اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت نشت ادرار در زمان عطسه چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سوالی که معمولا برای افراد پیش می آید این است که علت نشت ادرار در زمان عطسه چیست؟ اگر با سرفه، عطسه، خندیدن و یا ورزش و هر گونه فعالیت فیزیکی دچار بی اختیاری و نشت ادرار می شوید با ما در این مقاله همراه باشید.

چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم؟

احتمالاً بسیاری از افراد، نشت ادرار در زمان عطسه، سرفه یا خنده را تجربه کرده اند. اما آیا باید برای جلوگیری از این اتفاق و خجالت بعد از آن نخندیم یا عطسه نکنیم؟ قطعاً نه!

شما به احتمال زیاد مبتلا به بی اختیاری ادراری استرسی هستید. بسیاری از افراد به این مشکل دچار می شوند که با چند تکنیک می توانند مشکل خود را رفع کنند و یا در صورت عدم بهبودی، پزشک می تواند در درمان این مشکل کمک کند.

علت ادرار در زمان عطسه

شک در خروج ادرار هنگام عطسه

اگر هنگام عطسه احساس می‌کنید که ممکن است مقدار کمی ادرار خارج شده باشد اما مطمئن نیستید، این وضعیت بی‌اختیاری استرسی ادرار (Stress Urinary Incontinence) نام دارد. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که فشار ناگهانی بر مثانه وارد شود (مثل عطسه، سرفه، خنده یا ورزش).

چگونه شک خود را برطرف کنید؟

بررسی لباس زیر:

  • اگر مقدار ادرار کم باشد، ممکن است لکه‌ای خفیف و مرطوبی روی لباس زیر احساس کنید.
  • اگر تغییری در لباس زیر مشاهده نکردید، احتمالاً ادراری خارج نشده است.

بررسی بویایی:

  • ادرار بوی مشخصی دارد، اگر تغییر بوی ناگهانی احساس نکردید، احتمال خروج ادرار کمتر است.

کنترل حس بعد از عطسه:

  • اگر بعد از عطسه احساس خیسی یا کاهش فشار در مثانه ندارید، پس احتمالاً ادراری خارج نشده است.

از نظر شرعی:

اگر یقین به خروج ادرار نداشته باشید، نیازی به تجدید وضو یا تطهیر نیست. اما اگر مطمئن شدید که ادرار خارج شده، باید تطهیر انجام دهید.

بی اختیاری ادرار استرسی چیست؟

بی اختیاری ادرار به از دست دادن غیر عمد کنترل ادرار گفته می شود. بی اختیاری استرسی نوعی خاص از بی اختیاری ادرار می باشد و زمانی رخ می دهد که انجام دادن برخی از فعالیت هایی که فشار زیادی به مثانه وارد می کنند منجر به نشت ادرار شوند. این مشکل می تواند به علت ضعیف شدن یا آسیب دیدن عضلات کف لگن و عضلات اسفنکتر ادراری اتفاق بیفتد.

عضلات و بافت های لگن از مثانه حمایت می کنند و عضلات اسفنکتر ادراری، وظیفه ی کنترل دفع ادرار را بر عهده دارند. در حالت طبیعی، عضلات اسفنکتر در هنگام بزرگ شدن مثانه بسته می‌ مانند و تا زمان رسیدن به دستشویی از نشت ادرار جلوگیری می‌ کنند. اما هنگامی که این عضلات ضعیف می ‌شوند، اعمال هرگونه فشار بر عضلات لگن و شکم -مانند عطسه کردن- به مثانه فشار آورده و باعث نشت ادرار می ‌شود.

به غیر از عطسه، موارد زیر هم می توانند منجر به فشار به مثانه و نشت ادرار شوند:

این مشکل ممکن است همیشگی نباشد و زمانی که مثانه ی شما پر، یا نزدیک به پر شدن است برایتان مشکل ساز شود.

علت بی اختیاری استرسی چیست؟

بی اختیاری استرسی زمانی اتفاق می افتد که عضلات مربوط به دستگاه ادراری شما ضعیف شده باشند. این امر می تواند ناشی از موارد زیر باشد:

زایمان: ماهیچه ها در زمان زایمان (به ویژه زایمان طبیعی) ضعیف می شوند. ممکن است بی ‌اختیاری استرسی ناشی از این نوع آسیب دیدگی فوراً، یا چند پس از زایمان رخ دهد.

ضعیف شدن ماهیچه ها در زمان زایمان

هیسترکتومی: جراحی برداشتن رحم یا دهانه ی رحم می تواند باعث ضعیف شدن اعصاب و عضلات اسفنکتر و کف لگن شود.

جراحی پروستات: جراحی برداشتن غده ی پروستات در مردان، می تواند عضلات اسفنکتر و کف لگن را ضعیف کند.

سن: بالا رفتن سن موجب تضعیف ماهیچه ها می شود.

وزن: داشتن اضافه وزن یا چاقی فشار زیادی به عضلات لگن وارد می کند.

آسیب دیدگی: صدمه یا آسیب دیدگی کمر می تواند منجر به تضعیف ماهیچه های این ناحیه شود.

سایر عوامل مؤثر:

  • سرفه های مکرر در افراد سیگاری
  • بیماری هایی که باعث سرفه های شدید و مزمن می شوند
  • انجام فعالیت های شدیدی مثل دویدن و پریدن به مدت زیاد

نکاتی در مورد بی اختیاری ادرار استرسی

✔️ بی اختیاری استرسی با بی اختیاری ادرار فوریتی یا مثانه ی بیش فعال متفاوت است. در این بیماری «استرس» به فشار فیزیکی اشاره دارد و هیچ ارتباطی با استرس روانی ندارد!


✔️ طبق گفته ی منابع معتبر، بی اختیاری استرسی رایج ترین نوع بی اختیاری ادرار بوده و بیشترین درصد مبتلایان به این بیماری را زنان جوان تشکیل می دهند.


✔️ تقریباً از هر 3 زن، 1 زن مبتلا به بی اختیاری استرسی می باشد.


✔️ برخی از زنان، همزمان به بی اختیاری استرسی و بی اختیاری ادرار فوریتی (اضطراری) مبتلا هستند. به این شرایط بی اختیاری مختلط گفته می شود.


✔️ معمولاً درصد زیادی از افراد با بالا رفتن سن، به بی اختیاری استرسی مبتلا می شوند. اما این مشکل قابل پیشگیری و درمان است.


✔️ تحقیقات نشان می دهند که درمان های رفتاری به تنهایی یا همراه با سایر درمان ها، معمولاً مؤثرتر از درمان های دارویی (به تنهایی) است.

درمان بی اختیاری استرسی

اگر این بیماری در زندگی روزمره ی شما را مختل کرده است، حتماً به پزشک مراجعه کنید. پزشک ابتدا، احتمالات بیماری های زمینه ای (مثل عفونت ادراری) را بررسی می کند. همچنین در صورت سرفه یا عطسه ی مزمن، بهتر است پزشک را در جریان بگذارید. سرفه و عطسه ی مداوم می تواند منجر به تشدید بی اختیاری استرسی شود.

سبک زندگی

 اگر شما مبتلا به بیماری های زمینه ای نیستید یا بی اختیاری استرسی شما به ندرت اتفاق می افتد، این تغییرات در سبک زندگی می تواند به شما کمک کند:

درمان های غیر جراحی

بی اختیاری استرسی ممکن است بدون نیاز به جراحی بهبود پیدا کند. درمان های غیر جراحی عبارتند از:

  • تمرینات منظم عضلات کف لگن (کگل)، برای تقویت عضلات لگن
  • بیوفیدبک همراه با تمرینات لگن، برای تقویت انقباض عضلانی
  • پساری واژن، که برای کمک به حمایت از مثانه داخل واژن قرار می گیرد.
  • کرم های استروژن که می توانند به تقویت عضلات و بافت های اطراف واژن و مجاری ادراری زنان یائسه کمک کند.
بیش‌فعالی مثانه در زنان

جراحی

در صورت عدم پاسخ به سایر درمان ها، پزشک ممکن است جراحی را پیشنهاد کند. روش های جراحی بی اختیاری استرسی عبارتند از:

روش اسلینگ:

در روش اسلینگ شکافی در پایین شکم و واژن ایجاد می‌ شود و اسلینگ حول گردن مثانه قرار می گیرد تا از آن حمایت کرده و از نشت تصادفی ادرار جلوگیری شود. جنس اسلینگ می تواند مواد مصنوعی، بافتی از بخش دیگر بدن بیمار، یا بافتی از یک اهدا کننده باشد.

تزریق مواد حجم‌ دهنده به مجرای ادرار:

این کار باعث می ‌شود که اندازه دیواره ی مجرای ادرار افزایش یافته و مجرای ادرار با نیروی بیشتری بسته بماند.

کولپوساسپنشن:

در این روش، جراح با ایجاد یک شکاف در زیر شکم و دوختن گردن مثانه در یک موقعیت بالاتر، به حمایت مثانه و مجاری ادرار کمک کرده و از نشت ادرار جلوگیری می کند.

اسفنکتر ادراری مصنوعی:

در این روش، پزشک با قرار دادن یک اسفنکر مصنوعی توسط جراحی، بی اختیاری استرسی را کاهش می دهد. این روش، بیشتر برای درمان مردان مبتلا به بی ‌اختیاری استرسی مورد استفاده قرار گرفته و به ندرت برای زنان استفاده می‌ شود.

نتیجه

اگر در زمان عطسه، خندیدن یا فشار مکرر ادرار می کنید، ممکن است علت آن بی اختیاری استرسی باشد. این مشکل در زنان شایع تر از مردان است. بی اختیاری استرسی می تواند کیفیت زندگی شما را تحت الشعاع قرار دهد. بنابراین بهتر است برای درمان آن به پزشک مراجعه کنید. در این بین شما می توانید علاوه بر آن، مواردی را که برای تقویت عضلات کف لگن به آن اشاره کردیم را انجام دهید.

دیگر سعی نکنید که از عطسه و خنده دوری کنید. برای این مشکل گزینه های درمانی مؤثری وجود دارد و شما برای انتخاب مناسب ترین گزینه، کافیست که با یک پزشک مشورت کنید.


حسین کرمی دکتر زگیل تناسلی در تهران

4.1/5 - (69 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر غلامرضا شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام با عرض خسته نباشید از دکتر گرامی :
    بنده 66 ساله هستم اهواز ، سوال بنده :

    بدلیل عدم احساس تخلیه کامل ادرار به دکتر مراجعه کردم که در مرحله اول سونوگرافی و داروی (Omnic 0.4 mg) و پروستاتان مصرف کرده ام که متاسفانه تغیر چندانی حاصل نشد و مجدداً سونوگرافی انجام شد .
    نطر جنابعالی برای ادامه درمان چیست ، و نیاز به مراجعه حضوری شما را دارم..
    تشکر.


    جواب آخرین سونوگرافی :

    KIDNEY &BLADDER SONOGRAPHY Clinical history:control study Technique: study was performed using 3.5 MHZ convex probe. Both kidneys have size (Rt 11.52x1.40cm, Lt - 10.37x0.93cm )and show no stone no hydronephrosis. Echogenicity of both kidneys increased than normal range, respectfully doing functional kidney test and FBS and TG is suggested. Right kidney contain an echoic corticmedullar lesion with about (4.53cm)in the upper zone which canbe conformity with corticomedullar cyst change. Left kidney contain few (3-4) an echoic corticomedullar lesions which the bigger show about (5.07cm)in the middle zone which can be conformity with corticomedullar cyst change Urinary bladder has normal wall thickness and shows no stone no mass. Full bladder has volume about (382cc). Post void residue shows about (124cc). Prostate has bigger than normal size (volume -67cc) & Show no mass in transabdominal sonography.

    .Thank you for sharing in the core of demo patient with us sincerely yours
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها کیستهای کلیه ساده هستند ونیاز به درمان ندارند
  • تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۱۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 676 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده 25 سالم هست و مدتی هست که گاها در حالت عادی بدون برانگیختگی جنسی مایعی شبیه به منی از مجرا خارج میشه و این مایع به هنگام دفع مدفوع غلظت بیشتری داره و شفافیت رو از دست میده و مانند منی سفید رنگ هست اما به لحاظ غلظت و مقدار، مثل منی نیست
    سابقه مصرف داروهایی مثل تامسولوسین و پرازوسین رو هم در 6 الی 8 ماه قبل دارم
    آیا جای نگرانی هست و اقدام بخصوصی باید انجام بدم؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمود دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر در سنوگرافی نشان داد کمی بزرگی پرستات دارم و همچنین تخلیه کامل انجام نمی‌شود ولی علائمی ندارم نزد دکتر متخصص رفتم کپسول تکنیک ۴/ مصرف میکنم بعد از سه ماه مانده ادرار از ۱۰۵ سی سی به ۲۷ رسید دارو را ۵ ماه ادامه دادم این با در سنوگرافی مانده ادرار ۱۲۰ سی سی است البته هیچ گونه علائم غیر طبیعی ندارم ، این مانده ادرار به چه معنی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      دارو را باید ادامه دهید
  • تصویر کاربر مسعودصالحی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده مرد33ساله متاهل هستم. یک فرزند دارم. از حدود سال90احتباس ادراروقطره قطره ادرارکردن و بسختی ادرارکردن وعدم فشارادرار دچارهستم. البته حدودیکسالی هست ک این وضعیتم وخیم شده بادکتر فوق تخصص اورولوژیست تلفنی صحبت کردم دوتاقرص رو بنام های امنیک وتاوانکس فعلا برام تجویزکرده. فرموده شبها هردوروهمزمان بخورم.
    درضمن درد ندارم. تکرر کم دارم. شبها بیدار نمیشم. کلیه سالم. سنگ ندارم. حالا اقای دکتر شما چی توصیه میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر با دارو خوب نشوید باید سیستوسکوپی کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      02122642744
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پوریا دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام؛
    مدتی هست که با مشکل شقاق مواجه شدم، و هر از چندگاهی دچار این مشکل در ناحیه سوراخ مقعد میشم. مادامی که غذا رو رعایت می‌کنم این مشکل برطرف میشه؛ اما هر از چند گاهی ایجاد میشه.
    میخواستم بدونم راه درمان قطعی داره یا نه؟
    و اینکه دونه هایی در همون اطراف ایجاد شده که میخواستم ببینم برای چی هست؟ عکسش رو به پیوست ارسال می‌کنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از اینها ازمایش دهید
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ،، من چند روز پیش دوباره سوال کردم و عکس سونوگرافیم رو براتون فرستادم ولی توی سوال نگفتم که پروستاتم 28 سی سی بزرگ شده فک کردم عکس رو نگاه میکنین، و 28 سالمه و مشکل تکرر ادرار وحشتناک دارم ادرارم چند شاخه و بریده بریده و اخرم قطره قطره میاد ، واقعا زندگیم رو مختل کرده ، توی جواب سوال قبل گفتین باید نوار عصب مثانه بگیرم ولی من احساس میکنم مشکل تکرر من از بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه بزرگی پروستات درمانی داروبی نداره به نظر شما عمل جراحی بسته میتونه من رو کمک کنه ؟؟ و اینکه با عمل جراحی درست مشپکلم حل میشه، نظر شما چیه لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر تکرر شدید باشد مال عصب مثانه میباشد
    2. تصویر کاربر حسن دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر من توی سایت خودتون خوندم که این علاعمی که من دارم نشانه بزرگی پروستاته و گفتین که درمان طلایی بزرگی پروستات جراحی به روش بسته است ، حالا سوال من اینه که من نوار عصب مثانه بگیرم مشکلم حل میشه یا این بیماری به صورت مزمن تا اخر عمر با من هست ، و اینکه عمل جراحی با توجه به سن من که ۲۸ سالمه برای من توصیه میشه ؟؟ و عمل جراحی ضرر داره یا نه ؟؟
    3. تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر لطفا جواب بده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    5. تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون اقای دکتر، خوب چکار کنم تکرر خوب بشه ، ایا واقعا این بیماری تکرر درمان میشه با نوار مثانه، یعنی بزرگی پروستات باعث مسدود شدن مجاری ادرار من نشده ؟؟ ، و من چکار کنم که پروستاتم بزرگتر نشه ،؟؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    7. تصویر کاربر حسن جمعه ۱۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اقای دکتر ممنون با حوصله به همه جواب میدبن اما من هنوز واقعا جوابمو نگرفتم متاسفانه
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      باید دو کار انجام دهید سیستویکوپی وتست نوار مثانه لطفا به علت کثرت سوالها ادامه ندهید
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر بابک دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    بنده جوانی مجرد 31 ساله باقد 173 و وزن 80 کیلو هستم.حدود 25 روز پیش بعد از خود ارضایی مشکل دفع در ادرار (احتباس ادرار) همراه با درد در شکم و اطراف ناف داشتم ( اجساس خودم از این درد بیشتر حس میکنم با توجه به آناتومی بدن لوله های حالب باشن)که به دکتر مراجعه کردم که سونو و آزمایش انجام شد و پروستات بنده داری حجم 27 سی سی و حجم ادرار باقیمانده در مثانه 46 سی سی بود و آزمایش سالم نشون داد کلیه هام رو. که دکتر لوفلوکساسین 500 و مدالوسین 0.4 تجویز کرد و گفت التهاب پروستات داری و 10 روز مصرف کن و دوباره به پزشک مراجعه کن، که با مصرف اونها بهبودی حاصل نشد.
    در حال حاضر بعد از گذشت 25 روز اگه بخوام علایمم رو در طول روز به سه بازه زمانی تقسیم کنم به این صورته که:
    صبح که از خواب بیدار میشم برای رفتن سرکار خیلی سخت ادرار میکنم جوری که حس میکنم مثانه م اصلا قدرت پرتاب ادرار نداره و احتباسم بیشتره و تکرر هم دارم.
    بتدریج این حالت تا ظهر کمتر میشه و در بازه بعد از نهار تا حدود 6-7 ساعت تکرر ادرار دارم اما تقریبا بصورت طبیعی و با فشار کافی ادرار میکنم تا وقتی سر کارم و احساس احتباسم خیلی کمتره.
    اما شب در خانه موقع استراحت ضمن اینکه تکرر ادرار دارم احساس میکنم خیلی کم میشه ادرارم و به سختی با و با وارد کردن زور زیاد موفق به ادرار میشم، شبها حس میکنم اصلا کلیه هام کمتر ادرار تولید میکنن هرچقدر هم که آب بخورم و تا صبح که میشه اصلا هرچقد آب بخورم احساس ادرارم خیلی کمه و احساس نا آرامی باعث میشه خودم زود زود به دستشویی برم و بصورت ارادی مثانه م رو تخلیه کنم. این مدت اینقدر زور زدم برای تخلیه که دردای اطراف شکمم( که گفتم احساسم به درد و التهاب لوله های حالب هست یا حتی ایجاد فتق بر اثر اصرار و فشار به تخلیه مثانه) به پهلوهام و حتی انگار کلیه هام در قسمت پشت پهلوهام هم سرایت کرده و حس میکنم کلیه هام هم کمی درد داره البته نه بصورت غیر قابل تحمل
    در این مدت آب به اندازه کافی استفاده کردم و حداقل به صورت 1.5 ساعت در میان به دستشویی رفتم

    آقای دکتر این همه علایم و شدت و ضعفش در مقاطع مختلف شبانه روز آیا همه اش میتونه مربوط به 27 سی سی پروستات باشه؟
    احساسم اینه که موقع خود ارضایی بخاطر اون تکانهایی که بدن میخوره برای پرتاب منی و مثانه اسپرم رو به بیرون میپاشه، مثانه ام بخاطر فشار زیاد آسیب عصبی دیده باشه هرچند که هیچ فشار و دردی اون موقع حس نکردم جز اینکه حس کردم منی به راحتی تخلیه نمیشه و بعد از اون موقع ادرار بلافاصله حس کردم که ادرارم تا ته خالی نمیشه.
    آقای دکتر تشخیص شما راجب این همه بدبختی من چیه؟ آیا امیدی برای خوب شدن هست؟ آیا امکانش هست که این درد کلیه هام موجب نارسایی بشه؟؟؟
    آقای دکتر من نمیتونم اینو برای هیچ دکتری با این جزئیات تعریف کنم از شرمساری، خواهش میکنم هرکاری از دستتون برمیاد برام انجام بدید، با مطب شما تماس گرفتم گفتند که بیمار پروستاتیت قبول نمیکنید.کاش میشد توسط شما ویزیت بشم بدون اینکه این همه رو تعریف کنم. کاش میشد شما تو این سیستم روباتتون شماره بدید تا وقتی بهتون مراجعه میشه فقط بگیم که بیمار شماره فلان هستم و از تعریف معاف میشدیم و فقط به سوالات شما جواب میدادیم.
    بی اندازه محتاج کمک شما هستم.ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      باید از نظر تنگی مجرا سیستوسکوپی کنید
  • تصویر کاربر ناصر شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یه بارسوال کردم جوات27ساله هستم خون درمنی داشتم psaدادم شدتوتالشد1/211وفری0/233دکترگف اگه خوب نشدی یه ماه بعدتکرارکن الان خوب شدم فقط یکم رنگ منی به زردی میزنه ودویایه تیکه مثل نوک سوزن خون سفت مانندمیادازمایش دادم دوباره الان psaتوتال1/355وفری0/300یکم زیادشده یعنی مشکلی هست ازاجدادمون هم کسی مشکل پروستات نداشته الان دیگه اصلا مثل قبل خون نمیادچن باربه گفته شماتواب گرم نشستم خیلی بهترشدم توروخدا جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من سالمید ورزش وونشستن در اب گرم وبیخیالی بیماری که نیست باشید
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    سلام جناب پرفسور كرمى عزيز. من به تازگى با كانل شما آشنا شدم. و خيلى خوشحال هستم كه شما براى بيماران خود ارزش قاعليد و وقت گرانباتون رو صرف سوالات ما ميكنيد من فيلم جراحى پروستات شما رو ديدم. كه چگونه پروستات مريض رو بيرون آورديد. سوالم از شما اين است كه مجراى ادرار رو چيكار ميكنيد آيا اول با وارد كردن سوند به مثانه آنرا هنگام عمل لمس كرده و سالم باقى ميگذاريد. يا اينكه همراه با پروستات بيرون كشيده و بعد مجرا را به مثانه ميدوزيد در كدام صورت امكان بى اختيارى ادار مريض كمتر است. از وقتى كه ميگذاريد متشكرم. عابدپور.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۵۶ سالمه در ازمایش چکاپ سالانه حجم پروستات من ۶۷ سی سی بوده و در تست psa من مقدار ۲۶.۷ است ضمناا من در موقع دفع ادرار هیچگونه مشکلی ندارم لطفاا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام حتما باید نمونه برداری کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      02122642744
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 923 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر .حدود یک سال هست که هنگام انزال رنگ منی خارج شده زرد رنگ هست .البته اگه بین دو انزال چند روز فاصله شود در دفعه ی بعدی مقداری از منی که زود تر خارج میشه رنگ معمولی ومقدار دیگه زرد رنگ هستم .علت چی می تونه باشه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر فرهاد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دكتر عزيز
    احتراما در خصوص عمل واريكوسل كه براي اينجانب در 2 هفته پيش انجام داديد بعد از كشيدن بخيه قرص pentoxifylline 400 را برا اينجانب تجويز كرديد از وقتي اين قرص ها را ميخورم دچار درد معده دل درد ترش كردن و حالت تهوء مي شوم ميخواستم بدونم ايا به دليل مصرف اين قرص مي باشد يا مشكل چيز ديگري است در صورتي كه مشكل از مصرف اين قرص مي باشد ايا طبيعي مي باشد مصرف قرص را ادامه دهم .
    باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      روزی 1 عدد با اب زیاد
  • تصویر کاربر پسر یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام من 26 سالمه و مجرد هستم. میخام ازدواج کنم ولی قبل اون میخام این مشکلم حل بشه .سوالم را قبلا هم از شما پرسیدم ولی شما فرمودید طبیعیه . آقای دکتر قبول که طبیعیه ولی با وجود این آیا راهی برای درمانش هست؟ چند سال خود ارضایی داشته ام و اکنون هنگام ادرار و مخصوصا مواقعی که مدفوع هم دفع می شود همراه ادرار مایعی خاج می شود که فکر میکنم منی باشد . من از مراجع پرسیدم گفتند اگر میدانی منی است باید غسل کنی آخه اینطوری باید با هر دستشویی غسل هم کنم. میخاستم بدونم درمان اون چطوریه؟ درمانش خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید.آقای دکتر لطفا کمک کنید.آیا با ازدواج برطرف می شود؟اگه راهی برای درمان هست لطفا بگید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به غسل نیست
  • تصویر کاربر جعفر دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    میخواستم بدونم مقدار طبیعی ماندن ادرار در مثانه چقدر باید باشه و من این مشکل رو دارم.

    40سیسی در مثانه میمونه ایا عادیه؟ لطفا جواب بدین حیاتیه مرسی...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کمه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    آقای دکتر هفته پیش خدمتتون بودم ، نوار مثانه منو دیددن فرمودین علت تکرر ادرارام اینه که یه خورده خودم گیر میدم و مثانه ام کمی تو پمپاز ضعیفهو سه تا قرص تولترودین، باکلوفن و پرازوسینب به مدت یک ماه تجویز کردید، من الان یک هفته است اینهارو مصرف می کنم احساس می کنم وضعه کمی بدتر شده و نسبت به قبل بیشتر میرم برای ادرار، خواستم بدونم باز هم همه قرص ها رو مصرف کنم؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مسکل شما بیشتر تلقین است
  • تصویر کاربر ماهان دوشنبه ۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1142 مشاهده پرسش
    باسلام من پسري26 ساله هستم مجرد التم نسبت به دوستانم خيلي كوچيكه بيشتر اوقات بهصورت خوابيده است و به ندرت نعوظ ميكند ازمايش اسپرم دادم همه چي نرمال و سونو هم دادم واريكوسل ندارم علت چيست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خودت را با دوستان مقایسه نکن مشکلی نداری
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب