اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان تبخال تناسلی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ممکن است در اطراف ناحیه تناسلی خود احساس خارش یا گزگز داشته باشید. تبخال تناسلی، معمولاً با تاول‌های دردناک و کوچکی همراه است که ظاهر می‌شوند و زخم‌هایی ایجاد می‌کنند که ترشح یا خونریزی می‌کنند. بیشتر افراد در عرض چند هفته پس از ابتلا به ویروس تبخال تناسلی، از شخص دیگری متوجه علائم می شوند. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است تب، سردرد یا سایر احساسات شبیه آنفولانزا نیز داشته باشید. برخی از افراد علائم کمی دارند یا هیچ علائمی ندارند.

تبخال تناسلی چیست؟

بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی جنسی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می‌شوند، در حالی که بیماری تب خال تناسلی، یکی دیگر از بیمارهای مقاربتی جنسی شایع از نوع ویروسی است؛ که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن (که اغلب هم اقشار جوان جامعه هستند) افزوده می‌شود. دکتر حسین کرمی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: شاید بی‌ توجهی مجامع بهداشتی نسبت به این بیماری، کشنده نبودن آن است.

اما تب خال تناسلی فقط یک تب خال ساده نیست زیرا بیماری با عودهای مکرر، تا آخر عمر گریبان فرد را می‌گیرد و واقعا کیفیت زندگی بیمار را بر هم می‌ زند. تبخال تناسلی مردان و زنان، دومین بیماری شایع منتقله از طریق جنسی است که در صورت ابتلا به آن باید تا آخر عمر با آن مدارا و زندگی کنید چون درمان قطعی ندارد و تنها راه، مبتلا نشدن با آن است. بنابراین با دادن اطلاعاتی کامل در این خصوص می‌توان جلوی انتشار ویروس از انسانی به انسان دیگر را گرفت.

تبخال تناسلی در افراد

تبخال تناسلی چیست؟

علت ایجاد کننده تبخال تناسلی، ویروس هرپس یا تبخال می باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود دارد. نوع 1 که اغلب باعث ایجاد تبخال در لب ها می گردد و نوع 2 که اغلب باعث ایجاد تبخال در ناحیه تناسلی در آلت مردان و زنان، و پوست ناحیه تناسلی اطراف می گردد.

هر دو ویروس مسری بوده و از فردی به فرد دیگر انتقال می یابند. ویروس تبخال دهانی از طریق تماس لب ها، و ویروس تبخال تناسلی از طریق مقاربت جنسی انتقال می یابند.  

علائم و نشانه های ابتلا به تبخال تناسلی کدامند؟

بعد از 2 روز تا 2 هفته بعد از تماس با فرد آلوده به تبخال تناسلی فرد احساس درد و سوزش و خارش و قرمزی شدید ناحیه تناسلی می کند و تدریجاً تاول های پوستی و گروهی به شکل زیر در ناحیه ایجاد می شوند که بسیار دردناک هستند و فرد ممکن است مبتلا به تب، درد عضلات و بیحالی شدید گردد.

در حدود دو سوم افراد مبتلا به هرپس تناسلی (تبخال تناسلی)علائمی را تجربه نکرده و یا علائمی خفیفی را تجربه می کنند که با دیگر عوارض پوستی اشتباه گرفته می شوند. در مواردی که علائم وجود ندارند، هرپس تناسلی باز هم قابل انتقال است. پزشکان ما، جهت کسب اطلاعات در ارتباط با وضعیت خود انجام هر دو آزمایش هرپس نوع 1 و 2 را به بیماران توصیه می کنند.

 

علائم هرپس تناسلی در مردان

هرپس تناسلی در بیشتر موارد بدون هیچ علائمی می باشد ولی می تواند در بعضی موارد علائم زیر را داشته باشد که عبارتند از:

اصولاً اولین حمله ویروس بسیار آزاردهنده می باشد. بعد از چند روز تاول ها کنده شده و مایعات سفید رنگی خارج می شود ولی محل هنوز شدیداً دردناک و 4 هفته طول می کشد تا زخم ها بهبودی حاصل کنند. در این مرحله بیماری شدیداً واگیر دار بوده و هر گونه تماس جنسی باعث آلودگی طرف مقابل نیز خواهد شد. هرپس سیمپلکس و سرطان یعنی چه؟ آیا هرپس باعث سرطان می شود؟

از مشخصات این بیماری عود زودهنگام آن است و ممکن است در طول سال تا 8 بار دوباره عود کند و لذا فرد آلوده همیشه با آن درگیر بوده و باعث اختلالات روحی و روانی و کم حوصلگی فرد می گردد. وارد شدن کوچکترین استرس از قبیل تب، عادت ماهانه خانم ها، استرس های حاد، بالارفتن قند خون، کاهش سیستم ایمنی بدن باعث عود بیشتر و شدیدتر شدن بیماری خواهد شد. 

بیماری هرپس

راه های تشخیص تبخال تناسلی مردان

پزشک معاینه ای جسمانی انجام داده و به دنبال زخم ها خواهد گشت. او می تواند مایعی را از تاول ها بدست آورده، آن را کشت داده و از نظر وجود هرپس آن را ارزیابی کند. آزمایش های خون و دیگر آزمایش ها نیز می توانند بر روی مایع گرفته شده از تاول انجام شوند. همچنین می تواند از طریق موارد زیر نیز بیماری را تشخیص دهد که عبارتند از:

عوارض تبخال تناسلی

درمان های تبخال تناسلی کدامند؟

در صورتی که فرد تصور می کند به تبخال تناسلی ابتلا یافته است باید هر چه زودتر با پزشک ملاقات کند. تشخیص تبخال تناسلی در هنگامی که زخم ها وجود دارند آسان تر است. در این صورت فرد می تواند درمان را زودتر آغاز کرده و احتمالا درد کمتری را در ارتباط با عفونت تجربه کند. هرپس تناسلی ( زگیل تناسلی) هیچ درمانی ندارد اما دارو ها می توانند به آن کمک کنند.

آسیکلوویر

درمان تبخال تناسلی با آنتی بیوتیک

کپسول آسایکلوویر400 را می توان به صورت روزانه برای درمان تبخال تناسلی استفاده کرد. این کپسول، باید به محض احساس هر گونه حس مور مور، سوزش یا خارش مصرف شوند.

درمان تبخال تناسلی با پماد

 داروی آسیکلوویر به صورت پماد موجود است و در مراحل اولیه یا در هنگام عود علائم بر روی زخم ها قرار داده می شود.

پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی

چند توصیه برای تبخال تناسلی

آگاه باشد تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و جهت مدارا با آن:

قرص ویسول

سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی

در ادامه سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی را برای شما آورده ایم.

آیا این بیماری عود کننده است؟

تب خال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می‌ کند. اما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان داخل بدن باقیمانده وتحت شرایطی فعالیت خود را از سر می‌گیرد. شرایط مطلوب برای از سر گیری فعالیت ویروس، تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تب خال، شروع عادت ماهیانه در خانمها و هرگونه تغییر در وضعیت روحی وجسمی است. عود ممکن است با همان شدت یا خفیف‌تر باشد. عود بیماری ممکن است به ۸ بار درسال هم برسد.

افراد آلوده به ویروس برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟

این افراد باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند. یعنی داروهای ضد ویروس با دوز کم و به طور مداوم مصرف شوند. تنها خبر خوش بیماری تب خال تناسلی این است که هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی‌ شود.

چرا این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟

ویروس تب خال تناسلی در افرادی که بی‌بندوباری جنسی دارند (آمارها نشان می‌دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تب خال تناسلی، به شدت در حال افزایش است) بیشتر مشاهده می‌ شود . به طور خلاصه همه کسانی که بی‌ بند و باری جنسی دارند، به یکی از بیماریهای منتقله از راه جنسی مبتلا هستند، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اما هدف ما اطلاع رسانی بیشتر به جوانان است، چون اطلاع و ترس از بیماری حتما محدودیتی در رفتارهای پرخطر ( مقاربتی) جوانان ایجاد می‌‌ کند. استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می‌کند، ولی آن را از بین نمی‌برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

4.2/5 - (104 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نیما شنبه ۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 964 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر.
    من یک سال و نیم پیش عمل جراحی باز هیدروسل انجام دادم که سمت راست شدید و سمت چپ خفیف بود و پیش جراح عمومی انجام دادم.بعد عمل دکتر گفت که حوله گرم بزارم و بالا نگه دارم بیضه رو منم همه چی رو رعایت کردم.بعد هر ماه و چند وقت یه بار پیش دکتر واس معاینه میرفتم و بعد چند مدت حدود شیش ماه بعد به دکتر گفتم که بیضه راستم هنوز بزرگه و اپیدیدیمش متورمه دکتر معاینه کرد که گفت طبیعیه و حوله گرم بزار و حتی سونوگرافی نوشت و اونجا نوشته بود که مشکل هیدروسل یا واریکوسل مشاهده نشد ولی باز اون مشکل خوب نشد و من هر از چند گاهی خودارزایی میکردم و درست بعد عمل به این طرف دچار دیرانزالی شدید و بی میلی و اختلال در نعوظ شدم طوری که دیگه نه نعوظ صبحگاهی و نه احساس شهوت و هیچی نداشتم و راحت انزالم هم نیم ساعت طول میکشید و التم دیر سفت میشد .باز به دوتا متخصص کلیه مراجعه کردم گفتن اونا هم طبیعیه و برو روانشناس من روانشناس هم مراجعه کردم گفتن مشکلی ندارم از اون نظر روان و استرس .همیشه اپیدیدیم سمت راست تورم داره و قسمت بالاییش یه جسم سفت گردی احساس میشه و بعضی وقتا بیضم سفت میشه و وزنش اذیت میکنه موقعی که بخوام لباس زیر گشاد بپوشم و پایین تر وا میسه.دیگه به غیر شما اقای دکتر امیدی واسم نمونده.خواستم بدونم راه چاره چیه؟ممکنه مشکل کمبود تستوسترون باشه؟و اینکه امکان داره به طور انلاین داخل تلگرام درمان بشم چون شرایط مراجعه به مطب رو ندارم میتونم ازمایش و سونوگرافی ها رو ارسال کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام مجدد خدمت آقای دکتر.فقط یادم رفت بگم که از اون موقع ترشح التم هم از بین رفته و اینکه سه تا سونوگرافی یکیش مال قبل عمله یکی مال دوماه بعدش و یکی یه سال بعدش که من نتونستم بفرستم چون چندتایی خواستم بفرستم با خطا روبه رو شد سایت لطفا راهنمایی کنید که فرمت عکس باید چی باشه چون ارسال نمیشه .تو سونوگرافی ها گفته اپیدیدیم راست نرمال ولی یه تورم زائده گرد مانند سفتی داخلشه و اگه دارو و یا آزمایشی داره امر کنید به دکتر عمومی شهرمون میگم که داخل دفترچه وارد کنن.با تشکر
    3. تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام مجدد خدمت آقای دکتر.فقط یادم رفت بگم که از اون موقع ترشح التم هم از بین رفته و اینکه سه تا سونوگرافی یکیش مال قبل عمله یکی مال دوماه بعدش و یکی یه سال بعدش که من نتونستم بفرستم چون چندتایی خواستم بفرستم با خطا روبه رو شد سایت لطفا راهنمایی کنید که فرمت عکس باید چی باشه چون ارسال نمیشه .تو سونوگرافی ها گفته اپیدیدیم راست نرمال ولی یه تورم زائده گرد مانند سفتی داخلشه و اگه دارو و یا آزمایشی داره امر کنید به دکتر عمومی شهرمون میگم که داخل دفترچه وارد کنن.با تشکر.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر ترشح ندارید درمان نمیخواهد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت جناب دکتر
    جناب دکتر روی کیسه بیضه بنده چند عدد لکه قهوه ای پوستی هست
    البته خیلی وقته این لکه ها هستن
    شاید چند ساله
    لک ها برجسته نیست و همسطح پوست هستن
    ولی یکم نگرانم کردن
    میشه بفرمایید مشکلی اگه هست مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      این زگیل نیست
    2. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      از بابت لکه یا عارضه پوستی هم چیزی هست مراجعه کنم یا خیر؟
      چیزی مثل سرطال پوست ؟
      منظورم اینه وجود این لک ها روی کیسه طبیعیه یا نه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      پيگيري نميخواهد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام من 29 سال دارم، اندازه بیضه هام بسیار کوچک است، درحدود قطر دو سانت، آیا راهی برای بزرگ کردن اندازه بیضه ها هست؟
    ضمن اینکه آلتم در حالت خواب درحدود 3 سانت ولی در حالت نعوظ 12 سانت هست، میخواستم ببینم برای درمان این مشکلم نیز راهی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      ازمايش اسپرم دهيد بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام دکتر محترم بنده 31 سالمه و مجردباسونو داپلر متوجه شدم واریکوسل گرید1 در دوطرف دارم ازمایش اسپرم انجام دادم تعداد اسپرمام 136 میلیون و مورفولوژی نرمال و تحرک 14 درصد که برام ویتامین ای و پنتوفکسین انجام شد ولی به شدت درد بیضه دارم ایا با این اوصاف عمل احتیاجه؟؟
    اگر عمل میکروسرجری انجام بشه هزینه حدودی چقد میشه فقط بیمه تامین اجتماعی دارم
    ممنون از پاسخگویی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      اول معاينه٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
  • تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده آقایی هستم با 33 سال سن که در کودکی بیضه هام داخل شکم بودن که عمل کردم در کودکی
    الان مشکلم اینه که بیضه هام کوچک هستن من حدود 16 سالگی سونوگرافی دادم از بیضه هام که فقط یادمه گفتن همه چی طبیعی هستش ولی الان خیلی کوچک هستن
    شاید اندازه یه دونه زیتون
    حالا میخاستم ببینم چیکار باید بکنم
    خیلی نگرانم و استرس دارم
    از رفتن به دکتر هم هراس دارم
    اگه میشه عکس هم بفرستم بفرمایید که عکس هم بدم
    با تشکر S:
    با سلام
    آقای دکتر بنده آقایی هستم با 33 سال سن که در کودکی بیضه هام داخل شکم بودن که عمل کردم در کودکی
    الان مشکلم اینه که بیضه هام کوچک هستن من حدود 16 سالگی سونوگرافی دادم از بیضه هام که فقط یادمه گفتن همه چی طبیعی هستش ولی الان خیلی کوچک هستن
    شاید اندازه یه دونه زیتون
    حالا میخاستم ببینم چیکار باید بکنم
    خیلی نگرانم و استرس دارم
    از رفتن به دکتر هم هراس دارم
    اگه میشه عکس هم بفرستم بفرمایید که عکس هم بدم
    با تشکر
    دکتر این سوال من بود که قبلا پرسیده بودم
    میخاستم اضافه کنم که هیچ درد یا برآمدگی در بیضه هام وجود نداره فقط بیضه چپم رو کامل نمیتونم توی دستم بگیره انگار با طرف داخل رفته
    خیلی استرس دارم دکتر که بعدها با این بیضه ها میشه بچه دار شد یا نه چون من مجردم
    تشکر دکتر ی سوال دیگه
    الان با این عکسایی که فرستادم و اینکه گفتم بیضه چپم مخصوصا در حالت نعوظ به سمت داخل و بالا میره سایز و ظاهر بیضه هام مشکلی نداره؟؟؟
    آزمایش اسپرم برای باروی رو میدونم باید آزمایش داد ولی ظاهرش مشکلی نیست؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدین
    و اینکه با این ظاهر بیضه چقدر احتمال ناباروری هست؟
    اصلا نمیشه بدون آزمایش اسپرم تقریبی تشخیص داد؟؟؟ دکتر ادامه سوالم اینه چون در کودکی بیضه هام بالا بوده و همون بچگی عمل کردن آوردن پایین احتمال ناباروری هست؟؟
    من سن 16 سالگی سونو داده بودم گفته بودن طبیعی هست آیا از روی عکس میشه بگین ظاهرش طبیعیه یا کوچیکه؟؟؟
    و این بالا اومدن با نعوظ مشکلی نداره؟؟؟
    با ی دکتر صحبت کردم گفتن اگه همون بچگی عمل کردی مشکلی توی باروری نیس بازم شما راهنماییم کنین
    و اینکه تقریبا اندازش فک کنم 3سانتی متر باشه مشکلی نیست؟؟
    من حالت نعوظ رو دارم آزمایش ادرارام مشکلی نداشته هیچ دردی هم چه خوابیدن چه ورزش چه نشستن ندارم و مایع منی هم کاملا از نظر بو و رنگ سالمه
    آیا استمنا باعث کوچکی بیضه یا ناباروی میشود؟
    ممنون میشم همه سوالام رو جواب بدین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      بياييد معاينه وصحبت حضوري
  • تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    دکتر ی سوال دیگه
    الان با این عکسایی که فرستادم و اینکه گفتم بیضه چپم مخصوصا در حالت نعوظ به سمت داخل و بالا میره سایز و ظاهر بیضه هام مشکلی نداره؟؟؟
    آزمایش اسپرم برای باروی رو میدونم باید آزمایش داد ولی ظاهرش مشکلی نیست؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدین
    و اینکه با این ظاهر بیضه چقدر احتمال ناباروری هست؟
    اصلا نمیشه بدون آزمایش اسپرم تقریبی تشخیص داد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر غزل شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 820 مشاهده پرسش
    همسرم حدود ١٠ روز پيش عمل inguinal hernia از طريق لاپاروسكوپي داشته و الان در ناحيه بيضه ها درد داره
    درد در ناحيه پشت بيضه و تا تو كشاله و يكم سمت چپ مثانه، و در بيضه چپ درد بيشتري حس ميكنه.
    حين لمس درد خيلي بيشتر ميشه.
    كمي هم تورم و تجمع مايع اطراف بيضه ها ديده ميشه. حدود ٣ ماه پيش هم عمل خارج سازي هيدروسل بيضه انجام دادن كه مشكلي نداشتن.ايا امكان داره در اثر عمل هرنيا و آسيب به عروق دچار torsion و يا ischemi در بيضه شده باشه؟ و اگر اينطوره بايد چگونه تشخيص بديم و درمان كنيم. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      مراجعه به دکتر خودتان
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر
    دکتر یه سوال داشتم
    من حدود ۳الی ۴ ماه پیش عمل واریکوسل کردم و الان یکی دوروزه سمت چپ بیضم گاهی اوقات درد میکنه و در ضمن هنگام درد کمرمم شروع به درد کردن میکنه
    خواستم بدونم ایا علت ان از استراحت نکردنه چون من چند روزه پیش از سفر پیاده روی کربلا اومدم و یه خورده زیاد پیاده روی کردم تو این چندروز

    ممنون از لطفتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      با زمان بهتر کیشود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      میشود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    S:
    با سلام
    آقای دکتر بنده آقایی هستم با 33 سال سن که در کودکی بیضه هام داخل شکم بودن که عمل کردم در کودکی
    الان مشکلم اینه که بیضه هام کوچک هستن من حدود 16 سالگی سونوگرافی دادم از بیضه هام که فقط یادمه گفتن همه چی طبیعی هستش ولی الان خیلی کوچک هستن
    شاید اندازه یه دونه زیتون
    حالا میخاستم ببینم چیکار باید بکنم
    خیلی نگرانم و استرس دارم
    از رفتن به دکتر هم هراس دارم
    اگه میشه عکس هم بفرستم بفرمایید که عکس هم بدم
    با تشکر
    دکتر این سوال من بود که قبلا پرسیده بودم
    میخاستم اضافه کنم که هیچ درد یا برآمدگی در بیضه هام وجود نداره فقط بیضه چپم رو کامل نمیتونم توی دستم بگیره انگار با طرف داخل رفته
    خیلی استرس دارم دکتر که بعدها با این بیضه ها میشه بچه دار شد یا نه چون من مجردم
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      با ازمایش اسپرم مشخص میشود
  • تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده آقایی هستم با 33 سال سن که در کودکی بیضه هام داخل شکم بودن که عمل کردم در کودکی
    الان مشکلم اینه که بیضه هام کوچک هستن من حدود 16 سالگی سونوگرافی دادم از بیضه هام که فقط یادمه گفتن همه چی طبیعی هستش ولی الان خیلی کوچک هستن
    شاید اندازه یه دونه زیتون
    حالا میخاستم ببینم چیکار باید بکنم
    خیلی نگرانم و استرس دارم
    از رفتن به دکتر هم هراس دارم
    اگه میشه عکس هم بفرستم بفرمایید که عکس هم بدم
    با تشکر در ضمن بیضه سمت چپم کوچیکتر هست
    و هنگام نعوذ کلا محو میشه یعنی به طرف داخل میره
    باید چیکار کنم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      ازمايش اسپرم دهيد
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب