اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من چند وقت پیش پیش دکتر ارولوژی بیمارستان میلاد رفتم گفتن واریکوسل دو طرف دارم ولی متأسفانه هیچ معاینه ای نکردن فقط از رو سونوگرافی گفتن هیچ دارویی یا چیز دیگه تجویز نکردن یا نگفتن عمل دارم یا نه خواستم برسم خدمت شما برای معاینه ولی موفق نشدم نوبت بگیرم درد شدید بیضه هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید از اونجایی که قصد ازدواج دارم این دردا معضل شده برام تورو خدا یه کاری بکنید برام خدا خیرتون بده.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    با سلام و تبريك سال جديد. آقاي دكتر 3 تا سوال دارم -آيا كسي كه قصد بچه دار شدن دارد مصرف قرص هايي كه جهت زود انزالي مصرف ميكند تاثيري در اسپرم وجنين دارد؟براي درمان درمان زود انزالي پيش ارولوژيست برويم يا روانپزشك؟. سوال آخر بنده كه خيلي مهم وآزار هنده هست اينست كه كه بنده در حمام و به محض برخورد آب احساس
    پر شدن مثانه رو ميكنم مشكل بنده درماني دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام آلت شوهر من چند دو ماهه که یه قسمت هایه قرمزی روش ایجاد شده بعضی وقتا هم خارش داره و بعد از خارش پوسته پوسته سفید میشه خجالت میکشه بیاد دکتر لطفا بگید چیکار کنیم من چند بار واستون پیام فرستادم حتی ده تومانم واریز کردم ولی متاسفانه کد رهگیری رو پاک کردم لطفا راهنمایبم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      عکس نیامده است
  • تصویر کاربر شراره یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید خواهش میکنم بطور مفصل پاسخ بدین قبلا هم سوال خدمتتون پرسیدم که همسرم چند تا زگیل تناسلی داره که بنا به پیشنهاد شما کرایو کردن ولی متاسفانه یا اینکه باقیمانده قبلی ها بود ویا اینکه چون زیاد رعایت نکردیم بدون کاندوم نزدیکی داشتیم الان زیر آلتشون چند تا دیگه زده در ضمن خودم قبلا که معاینه شدم نداشتم و تست پاپ اسمیر هم منفی بود ولی الان یه دونه نوک دستگاه تناسلی زدم که اذیتم میکنه وخیلی هم سوزش و خارش دارم خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید که دقیقا چکار کنیم همسرم دوباره باید کرایو کنه ؟خودم چکار کنم واینکه خیلی رو ارتباط عاطفی و زناشویی تاثیر منفی گذاشته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اینجانب در مسافرت ابتدای سال، حدود یکساعت پیاده روی روزانه داشتم، در روزهای گذشته احساس درد در کشاله ران راست داشتم و به علت بررسی و سرچ در اینترنت متوجه شدم این موضوع می تواند به بیضه و مشکلات و بیماری های آن ربط داشته باشد.
    طی روزهای گذشته به علت بررسی وضعیت بیضه توسط خودم و استرس ناشی از آن در بعضی مواقع در بیضه راست هم احساس درد می نمایم. البته سال گذشته یک سونوگرافی از بیضه انجام دادم که الحمدالله نشان داد بیضه من سالم است. لذا سئوال من این است آیا نیاز به سونوگرافی و معاینه مجدد وجود دارد ؟ لازم به ذکر است سن من 36 سال است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    با سلام. من پسری 30 ساله هستم که در هنگام نعوذ توانایی حفظ آنرا از دست داده ام و دچار زود انزالی نیز هستم. حدود 6 سال قبل هنگام رابطه جنسی، آلتم درد شدیدی گرفت و صدای تق داد. اما علایم خون گرفتی و کبودی آلت نداشم. اکنون مشکل در عملکرد ادرار نیز ندارم و فقط دیگه توانایی نعوذم مثل گذشته نیست. از طرفی چند سال گذشته با درد در ناحیه پشت ران پا و مراجعه به متخصص ستون فقرات بیرون زدگی دیسک کمر در مهره 5 نیز تشخیص داده شد. یک سالی است که درد کمرم با افزایش وزن بیشتر شده و متاسفانه پیگیری لازم در این مورد نکردم. از این زمان یعنی یک سال مشکل حفظ نعوذ نیز پیدا کردم. حالا سوالم این که آیا واقعا مشکلم مربوط به دیسکم هست یا دچار شکستگی آلت شدم؟ و چه کاری باید انجام بدم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      بتید بیایید معاینه وبررسی۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    التهاب پروستات .:
    .:
    .:
    با عرض ادب و تبریک نوروز باستانی
    38سال دارم.از سال87 درد ضعیف پایین شکم سمت مثانه داشتم.در سونوگرافی نوشته بود التهاب مزمن پروستات.از همان زمان آنتی بیوتیک مختلف از جمله آمپول سفتریاکسون چندین بار تجویز شد و استفاده کردم.خوب میشدم اما بعد از مدتی دوباره عود می کرد.
    هروقت ادرارم شدیدتر باشه، سختتر تخلیه میشه یعنی باید با فشار تخلیه کنم.اما با رژیم غذایی و مصرف نکردن چای، قهوه و ادویه کامل برطرف میشه.
    دو هفته قبل آزمایش خون و سونو دادم.سونوگرافی حجم پروستات را 40 سی سی و رزیدوی ادرار باقیمانده را ده و نیم سی سی نوشت.
    الان فقط در ادرار اول بعد از بیدار شدن باید فشار بدم و در طی روز تقریبا عادیه.همچنین psa عدد 109 و psa free عدد 25. ثبت شده.در آزمایش چهار ماه قبل psaعدد نیم بود که حالا این مقدار تغییر نگرانم کرده.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام پر سن شما اصلا بیماری پروستات نداریم ‌نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر رسول یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام
    من 1 ماه پیش با نشانه جزیی ترشح سفید رنگ و سوزش جزیی نوک الت به پزشک مراجعه کردم که دو عدد امپول و قرصهای افلوکساسین و ازیترومایسین و مترونیدزول و نهایتا سفکسیم طی یک ماه بعد از هم مصرف کردم
    با گذشت 1 ماه هنوز کاهی صبح ها بعد از ادرار با فاصله یک قطره کاملا شفاف و بی رنگ غیر ارادی دفع میشود
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقتتون بخیر. سال نو رو خدمتتون تبریک عرض میکنم.
    من 5 ماه پیش موهای ناحیه تناسلیم رو زدم متوجه چندتا جوش شدم ی ماه صبر کردم ولی نرفتن. رفتم پیش دکتر پوست دقیق تشخیص نداد وگفت باید لیزر بشه. لیزر کردن. ولی بعد دوماه ی سری دیگ رشد کرد. رفتم پیش دکتر ارولوژی گفت زگیل و پودوفین داد بزنم ولی اثری نداشت. دوباره رفتم دکتر پوست ایشونم گفتن یا مولوسکوم یا زگیل اسید داد بزنم.کمی هم خارش توی ناحیه تناسلیم دارم. ولی این دونه ها روز بروز بیشتر میشن. موندم چیکار کنم. شهرستان هستم و نمیتونم بیام تهران. تورو خدا راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    مریضی من 12 سال ادامه داره سوزش و تکرر ادرار و درد شکم و مثانه و تخلیه نشدن کامل مثانه و درد بیضه و کشاله ران موقع انزال درد شکم و پهلو و دو شاخگی ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4035 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب