اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مازیار سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من دو ماه پیش سه عدد برجستگی دیدم و ضایعهکه نمیدونم زگیل بود یا نه دوتا به صورت گرد کوچک بود یکی هم استوانه ای شکل که انگار فرو رفته بود من به دوتاش دست زدم اونا افتادن بعد از دست زدن و خون هم نیومااون استوانه ای شکلم بر اثر دست زدن افتاد اون یه دونه ریز طوسیم خودش افتاد ولی دیگه نزدن این دونه ها که شکل زگیل بودن اصلا نمیدونم بودن یا سوال دارم شنیدم برا ازمایش زگیل تناسلی باید از ضایعه نمونه برداری کرد من الان ضایعه ندارم نمیدونم بر اینکه بفهمم زگیلن یا نه واگه بوده باش برم سراع درمان چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام،
    من یک پسر ۲۰ ساله هستم که الان مدت تقریبا ۱ هفته هست که احساس لرزش (از داخل) در سر آلت تناسلی ام می کنم. در موردش در سایتتون جست و جو کردم و دیدم که گفتید اهمیتی نداره ؛ خواستم بدونم راهی نیست که ازش خلاص شد ؟ چون واقعا اذیت می کنه و نمیذاره که اصلا تمرکز داشته باشم .
    ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر همایون سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ؛ (38 ساله)
    من انزال خشک دارم ، بعد از سونوگرافی ترانس رکتال و سیستوسکوپی که انجام دادم مشخص شد که انسدادی در کار نیست ، ولی التهاب شدید پروستات دارم .
    واریکوسل داشتم که پنج سال پیش به روش سنتی عمل جراحی شدم . ولی بعد از چند وقت پیش به علت خوردن معجونات گیاهی برای درمان انزال خشک ، کمردرد گرفته و رگهای اطراف بیضه چپم متورم و دردناک شده اند ، به شکلی که وقتی سرپا هستم درد کمتری دارم ولی وقتی روی صندلی یا روی زمین می نشینم دردم زیاد میشود .
    1- آیا متورم شدن این رگها نشانه عود کردن دوباره واریکوسل هست ؟ خیلی ناراحتم کرده ، در داخل بیضه هام فقط رگهای متورم و دردناک در اطراف بیضه چپم هست ، ولی با این وجود از سرطان بیضه خیلی میترسم .
    2- آیا عمل دوباره واریکوسل ولی این بار به روشهای که شما در کلیپتون فرموده اید خطرناک نیست ؟
    3- آقای دکتر عزیز ؛ بسیاری از پزشکان در وب سایت هاشون ؛ در عارضه هایی که میتونه انزال خشک رو به وجود بیاورد به (پروستاتیت - التهاب پروستات) اشاره کرده اند ، ولی وقتی از آنها سوال میکنم که آیا امکان دارد التهاب شدید پروستات انزال خشک بوجود بیاره ؟ جوابشون منفی هست !!! واقعاً چرا ؟
    آیا غیر اینه که التهاب پروستات میتونه لوله های منی رو مسدود کنه و بعد از انزال شاهد منی نباشیم ؟ مگر لوله های منی بر از وسط پروستات نمی گذرند ؟
    شما رو به خدا زود جواب بدین خیلی حالم بده .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر یونس سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام من یک سنگ در حالب راست به اقطار1.8در5میلی ودر کلیه چپ یک بافت چربی به قطر 4.5دارم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سینا سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام
    من 21 سال دارم و 3 سال پیش سمت چپ گرید3 عمل کردم که الان عود کرده و بیضه راستم هم کمی درگیر شده است و یک موضوع خیلی من را ازار می دهد. این که ایا این واریکوسل میتواند باعث تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه من و یا اختلالات هورمونی و یا بی میلی جنسی شود؟ . در این صورت چه راهی برای تشخیص این موضوع وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روزتون بخیر.بنده روز شنبه 27 مرداد قرار هست خدمت شما برسم. حدود 40 روز هست ازدواج کرده ام اما متاسفانه نعوظ پایدار ندارم. یعنی موقع معاشقه و یا تحریک با دست همسر یا خودم نعوظ برقرار هست و به محض آمادگی برای دخول بلافاصله و در عرض چند ثانیه آلت شل میشود و نعوظ از بین میرود به طوریکه هرچقدر با دست به آلت ور میروم مجدد نعوظ کامل اتفاق نمی افتد. و تاکنون موفق به دخول نشده ام. بنا به توصیه دکتر روانپزشک و اورولوژی آزمایشات هورمونی را انجام داده ام. آیا باید از لحاظ نشت وریدی هم بررسی بشوم؟ اگر پاسخ مثبت است آیا امکان انجام سونوگرافی برای روز مراجعه بنده هست؟ اگر شرایط خاص دارد بفرمایید بنده انجام بدهم . با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سونوگرافی کردم فیستول دو شاخه ای دارم یه شاخه تو نرمی باسن و یکی هم حدفاصل بیضه چپ و مقعد الان امکان عمل جراحی ندارم تا حدود 3ماهه دیگه مخام بدونم چه آنتی بیوتیک یا دارویی فعلا نیاز هست که مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید تقریبا روی دیواره داخلی مقعد یک دونه احساس میکنم هست و الان حدود چند ماه میشه ولی اصلا اذیتم نمیکنه و تقریبا هیچ مشکلی ندارم شاید یکم یبوست باشه که اونم وقت هایی که اصولی غذا میخورم بوجود نمیاد،فقط این دونه حساسم کرده لطفا در صورت امکان پاسخ بدین که این چیه با تشکر فراوان ⏪ ⏪ مرحله بعد
    1. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۹ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ببخشید جواب ندادین؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر همتیان شنبه ۲۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1145 مشاهده پرسش
    پدرم 68 سال دارن، سرطان مثانه داشت،حدود دو هفته پیش جراحی کرد مثانه ش رو کامل درآوردن.الان حدود یک هفته ست مرخص شده دوتا مشکل داره. یکی اینکه نفخ میکنه درحدی که حتی راحت نمیتونه بشینه یا دراز بکشه.یه روز کمتر میشه یه روز دوباره زیاد میشه.
    و اینکه بخاطر این نفخ غذا نمیخوره، در حد شاید روزانه یه کاسه سوپ. و خوابش هم مختل شده.
    خیلی نفخ داره اذیتش میکنه.
    الان دایمتیکون میخوره هر 8 ساعت 30 قطره. مترونیدازول هم میخوره.گاهی هم که نفخ خیلی اذیتش میکنه یه شیاف بیزاکودیل میزنه.
    سوالم اینه که این نفخ تا کی ادامه داشته باشه طبیعیه و اینکه چکار میشه واسش کرد؟چی بخوره که نفخش برطرف بشه.
    ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد به محل عمل مراجعه نماييد چون روده نيز در اين عمل درگير ميشود ودرجاتي طبيعي است
  • تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    37 سالم هست و میخواستم ختنه کنم میتونم وقت بگیرم برای ویزیت؟ هزینه اینکار چه مقداری میشه حدودا ؟ که بتونم زمان مناسبی وقت بگیرم همچنین مشکلات دیگری هم هست که حضوری باید گفته بشه
    ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4036 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب