اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت نشت ادرار در زمان عطسه چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سوالی که معمولا برای افراد پیش می آید این است که علت نشت ادرار در زمان عطسه چیست؟ اگر با سرفه، عطسه، خندیدن و یا ورزش و هر گونه فعالیت فیزیکی دچار بی اختیاری و نشت ادرار می شوید با ما در این مقاله همراه باشید.

چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم؟

احتمالاً بسیاری از افراد، نشت ادرار در زمان عطسه، سرفه یا خنده را تجربه کرده اند. اما آیا باید برای جلوگیری از این اتفاق و خجالت بعد از آن نخندیم یا عطسه نکنیم؟ قطعاً نه!

شما به احتمال زیاد مبتلا به بی اختیاری ادراری استرسی هستید. بسیاری از افراد به این مشکل دچار می شوند که با چند تکنیک می توانند مشکل خود را رفع کنند و یا در صورت عدم بهبودی، پزشک می تواند در درمان این مشکل کمک کند.

علت ادرار در زمان عطسه

شک در خروج ادرار هنگام عطسه

اگر هنگام عطسه احساس می‌کنید که ممکن است مقدار کمی ادرار خارج شده باشد اما مطمئن نیستید، این وضعیت بی‌اختیاری استرسی ادرار (Stress Urinary Incontinence) نام دارد. این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که فشار ناگهانی بر مثانه وارد شود (مثل عطسه، سرفه، خنده یا ورزش).

چگونه شک خود را برطرف کنید؟

بررسی لباس زیر:

  • اگر مقدار ادرار کم باشد، ممکن است لکه‌ای خفیف و مرطوبی روی لباس زیر احساس کنید.
  • اگر تغییری در لباس زیر مشاهده نکردید، احتمالاً ادراری خارج نشده است.

بررسی بویایی:

  • ادرار بوی مشخصی دارد، اگر تغییر بوی ناگهانی احساس نکردید، احتمال خروج ادرار کمتر است.

کنترل حس بعد از عطسه:

  • اگر بعد از عطسه احساس خیسی یا کاهش فشار در مثانه ندارید، پس احتمالاً ادراری خارج نشده است.

از نظر شرعی:

اگر یقین به خروج ادرار نداشته باشید، نیازی به تجدید وضو یا تطهیر نیست. اما اگر مطمئن شدید که ادرار خارج شده، باید تطهیر انجام دهید.

بی اختیاری ادرار استرسی چیست؟

بی اختیاری ادرار به از دست دادن غیر عمد کنترل ادرار گفته می شود. بی اختیاری استرسی نوعی خاص از بی اختیاری ادرار می باشد و زمانی رخ می دهد که انجام دادن برخی از فعالیت هایی که فشار زیادی به مثانه وارد می کنند منجر به نشت ادرار شوند. این مشکل می تواند به علت ضعیف شدن یا آسیب دیدن عضلات کف لگن و عضلات اسفنکتر ادراری اتفاق بیفتد.

عضلات و بافت های لگن از مثانه حمایت می کنند و عضلات اسفنکتر ادراری، وظیفه ی کنترل دفع ادرار را بر عهده دارند. در حالت طبیعی، عضلات اسفنکتر در هنگام بزرگ شدن مثانه بسته می‌ مانند و تا زمان رسیدن به دستشویی از نشت ادرار جلوگیری می‌ کنند. اما هنگامی که این عضلات ضعیف می ‌شوند، اعمال هرگونه فشار بر عضلات لگن و شکم -مانند عطسه کردن- به مثانه فشار آورده و باعث نشت ادرار می ‌شود.

به غیر از عطسه، موارد زیر هم می توانند منجر به فشار به مثانه و نشت ادرار شوند:

این مشکل ممکن است همیشگی نباشد و زمانی که مثانه ی شما پر، یا نزدیک به پر شدن است برایتان مشکل ساز شود.

علت بی اختیاری استرسی چیست؟

بی اختیاری استرسی زمانی اتفاق می افتد که عضلات مربوط به دستگاه ادراری شما ضعیف شده باشند. این امر می تواند ناشی از موارد زیر باشد:

زایمان: ماهیچه ها در زمان زایمان (به ویژه زایمان طبیعی) ضعیف می شوند. ممکن است بی ‌اختیاری استرسی ناشی از این نوع آسیب دیدگی فوراً، یا چند پس از زایمان رخ دهد.

ضعیف شدن ماهیچه ها در زمان زایمان

هیسترکتومی: جراحی برداشتن رحم یا دهانه ی رحم می تواند باعث ضعیف شدن اعصاب و عضلات اسفنکتر و کف لگن شود.

جراحی پروستات: جراحی برداشتن غده ی پروستات در مردان، می تواند عضلات اسفنکتر و کف لگن را ضعیف کند.

سن: بالا رفتن سن موجب تضعیف ماهیچه ها می شود.

وزن: داشتن اضافه وزن یا چاقی فشار زیادی به عضلات لگن وارد می کند.

آسیب دیدگی: صدمه یا آسیب دیدگی کمر می تواند منجر به تضعیف ماهیچه های این ناحیه شود.

سایر عوامل مؤثر:

  • سرفه های مکرر در افراد سیگاری
  • بیماری هایی که باعث سرفه های شدید و مزمن می شوند
  • انجام فعالیت های شدیدی مثل دویدن و پریدن به مدت زیاد

نکاتی در مورد بی اختیاری ادرار استرسی

✔️ بی اختیاری استرسی با بی اختیاری ادرار فوریتی یا مثانه ی بیش فعال متفاوت است. در این بیماری «استرس» به فشار فیزیکی اشاره دارد و هیچ ارتباطی با استرس روانی ندارد!


✔️ طبق گفته ی منابع معتبر، بی اختیاری استرسی رایج ترین نوع بی اختیاری ادرار بوده و بیشترین درصد مبتلایان به این بیماری را زنان جوان تشکیل می دهند.


✔️ تقریباً از هر 3 زن، 1 زن مبتلا به بی اختیاری استرسی می باشد.


✔️ برخی از زنان، همزمان به بی اختیاری استرسی و بی اختیاری ادرار فوریتی (اضطراری) مبتلا هستند. به این شرایط بی اختیاری مختلط گفته می شود.


✔️ معمولاً درصد زیادی از افراد با بالا رفتن سن، به بی اختیاری استرسی مبتلا می شوند. اما این مشکل قابل پیشگیری و درمان است.


✔️ تحقیقات نشان می دهند که درمان های رفتاری به تنهایی یا همراه با سایر درمان ها، معمولاً مؤثرتر از درمان های دارویی (به تنهایی) است.

درمان بی اختیاری استرسی

اگر این بیماری در زندگی روزمره ی شما را مختل کرده است، حتماً به پزشک مراجعه کنید. پزشک ابتدا، احتمالات بیماری های زمینه ای (مثل عفونت ادراری) را بررسی می کند. همچنین در صورت سرفه یا عطسه ی مزمن، بهتر است پزشک را در جریان بگذارید. سرفه و عطسه ی مداوم می تواند منجر به تشدید بی اختیاری استرسی شود.

سبک زندگی

 اگر شما مبتلا به بیماری های زمینه ای نیستید یا بی اختیاری استرسی شما به ندرت اتفاق می افتد، این تغییرات در سبک زندگی می تواند به شما کمک کند:

درمان های غیر جراحی

بی اختیاری استرسی ممکن است بدون نیاز به جراحی بهبود پیدا کند. درمان های غیر جراحی عبارتند از:

  • تمرینات منظم عضلات کف لگن (کگل)، برای تقویت عضلات لگن
  • بیوفیدبک همراه با تمرینات لگن، برای تقویت انقباض عضلانی
  • پساری واژن، که برای کمک به حمایت از مثانه داخل واژن قرار می گیرد.
  • کرم های استروژن که می توانند به تقویت عضلات و بافت های اطراف واژن و مجاری ادراری زنان یائسه کمک کند.
بیش‌فعالی مثانه در زنان

جراحی

در صورت عدم پاسخ به سایر درمان ها، پزشک ممکن است جراحی را پیشنهاد کند. روش های جراحی بی اختیاری استرسی عبارتند از:

روش اسلینگ:

در روش اسلینگ شکافی در پایین شکم و واژن ایجاد می‌ شود و اسلینگ حول گردن مثانه قرار می گیرد تا از آن حمایت کرده و از نشت تصادفی ادرار جلوگیری شود. جنس اسلینگ می تواند مواد مصنوعی، بافتی از بخش دیگر بدن بیمار، یا بافتی از یک اهدا کننده باشد.

تزریق مواد حجم‌ دهنده به مجرای ادرار:

این کار باعث می ‌شود که اندازه دیواره ی مجرای ادرار افزایش یافته و مجرای ادرار با نیروی بیشتری بسته بماند.

کولپوساسپنشن:

در این روش، جراح با ایجاد یک شکاف در زیر شکم و دوختن گردن مثانه در یک موقعیت بالاتر، به حمایت مثانه و مجاری ادرار کمک کرده و از نشت ادرار جلوگیری می کند.

اسفنکتر ادراری مصنوعی:

در این روش، پزشک با قرار دادن یک اسفنکر مصنوعی توسط جراحی، بی اختیاری استرسی را کاهش می دهد. این روش، بیشتر برای درمان مردان مبتلا به بی ‌اختیاری استرسی مورد استفاده قرار گرفته و به ندرت برای زنان استفاده می‌ شود.

نتیجه

اگر در زمان عطسه، خندیدن یا فشار مکرر ادرار می کنید، ممکن است علت آن بی اختیاری استرسی باشد. این مشکل در زنان شایع تر از مردان است. بی اختیاری استرسی می تواند کیفیت زندگی شما را تحت الشعاع قرار دهد. بنابراین بهتر است برای درمان آن به پزشک مراجعه کنید. در این بین شما می توانید علاوه بر آن، مواردی را که برای تقویت عضلات کف لگن به آن اشاره کردیم را انجام دهید.

دیگر سعی نکنید که از عطسه و خنده دوری کنید. برای این مشکل گزینه های درمانی مؤثری وجود دارد و شما برای انتخاب مناسب ترین گزینه، کافیست که با یک پزشک مشورت کنید.


حسین کرمی دکتر زگیل تناسلی در تهران

4.1/5 - (69 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر داریوش سه شنبه ۲۵ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    عرض سلام
    70 سال سن دارم. با سونوگرافی مشخص شد که پروستات به وزن 165 گرم رسیده و موجب سنگ سازی در مثانه هم شده است. با سیستوگرافی توسط متخصص موارد تایید شد و توصیه به جراحی باز شده است. لطفا راهنمایی فرمایید خصوصا اینکه شما انجام می دهید یاخیر و در کدام بیمارستان؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      مراجعه کنید در صورتی که شرایط جسمانی عمل را داشته باشید عمل میکنم ، ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۵ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    سلام ۳۷ سال سن دارم ب علت تکرر ادرار ب دکتر مراجعه کردم که برام سونو نوشت و اندازه پروستاتم بزرگتر از حد معمول ممنون میشم راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف کنین ، ازمایش ادرار هم انجام شود
  • تصویر کاربر Hamidreza چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر، من دچار بزرگی پروستات هستم، 50 سالمه و در حال حاضر به سختی ادرار میکنم البته این مشکل از حدود 8 سال پیش شروع شد و به مرور زمان حجم خروجی ادرار کم شد. میخواستم اگه لازم باشه عمل جراحی انجام بدم که راحت بشم لطفا بگید برای مقدمات عمل البته اگه شما صلاح‌بدونید باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت سایز پروستات و ازمایش psa انجام شود و با جوابشون مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمدی دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    سلام پدرم ۵۲ساله هستن بعداز دادن سونوگرافی تشخیص بر پروستات مختصر شدن لطفا راه درمان بگویین دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      اگر در ادرار کردن مشکل دارن شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود
  • تصویر کاربر اشکان یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده ۳۸ ساله و متاهل هستم و در کیش به مدت ۱۲ سال است که زندگی می‌کنم. از سن ۱۸ سالگی بعد از اولین سونوگرافی متوجه شدم که کلیه سمت چپم هایپوپلاستیک شده و کلیه سمت راست هم هایپرتروفی جبرانی دارد. متاسفانه به دلایلی در ۲۶ سالگی به دلیل شکم درد عمل لاپاروسکپی تشخیصی داشتم که از بعد از اون عمل که برام سوند گذاشته بودن مشکلات من شروع شده‌اند و از اون به بعد ادرارم ۲ شاخه می‌شد و بعد از انزال جهش خیلی کم شد. بدلیل لزوم مصرف کورتون (پردنیزالون از دوز ۵۰ تا دوز ۰/۵) بمدت ۵ سال، برام قرص کلسیم هم تجویز شد که این موضوع باعث ایجاد سنگ کلیه شد که مجبور به انجام سنگ شکن شدم که موضوع برطرف شد و از سال ۹۶ به بعد هم کورتون قطع شد اما روز به روز میزان جهش منی کم می‌شد که با مراجعه به اورولوژ صرفاً التهاب پروستات تشخیص داده می‌شد اما پس از تجویز ترازوسین هم فرق و بهبودی حاصل نگردید! با توجه به توضیحات فوق بنده هر سال جهت چک آپ سونو میدادم که پارسال تو کلیه راست سنگ ۳ میل دیده شد و دفع نشد تا اینکه امسال مجدد سونو و آزمایش خون دادم و سنگ شده بود ۴ میل با پروستات ۳۹ سی سی و کراتین 1/1 و psa 1/5 که با مراجعه به نفرولوژ برام :( هیدروکلرو تیازید-روزی ۱/۲)-(Cystine-هر ۱۲ ساعت)-(سیپروفلوکساسین۵۰۰-هر ۱۲ ساعت)-(پروستا باریج-روزی ۱ عدد)-(اوروسیترا ۱۰-روزی ۲ عدد بعد از نهار و شام) و نهایتاً تاسولوسین ۰/۴ روزی ۱ عدد تجویز کردن و بطور همزمان هم قرص Hairvit (جهت عدم ریزش مو) نیز صبح‌ها به همراه داروهای فوق مصرف می‌کردم. بعد از ۲ هفته علائم احتباس ادراری شروع شد و عملاً با وجود احساس ادرار قادر به تخلیه کامل نبوده و تا صبح ۳-۴ مرتبه مجبور به تخلیه بصورت قطره‌ای با استفاده از آبگرم هستم که باعث ایجاد درد در پهلوها شده است. قرص‌هارو قطع کردم و بعد از یک هفته سونو دادم که عکسش رو خدمتتون ارسال می‌کنم که پروستات ۱۶ سی سی و PVR 19 cc ذکر شده و BUN/CR و scan DMSA توصیه شده است.
    اینبار به اورولوژ مراجعه و گفتن همه قرصهارو قطع کن و صرفاً AB-Cyscareهر ۱۲ ساعت ۱ عدد و ویتامین B1
    روزی ۱ عدد - متاسفانه مجدد علایم حادتر شد و مصرف اینهارو هم قطع کردم. اما الان کماکان تامسولوسین رو ۱ هفته است شروع کردم اما تکرر ادرار و سوزش خصوصاً از شب تا صبح خیلی اذیتم می‌کنه.
    لازم به ذکر است که همسرم هم ۱ هفته‌ای است که دچار علائم مشابهی نظیر احتباس ادرار شده که باعث درد در کلیه ها شده و بزور تخلیه ادرار دارند.
    در ضمن دارم مراجعه می‌کنم به تهران جهت اسکن کلیه

    حالا سوال من اینه که قبل از مصرف این داروها بنده صرفاً یک مشکل داشتم و اونهم جهش کم مایع منی و دوشاخه شدن ادرار، آقای دکتر کدوم یکی از این داروها باعث بوجود اومدن این مشکلات و عدم توانایی در تخلیه ادرار برام شده‌اند؟
    راه حل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      با توجه به علایمتون بهتره سیستوسکوپی شین تا مسیر مجرای ادراری با دوربین دیده شه
  • تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سن 67 سال این نتیجه آزمایش بیوبسی مربوط به 5 ماه پیش هست تجویز دکتر قرص امنیک بوده
    Psa 8.5
    ممنون میشم اعمال نظر بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس
    3. تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس نتیجه آزمایش
    4. تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      کجا بفرستم ببخشید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      اسکن استخوان از جهت بررسی متاستاز انجام شه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سیاوش شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام. بابت چکاپ و ماساژ پرستات سوال داشتم . لطف میونید بگید ایا ماساژ پرستات خوبه برای مرد؟ و کجا میشه مراجعه کرد برای این کار؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      نیازی نیست ، اگر سنتون بالای ۴۵ سال هست سالانه psa چک شود
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    پدر من
    66ساله هست
    مقدار psa آن 210
    مقدارF,psaان063هست
    اندازه پروستات آن 57سی سی هست الان یک ماه
    انسداد ادرار دارند ودو هفته هست قرص امنیک 04 مصرف می کنند نظر شما بابت عمل کردن نیاز به عمل باز دارد یا عمل آندوسکوپ
    ممنون می شوم راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      اعداد قاطی شده عکس ازمایش را بفرستید
  • تصویر کاربر سیاش شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 660 مشاهده پرسش
    سلام. بابت ماساژ پرستات مزاحمتدن شدم . من میخاهم هم پرستاتم چکاپ بشود و هم ماساژ پرستات انجام بدهم. ایا شما در مطب انجام میدهید ؟ ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      معاینه پروستات از راه مقعد و انجام psa هست
  • تصویر کاربر Sr شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1603 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    سلام
    پدر من ۶۷ سال سن دارند با psa=19.5 و بیوپسی با گلیسون سه +چهار متوجه کنسر پروستات شدیم. بعد از انجام اسکن هسته ای استخوان و mri جراحی پروستات شدند و پروستات و سمینالهای چپ و راست برداشته شدند.نتیجه پاتولوژی به پیوست خدمتتان ارسال شده است. بر این اساس پزشک ایشان داروهای زیر را برای مدت ۴۰ روز تجویز نموده اند:
    قرص بیکالوتامید ۵۰ هر ۸ ساعت یک عدد؛
    امپول دیفرلین ۱۱.۲۵ یک عدد
    قرص ویسول شبها یک عدد
    کپسول دولوکستین صبح ها
    خواهشمندم بفرمایید که شدت تهاجم بیماری تا چه حد بوده؟؟ و اینکه ایا درمان با همین داروها امکانپذیر است و عوارض آنها چیست؟؟؟ اگر راه دیگری هست لطفا راهنمایی بفرمایید
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 4 سال پیش)
      فعلا درمان همین ها خوبه ، ۳ ماه بعد از عمل psa چک شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 923 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر .حدود یک سال هست که هنگام انزال رنگ منی خارج شده زرد رنگ هست .البته اگه بین دو انزال چند روز فاصله شود در دفعه ی بعدی مقداری از منی که زود تر خارج میشه رنگ معمولی ومقدار دیگه زرد رنگ هستم .علت چی می تونه باشه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر فرهاد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دكتر عزيز
    احتراما در خصوص عمل واريكوسل كه براي اينجانب در 2 هفته پيش انجام داديد بعد از كشيدن بخيه قرص pentoxifylline 400 را برا اينجانب تجويز كرديد از وقتي اين قرص ها را ميخورم دچار درد معده دل درد ترش كردن و حالت تهوء مي شوم ميخواستم بدونم ايا به دليل مصرف اين قرص مي باشد يا مشكل چيز ديگري است در صورتي كه مشكل از مصرف اين قرص مي باشد ايا طبيعي مي باشد مصرف قرص را ادامه دهم .
    باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      روزی 1 عدد با اب زیاد
  • تصویر کاربر پسر یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام من 26 سالمه و مجرد هستم. میخام ازدواج کنم ولی قبل اون میخام این مشکلم حل بشه .سوالم را قبلا هم از شما پرسیدم ولی شما فرمودید طبیعیه . آقای دکتر قبول که طبیعیه ولی با وجود این آیا راهی برای درمانش هست؟ چند سال خود ارضایی داشته ام و اکنون هنگام ادرار و مخصوصا مواقعی که مدفوع هم دفع می شود همراه ادرار مایعی خاج می شود که فکر میکنم منی باشد . من از مراجع پرسیدم گفتند اگر میدانی منی است باید غسل کنی آخه اینطوری باید با هر دستشویی غسل هم کنم. میخاستم بدونم درمان اون چطوریه؟ درمانش خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید.آقای دکتر لطفا کمک کنید.آیا با ازدواج برطرف می شود؟اگه راهی برای درمان هست لطفا بگید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به غسل نیست
  • تصویر کاربر جعفر دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    میخواستم بدونم مقدار طبیعی ماندن ادرار در مثانه چقدر باید باشه و من این مشکل رو دارم.

    40سیسی در مثانه میمونه ایا عادیه؟ لطفا جواب بدین حیاتیه مرسی...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کمه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    آقای دکتر هفته پیش خدمتتون بودم ، نوار مثانه منو دیددن فرمودین علت تکرر ادرارام اینه که یه خورده خودم گیر میدم و مثانه ام کمی تو پمپاز ضعیفهو سه تا قرص تولترودین، باکلوفن و پرازوسینب به مدت یک ماه تجویز کردید، من الان یک هفته است اینهارو مصرف می کنم احساس می کنم وضعه کمی بدتر شده و نسبت به قبل بیشتر میرم برای ادرار، خواستم بدونم باز هم همه قرص ها رو مصرف کنم؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مسکل شما بیشتر تلقین است
  • تصویر کاربر ماهان دوشنبه ۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1142 مشاهده پرسش
    باسلام من پسري26 ساله هستم مجرد التم نسبت به دوستانم خيلي كوچيكه بيشتر اوقات بهصورت خوابيده است و به ندرت نعوظ ميكند ازمايش اسپرم دادم همه چي نرمال و سونو هم دادم واريكوسل ندارم علت چيست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خودت را با دوستان مقایسه نکن مشکلی نداری
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب