اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي حقیقت دارد؟

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقيم شدن به دليل خود ارضايي

آيا خودارضايي باعث ناباروري ميشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آيا خود ارضايي باعث نازایی میشود؟

ايا خود ارضايي زن باعث نازايي ميشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آيا خود ارضايي باعث عقيم شدن ميشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آيا خودارضايي باعث ناباروري مردان ميشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آيا خود ارضايي باعث زود انزالي ميشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ايا خود ارضايي باعث ضعيف شدن چشم و بدن ميشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ايا خودارضايي باعث واريكوسل ميشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضايي از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضايي از نظر علمي در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 666 مشاهده پرسش
    مورفولوژی بعد از عمل واریکوسل تغییر میکند مورفولوژی یک درصد و واریکوسل گرید یک و دو دو طرفه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ٥٩ در صد ممكن است
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب علی شاهزمانی 38 ساله درآذر نود و چهار بدلیل سنگ کلیه توسط دکتر کبیری عمل tulشدم بدلیل داشتن تنگی مجرا پس از آن سونداژ میشدم اخیرا با توجه به نظر دکتر سونداژ گرفتگی بیشتر شده که در عکس رادیولوژی نیز مشهود است و میزان آن 32 میلیمتر میباشد.دکتر کبیری معتقد است که بایستی با تزریق آمپول triam hexal در ناحیه اطراف گرفتگی مجرا به بهبود آن کمک کرد در این رابطه نظر شما را خواستارم.وآیا درمان بهتری وجود دارد.ضمنا عکس رادیولوژی به پیوست میباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي كنيد
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 836 مشاهده پرسش
    با سلام
    مدارک آزمایش پدرم به سن 71 سال رو جهت پروستات به همراه سونوگرافی ایشون رو ضمیمه کردم. پدرم 71 سال هستند و دکتری که رفته بودیم با توجه به جواب آزمایشات خوردن قرص تامسولین 0/4 رو گفتن تا پدرم بخورن به مدت 3 ماه البته پدرم مشکلی در دفع ادرار یا قطره قطره اومدن ادرار ندارند و نسبت به خوردن قرص هم تمایل ندارند. خواهش میکنم با توجه به آزمایشات ضمیمه شده ما رو راهنمایی نمایید که با توجه به آزمایشان PSA وضعیت ایشون جطور هست ؟
    آیا آزمایشات رو دوباره تکرار کنیم و اگر PSAایشون همین عدد باشد جای نگرانی دارد یا اینکه این عدد برای ایشان طبیعی هست؟

    ممنون از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ادرار باقيمانده زياد است بهتر است عمل كنيد
    2. تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام
      جناب آقای دکتر با توجه به اینکه فرمودید عمل پروستات رو پدرم انجام بدهند ...آیا این عمل جهت کوچک کردن پروستات هست یا کلا برداشتن اون؟؟
      ضمنا عوارضی رو هم بعد از عمل همانند بی اختیاری در ادرار هم میتونه داشته باشه؟؟

      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد حضوري صحبت كنيم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ایران جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 633 مشاهده پرسش
    برادر عزیزم این یک روز هست اینجوری شدم وقتی ادرار میکنم در لحظه های آخرش یه مقدار جا میمونه بیرون نمیاد احساس ادرار هم میکنم. علت چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ازمايش ادرار بدهيد
  • تصویر کاربر یاسین جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشیدمن میخوام که سایزدستگاه تناسلیموافزایش بدم وهمچنین دستگاه تناسلیم کج هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد عكسش را ببينم
  • تصویر کاربر شروین جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    ایا خودارضایی برای کاهش درد واریکوسل موثر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      نه
  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دکتر عزیز....

    دکتر من عمل جراحی باز سمت چب انجام دادم ولی ورم رگ از بین نرفته و درد هم دارم در ضمن واریکوسلم گرید نزدیک به 2 بود ایا ورم رک از بین میرود و چند وقت طول میکشد که ورم رگ از بین برود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      طبيعي است
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام ..آقای دکتر کسانی که واریکوسل گرید سه دارن و هیچ اقدامی واسه درمان نکنن..آیا بیضه اونا کلا بر اثر گرما از بین میره یا فقط کوچیک میشه؟؟.
    و آیا توان نعوذ و تولید منی حتی بدون اسپرم رو دارن یا کلا دیگه حتی نعوذ و منی و حس جنسی قطع میشه؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر خلیل جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان کلیه راست من التهاب داره و دارای نه سنگ.هشت سنگ بین 1 تا 5 میلیمتر و یک سنگ 25 میلیمتر است.برای معالجه چه کنم .چه روشی برای شکستن سنگم مناسب می دونی. .آیا التروسونیک جواب میده؟با عرض سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      فيلم عمل pcnlسنگ كليه من را ببينيد
  • تصویر کاربر ارشیا جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 14 و نیم سال دارم و قدم 165 سانتی متر هست و وزنم هم 67 کیلو
    من قبلا دیده بودم که آلتم هنگام نعوظ کمی خمیدس ولی جدی نگرفته بودم چون جوری نبود که مثلا قسمت زیادیش به طور کامل صاف باشه و یک هو در قسمتی کج بشه بلکه انگار کلا خمیدس (عکسش رو براتون فرستادم)
    تا اینکه گفتم بذار یه تحقیقی بکنم که با بیماری کجی مادرزادی و پیرونی آشنا شدم ! خیلی نگرانم و همچنین خوندم که اگر کمتر از 30 درجه باشد مشکلی برآیم پیش نمیاد فکر میکنم که کمتر از 30 درجه هستش ولی ترسم از اینه که این خمیدگی به مرور زمان بیشتر شود و در آینده مجبور به عمل بشوم (از عمل جراحی خیلی بدم میآید )
    همچین لازمه بگم که من از دوران کودکی وقتی آلتم در حالت نعوظ بود فشارش میدادم که رو به پایین خم شود تا که معلوم نشود و دیگران نبینن برای همین ممکنه که خمیدگیش به خاطر این کار باشه !؟
    همچنین باید بگم که خمیدگی آلتم در هنگام نعوظ با فشار کمی کاملا صاف میشود !
    حالا اگر لطف کنید و منو راهنمایی کنید و بگید چه کاری باید بکنم و مشکل من چی هستش بسیار بسیار ممنون میشوم ! چون خیلی نگرانم و اصلا دوست ندارم در آینده در مسائل زناشویی خوب نباشم و به مشکل بخورم و ناتوان جنسی بشم !
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      ديدم اگر مشكل سكس داشتيد عمل ميخواهد فيلم من وا ببينيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر mahdi پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری 19 ساله ام هفته ای سه باز خود ارضایی میکنم.میخواستم بپرم مشکلی برام پیش نمیاد .ایا بعد می توانم زنم را حامله کنم.و چه کار کنم تا اب منی بیشتر بشه .وگاهی وقتها بیجای اب سفید اب زرد رنگی از من خارج میشه ایا این بیماری است یا که عادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن با ورزش و مشغولیتهای دیگر کم و ترکش کن مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 669 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در اینکه اضظراب و استرس و مشکلات روحی شکی نیست آخه تکرر ادرار م بعد شکه فوت عزیز ترین کسم که خیلی بهش وابسته بودم اتفاق افتاد . من بعد فوت مادر بزرگم میگرن اعصبی گرفتم دست و پاهام همش میلرزید حتی از ترس اینکه ام اس داشته باشم ام آر آی مغز دادم که خداروشکر سالم بود .... من پشت سر مادربزرگم تپش قلبم گرفتم و همش کابوس و ناامیدم و همیشه فکر میکنم سرطان دارم با این خونی که تو ادرارم آزمایشگاه دید دوبرابر افسرده شدم :( بااین قطرات ادراری که وقتی می ایستم ازم میاد با این تکرر ادرار که هر بار میرم دستشویی مقدار کمی ادرار می یاد . با اینکه سونو 5 بار دادم و خداروشکر سالم بود یک کیست چربی 6 میلیمتری فقط تو کلیه راستم بود هنوزم میترسم نکنه سرطانه یا نکنه خود ادراری پیدا کردم :\\\'(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلتان بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 675 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب