا هستم هم زياد هست يا فقط براي خانم ها خطر سرطان ايجاد ميكنه چون طبق تحقيقاتي كه توي نت كردم همش در مورد سرطان واژن و دهانه رحم خانما صحبت شده بود و در مورد خطر سرطان زايي اين ويروس لعنتي در اقايون به مطلبي بر نخوردم در سايتي هم خواندم كه به ندرت در اقايون باعث بدخيمي ميشود و خطر اصلي براي خانم هاست ميخواستم نظر شما هم در اين مورد بدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سوال چهار اقاي دكتر ايا با وجود اين ويروس بنده عمر طبيعي خواهم داشت يا در سنين بالا باعث ايجاد سرطان خواهد شد؟؟

    سوال 5 اقاي دكتر اين كه ميگن باعث سرطان ميشه در صورتي اينكه زگيل ها درمان نشوند خود زگيل ها سرطاني ميشوند يا ممكن هست در جايي كه زگيل وجود نداشته باشد سرطان ايجاد كند؟؟؟؟

    و در پايان اي كاش من اين اطلاعات رو زودتر به دست ميوردم كه رابطه جنسي برقرار نميكردم من زماني از نظر جنسي خيلي فعال بودم كه اي كاش نبودم ولي از اين به بعد ديگه رابطه برقرار نميكنم كه از ابتلا به بيماري هاي بدتر نظير ايدز و هپاتيت جلوگيري كنم نرچند كه توي سن من كه غليان شهوت جنسي هست كاره بسيار مشكليه اقاي دكتر ببخشيد كه سولاتم زياد شد واقعا ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      نگران نباش عكسش وا بفرست ببينم
  • تصویر کاربر نویدمصطفایی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    باسلام.گفته های شمارادرموردتکررادرارخواندم من تکرردارم هر۱ساعت یک بارادرارمیکنم البته مایعاتم مینوشم مثل قهوه روزی یک بارشربت ومیوه ولی خیلی دستشویی میروم هیچ نشانه ازنشانه هایی که گفتیدندارم نه سوزش نه تعغیررنگ هیچ هیچ فقط ادارزیاددارم.چه کنم به دادم برسید.دکترنرفته ام تاحالا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد نوار عصب مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 3164 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید مرسی که وقتتان را در اختیار مردم کشورتان میکنید
    و تقدیرو تشکر میکنم که جواب سوال اینجانب را دادین دست بوسیم
    دستتون درد نکنه خدا از بزرگی کمتون نکنه
    اقایی دکتر من نمتونم بیام تهران
    بخاطر بعضی مسایل دکترم نرفتم یعنی کلا دکتر متخصص نداره شهرمون
    عکس خواستین ازم باید برم سونوگرافی یا با دوربین گوشی هم میشه
    ببخشید حرفم رابحساب بی ادبی نذارید
    ممنونم از خدا میخوام همیشه موفق باشین
    ادمای مثل شما کمه وقتشون را در اختیار کس دیگه بذاره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با گوشي
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۲ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
    بنده 27 سال سن دارم و بنا به دلایلی بیضه سمت سمت راستم به ناحیه انگونینال جابجا شده است وباید عمل جراحی انجام دهم تا پایین اورده شود. از سوی دیگر در دی ماه عازم خدمت سربازی هستم حال میخواستم بدانم حدودا چه مدت قبل از خدمن سربازی باید عمل جراحی را انجام بدهم تا در دوران آموزشی سربازی دچار مشکل نشوم(آیا 2 ماه کافی است)؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      اين بيضه ها بايد كامل كنترل ويا پايين ويا خارج شوند
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با تشکر از پاسخ شما.ببخشید دوره نقاهت عمل جراحی چقدر طول میکشه و باید چه مدت قبل از خدمت سربازی این عمل را بایدانجام دهم که تا زمان شروع خدمت بهبودی کامل حاصل شود؟(آیا 2 ماه کافی است یا خیر)؟
      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با تشکر از پاسخ شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنون
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدکاظمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    باسلام 3سال است که من به دکترمیروم دردبعضه ام میزنه به پا قبل که درموقع سلامتیم اون طورکه راحت میرفتم دستشویی الان نمی تونم مثل اون وقت بروم ودرشکمم احساس میکنم آب است آقای دکترازشماراه چاره ای میخواهم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    درمان مثانه ی عصبی چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بر اساس نوع ان فرق دارد
  • تصویر کاربر ذکریا یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر ......
    من آزمایش را برای شما آپلود کردم آیا مشکلی برای باروری هست یا نه البته قبل 36 ساعت بای آزمایش انزال داشتم یعنی آخرین انزالم قبل از آزمایش به 36 ساعت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      خوب است
  • تصویر کاربر شورشمحمدی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    سلام به شما اقای دکتر من حدود 7روز است از درد کلیه رنج میبرم به پزشک مراجعه کردم سونو گرافی وازمایش و گرفتم هیچ کدام نشان نداده که من سنگ کلیه دارم ولی عکس نشان داد لطفا به بگید من چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سي تي اسكن كنيد
  • تصویر کاربر amir یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر:
    من حدودا چهار ماه قبل دچار تحبس اداری بسیار کم و چکه امدن ادار بعدا از دفع ادرار و نیز باریک شدن ادرا شده بودم و بعد از مراجعه به دکتر برایم داروی Xatral xl 10mg داده شده و به مدت یک ماه استفاده کردم تا دارو تمام شد و بعدا از ان مدت دوماه کاملا مشکلات اداری من از بین رفته بود ولی بعد از دوماه که حدود یک هفته میشه دوباره مشکلات اداری بیدا کردم که اینبار تحبس ادراری بسیار شدیدی دارم و ادارم نازک است ونیز اداری قطره ای هم هستم. درضمن بیضه سمت راستم از بیضه سمت چب بزرگ تر شده و هنگامی که بیضه هامو کمی محکمتر چک میکنم دردی در زیر شکم احساس میکنم !‌باید بگم من از مدت یک سال میشه که یبوست شدیدی هم دارم و در او مدت دو ماه که مشکلات اداری نداشتم مشکل یبوست هم اصلا نداشتم ولی حالا هر دو مشکل باهم شروع شده ! ایا من مشکل برستات دارم یا سرطان بروستات میشه راهنمایی کنید چون تا دو هفته دیگه امکان رفتن به دکتر برایم فراهم نیست و درضمن از تحبس اداری بسیار رنج میبرم مخصوصا صبح که از خواب بلند میشم. با وجود اینکه شب اب و نوشیدنی زیاد مصرف میکنم نه در شب و نه در صبح ادار نمیکنم فقط قسمت زیر شکم بسیار درد دارم.
    ممنون از لطفتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد با مدارك بياييد ببينم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر mahdi پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری 19 ساله ام هفته ای سه باز خود ارضایی میکنم.میخواستم بپرم مشکلی برام پیش نمیاد .ایا بعد می توانم زنم را حامله کنم.و چه کار کنم تا اب منی بیشتر بشه .وگاهی وقتها بیجای اب سفید اب زرد رنگی از من خارج میشه ایا این بیماری است یا که عادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن با ورزش و مشغولیتهای دیگر کم و ترکش کن مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 669 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در اینکه اضظراب و استرس و مشکلات روحی شکی نیست آخه تکرر ادرار م بعد شکه فوت عزیز ترین کسم که خیلی بهش وابسته بودم اتفاق افتاد . من بعد فوت مادر بزرگم میگرن اعصبی گرفتم دست و پاهام همش میلرزید حتی از ترس اینکه ام اس داشته باشم ام آر آی مغز دادم که خداروشکر سالم بود .... من پشت سر مادربزرگم تپش قلبم گرفتم و همش کابوس و ناامیدم و همیشه فکر میکنم سرطان دارم با این خونی که تو ادرارم آزمایشگاه دید دوبرابر افسرده شدم :( بااین قطرات ادراری که وقتی می ایستم ازم میاد با این تکرر ادرار که هر بار میرم دستشویی مقدار کمی ادرار می یاد . با اینکه سونو 5 بار دادم و خداروشکر سالم بود یک کیست چربی 6 میلیمتری فقط تو کلیه راستم بود هنوزم میترسم نکنه سرطانه یا نکنه خود ادراری پیدا کردم :\\\'(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلتان بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 675 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب