اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر الهام یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر در مثانه پدر من تومور 28 میلیمتری در مثانه با سی تی اسکن مشاهده شد که تحت سیستوسکپی و برداشت تومور قرار گرفتن سمت راست و در اطراف سوراخ حالب که نظر دکتر این بود وسیع و سطحی بوده جواب پاتوبیولوژی هم عکسشو براتون میفرستم که t1 low grade لامینا درگیر بود ولی به بافت نزده بود
    بعد عمل میتومایسین گرفتن فکر کنم 24 عدد
    بعد سه هفته 6 عدد ب ث ژ گرفتن
    بعد اخرین تزریق یک ماه نیم بعد ازمایشات تکرار شد و در ادرار 10تا12 rbc و گلوبول سفید داشتن سیتولوژی هم مشکوک بود سونو گرافی هم همه چی نرمال بود بغیر از ضخامت و نامنظمی خفیف در مثانه میخواستم ببینم ایا امکان داره مثانه برداشته بشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد با سيستوسكوپي بررسي شويد
  • تصویر کاربر ارمان یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با عرض سلام جناب دکتر کرمی
    مدتی است که متوجه شدم لکه تبر رنگ یا خال تیر رنگ بر روی سر آلت تتاسلی ام هست . هیچگونه برجستگی و خارش ندارد و کاملا سطح صافی دارد
    همراه عکس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام اينها مهم نيستند
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1002 مشاهده پرسش
    Mehdi Saberi:
    با سلام ، من به واریکوسل درجه 3 مبتلا هستم ، در صورت انجام عمل به روش لاپاراسکوپی ، حداقل مدت زمان نقاهت چه مدت میباشد ، بنده بصورت حرفه ای کوهنوردی وسنگنوردی میکنم و برای اینکه عضو تیم ملی هستم حداکثر امکان دو ماه تمرین نکردن رو دارم .
    با تشکر از تلاش های بی نظیر شما در راستای اطلاع رسانی در فضای مجازی و همچنین انجام به روز ترین روش های جراحی و درمانی .
    همیشه شاد و سلامت و پاینده باشید.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      عمل سرپايي است ٢ماه بعد ورزش سنگين شروع ميشود من در خدمتتم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
    2. تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      با تشکر از حسن توجه شما
      سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سپاس
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیررضا یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    مشکل من از بین رفتن ناگهانی نعوظ در حین رابطه با همسرم است. تحریک نمیشوم. قبلا چنین مشکلی هرگز نداشتم. اخیرا ایجاد شده برام. عصبی شدم از این مشکل. توی روابطمان تاثیر گذاشته. واقعا به کمک نیاز دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      از نظر من بيشتر عصبي است بياييد ببينم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    با سلام. من فردی 27 ساله هستم. چندین سال پیش دچار مشکلی شدم که موجب شد بعد از ادرار چند قطره ادرار بافی می ماند و بعدتر بیرون میامد و لباس زیر را کثیف میکرد. آن موقع زمانی که دکتر میرفتم میگفتند مشکلی نیست ولی هرگز این مشکل برطرف نشد.
    تا اینکه از مهر 95 به این طرف مشکل حادتر شد و کلا ادرار برای من مشکل شده و باید بسیار زور بزنم. دچار شب ادراری و تکرر ادار شدم و دایما در روز باید به دستشویی برم با اینکه ادرارم هم خیلی کم شده!! بسیار دکتر رفتم سونوگرافی گرفتم گفتند پروستاتم دچار التهاب شده دارو دادند اثر موقتی داشت. رتروگرید هم رفتم گفتند تنگی مجرا نداری و مشکلی نیست.
    از نظر جنسی من فعال هستم و بعد از رابطه حس میکنم مشکلم حادتر میشه احساس میکنم مقداری از منی بیرون نمیاد و برمیگرده!
    از انجایی که در گذشت چند سال مشکل حادتر شده من نگران هستم در نهایت به جایی برسه نتونم کلا ادرار کنم و بسیار نگران آینده و سلامتیم هستم. میدونم که اختلال ادرار میتونه به کلیه آسیب بزنه. متاسفانه من خیلی وقته این مشکلو دارم و واقعا خسته شدم. هر چندبار دکتر میرم جواب لازم رو دریافت نمیکنم!
    لطفا راهنمایی کنید اگر با عمل جراحی و لیزر یا هر چیزی میشه کاری کرد. من اصلا برام مهم نیست که بتونم بچه دار بشم یا توان جنسیم مشکل پیدا کنه از هر چیزی مهمتر سلامتی خودم هست. اینرو از این بابت میگم که راه حل نهایی رو بگید و حاشیه نرید تا بنده از این مصیبت نجات پیدا کنم. من شهرستان هستم به زودی برای کاری به تهران میام که برسم خدمتتون اگر لازم میدونید. همینطور اگر سونوگرافی و آزمایشاتی که تا الان دادم لازمه بگید ارسال کنم.

    سپاس از توجه شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام بايد تست اروديناميك بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام ..30 سالمه ..سایز التم 12 سانته ..میخواستم بدونم تزریق هورمون رشد یا همون سوماتروپین منجر به افزایش طول و قطر الت تناسلی میشود ..لطفا راهنمایی بفرمایید..ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      نرمال است بعد از بلوغ اثر ندارد
  • تصویر کاربر نصیبه یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام. دکتر کرمی. بزرگوار. بنده. خانم 48 ساله. ک کلیه بنده. حدودا. 15 درصد کار میکنه. می خواستم. بپرسم. من کاندید پیوند بشم بهتره یا دیالیز ؟
    ی خواهر دارم. حدودا. 8 سال از من بزرگتره. همه ازمایشات رو انجام دادیم. بهم می خوریم. ولی دکتر بنده. منفرد میگه نه. چون. بزرگتره. قبول ندارم

    ممنونم از اینکه پاسخ میدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بله لهتر است اقدام كنيد
  • تصویر کاربر خلیل یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین من سه ماه قبل واریکوسل گرید3راعمل کردم قبل از عمل اسپرم هاضعیف بودن درحدی که دکترگفته بود بایدبری عملIvfتازه رفتم آزمایش دادم گفتن هیچ تغییری نکرده است ودرضمن دکترهم هیچ دارویی تجویزنکرده بودتشکرمیکنم راهنمایی کنی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      اگر بچه دار نشويد قدم بعدي اي وي اف است
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دکتر کرمی عزیز
    آقای دکتر من چند ماه پیش بعد از یک رابطه ای دچار سوزش ادرار و در ادامه علامتای دیگر مثل درد در زیر شکم و ... شدم،به دکتر مراجعه کردم و ایشون بعد دیدن ارمایش گفتن که عفونتی نیست و دچار سندرم درد لگنی مزمن شدم و دارو دادن
    در همون موقع از شما مشورت گرفتم و گفتین که دنبال درمان نباشم و من هم دارو ها رو مصرف نکردم و خوب شدم تقریبا
    از چند روز پیش دچار درد بیضه( مخصوصا بیضه سمت راست شدم) به دکتر مراجعه کردمو برام سونوگرافی نوشتن و بعد دیدن سونوگرافی گفتن که دردت مربوط به همون سندرمو و داروهای تامسولوسین و نورتریپلیتین رو تجویز کردن

    گزارش سونو رو براتون فرستادم، میخاستم ببینم شما چه تشخیصی میدین؟؟ اون قسمتی که نوشته اتساع خفیف pampinifprmis خطرناکه؟ درد بیضم خطرناکه یا مشکل خاصی نیست؟ چون نمیخام واقعا علکی دارو بخورم
    ممنون میشم بگین چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      اصلا مهم نيست
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      ممنون اقای دکتر
      یعنی دردی که هست رو بهش توجه نکنم و دارو رو مضرف نکنم دیگه؟!؟؟؟ برام مشکل ساز نمیشه؟؟؟ و اینکه ورزش و رابطه جنسی که بدترش نمیکنه؟!
      ببخشید که وققتتونو گرفتم واسه اطمینان بیشتر پرسیدم
      یه دنیا ممنون از پاسخگوییتون
      سال خیلی خیلی خوبی داشته باشین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      اهميت ندهيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Yashar یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر یک سال و 2 ماه میشه منن زگیل تناسلی داشتم که کراوو انجام دادم نزدیک 3 ماه بود که موردی نداشتم .امروز 2 عدد حلت غیره چرکی مثل جوش در قسمت پایینی به سمت الت تناسل دیدم که رنگ صورتی داره .می خوام بدونم زگیله؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد دولاره كرايو كنيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4037 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب