درمان تبخال تناسلی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ممکن است در اطراف ناحیه تناسلی خود احساس خارش یا گزگز داشته باشید. تبخال تناسلی، معمولاً با تاول‌های دردناک و کوچکی همراه است که ظاهر می‌شوند و زخم‌هایی ایجاد می‌کنند که ترشح یا خونریزی می‌کنند. بیشتر افراد در عرض چند هفته پس از ابتلا به ویروس تبخال تناسلی، از شخص دیگری متوجه علائم می شوند. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است تب، سردرد یا سایر احساسات شبیه آنفولانزا نیز داشته باشید. برخی از افراد علائم کمی دارند یا هیچ علائمی ندارند.

تبخال تناسلی چیست؟

بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی جنسی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می‌شوند، در حالی که بیماری تب خال تناسلی، یکی دیگر از بیمارهای مقاربتی جنسی شایع از نوع ویروسی است؛ که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن (که اغلب هم اقشار جوان جامعه هستند) افزوده می‌شود. دکتر حسین کرمی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: شاید بی‌ توجهی مجامع بهداشتی نسبت به این بیماری، کشنده نبودن آن است.

اما تب خال تناسلی فقط یک تب خال ساده نیست زیرا بیماری با عودهای مکرر، تا آخر عمر گریبان فرد را می‌گیرد و واقعا کیفیت زندگی بیمار را بر هم می‌ زند. تبخال تناسلی مردان و زنان، دومین بیماری شایع منتقله از طریق جنسی است که در صورت ابتلا به آن باید تا آخر عمر با آن مدارا و زندگی کنید چون درمان قطعی ندارد و تنها راه، مبتلا نشدن با آن است. بنابراین با دادن اطلاعاتی کامل در این خصوص می‌توان جلوی انتشار ویروس از انسانی به انسان دیگر را گرفت.

تبخال تناسلی در افراد

تبخال تناسلی چیست؟

علت ایجاد کننده تبخال تناسلی، ویروس هرپس یا تبخال می باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود دارد. نوع 1 که اغلب باعث ایجاد تبخال در لب ها می گردد و نوع 2 که اغلب باعث ایجاد تبخال در ناحیه تناسلی در آلت مردان و زنان، و پوست ناحیه تناسلی اطراف می گردد.

هر دو ویروس مسری بوده و از فردی به فرد دیگر انتقال می یابند. ویروس تبخال دهانی از طریق تماس لب ها، و ویروس تبخال تناسلی از طریق مقاربت جنسی انتقال می یابند.  

علائم و نشانه های ابتلا به تبخال تناسلی کدامند؟

بعد از 2 روز تا 2 هفته بعد از تماس با فرد آلوده به تبخال تناسلی فرد احساس درد و سوزش و خارش و قرمزی شدید ناحیه تناسلی می کند و تدریجاً تاول های پوستی و گروهی به شکل زیر در ناحیه ایجاد می شوند که بسیار دردناک هستند و فرد ممکن است مبتلا به تب، درد عضلات و بیحالی شدید گردد.

در حدود دو سوم افراد مبتلا به هرپس تناسلی (تبخال تناسلی)علائمی را تجربه نکرده و یا علائمی خفیفی را تجربه می کنند که با دیگر عوارض پوستی اشتباه گرفته می شوند. در مواردی که علائم وجود ندارند، هرپس تناسلی باز هم قابل انتقال است. پزشکان ما، جهت کسب اطلاعات در ارتباط با وضعیت خود انجام هر دو آزمایش هرپس نوع 1 و 2 را به بیماران توصیه می کنند.

 

علائم هرپس تناسلی در مردان

هرپس تناسلی در بیشتر موارد بدون هیچ علائمی می باشد ولی می تواند در بعضی موارد علائم زیر را داشته باشد که عبارتند از:

اصولاً اولین حمله ویروس بسیار آزاردهنده می باشد. بعد از چند روز تاول ها کنده شده و مایعات سفید رنگی خارج می شود ولی محل هنوز شدیداً دردناک و 4 هفته طول می کشد تا زخم ها بهبودی حاصل کنند. در این مرحله بیماری شدیداً واگیر دار بوده و هر گونه تماس جنسی باعث آلودگی طرف مقابل نیز خواهد شد. هرپس سیمپلکس و سرطان یعنی چه؟ آیا هرپس باعث سرطان می شود؟

از مشخصات این بیماری عود زودهنگام آن است و ممکن است در طول سال تا 8 بار دوباره عود کند و لذا فرد آلوده همیشه با آن درگیر بوده و باعث اختلالات روحی و روانی و کم حوصلگی فرد می گردد. وارد شدن کوچکترین استرس از قبیل تب، عادت ماهانه خانم ها، استرس های حاد، بالارفتن قند خون، کاهش سیستم ایمنی بدن باعث عود بیشتر و شدیدتر شدن بیماری خواهد شد. 

بیماری هرپس

راه های تشخیص تبخال تناسلی مردان

پزشک معاینه ای جسمانی انجام داده و به دنبال زخم ها خواهد گشت. او می تواند مایعی را از تاول ها بدست آورده، آن را کشت داده و از نظر وجود هرپس آن را ارزیابی کند. آزمایش های خون و دیگر آزمایش ها نیز می توانند بر روی مایع گرفته شده از تاول انجام شوند. همچنین می تواند از طریق موارد زیر نیز بیماری را تشخیص دهد که عبارتند از:

عوارض تبخال تناسلی

درمان های تبخال تناسلی کدامند؟

در صورتی که فرد تصور می کند به تبخال تناسلی ابتلا یافته است باید هر چه زودتر با پزشک ملاقات کند. تشخیص تبخال تناسلی در هنگامی که زخم ها وجود دارند آسان تر است. در این صورت فرد می تواند درمان را زودتر آغاز کرده و احتمالا درد کمتری را در ارتباط با عفونت تجربه کند. هرپس تناسلی ( زگیل تناسلی) هیچ درمانی ندارد اما دارو ها می توانند به آن کمک کنند.

آسیکلوویر

درمان تبخال تناسلی با آنتی بیوتیک

کپسول آسایکلوویر400 را می توان به صورت روزانه برای درمان تبخال تناسلی استفاده کرد. این کپسول، باید به محض احساس هر گونه حس مور مور، سوزش یا خارش مصرف شوند.

درمان تبخال تناسلی با پماد

 داروی آسیکلوویر به صورت پماد موجود است و در مراحل اولیه یا در هنگام عود علائم بر روی زخم ها قرار داده می شود.

پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی

چند توصیه برای تبخال تناسلی

آگاه باشد تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و جهت مدارا با آن:

قرص ویسول

سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی

در ادامه سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی را برای شما آورده ایم.

آیا این بیماری عود کننده است؟

تب خال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می‌ کند. اما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان داخل بدن باقیمانده وتحت شرایطی فعالیت خود را از سر می‌گیرد. شرایط مطلوب برای از سر گیری فعالیت ویروس، تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تب خال، شروع عادت ماهیانه در خانمها و هرگونه تغییر در وضعیت روحی وجسمی است. عود ممکن است با همان شدت یا خفیف‌تر باشد. عود بیماری ممکن است به ۸ بار درسال هم برسد.

افراد آلوده به ویروس برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟

این افراد باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند. یعنی داروهای ضد ویروس با دوز کم و به طور مداوم مصرف شوند. تنها خبر خوش بیماری تب خال تناسلی این است که هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی‌ شود.

چرا این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟

ویروس تب خال تناسلی در افرادی که بی‌بندوباری جنسی دارند (آمارها نشان می‌دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تب خال تناسلی، به شدت در حال افزایش است) بیشتر مشاهده می‌ شود . به طور خلاصه همه کسانی که بی‌ بند و باری جنسی دارند، به یکی از بیماریهای منتقله از راه جنسی مبتلا هستند، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اما هدف ما اطلاع رسانی بیشتر به جوانان است، چون اطلاع و ترس از بیماری حتما محدودیتی در رفتارهای پرخطر ( مقاربتی) جوانان ایجاد می‌‌ کند. استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می‌کند، ولی آن را از بین نمی‌برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

4.2/5 - (100 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جاسم چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام من 3 سال پیش عمل رادیکال پروستات انجام دادم پارسال هم اسکن استخوان و سی اسکن شکم و... انجام دادم نرمال بودن تا 6 ماه پیش Psa صدم بودن الان 2 بارpsa با فاصله 6 ماه دادم 5 و 8 دهم بوده با توجه به مطالب فوق نظر حضرتعالی چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      Psma pet انجام بشه
  • تصویر کاربر مهیار چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 1219 مشاهده پرسش
    پروستات با حجم ۲۴cc افزایش یافته و اکوی هموژنیزه مشاهده شد میزان ادار باقی مانده در مثانه بعد از تخلیه ۲۵cc می باشد به چه معناست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      علائم ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر مهیار یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      من ادرارم خیلی نگه داشتم بطوری که گفتم یچیز تو شکمم میترکه بعد اون اتفاق دو ساعت که گذشت تب و لرز داشتم چهارشنبه سرکار نرفتم تا از پنجشنبه ادار کوچیکم با سوزش بود تب و لرز دوباره تکرر ادرار داشتم و تو حجم پایین ادرار لخته خون وجود داشت که انگار چسبیده با اسپرم بود عکسش میفرستم واستون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      مصرف مایعات فراوان
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Mehran یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 191 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من آلت تناسلی کجی داشتم و ۲ سال پیش عمل کجی آلت انجام دادم که دوتکه از تونیکا البوژینه رو جدا کردن و تونیکا رو بخیه زدن ولی هنوز جای بخیه صاف نشده و در نعوظ صبحگاهی سر آلت تناسلی بنده بزرگ نمیشود و برای اینکه خون در سر آلت بمونه باید تنه آلت رو محکم بگیرم.به نظر شما ممکنه نشت ورید داشته باشم؟ آیا راهی برای درمانش هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      بله امکان نشت وریدی هست باید سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز. من 35 ساله و مجرد هستم. انزالهای خیلی کمی در ماه دارم و حتی گاهی دو ماهم انزالی ندارم، فکر میکنم بجز درگیر کارهای دیگه بودن و شلوغ بودن ذهنم سر مسائل کاری، استفاده از داروهای سیتالوپرام 80 و آوودارت هم که با تجویز پزشکای مربوطه استفاده میکنم قطعا موثر بوده دراین کم انزالی... منتها در هفته اخیر 2 یا 3 بار انزال داشتم و دو روزی هست که دچار سوزش ادراری هستم. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید 🙏🏻آیا عفونت ادراری هست و باید آنتی بوتیک مصرف کنم؟ و این سوزش بخاطر چیه! این کم انزالی و یهو پرانزالی این هفته ربطی به این قضیه داشته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      بله داروهای مصرفی توسط شما موثر بوده
    2. تصویر کاربر سینا یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      دکتر جان بخش اصلی سوالم مشکل سوزش ادراریم بعد از آخرین انزالم بود☺️ولی نفرمودین چی کار باید بکنم؟
    3. تصویر کاربر سینا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 1 سال پیش)
      دکتر امروز انتهای ادرارم خونی بود. خودم احتمال میدم بخاطر عادت به عمل استبراء سر آلتم زخم شده و احتمالا سوزش این دو روزم بخاطر همین باشه. الان متاسفانه بعد از شستشو هم قطره خون رقیق از مجرا بیرون میاد. چی کار باید بکنم؟ چی مصرف کنم برا بهبود زخم احتمالی مجرا؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 1 سال پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود آب فراوان استفاده کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر چانگ یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    ابتدا لکه های کوچک و سفید رنگ بصورت نقطه ای در جاهای مختلف بدنم دست پا پهلوها زیربغل و بازوها و گودی پشت زانوهایم ایجاد شد پس از مدتی تقریباً دو هفته بعد پوست بیضه هام لایه نازک و خشک شده ایجاد میشد که با کندن اونا روز بعد دوباره یه پوسته خشک دیگه جایگزین میشد همراه با خارش . لطفاً اگه داروی مناسبی سراغ دارید اعلام بفرمایید. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۸ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    با سلام
    من کجی الت دارم میخام عمل کنم.میخاستم ببینم هزینه عمل حدودا چقد میشه؟عکسم براتون فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      در رابطه ی جنسی دچار مشکل شدین؟
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      زیاد سفت نمیشه یکم شلی داره با کمک دستم میتونم رابطه برقرار کنم و هر پوزیشنی نمیتونم
      هم برای سفتی هم زیبایی میخام عمل کنم.لطفا هزینه عمل رو حدودی بفرمایید
      ممنون
    3. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      هزینه عمل رو لطف بفرمایید ممنون میشم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 1 سال پیش)
      منشی مطب با شما تماس خواهد گرفت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر
    پدر من سالها عارضه بزرگی پروستات داشتن و متاسفانه درمان رو رها کرده بودن
    یک ماه پیش با مشکل فشار خون بالا به پزشک مراجعه کردیم که مشخص شد التهاب شدید در هر دو کلیه به دلیل دفع ناقص ادرار به وجود اومده. روزی که آزمایش خون دادن دو سه ساعت قبلش دکتر اورژانس بهشون فروزماید تزریق کرده بود فشارشون بیاد پایین کاپتوپریل هم زیر زبونشون گذاشتن. هیچ کدوم اثر روی فشار نذاشت. با مصرف این ها رفتن آزمایش دادن. کراتین تو این آزمایش 1.48 بود. و متعاقبا در سونوگرافی متوجه التهاب هردو کلیه شدیم. بلافاصله سوند زدن . بعد از زدن سوند طی دو هفته ورم دست و پاها خوابید و فشار خون نتظیم شد. اما کراتین به 1.78 رسید. طی این دو هفته علاوه بر آسپرین و آملوپرس که سالهاست مصرف میکنن امنیک و ترازوسین هم مصرف کردن.
    دلیل بالا رفتن کراتین طی دو هفته به این میزان چی میتونه باشه؟
    آیا کلیه ها با سرعت بالا در حال تخریبن؟پس چرا علائم ظاهری مثل تورم و فشار خون بهبود پیدا کردن؟ حجم ادرارشون هم با سوند خوبه
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      کراتینین مجددا چک بشه
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      بعد از عمل پروستات گفتن مجددا چک میشه کراتینین
      . بنظر شما وقتی علت آسیب به کلیه احتباس ادرار ناشی از بزرگی پروستات بوده، با جراحی پروستات و باز شدن مسیر دفع ممکنه روند تخریب کلیه ها ادامه دار بشه یا در همین حد کنترل میشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 1 سال پیش)
      کنترل خواهد شد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام من 4سال پیش واریکوسل عمل کردم و بعداز چند سال من سونوگرافی رفتم و میگه دوباره عود کرده باید عمل کنید .
    من پیش دکترم رفتم و گفت به هیچ عنوان نیاز به عمل ندارد .
    خواستم بدونم عمل دوباره نیاز هست یا خیر .
    من علائم واریکوسل هم اصلا ندارم .
    فقت می‌خوام بدونم نیاز به عمل دارد یا خیر .؟
    در سونو گرافی نوشته است این واریکوسل جدید گرید بین 2و3هست .
    آیا نیاز به عمل دوباره دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      خیر نیاز به عمل ندارد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر ، لطفا راهنماییم کنید اقای دکتر حالم اصلا خوب نیست ، من ۲۰ سالمه ، از ۱۳ سالگی خودارضایی انجام میدادم تا اینکه سال پیش به طور غیرمعمول ترشح داشتم برا اینکه خجالت میکشیدم، به کسی چیزی نگفتم و جلوی ترشح هارو میگرفتم، تا چند وقت بعد درد شدید تو الت تناسلی گرفتم و سوزش مقعد خیلی زیاد که گاهی تو دستمال خون پاک میکنم ، انتی بیوتیک های مختلفی خوردم ولی اصلا تاثیر نداشته و الان یکسال شده که درد امونمو بریده و گریه شده کار هرروزم ، احساس میکنم از داخل آلت تناسلیم زخم شده اصن ، ولی سوزش ادرار و تکرر ادرار ندارم ، ای وی پی هم انجام دادم چیزی نشون نداده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      کشت از ترشحات مجرا انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      بله اقای دکتر کشت مجرا رو زمانی انجام دادم که یه دوره ۵۰ روزه سیپروفلوکساسین ۵۰۰ ، داکسی سایکلین ۱۰۰ و پروستا باریج هر ۱۲ ساعت مصرف کردم ، و بعد ۱۴ روز که دارو قطع شد خوب نشدم کشت مجرا از ترشح گرفتن که عفونت نشون میداد و دکتر دیگه ای دوباره به مدت ۱ ماه انتی بیوتیک نوشتن برام عکسشونو الان میفرستم براتون
    3. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      بله اقای دکتر کشت مجرا رو زمانی انجام دادم که یه دوره ۵۰ روزه هر ۱۲ ساعت سیپروفلوکساسین ۵۰۰، پروستاباریج ، داکسی سایکلین ۱۰۰ مصرف کردم و دارو که تموم شد ۱۴ روز بعد کشت مجرا از ترشح گرفتن که عفونت نشون میداد و دکتر دیگه ای یه دوره انتی بیوتیک دوباره به مدت ۱ ماه نوشتن ولی خوب نشدم اقای دکتر ، الان عکسه کشت مجرا و نسخه ی بعدشو میفرستم براتون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 1 سال پیش)
      با توجه به اینکه با این داروها خوب نشدین باید درمان طولانی مدت تری انجام بشه آزمایش کشت ادرار و کشت ترشحات جدید انجام بدین و بعد آماده شدن جواب ها درمان طولانی مدت تری برای شما شروع بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فواد یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من turp انجام دادم پیشتون حدود دوماه پیش اینم جواب نمونه برداریم و سونوم بعد حدود یک ماه ونیم اقای دکتر این توده یعنی حین عمل خارج نشده یا بعد عمل رشد کرده؟من الان چکار کنم لازم دوباره عمل بشم؟
    1. تصویر کاربر فواد شنبه ۱۶ دی ۲( 1 سال پیش)
      این هم عکس سونو و جواب نمونه برداری
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      برای شما تراشیدن پروستات انجام شده در حال حاضر در سونو توده ی مثانه گزارش شده است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ دی ۲( 1 سال پیش)
      البته تشخیص نهایی با سیستوسکوپی است جهت نوبت سیستوسکوپی همکاران مطب با شما هماهنگی های لازم را به عمل خواهند آورد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

بسیاری از مردان در مقطعی از زندگی خود، با یک درد مبهم یا احساس سنگینی در ناحیه…
اگر به دنبال عکس بیضه ی سالم و ناسالم هستید، در ابتدا باید بدانید چه بیماری هایی…
پروتز آلت تناسلی چه کمکی به درمان اختلال نعوط می کند؟ آیا پروتز می تواند مشکل نعوظ…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب