اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام:6ساعت بعد از سکس دچار خارش الت شدم که بعد گرفتن عکس با زوم بالا متوجه زخمهایی شبیه تبخال شدم که با چشم قابل رویت نبود ازمایش ایدز و هپاتیت بعد4ماه منفی بود و طرف مقابل هم ازمایشاتش منفی,اکنون بعد گذشت 7ماه هنوز بهنکام تحریک و حجیم شدن الت روی سر الت همان ضایعات به تعداد کمتر بوحود می ایند,یکبار توسط شما معاینه شدم که پماد و قرص تبخال اسیکلوویر تجویز نمودین,درد در حالت عادی نداشته و فقط درد خفیف و قرمزی سر الت به هنگام تحریک وجود دارد,ترشحات از الت خیلی خیلی کم در گاهی اوقات وجود دارد 5ماه قبل ینی دوماه بعد این اتفاق به لحاظ مصرف دارودو ورق داکسی سایکلین استفاده کردم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسام چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام. من حدود 1 سال قبل رابطه نا مطمئن داشتم و دهانی هم رابطه داشتم.
    خواستم ببینم این زائده روی زبان زگیل تناسلی است؟ عکس رو میفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام مجدد اقای دکتر من قبلا یه سوال پرسیدم که هنوز جوابمو ندادین. ممنون میشم ازتون اگه جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رحمان چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 43 سال دارم جهت چکاب به سونوگرافیست مراجعه کردم . در جواب نوشت "اندازه 26 میلی لیتر و طبیعی است : هیچگونه علایم بالینی ندارم
    آیا اندازه پروستات من طبیعی است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مری چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ممنون میشم تا آخر بخونین من 36 سالمه لاغری مفرط دارم و بسیار ضعیف هستم مدتی بود در اثر فشار روانی زیادی بودم و در این ده روز اهیر از ناحیه قلب دچار مشکل بودم دکتر بمن گفت از اضطرابه و باید فورا بری روانپزشک ، گاهی در کلیه سمت چپم درد دارم دردی که با گرم کردنش معمولا بهتر میشم،مدتی که قلبم ناراحت بود تکرر ادرارم داشتم ، خیلی ادرار کردم ، ادرارم خوب و زیاد بود اما چندروز آخر احساس میکنم حجم ادرارم کم شد ، و البته بگم یک هفته زودتر از وقت موعود پریود شدم و دیروز اولین روزم بود شب متاسفانه خود ارضایی کردم وقتی رفتم دستشویی کاملا حس کردم انگار کل ناحیه تناسلیم بسته شده، انگار خودم متوجه شده بودم که ادرارم نمیاد ، ادرام در حد چند قطره اومد و خون قاعدگیم هم نیومد ، اومدم کمی اب خوردم باز نیم ساعت بعد دستشوییم گرفت باز همون حالت ، اما شب خوابیدم دم دمای صبح رفتم دستشویی ادرارم اومد البته یکم با تاخیر کوتاه و با همون حجم کم عادی مثل چند روز گذشته ، اما صبح که رفتم دستشویی ادرارم راحت اومد اما خب کلا حجمش کم شده و خیلی صاف میریزه دقیقا شبیه ریختن خون پریود ، اما نگرانیم اینجاست که توی این چهار پنج بار اخر که دستشویی رفتم ، دوبار ادرارم با خون اومد ، لحظه اول قرمز و کم کم خونش کمتر اما کاملا خون مشاهده میشد ، خواستم بپرسم این از قاعدگیمه؟ آخه ناحیه قاعدگی با ادرار باهم فرق داره چطور ممکنه دوسه بار این خون انقدر با ادرار ترکیب بشه طوریکه انگار ادرارت کاملا خونه؟ آیا این ادرار با فشار کم میتونه باعث قاطی شدنش با خون قاعدگی باشه اونهم با تکرار؟ البته دوبار که رفتم ادرارم عادی بود ، خواستم باتوجه به توضیحاتم راهنمایی بفرمایید گه علت حجم کم ادرارم بعد از چند روز تکرر ادرار چیه؟ سوال دوم آیا این خون در ادرار که چندبار پیش اومده و زیادم هست میتونه از قاطی شدنش با فاعدگی باشه؟ سوال سوم اونشب که خود ارضایی کردم بعدش ادرارم قطره ای اومد، علتش چی بود و اینکه بعد چندساعت ادرارم اومد باز میتونه مشکل باشه؟ بابت پرحرفیم شرمنده در حال حاضر وضعیت مالی خوبی ندارم که پول ویزیت بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    جواب سونوگرافیم تو هفته ی 35 این بوده که:

    تصویری از بیضه های جنین در ساک اسکروتال دوطرف هنوز دیده نمیشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید بهد تز تولد بررسی شود
  • تصویر کاربر اصغر چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با سلام
    51 سال سن دارم که پس از آزمایش پروستات نتیجه آزمایش به این صورت است که تست psa 4.6 می باشد و freepsa 2 می باشد ، که پس از مراجعه به ارولوژ و بدون معاینه، تشخیص cancer داده است ، نظر شما چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید نمونه برداری کنید
  • تصویر کاربر سیده چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.خانمی 29ساله ام مثانم عصبیه وتکرر ادار دارم از شب تانزدیکایه روز دسشویم یا هروقت قصد داشته باشم بخوابم تکرر ادرارم بیشتر میشه میگن دلوکستین خوبه.نمیدونم چکار کنم زندگیم مختل شده .تو رو خدا لطف کنید بگین چکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید .من سه روزپیش عمل واریکوسل شدم الان از دیروز بیضه سمت چپم ورم کرده و بزرگ شده ایا این طبیعیه یا آب آورده و دوباره باید جراحی بشم.؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهری چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    با سلام‌آقای دکتر
    به تازگی ازدواج‌کردم. روی دستم و بازوم‌3 تا زگیل بود که همسرن دید و با مراجعه به متخصص پوست با کوتر سرجی دکتر سوزاند. ولی در اولین رابطه همسرم‌متوجه 4 تا زائده زیر شکمم و دو طرف ران پام‌شد که با مراجعه به متخصص پوست گفت زگیل معمولی هستن و با کرایو دستور درمان دادند.
    عکسش رو براتون‌میفرستم هم بازوم رو هم زیر شکمم‌رو که مشاهده کنید نگران بودم‌زگیل تناسلی نباشه البته دکتر گفتن مستعد زگیل هستم و چون اون مناطق رو با تیغ اصلاح میکردم و موهای بازوم که زگیل داشت رو زدم حدس میزنم از اون انتقال داشته. هیچ گونه رابطه قبل ازدواج نداشتم. لطفا عکسها رو نگاه کنید. در ضمن همسرم 4 سال پیش مبتلا به زگیل تناسلی شده بود که با کوتر برداشتن و تا الان جیزی دوباره عود نکرده و قبل ازدواج و رابطه واکسن گارداسیل رو هم دو دوز از 3 دوزش رو تا الان زدم‌با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4036 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب