اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فری سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر با تشکر از راهنماییتون من همون 18 ساله هستم که در مورد بزرگی بیضه سمت راست از شما سوال پرسیده بودم آقای دکتر رنگ پوست بیضه من هیچ تغییری نکرده و مدت زیادی که اینجوری هست و هیچ گونه درد و ناراحتی نداره به نظر شما ایا ممکنه که پیچیدگی رگ های بیضه باشه ؟اگه باشه یعنی من بیضه سمت راستمو از دیست دادم و در ضمن ایا بزرگی بیضه سبب ناباروری میشه ؟
    خوتهشا راهنمایی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه شما هیچ مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکتر در خصوص انحراف آلتم پرسیدده بودم دستور داده بدید تصویر براتون بفرستم تا اعلام نظر کنید عکس رو براتون فرستادم لطفا کمکم کنید راهنمایی کنید چه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر عبدالله سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام و عرض شرمندگی از طولانی شدن سوالم و تشکر از وقت و توجهتان.
    اینجانب تقریبا بیش از 2 سال قبل ,
    1- از قبل ادار کردن یک احساس مبهم و سوزش در شکمم داشتمم درد های چاقویی زیر ناف و بعضا زیر جناق سینه داشتم که مرا مطلع می کرد که باید بروم دستشویی و با دفع این حالت رفع می شد.
    2- بعد از یک سال مراجعه به پزشک عمومی یک سونوگرافی از کلیه ها و مثانه انجام دادم که همه چیز طبیعی بود البته اندازه کلیه ها 9 سانت درآمد. و این سوزش بهتر نشد تا اینکه در سمت رات خود احساس سوزش و پری داشتم و حتی بعضی وقت ها احساس می کردم محل خم شدن حالب ها را با سوزش در بدنم می توانم احساس کنم حتی در کلیه ام احساس فشار می کردم و کلیه این موارد پس از ادار رفع می شد .
    3- دوباره به متخصص کلیه مراجعه کردم در آزمایش ادار خون بود به مقدار تریس و جواب سونوگرافی مجدد از مثانه , کلیه و مجاراری اداری طبیعی بود و اندازه کلیه 10 سانت درآمد.پزشک محترم می خواستند درخواست ستس اسکن بدهند که چون در آن زمان من ورزش رزمی انجام می دادم با پیشنهاد بنده برای یک ماه بعد آزمایش ادرار نوشتنند که جواب طبیعی شد. و خون دیده نشد.
    4- علائم فشار و سوزش و احساس پری از سمت راست بطور دائم وجود داشت و با دفع ادارا کاملا از بین می رفت در ضمن در دستشویی باید مقداری به خودم فشار می اوردم و فکر می کردم تا ادرا دفع شود و اینجانب با کوچکترین احساس سوزش سریع به دسشویی مراجعه می کردم.گاها این سوزش را در سمت چپم هم احساس می کردم.
    5- به یک متخص اورولوژی مراجعه کردم راجع به احساس پری و راحتی پس از دفع و تاخیر در دفع گفتم ایشان داروی ضد افسردگی سه حلقه ای آمی تریپتیلین تجویز کردند و گفتند یک ماهه دیگر مجدد مراجعه کن.که من این قرص را نخوردم.
    6- به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کردم ایشان قرص ویتامین ب1/ب6/ب12 تزریقی(12 عدد) , قرص د3 و آسنترا تجویز کردند که من اسنترا را نیز نخوردم ولی با تزریق آمپولها احساس سوزشم کمتر شده و با سوزش کمتری که دارم ادار خودم را کاملا نگه می دارم تا زمانی که به حد انفجار برسد با مراجعه به دستشویی بدون تاخیر دفع می شود ولی دوبار انزال همراه با درد داشتم و 3 ماهه است که در مقعد خود احساس خشکی و اینکه چیزی گیر کرده دارم ضمن اینکه پهلوی راستم درد می کند و احساس سوزن سوزن شدن و گرفتگی در پهلوی راست و لگن راستم دارم احساس درد در قسمتی که حالب ها به کلیه وصل می شوند دارم
    با تزریق آمپولها همچنان احساس مبهم در تشخیص زمانی که باید برای دفع بروم را دارم.
    لطفا مرا راهنمایی کنید :
    ایا سرطان پروستات دارم
    آیا ریفلاکس دارم که درآینده برای کلیه هایم مشکل ساز شوند
    دوبار آزمایش psa داده ام که یکبار 0.4 و بار دوم 0.63 شد
    با تشکر از راهنمایی هایتان و وقتتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سرطان ندارید اغلب مشکلتان روحی و روانی است سالم هستید نگران نباش
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دردی که هنگام تحریک جنسی در بیضه و زیر شکم شروع میشود و موجب بزرگ شدن مجاری بالای بیضه میشود و بعد از انزال این درد از بین میرود آیا عادی است یا باید بررسی شود و میخواستم بدانم درد واریکوسل چگونه است؟
    با تشکر و آرزوی سلامتی برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است و بررسی نمیخواهد
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شادی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    با سلام خئمت شما جناب آقای دکتر کرمی،
    حدود 2 سال از ازدواج من و همسرم میگذرد که لازم به ذکر است ایشان 29 سال سن داشته و از همان ابتدای ازدواج با مشکل ناتوانی در نعوذ رو به رو بوده اند و تاکنون به دکترهایی نیز مراجعه داشته اند که تقریبا بی نتیجه بوده است. طی مراجعه اخیر ایشان به دکتر متخصص ناتوانی مردان، گفته شد که نیاز به عمل جراحی جهت باز شدن عروق مجاری را دارند که هزینه ی این عمل حدود 5 الی 6 میلیون تومان تخمین زده اند.
    حال سوال من از حضور جنابعالی این است که آیا عمل جراحی تنها راه درمان قطعی است ؟ آیا عوارضی به همراه دارد؟ و آیا هزینه ای به این سنگینی دارد یا میتوان با مبالغی کمتر هم این عمل را انجام داد ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما با مدارکتان مراجعه فرمئید
  • تصویر کاربر محی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 833 مشاهده پرسش
    با عرض سلام مجدد
    اقای دکتر اینجانب دیروز از جنابعالی سوالی کرده بودم که متن سوال ای است (با عرض سلام
    اینجانب دارای مثانه عصبی بوده و برای تخلیه ان حتما باید از سوند استفاده کنم و حدود 17 سال است از سوند استفاده می کنم . مثانه من بر اثر اسیب نخاعی عصبی شده و اکنون از سوند زدن بسیار خسته ام می خواستم بدونم در حال حاضر دستگاه تحریک الکتریکی در ایران برای کار گذاری در افرادی مثل من وجود دارد . لطفا جواب بدید
    با تشکر) و جنابعالی پاسخ بنده را داده بودید و فر موده بودید که نوار مثانه لازم است که اینجانب حدود یک ماه پیش در مطب جنابعالی نوار را تهیه کردم که برایتان ارسال می کنم . حال با توجه به این نوارها می خواستم بدونم دستگاه تحریک الکتریکی برای مثانه من که ماهیچه اش کاملا فلج است کاربرد دارد و ایا این دستگاه در ایران وجود داردد
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      موارد را خدمتتان بر اساس نوار عرض کردهام
  • تصویر کاربر خانم جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    سلام علیکم
    اینجانب خانمی 32 ساله متاهل هستم ، مشکل من تکرر ادرار می باشد و این مشکل زمانی شروع شد که طی مسافرت با اتوبوس مجبور به نگهداری ادرار شدید خود به مدت یک ساعت شدم.بعد از آن هر موقع با اتوبوس به جایی می روم دچار همان حالت می شوم. در حال حاضر در طول روز نیز به طور مداوم باید به دستشویی بروم (در ساعاتی که سرکار هستم این مشکل وجود ندارد) . رنگ ادرارم طبیعی است و گاهی ادرار به طور کامل از مثانه خارج نمی شود و نسبت به حجم ادرار فشار کمی دارد و مجبور به انقباض ماهیچه های شکمی خود می باشم. و در بعضی از اوقات حجم ادرار نسبت به فشاری که به مثانه وارد می شود کم است. ضمنا هر چه سعی می کنم به این موضوع فکر نکنم نمی توانم.
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر
    هاشمی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص دقیق و رفع نگرانی باید نوار بگیرید با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محی جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    اینجانب دارای مثانه عصبی بوده و برای تخلیه ان حتما باید از سوند استفاده کنم و حدود 17 سال است از سوند استفاده می کنم . مثانه من بر اثر اسیب نخاعی عصبی شده و اکنون از سوند زدن بسیار خسته ام می خواستم بدونم در حال حاضر دستگاه تحریک الکتریکی در ایران برای کار گذاری در افرادی مثل من وجود دارد . لطفا جواب بدید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مشکل در انقباض مثانه باشد کمک کننده است ولی بر اساس نوار درست مثانه تصمیم گرفته میشود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4035 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب