اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی حقیقت دارد؟

ترس از عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقیم شدن به دلیل خود ارضایی

آیا خودارضایی باعث ناباروری میشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آیا خود ارضایی باعث نازایی میشود؟

ایا خود ارضایی زن باعث نازایی میشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آیا خود ارضایی باعث عقیم شدن میشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آیا خودارضایی باعث ناباروری مردان میشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آیا خود ارضایی باعث زود انزالی میشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ایا خود ارضایی باعث ضعیف شدن چشم و بدن میشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ایا خودارضایی باعث واریکوسل میشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضایی از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضایی از نظر علمی در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حاجی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    با سلام
    ایا امکان ابتلا به بیماری های جنسی مثل تبخال یا زگیل تناسلی در خانم و اقایی که اولین بار است روابط جنسی دارند وجود دارد یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      با فرد الوده بله
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام. هربار که به دستشویی برای دفع مدفوع میرم، مایع چسبناکی ازم خارج میشه؟ چیکار کنم که دیگه نیاد؟ هر بار این اتفاق می افته.

    و آیا شیرین بیان و سرکه و عرق کاسنی برای کاهش میل جنسی خوبه؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر سامان سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید میدونم با این همه توضیحی ک در مورد طول آلت دادید و اندازه طبیعیش بازم این سوال منطقی نباشه ولی ب هر حال میخواستم ببینم با این همه پیشرفت علم پزشکی واقعا راهی وجود نداره ک الات مرد بزرگ بشع؟
    میرونم از نظر پزشکی الات مردان سایز طبیعی داره ولی من فقط میخوام بدونم راهی وجود داره یا نه همین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      راه علمي نيست تبليغات دروغند
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر.
    من پسری هستم 35 ساله و مجرد هستم. و یکی از بیضه هام بزرکتره و بیضه هام اویزانه و تا حالا رابطه جنسی با کسی رو نداشتم.و مدتی الاتم نغوظ نمیشه.دکتر رفتم.ازمایش اسپرم و ازمایش خون هم دادم.واریکوسل خفیف دارم.و چون دکتر گفت ازمایش خونت خوبه نیازی به عمل نیست.و قرص تالافیل 10 برام نوشت.و مدتی خوب شدم باز الاتم نغوظ نمیشه.و هیچ حسی به جنس مخالف ندارم.و چون می خوام ازدواج کنم.مشکل شده برام.و نمی دونم چکار کنم.راهنمای کنید چکار کنم که درست بشه.ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر حمیدرضاقراقیه سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 712 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما آقای دکترکرمی وباآرزوی توفیق روز افزون شما بنده سه ماه پیش یک رابطه پر خطر داشتم یک ماه بعد ازاین رابطه دچار تکرر ادرار شدم وحس تخلیه نکردن ادرار بهم دست داد به دکتر بیماری های عفونی مراجعه کردم ایشون راجبه ترشحات الت تناسلیم سوال کردن و من گفتم که ترشحاتم سفیدرنگه ایشون دو تا امپول و قرص شب ادراری و قرص سفکسیم  برام تجویز کردن.بعداز مصرف دارو ها احساس بهبودی بهم دست داد اما مدتی بعد دوباره متوجه شدم که وقتی الت تناسلیم رو فشار میدم مایع سفید رنگ ازم خارج میشه وعلایم دیگری مثل درد در ناحیه غدد لنفاوی مثل گردن پشت گوش و زیر بغل وکشاله ران داشتم وخارش مقعد, ریزش موی سر و بدن ودرد های نامعلوم در بدنم ایجاد شده بود دوباره به دکتر متخصص بیماری های عفونی مراجعه کردم   دکتر گفت تشخیض من سوزاک وکلامیدیا  هست برام آمپول سفتراکسین وکپسول داکسی سایکلین تجویز کرد اما بعد از اتمام دارو ها احساس بهبودی نکردم و همه ی علامت ها رو داشتم دوباره به همون دکتر مراجعه کردم و قرص آزیترومایسون ۵۰۰  وقرص مترونیدازول برام تجویز کرد ودکتر راجب احساس سوزش ازم سوال کردن واین که افکار منفی داری من هم گفتم خیر در حال حاضر دارم این دارو ها رو مصرف میکنم ناگفته نمونه یک روز استمنا کردم وبعدش دوچار سوزش در ناحیه تناسلی شدم اخیرا سر درد های عجیبی بهم دست میده یه احساسی در چشمانم و بینیم دارم میترسم باکتری مقاوم به انتی بیوتیک شده باشه و همچین در حال گسترش به کل بدنم وکلیه هام باشه و این نکته رو هم بگم  پرستار  سفتراکسین رو در ۱۰ ثانیه بهم تزریق کردن من یه جا مطالعه کره بودم که دارو باید یه ربع تا نیم ساعت بعد بصورت وریدی محول تزرق بشه.الانم از شما خواهش میکنم اگر نیاز به مراجعه به شما یا دکتر دیگری هست بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر بهمن سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    درود خدا بر شما آقای دکتر سوالم اینه آقای دکتر چند وقتی که بیضه سمت راستم با کوچکترین لمس درد میگیره میشه راهنماییم کنید خدا خیرتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 820 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ، اقایانی که فنر دبل جی در لوله حالب دارند میتواند فعالیت جنسی داشته باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      بله
  • تصویر کاربر سمیرا سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام...آقای دکتر من چند روزی سمت چپ شکمم سوزش دارم...به خاطر کارم مدتی استرس شدید داشتم....درضمن فک میکنم عفونت اداری هم دارم چون هرروز ترشحات سفیدرنگ مایل به زرد دارم...آیا عفونت اداری میتونه باعث برگشت ادرار بشه؟راه تشخیص به چه صورته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      ازمايش وكشت دهيد
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من ورزش فوتبال انجام می دهم . می خواستم بپرسم چند روز بعد از عمل واریکوسل دو طرفه می تونم این ورزش رو انجام بدهم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      ٢ ماه
  • تصویر کاربر افسر چهارشنبه ۲۶ آبان ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام. خانمي ٤٩ ساله هستم. آزمايش ادرار خون نشان داده است. درد ندارم. آزمايش سيتولوژي خوب بود. سي تي اسكن وحود يك كيست دو سانتيمتري در داخل كليه چپ را نشان مي دهد.يعني كيست رو سطح بيروني كليه نيست.پيشنهاد جنابعالي چيست؟. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      پيگيري
    2. تصویر کاربر افسر سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام و با سپاس از پاسخ جنابعالي
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ آبان ۹۵( 9 سال پیش)
      تشكر
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر mahdi پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری 19 ساله ام هفته ای سه باز خود ارضایی میکنم.میخواستم بپرم مشکلی برام پیش نمیاد .ایا بعد می توانم زنم را حامله کنم.و چه کار کنم تا اب منی بیشتر بشه .وگاهی وقتها بیجای اب سفید اب زرد رنگی از من خارج میشه ایا این بیماری است یا که عادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن با ورزش و مشغولیتهای دیگر کم و ترکش کن مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در اینکه اضظراب و استرس و مشکلات روحی شکی نیست آخه تکرر ادرار م بعد شکه فوت عزیز ترین کسم که خیلی بهش وابسته بودم اتفاق افتاد . من بعد فوت مادر بزرگم میگرن اعصبی گرفتم دست و پاهام همش میلرزید حتی از ترس اینکه ام اس داشته باشم ام آر آی مغز دادم که خداروشکر سالم بود .... من پشت سر مادربزرگم تپش قلبم گرفتم و همش کابوس و ناامیدم و همیشه فکر میکنم سرطان دارم با این خونی که تو ادرارم آزمایشگاه دید دوبرابر افسرده شدم :( بااین قطرات ادراری که وقتی می ایستم ازم میاد با این تکرر ادرار که هر بار میرم دستشویی مقدار کمی ادرار می یاد . با اینکه سونو 5 بار دادم و خداروشکر سالم بود یک کیست چربی 6 میلیمتری فقط تو کلیه راستم بود هنوزم میترسم نکنه سرطانه یا نکنه خود ادراری پیدا کردم :\\\'(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلتان بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب