اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    لكه اي روي الت تناسلي مردانه
    1. تصویر کاربر احسان یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      Lotfan j soal ro bedid
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بيشتر التهاب است يا حساسيت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امین دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با سلام بنده بخاطر کجی آلت تناسلی در کودکی عمل جراحی شدم اما بخاطر اشتباه پزشک معالجم مجرای ادرارم پاره شد و چندین بار عمل کردم تا این سوراخ و پارگی را ترمیم کنم اما پوست بنده این بخیه زدن را پس زد و حتی پوست از ران گرفته شد و به مجرا پیوند زده شد اما بدنم این پیوند را پس زد و قبول نکرد حالا سوالم این است که آیا علم امروزی و شما چاره ای برای پس زدن پیوند سراغ دارید و یا خیر؟ پارگی بین بیضه و سر آلت هست با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد حضوري صحبت كنيم
  • تصویر کاربر تکتم دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام، آقای دکتر پدر من 74 ساله هستند و سرطان پروستات دارند طی پاسخ سوال قبلم که شما نیز با رادیوتراپی برای درمان پدرم موافق بودید. من برای مشورت، مدارک پدرم را به 2پزشک در مشهد نشان دادم یکی فقط قرص پروترال 0.4 را تجویز و ما را به رادیوتراپ معرفی فرمودند وپزشک دیگر قبل از رادیوتراپی این نسخه را تجویز کردند شما کدام نسخه را تایید میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      هر دو روش درست است
  • تصویر کاربر اسماعیل دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    من شهرستانم برای انجام عمل tul می توانم تنهایی بیام؟ هزینه و مدت زمان ماندن در بیمارستان رو بفرمایید لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      همراه ضروري است سرپايي با مطب٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر میرزایی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 841 مشاهده پرسش
    با سلام من مبتلا به بیماری احتباس ادراری مثانه هستم. الان حدود یک ماه است به تجویز پزشک داروی بتانیکول کلراید مصرف میکنم به میزان دو بار در روز. ئارو روی مثانه اثر گذاشته و تخلیه ادرار صورت می گیرد ولی عوارض جانبی دارو منو زمینگیر کرده.لرز و تعریق بیش از حد و افزایش بزاق به طوری که رختخوابم خیس عرق می شود ایا این عوارض رو میشه کنترل کرد؟ ضمنا من بیمار دیالیری میباشم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      دارو را كم كنيد
  • تصویر کاربر بهار دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر. من مجرد وباکره هستم 34 ساله . مدت چند ماه با اقایی محرم بودم که در طول این مدت 3 بار ارتباط مقعدی داشتم. ایشون اوایل فروردین متوجه دونه هایی شدند و رفتند پزشک و زگیل تشخیص داده شده بود و فریز کردند دو مرحله. متاسفانه من 1هفته ست که متوجه زگیل در ناحیه مقعد شدم و به پزشک متخصص پوست مراجعه کردم. روش فریز کردن رو امروز برای اولین بار انجام دادم و تا هفته اینده باید منتظر نتیجه باشم. ضمن اینکه برای من 3 واکسن تجویز کردند که الان یکی، دو ماه بعد یکی، و 6 ماه بعد اخرین واکسن رو بزنم. مطالب زیادی که خوندم نوشته بعد از ابتلا واکسن فایده ای نداره و یا سن بالای 26 سال. باتوجه به هزینه بالای واکسن و درمان واقعا میتونه موثر باشه که برم تزریق کنم. نمیخوام در اینده مدام خودم رو سرزنش کنم که اگر واکسن ها رو میزدم حتما بهتر بود. با اون اقا هم که ارتباطی ندارم فقط گفتند که رفتند برای فریز. اونقدر از نظر روانی بهم ریختم که دارم به کارهای خطرناک خودکشی فکر میکنم. واقعا به مرز جنون رسیدم. از طرفی مجردم و خانواده از وجود این اقا اطلاعی نداشتند و بایدپنهانی درمان کنم. خواهش میکنم کمکم کنید. توروخدا راهنمایی کنید چیکار کنم. چطور بفهمم از نظر حنجره هم گرفتار شدم یا نه. دکتر گفتند نمونه برداری نیاز نیست. خواهش میکنم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر بهار یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام . من پاسخی از جناب دکتر دریافت نکردم.
      لطفا راهنمایی بفرمایید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤در خدمتم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    من 2سال پیش جراحی کردم ولی هر 7ماه. یکبار قسمتی که عمل شده ورم میکنه...وتمام مجاری ادراری عفونت میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر سلام دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ضمن عرض سلام و خسته نباشین منو شوهرم 5 ساله ازدواج کردیم بعد 4 سال جلو گیری طبیعی الان یک ساله اقدام به باردادی کردیم که موفق نشدیم با مراجعه به دکتر جواب آزمایش همسرم به شرح زیر هست آیا مبتلا به وارکوسل هست ؟ Volume 2.7 Color milky Appearance milky Ph 8 Liguefaction time 45 Viscosity normal Sperm count 20 million Moyility 70 Grade1(rapid) 50 Grade2( medium) 25 Grade3(slow) 25 Grade 4(static) _ Sperm morphology 60 Abnormal form 40 Wbc 10-12
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      تايك سال بايد صبر كنيد
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 24 سالمه مجردم والان هم سربازم دوهفته پیش بیضه سمت راستم کمی درد میکرد رفتم دکتر واسم سونو گرافی نوشت وجراح عمومی واسم ازمایش اسپرم نوشت الان هم بیضه سمت چپم کمی درد میکنه وخوب میشه گفت عمل داری عکس آزمایش هم واستون میفرستم حالا گفتم به نظر شما نیاز به عمل دارم چه نوع عمل انجام بدم که بعدا عقیم نشم یا که عود نکنه حالامیشه یک ماه دیگه عمل کنم جواب آزمایش چطوره آیا مشکل دیگه هنوز داره لطفا راهنمایی کنید ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام ارمايشات خوبند عمل فعلا نميخواهد
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر اخرین سوال که از شما دارم ممنون میشم پاسخ بدین من همینطور که گفتم دوماه و نیم از عمل میگذره اما هنوز علایم واریکوسل درونم دیده میشه طبیعیه؟؟؟؟ یه سوال دیگه پشت بیضه چپم خیلی گرم و تقریبا داغه این چی طبییعیه؟؟؟؟ممنون که راهنمایی میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      بعد از عمل كشادي رگها از بين نميرود و طبيعي است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4054 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب