اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي حقیقت دارد؟

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقيم شدن به دليل خود ارضايي

آيا خودارضايي باعث ناباروري ميشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آيا خود ارضايي باعث نازایی میشود؟

ايا خود ارضايي زن باعث نازايي ميشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آيا خود ارضايي باعث عقيم شدن ميشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آيا خودارضايي باعث ناباروري مردان ميشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آيا خود ارضايي باعث زود انزالي ميشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ايا خود ارضايي باعث ضعيف شدن چشم و بدن ميشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ايا خودارضايي باعث واريكوسل ميشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضايي از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضايي از نظر علمي در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من مشکل کم میلی جنسی و ضعف نغوذ دارم، مشکل طولانی شده و متاهل هم هستم، قبل ازدواج ادم فوق العاده گرمی بودم، خیلی پیگیری کردم جاهای مختلف، به این نتیجه رسیدن که مشکل از افسردگی هست، قرص ولبان مصرف کردم برای درمان، نتیجه کاملا عکس گرفتم قطع کردم، دارو های مختلف چه گیاهی چه شمیایی مصرف کردم و حداقل از لحاظ روحیه ایی پیشرفت خوبی داشتم
    من مشکلات دیگم دارم در این حین و واقعا نمی دونم که تو سیستم بدنی من مشکل از کجاس، نعوذ صبحگاهی بعضا بعضی شبا پیش میاد و خیلی شبام نه خبری نیست تحریک پذیریم هم بهتر شده ولی باز خیلی فاصله داره تا یه ادم نرمال
    نشانه های بدنیم خستگی مفرط، کم میلی به غذا، عدم قوام مدفوع، وجود لکه های پوستی (که البته از دوران بلوغ شکل گرفتن و بهم گفتن مربوط به کبدم بوده)
    دکتر گوارش هم مراجعه کردم از اون طرفم باز دارم دارو مصرف می کنم (به علت عدم قوام مدفوع )
    واقعا گیج هستم بعضی وقتا نتیجه های خوبی می گیرم این ما بین، که اکثرا هم طب سنتی بوده، با مصرف گرمی جات، مثل زنجبیل، گوشت پرنده و … ولی نتیجه ها مقطعیه، دوباره بر می گرده به حالت اول
    واقعا نمی تونم درست ریشه یابی کنم که مشکل چیه از کجا باید درمان کنم، مشکل معده ؟ کبد ؟ افسردگی ؟
    کم و بیش ورزش هم می کنم و حالمو کمی بهتر کرده در مجموع ولی منظم نیست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      این موارد بیشتر مشکلات روحی دارد
    2. تصویر کاربر امید شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      5 تومن پول دادم که فقط بگی مشکلات روحیه ؟!؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    4. تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      فرضا مشکلات روحی، روش درمان چیه ؟ مصرف قرص های ضد افسردگی ؟ من خوردم نتیجه عکس گرفتم ، بد تر شدم که بهتر نشدم، روش دیگه ای هست ؟ الان زندگیم اصن وضعیت خوبی نداره
      اگر شما روش جدیدی دارین حتما میام پیشتون
    5. تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      فقط می خوام تکرار مکررات نکنم، خسته شدم بخدا
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فرساد شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب جناب استاد
    بنده 39 سال دارم.به دليل استمنايي كه در دوران جواني و نوجواني انجام مي دادم.دچار علائمي نظير دوشاخه شدن ادراردر سالها پيش شدم.بدون درمان خاصي و به خصوص بعد از ازدواج بهبود پيدا كردم.مجددا پس از 6 سال و داشتن 2 فرزند علائم مشابهي گاهي بروز مي كند.كه عمدتا احساس عدم تخليه كامل مثانه است.هيچگونه درد ي ندارم.شبها به ندرت ممكن است يك بار به دستشويي مراجعه كنم.يك دوره سيپروفلوكساسين مصرف كردم كه تقريبا تاثير خاصي نداشت.دوبار سونوگرافي انجام دادم حجم پروستات و اكو نرمال بود.PSA نرمال بود.آزمايش كشت و ادرار نرمال بود. IBS خفيف هم دارم كه بعضي مواقع آزار دهنده است.در ضمن همسر بنده پزشك است و تمام اين مسايل را روحي مي داند .تنها مشكل و نگراني كه ذهنم را درگير كرده خطر ابتلا به مشكلات بدخيم پروستات در سالهاي آتي است و نگران اين هستم كه در آينده پروستاتيت تبديل به مشكلات بدتري شود.وگرنه علايم ادراري آزار دهنده و دايمي نيستند.همچنين احساس مي كنم جهش مني اخيرا كاهش داشته است .خواهش مي كنم اعلام نظر بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من با توجه به سن شما کاملا سالمید وبیخیال باشید
  • تصویر کاربر سمانه شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    همسرم ازمایش اسپرم دادن و حرکت اسپرمش کند است که با معاینه تشخیص واریکسل دادن و دکتر گفته که باید جراحی شود ولی من و شوهرم از عملش میترسیم.میخواستم بدونم امکان داره که فقط با دارو و تغذیه مناسب درمان بشه؟اگه عمل کنه امکان اینکه به روش طبیعی باردار شویم چقدر است و چند در صد احتمال درمان با عمل وجود دارد؟
    جواب از مایش به این صورت لطفا بگین تشخیص شما چیست؟ایا عمل بکند یا نه؟
    Volome8
    Color milky
    Viscosity normal
    Liquefaction.min30
    Ph 7.8
    Mucus none
    Leukocytes 3-4
    Aggregation none
    Agglutination none
    Rapid progressive class a8.4
    Progressive classb 20.3
    None progressive class c 32.4%
    None motiie class d38.9
    Totalprogressive class a+b 28.7
    Live ratio class a+b+c 63.1
    Pathology11
    Head pathology10.5
    Midpiece pathologi 8.6
    Tailpatholoji6.1%
    Tzi 2.5
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام حرکت کم است
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    آلت تناسلی من به شکلی که در عکس فرستادم کج هست البته هیچ دردی در هیچ زمانی ندارم حتی نعوظ ولی اختلال نعوظ دارم که با قرص ویاگرا به شدت حل میشه خواستم بدونم نیاز به جراحی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر در سکس مشکلندارید عمل نمیخواهد
  • تصویر کاربر ارمین شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 781 مشاهده پرسش
    من یکبار رابطه جنسی بدون کاندوم داشتم و نتونستم بعدش حموم برم فرداش نوک الت تناسلیم سوزش ایجاد شده میخواستم بدونم دلیلش چیه و چیکار کنم و یک بار رابطه احتمال ایدز دارد ؟من ایران نیستم کمکم کنید مرسی جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر ترشحات چرکی دارید انتی بیوتیک باید بخورید
  • تصویر کاربر Irh پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    باسلام. خسته نباشید.
    جناب دکتر، من و همسرم یک سال و اندی است که نامزدیم.من به تازگی متوجه شده ام که ایشون چهارسال پیش عمل واریکوسل گرید ۲ داشته و ازمایش مربوط ب اسپرم وازمایشات مربوطه پس از عملش به گفته دکترش عالی بوده وضعیتش اونموقع. و مشکلیم نداشته کلن. بعد از چن ماه از گذشته رابطمون (به طور کامل رابطه و نزدیکی نداشته ایم تاکید میکنم بطورکامل .ولی رابطه داشته ایم) ایشون بعد از هرباز انزال دل درد شکم‌درد و بی حالی دارد.بعد از چن‌ماه ازمایش ک داد دکتر گفته عفونت داره و قرص داده که فعلن هم‌خوب نشدش.
    من ترس دارم و نگرانی. میخوام ببینم اولن در آینده به لحاظ باروری ایشون به مشکل خواهیم خورد یا نه؟ (حتی با وجود اینکه به فرض ایشون الان ازمایششون نرمال و خوب باشه)آیا ریسک است این موضوع یا خیر؟
    و اینکه دومن این موضوع دردو...بعد از انزال چه ارتباطی میتونه داشته باشه آیا نگران کنندست؟
    ممنون میشم زودترو سریعتر پاسخ بدید. پای یک زندگی درمیان‌است. صمیمانه سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ازمایش بدهند ببینم درد ارتباطی ندارد
    2. تصویر کاربر Irh پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      آزمایش اسپرم یا موارد دیگر؟ چون ازمایش هایی بغیر از اسپرم دادن که دکتر گفتن به اون ربطی نداره و عفونت هستش این.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمایش اسپرم
    4. تصویر کاربر Irh شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      آهان بله.
      آقای دکتر این سوتل رو که پرسیدم از حضورتون که آیا در آینده به لحاظ باروری ایشون به مشکل خواهیم خورد یا نه؟ (حتی با وجود اینکه به فرض ایشون الان آزمایششون نرمال و خوب باشه)آیا ریسک است این موضوع یا خیر؟
      جناب دکتر خیلی خیلی لطف میکنید. ممنونم .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    6. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      من خانوم، ۲۳ سالمه و ایشون ۲۷ . و من حداقل زمانی که اقدام به فرزند آوری خواهم نمود تقریبا ده سال بعد خواهد بود. چون الان که نامزدیم که هیچ امکانش نیست و بعدشم بلافاصله که فرزند نخواهیم خواست.(به دلیل برناما ریزی هایی که برای زندگی داریم بهرحال...)
      اگر به آزمایش اسپرم هم‌اکتفا نتوان‌کرد،پس چگونه اطمینان میتوان حاثل کرد ازین قضیه؟ پس با این‌اوصاف که فرمودید روی چه حسابی باید اقدام و اطمینان به شروع زندگی کرد؟
      دکتر ممنونم.برایتان بهترین‌ها راازخداوندمیخواهم.متشکراگر پاسخ بفرمائید.
    7. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      این رو هم عرض کردم‌قبلا که ایشون چند سال پیش عمل موفقیت آمیز واریکوسل رو داشتن. حالا عرضم به این‌هست که مردی که این‌عمل رو نداشته یا مشکل واریکوسل نداره کلا با ایشون(یعنی کسی که عپل موفقیت امیز‌واریکوسل داشته) آیا شرایط هردو یکسان هست؟(به اون شکل که فرمودید که باید اقدام به‌فرزنداوری بشه بعد) چه مردی که واریکوسل ندارد چه مردی که عمل موفقیت آمیز داشته؟؟؟؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    9. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بله کاملا و دقیقا فرمایش شما درست و صحیح است متوجهم. منتها چون بنده به طور خاص از شرایط خودم صحبت میکنم،اون سوال ها برام‌ پیش آمده‌ و ذهن من‌و خانوادم رو مشغول و مشوش کرده .
      بله حتما بادقت تماشا خواهم‌کرد.
    10. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بیخودی ذهنتان را درگیر نکنید
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ارادت
    مدتی است در مجرای ادرار (از ابتدای آلت) احساس سوزش شدید می کنم . آزمایش هم دادم و چیزی نیوده است . می خواستم بدانم علت چیست؟ البته مدتی آب زیاد خوردم و این مورد برطرف شد ولی خوردن آب زیاد هم عوارضی همچون دستشویی زیاد رفتن دارد . لطفاً راهنمایی بفرمایید . این مورد باعث شده است در مکانهای عمومی کمتر حاضر شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      تنهادرمان این سوزش مصرف اب است هر ۲ساعت یک لیوان اب
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام.دکتر بنده در شرف ازدواج هستم و بسیار نگران نابارور بودنم.
    رنگ منی که از من خارج میشود مایل به زرد است .ایا این نشانه از نابارور بودن من است؟ممنون میشم اگر پاسخ سوالمو بدهید با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ازمایش وکشت دهید از منی
  • تصویر کاربر ساوش پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده اهل کرمانشاه هستم و چند سالی می شود که متوجه شده ام که تنگی مجرادارم آن هم بعد از چند ماه زجر کشیدن و از طریق سیستوسکوپی و گرفتن عکس رنگی دکتر گفت یا باید عمل باز انجام دهی که آن هم عوارض دارد و یا اینکه سیستوسکوپی انجام دهی این کارراانجام دادم اما زیاد دوام نیاورد و دوباره مجرا تنگ شد دوباره به دکترمراجه کردم یک باردیگر این عمل راانجام داد اما نتیجه نگرفتم و هم اکنون نیز مجرا تنگ است و از این موضوع رنج مبرم لطفا مرا دراین خصوص راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید عمل باز کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    ۸۲سال سن دارم حدود یک ماه است پروستادم اذیتم می کند.ازطریق تلگرام آزمایش وسونو گرافی برایت فرستادم.احتیاج به عمل دارم.اگر احتیاج به عمل دارم.برام شرح بده چه نوع عمل برام بهتر است (عمل باز.یالیزر...)اگر بیام خدمت شما بیمارستان خیلی می مونم اگر جوابم دهید سپاسگذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر mahdi پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری 19 ساله ام هفته ای سه باز خود ارضایی میکنم.میخواستم بپرم مشکلی برام پیش نمیاد .ایا بعد می توانم زنم را حامله کنم.و چه کار کنم تا اب منی بیشتر بشه .وگاهی وقتها بیجای اب سفید اب زرد رنگی از من خارج میشه ایا این بیماری است یا که عادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن با ورزش و مشغولیتهای دیگر کم و ترکش کن مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 673 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در اینکه اضظراب و استرس و مشکلات روحی شکی نیست آخه تکرر ادرار م بعد شکه فوت عزیز ترین کسم که خیلی بهش وابسته بودم اتفاق افتاد . من بعد فوت مادر بزرگم میگرن اعصبی گرفتم دست و پاهام همش میلرزید حتی از ترس اینکه ام اس داشته باشم ام آر آی مغز دادم که خداروشکر سالم بود .... من پشت سر مادربزرگم تپش قلبم گرفتم و همش کابوس و ناامیدم و همیشه فکر میکنم سرطان دارم با این خونی که تو ادرارم آزمایشگاه دید دوبرابر افسرده شدم :( بااین قطرات ادراری که وقتی می ایستم ازم میاد با این تکرر ادرار که هر بار میرم دستشویی مقدار کمی ادرار می یاد . با اینکه سونو 5 بار دادم و خداروشکر سالم بود یک کیست چربی 6 میلیمتری فقط تو کلیه راستم بود هنوزم میترسم نکنه سرطانه یا نکنه خود ادراری پیدا کردم :\\\'(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلتان بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 678 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب