اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سامرند سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من عفونت ادراری داشتم که بعد از مدتی اورکیت سمت چپ گرفتم که مدتی در بیمارستان بستری شدم، بعد از ی ماه دوباره درد مثانه داشتم ازمایش دادم عفونت نداشتم ولی دکتر قرص نوشت الانم بعد ی ماه از مراجعه به دکتر دوباره مثانه درد شدیدی دارم نظر شما چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام دکتر کرمی خسته نباشید
    سوال من اینه که بعد از جراحی باز مجرا احتمال عود تنگی چقدر است و آیا بعد از عمل مدام باید سوند بزنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اصولا عود کننده است
  • تصویر کاربر هانیه یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1435 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دختری 26 ساله هستم.
    دچار مشکل تکرر ادرار هستم. البته معمولا حجم ادرار خارج شده در هر بار خیلی کم نیست، اما گاهی اوقات بعد از اتمام ادرار بلافاصله احساس نیاز به ادرار کردن دارم که حجم بسیار کمی از ادرار خارج می شود. گاهی در یک زمان کوتاه چندین بار مجبور به ادرار کردن می شوم.
    استرس و اضطراب زیادی دارم و و معده م هم به تشخیص دکتر معده ای عصبی است. البته خیلی درد ندارم اما بعد از خوردن هر چیزی به شدت آروغ میزنم.(ترش نمیکنم و فقط اروغ های صدا دار میزنم متاسفانه)
    چند هفته ای ست که دو سه بار درد در ناحیه پهلوی راست(زیر دنده های قسمت راست) دارم. این درد به قدری نیست که کلافه شوم یا نیاز به مسکن داشته باشم. حالت تیر کشیدن هم ندارد فقط یک مقدار کم درد میکند. در سایتها معمولا برای علت این درد سرطان های مختلف را ذکر میکنند و همین باعث نگرانی شدید من شده است.
    ازمایش عفونت ادرار چند ماه پیش دادم مشکلی نداشتم.
    حدود 6 ماه پیش هم ازمایش کلی دادم که خداروشکر مشکلی نداشتم.
    ولی مدتهاست از تکرر ادرار رنج میبرم به طوری که هنگام نماز خواندن نمیتوانم پاهایم را زیر باسنم قرار دهم چون ممکن است مقداری ادرار از من خارج شود.
    و اضافه شدن درد پهلو باعث شده است فکر کنم سرطان دارم.
    پینوشت: درد در قسمت قفسه سینه به خصوص خود سینه ها در خانواده ی مادریم به صورت ارثی وجود دارد مخصوصا در مواقعی که استرسی و عصبی می شویم. مادر و خاله هایم به شدت این موضوع را پیگیری کردن اما علتی برایش پیدا نکردند. من هم به همین دلیل اغلب اوقات از درد سینه رنج میبرم مخصوصا قبل از هر پریود. البته چند وقتی است درد سینه هایم هم زیاد شده است. احساس میکنم درون سینه م زخم است.

    ببخشید که طولانی شد
    خیلی ممنون میشوم اگر راهنماییم بکنید.
    ارزوی سلامتی و طول عمر برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر دياكو یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام دكتر
    مدتى هيت كه يه جيزى شبيه جوش سفت و بزرگ اطراف معقدم ظاهر شده همراه با درد، نظر شما چيست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      متخصص پوست
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ایا با عمل جراحی چیزی بیضه های کوچک بنده درست میشوند یا خیر من 32 ساله و متاهل هستم از 15 سالگی به اینور بیضه های بنده کوچک هستند چکار باید بکنم؟ممنون میشم بهم جواب بدین
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اقای دکتر من مجردم و بیست و دو سالمه ، هر وقت از نظر جنسی تحریک میشم بیضه هام خیلی درد میگیرن تا بحال هم سکس نداشتم ، ایا طبیعی هستش یا مشکلی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر سونیا یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرم ازمایش psa انجام دادن که مقدارش بیشتر از 4 بود وچون در شهرستان ما متخصص نبود پزشک عمومی دارویی دادن که مربوط به التهاب (از اینترنت مطالعه کردم)اقای دکتر هیچ گونه ناراحتی هم نه قبلا داشتن و نه حالا. از تبریز از متخصص وقت گرفتیم که بعد از انجام ازمایش و سونوگرافی و معاینه مقعدی فرمودند چیز بد خیمی نیست و دارو دادن و برای یک ماه بعد وقت دادن ازمایش جدیدی که دادن من هم اولی و هم جدید رو برای شما ارسال میکنم گفتن شاید نمونه نیاز باشه گرفت. لطفا اقای دکتر خواهش میکنم بگین که مشکلش جدی هستش درمان داره ؟ در صورت جراحی برگشت بیماری وجود داره ؟ پدرم 60 ساله هستن . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نمونه برداری کنید فیلم نمونه برداری پروستات سایت من را ببینید
  • تصویر کاربر بهزاد یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر کرمی
    مرد هستم 25 ساله
    حدودا یه سال پیش آلت بنده ب یکباره از بیخ ب سمت راست انحراف پیدا کرد بعد از مراجعه ب ارولوژیست پلاک پیرونی تشخیص داده شد . یه مدت هم ویتامین e مصرف کردم ک تاثیری نداشت . من فیلم دو مورد از عمل های شمارو دیدم ولی مشکل من تنه آلتم نیس تنه آلتم کامل صافه آلتم موقع نعوظ ب سمت راست کشیده میشه ک از لحاظ روانی تاثیر بدی روم گذاشته . عکسش رو میفرستم لطف کنید بفرمایید ک این انحراف با عمل بخیه زدن قابل اصلح و ترمیم میباشد یا نه ؟
    میدونم ک موقع نزدیکی برام مشکلی نخواهد داشت فقط صرفا برا بدست آوردن اعتماد ب نفس میخوام عمل کنم ... سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      زیاد نیست
  • تصویر کاربر ر.ب یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من شنیدم که آلت در حالت نعوظ کامل با شکم زاویه45درجه دارد ولی آلت من از بیخ به طرف پایین خم است ضمن اینکه در طول آلت هم به طرف پایین انحراف دارد.در ضمن من می توانم با دست آلت را از بیخ به طرف بالا خم کنم.لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن من شهرستان هستم و حضوری نمی توانم خدمتتان برسم عکس هم نمی تونم بفرستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر نقی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1949 مشاهده پرسش
    با سلام وتشکر .جناب اقای دکتر کرمی بنده برای بار دوم که در خدمت شما ویزیت شدم و برای عمل لیزر به من یک هفته بعد وقت دادی وفرمودید در بیمارستان شهدای تجریش در روز سه شنبه انجا باشم من در روز مقرر در بیمارستان پذیرش شدم خدمت دکترسامان نجفی بودم که ایشان فرمودند دکتر در المان تشریف دارنند وبرای من وقت ومشاوره قلب وریه نوشتنن ومن هم در خدمت دکتر فضلی مشاوره واسکن واکو انجام دادم و الان خواستم از حضور تان خواهش کنم چون بیمه تکمیلی تامین اجتماعی اتیه سازان دارم اگر براتان مقدر میباشد یک وقت وبرای عمل در بیمارستان میلاد برایم منضور فرمایید که من هم بتوانم معرفینامه از بیمه اتیه سازان برای بیمارستان اماده کنم از لطف ومحبت شما خیلی خیلی سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      وقت میلاد بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4038 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب