اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پاسخهای علمی دکتر کرمی درباره خود ارضایی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه جوانان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور که از بینندگان سایت من بوده و گهگاهی جهت ویزیت به مطب تشریف می آورند، سوالاتی درباره خودارضائی و عوارض و عواقب آن می پرسند و درباره آن نگرانند.با توجه به اهمیت این موضوع بنده بر آن شدم که اطلاعات کاملی درباره ی عوارض خودارضایی و درمان خودارضایی تهیه و در اختیار شما خوانندگان این مفاله قرار دهم.در ابتدا نمونه سوالاتی که از اینجانب انجام شده را عنوان و سپس درباره تک تک آنها توضیحات لازم را ارائه می نمایم.

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي حقیقت دارد؟

ترس از عقيم شدن به دليل خود ارضايي

خود ارضایی به هیچ عنوان باعث عقیم شدن شما نخواهد شد اما عوارضی که بر روح و روان شما خواهد گذاشت بسیار خطرناک و گاهی جبران ناپذیر است.

 

خودارضایی در دختران و تاثیرات آن بعد از ازدواج

خانم جوانی که قبل از ازدواج عادت به خودارضائی داشتند بعد از ازدواج از مقاربت با همسر لذت نمی برند و به اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی رسند.

یکی از عوارض خودارضائی مکرر، شرطی شدن این رفتار و عادت به ارضاء در یک وضعیت خاص می باشد که این قضیه باعث می شود که اغلب مبتلایان به این عادت، در هنگام مقاربت طبیعی و رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا کنند و چه بسا به ارگاسم نمی رسند. این امر در خانم ها با شدت بیشتری می تواند نمود پیدا کند.

عقيم شدن به دليل خود ارضايي

آيا خودارضايي باعث ناباروري ميشود

خود ارضایی نه در زنان و نه در مردان به هیج عنوان باعث تا نا باروری نمی شود.

آيا خود ارضايي باعث نازایی میشود؟

ايا خود ارضايي زن باعث نازايي ميشود؟ نه خودارضایی به هیچ وجه روی باروری شما تأثیر نمی گذارد. افسانه های زیادی در مورد ناباروری وجود دارد. برخی افراد معتقدند که خودارضایی می تواند باعث ناباروری شود. اما از لحاظ علمی هنوز چیزی ثابت نشده است.

آيا خود ارضايي باعث عقيم شدن ميشود؟

مرد جوانی مبتلا به خودارضائی می باشد از عوارض و عواقب آن مخصوصاً ناباروری نگران است و از من پرسیده است که آيا خودارضايي باعث ناباروري مردان ميشود؟

در مطالعات انجام شده ارتباطی بین عقیم شدن و  ناباروری و خودارضائی پیدا نشده است. تنها مورد استفاده از خودارضائی در پزشکی، جهت تهیه مایع منی در مردان مبتلا به ناباروری می باشد که جهت بررسی آزمایشگاهی علت ناباروری مردان باید آزمایش منی آنها را از نظر شکل و حرکت نطفه ها و موارد دیگر بررسی شود. درست خواندن آزمایش اسپرم خیلی مهم است.

خود ارضایی در زنان

آيا خود ارضايي باعث زود انزالي ميشود؟

فرد دیگر که مبتلا است اظهار می کند که بعد از ازدواج دچار زود انزالی شده است. در صورت تکرار خودارضائی با دفعات بیشتر و به علت تحریک های مکرر اعصاب اتونوم آستانه تحریک پذیری عصبی پائین آمده و لذا افراد مبتلا و مخصوصاً با تعداد بیشتر، تحریک پذیری بیشتری نسبت به عوامل محرک بیرونی پیدا کرده و لذا می تواند باعث زودانزالی مردان شود.

ايا خود ارضايي باعث ضعيف شدن چشم و بدن ميشود؟

فرد دیگر اظهار می دارد که مبتلا به تاری دید، ضعف و بی حالی و بی حوصلگی و پرخاشگری شده است.

در این عادت به علت تکرار زیاد آن به کرات، عضلات بدن در هنگام انال تحریک و منقبض و لذا باعث مصرف انرژی بیشتر و بالارفتن اسید لاکتیک در عضلات شده و لذا ضعف و خستگی و بی حالی به سراغ فرد می آید که هر چه تعداد انجام بیشتر باشد، این ضعف شدیدتر است.

ايا خودارضايي باعث واريكوسل ميشود؟

خود ارضایی به تنهایی باعث ایجاد واریکوسل نمی شودو اما اگر شما واریکوسل دارید از خودارضایی پرهیز کنید زیرا باعث بدتر شدن بیماری می شود. اگر نمیدانید وایکوسل چه شکلی است تصاویر واریکوسل را ببینید تا در صورت درگیر شدن با واریکوسل آن را بشناسید.

درمان خودارضايي از نظر علمی

مثل مشهور که ماهی را هر موقع از آب بگیری تازه است بهترین کار اتخاذ یک تصمیم قاطع، عمل به جمله مشهور که خواستن توانستن است می باشد و لذا اولین  اقدام درمان تصمیم قاطع بر ترک خود ارضایی است. با انجام این کار ها خود را از نظر روانی آماده کنید:

با توجه به نمونه سوالات مطرح شده در این جا به بررسی علمی خود ارضایی و درمان خود ارضايي از نظر علمي در پسران و خانم ها پرداختیم و امیدواریم به رعایت این موارد خودارضایی را ترک نمایید.

انزال زودرس

خود ارضایی چیست؟

در این روش فرد با خیالپردازی و بدور از واقعیت و با تحریک دستگاه تناسلی و پردازش ذهنی صحنه های تحریک کننده سعی می کند که خود را به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برساند و با تکرار آن به صورت یک عادت درآمده و کسانی را می بینیم که سرانجام متأسفانه اعتیاد به خودارضائی پیدا می کنند.

خودارضائی اختصاص به مردان نداشته و زنانی را که مبتلا به این امر هستند در سطح جامعه مشاهده می کنیم. این امر می تواند مثل اعتیاد های دیگر روح و روان و جسم فرد را تحت تأثیر قرار می دهد.

سوالی که در ذهن شما ممکن است ایجاد شود این است که چه در مقاربت طبیعی و چه در خود ارضایی ارگاسم یا اوج لذت جنسی ایجاد و در هر دو انزال اتفاق می افتد پس چه فرقی بین این دو امر وجود دارد؟

جواب

در مقاربت طبیعی فاز هیجان جنسی به همراه جنبه های مهم عاطفی و با سیر مراحل طبیعی خود پیش می رود ولی در خودارضائی این فاز به صورت short cut و میانبر بوده و بصورت سریع و فاقد جنبه های عاطفی می باشد که با تکرار و مخصوصاً درجات بالای آن عوارض خاص خودش را ایجاد می کند.

امروزه ما در سطح جامعه کسانی را می بینیم که به بدترین مواد مخدر اعتیاد داشته اند ولی با یک تصمیم قاطع و ترک آن ها مسیر درست زندگی را طی می کنند که خودارضائی در مقایسه با آنان ناچیز و قابل مقایسه نمی باشد. پس نتیجه اینکه با توکل بر خدا و اتخاذ یک تصمیم قاطع می توان به سادگی از شر این رفتار که باعث آسیب جسمی و روحی می گردد خلاص شد.

4/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ساسان دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام روز بخیر
    من تازه با محصولات و پیج شما آشنا شدم‌ سوال داشتم خدمتتون
    چند وقت پیش همراه خانمم دکتر رفتیم و ایشون مبتلا به hpv شدن و سلول های پیش سرطانی دارن من خودم‌ علایمی نداشتم دکتر برای ما کپسول پاور فیت رو تجویز کرد اما میخواستم بدونم با محصولات شما میشه روند درمان رو سریع تر و بهتر کرد؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر amir یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی من 16سالمه و آلتم کمی ب سمت چپ انحنا داره و تاحالا سکس نداشتم میخواستم بدونم نیاز ب جراحی داره یا خیر عکسم فرستادم ممنون
    1. تصویر کاربر amir یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    3. تصویر کاربر amir دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ینی در آینده هم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    باسلاماز9سال پيش وباشروع گياهخوارى دچار ناهموارى دربدنه آلت شدم مدتى بعد آلتم دراثر بى احتياطى شكست مشكل كجى آلت ندارم وسكسم بدون مشكله بنظرم حالت نعوظم كامل نيست وآلتم كمى كوتاه شده ودفرمه گى هنوز وجوددارد درمان انجام نداده ام و39ساله هستم راهنماييم كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    مدت زیادی هستش یک چیزی شبیه به زگیل رو الت تناسلیم هست ، میخواستم بدونم مشکلی هست ؟ خطری داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      نه جناب دکتر ، هیچ رابطه جنسی نداشتم تا حالا و اینکه بله فقط همین یه دونه هستش
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      خیلی متشکرم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سپاس
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیه دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    حالت عادی هیچ دردی از کلیه ندارم، وقتی میخابم، نصف شب میخام پهلو به پهلو بشم، هر 2 طرف کلیه ام درد خییییییلی زیادی دارم، صبح که از خواب بیدار میشم درد وحشتناک از هر 2 طرف
    هیچ سابقه ای بیماری کلیه ام در خانواده نداشتم، فقط بعد از زایمانم 5 روز به علت عفونت به سون بیمارستان بستری شدم، که اسم بیماری ام پیلونفر. یه همچنین چیزا بود، البتخ چون بچه کوچیک داشتم رضایت ششخصی دادم و بعد از 5 روز مرخص شدم، تو رو خدا کمکم کنین که این درد چیه؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 35 سالمه. سونوگرافی پروستات انجام دادم نوشته پروستات دارای حجم 19 سی سی و اکوی پارانشیمال هتروژن و حاوی یک کیست بدون اکوی داخلی به دیامتر 8 میلی متر میباشد.
    به نظر جنابعالی نیاز به مراجعه به دکتر هست؟
    کیست بعداز مدتی ازبین میره؟
    پروستات مشکلی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرید یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.من اخیرا شاهد دونه های چرکی سر سفید روی دیواره آلت تناسلیم بودم که همراه با خارش بود.بعد از دو روز و پس از حمام متوجه محو شدنش شدم و از همون ناحیه پوست متوجه حالت بر آمدگی خاصی شدم.من قبلا زگیل های ریزی داشتم که با مراجعه به پزشک و تجویز یک مایع قهوه ای رنگ که باید هفته ای یک بار اعمال میکردم از بین رفت.
    احساس میکنم بعد از خروج منی این جوش های سر سفید بیشتر شدن. من واقعا نگران این مساله هستم و خواهش میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 814 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر عزیز.
    من پسری۲۳ ساله هستم وسه سال هست که پیوندکلیه کردم و داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی از جمله سل سپت و پروگرف مصرف میکنم.۸ماه پیش متوجه زگیل های ریزی شدم که به پیشنهاد دکتر نفرولوژم پیش دکتر ارولژ رفتم و که تشخیصشون وارت بود. البته اون موقع چندتا خیلی ریز زگیل داشتم که راحت دیده نمیشد!و برام محلول ورمولا تجویز کردن که من استفاده کردم و به ظاهر خوب بود! ولی به مرور باز زگیل های جدید در اومد!و به دکتر پوست مراجعه کردم که کرایو رو تجویز کردن! ومن هر بار میرم کرایو باز بعد یه هفته ،۱۰ روز بعدبه واسطه سیستم ایمنی‌ضعیف بدنم دوباره زگیل میزنه و هربار تعدادش بیشتر از قبله!واقلا تو این ۸ ماه از تیغ استفاده نکردم!و هرماه هم کرایو میرم و حدود۷ جلسه کرایو کردم. دکتر نفرولوژم هم پیشنهادی نداره! واقعا دیگه همه چیم مختل شده!!! از یه سمت رشد و تکثیر زگیل های جدید!! از یه سمتم خطر جدی سرطان آلت و مقعد با توجه به سیستم ایمنی بدنم!!! لطفا کمکم کنید! من ساکن مشهدم و به ۲ پزشک حاذق پوست مشهد مراجعه کردم ولی به جز اینکه گفتن برم کرایو چیزه دیگه نگفتن و نمیگن!! در ضمن بهم‌گفتن که نمونه برداری جهت تعیین نوع پرخطر یاکم خطر تاثیری نداره دیگه و من نمونه برداری نکردم! و سوال خیلی مهمی که دارم اینه که ادامه رابطه با کسی که مبتلا به این ویروسه و من از اون مبتلا شدم تاثیری در افزایش ویروس و زگیل من یا عدم جلوگیری از بهبود من داره یا خیر؟؟
    به نظرتون برای جلوگیری و بهبود نسبی علاوه بر کرایو مرتب،تحت نظر متخصص پوست باشم یا دکتر خودم متخصص نفرولوژ؟!؟یعنی‌داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنیمو باید حتما تغییر بدم یا داروهای احتمالی که شما متخصصین پوست تجویز میکنیدو مصرف کنم؟!
    ببخشید طولانی شدو لطفا از پیشنهاد و راهکارهاتون دریغ نکنید 🙏🏻ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر شایان یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام دو‌ عدد خال قهوه ای روی آلت تناسلیم هست می خاستم ببنثینم زیگیل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر نغمه یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر از پاسخ شما...سوال دومم اینه ک با توجه ب توضیحاتی ک فرمودید بنظرشما نیاز ب انجام سیستوسکوپی نیست؟؟قرص تولترودین مصرف نکنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر mahdi پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری 19 ساله ام هفته ای سه باز خود ارضایی میکنم.میخواستم بپرم مشکلی برام پیش نمیاد .ایا بعد می توانم زنم را حامله کنم.و چه کار کنم تا اب منی بیشتر بشه .وگاهی وقتها بیجای اب سفید اب زرد رنگی از من خارج میشه ایا این بیماری است یا که عادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن با ورزش و مشغولیتهای دیگر کم و ترکش کن مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 673 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در اینکه اضظراب و استرس و مشکلات روحی شکی نیست آخه تکرر ادرار م بعد شکه فوت عزیز ترین کسم که خیلی بهش وابسته بودم اتفاق افتاد . من بعد فوت مادر بزرگم میگرن اعصبی گرفتم دست و پاهام همش میلرزید حتی از ترس اینکه ام اس داشته باشم ام آر آی مغز دادم که خداروشکر سالم بود .... من پشت سر مادربزرگم تپش قلبم گرفتم و همش کابوس و ناامیدم و همیشه فکر میکنم سرطان دارم با این خونی که تو ادرارم آزمایشگاه دید دوبرابر افسرده شدم :( بااین قطرات ادراری که وقتی می ایستم ازم میاد با این تکرر ادرار که هر بار میرم دستشویی مقدار کمی ادرار می یاد . با اینکه سونو 5 بار دادم و خداروشکر سالم بود یک کیست چربی 6 میلیمتری فقط تو کلیه راستم بود هنوزم میترسم نکنه سرطانه یا نکنه خود ادراری پیدا کردم :\\\'(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلتان بیشتر روحی است
  • تصویر کاربر داریوش جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با سلام پسری دارم 9 ساله دچار بی اختیاری ادرار فقط در موقع خندیدن هست دکتر متخصص کلیه ومجاری ادرار بردم و آزمایشات نیزعفونتی را نشان نداده است از شما تقاضا میکنم راهنمایی کنید .با تشکرات فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرید
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب .. 32 ساله هستم چند روزی است که تکرر ادرار پیدا کردم و زیر شکم سمت چپ احساس درد می کنم و بعضی مواقع زیر شکمم احساس سردی می کنم خواهشمندم راهنمایی کنید .. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادراراز نظر عفونت ادراری بدهید وسونوگرافی از شکم و کلیه
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 678 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید

    من مدت کوتاهی است برای جلوگیری از احتلام های شبانه اسنترا 50 میخورم.
    آیا نصف قرص اسنترا 100 را میتوان بعنوان اسنترا 50 استفاده کرد؟
    تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دمت گرم دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر sam یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    ببخشید من در التم زگیل های خیلی کوچکی دارم که سفید رنگ وطوسی هست میخواستم ببینم من هم دچار بیماری زگیل تناسبی هستم چون زگیل های من خیلی کوچکه و چندتایی هستش که در زیر التم هست..من اطلاعات زگیل تناسبی هم خوندم ولی به جوابی که خواستم نرسیدم ممنون میشم جوابمو میدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      حالا نمیتونید جوابی بهم بدی اگه لازم باشه عکس براتون میفرستم با عکس شاید بتونید جوابی بهم بدید
    3. تصویر کاربر sam سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ببخشید اگه من دچار بیماری زگیل تناسبی باشم ایا عوارضی واسه من داره که در اینده با این بیماری به مشکل بخورم ضرری خطری واسه من نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب