اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ابوالقاسم دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    برای نوار مثانه چند مرکز معتبر در مشهد که مورد تایید شما هست لطفا معرفی بفرمائید تا عکس نوار مثانه رو جهت معاینه خدمت شما بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    سوال : دکتر گفته من واریکوسل نوع 1 ضعیف دارم . الان دو ساله خانمم حامله نمیشه . سال 88 اولین بار بچه دار شدیم . الان بچه دوم میخواهیم .
    سوالم اینه در حالیکه من مکمل برای تقویت اسپرم را 6 ماه هست شروع کردم ، آیا نزدیکی من و همسرم بعلت واریکوسل نوع 1 میتواند بچه ناقص ایجاد کند ؟ یعنی ما الان نزدیکی بکنیم یا نکنیم ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امید دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    بنده یه رابطه داشتم. طی بیست روز دو بار.با شخصی که قبلا هم داشتم.الان زایده هایی روی آلت تناسلیم پیدا شده مشکوک هستم و میترسم که زگیل تناسلی باشن.لطفا راهنمایم کنید.با تشکر از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    آقای دکتر آلت تناسلی بنده دچار انحنای (فکر می کنم 30 درجه) هست (23 سالمه و متاسفانه رابطه جنسی نداشتم که بدونم مشکلی بوجود میاد یا نه!). به این صورت که در عکس مشاهده میکنید هست. البته وقتی درحالت نعوظ آلت رو به دست میگیرم و صافش میکنم (نه با فشار زیاد- با فشار اندک که دردی هم ندارم- انگار که آماده دخول بکنمش) انحنا از این هم کمتر و درحدود 10-20درجه میشه. درهرصورت این تصویر، تصویر عادیش هست. لطف بزرگی به من میکنید اگر نظرتون رو درباره جراحی بگید؛ البته بنده خودم علاقه ای به جراحی ندارم- چون آلت تناسلی بخش حساسی از بدن هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید.من یک سری زائده کوچک اطرف ناحیه تناسلیم دارم. 5سال هم هس رابطه جنسی نداشتم..آیا ممکنه این زوائد زگیل تناسلی باشه؟ بنظرتون گسترش پیدا میکنه؟ خیلی نگرانم حقیقتش با اینکه کم و کوچکن...عکسش رو بفرسم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2366 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خدا قوت خدمت آقای دکتر.
    شرح حال:جوانی۲۳ساله هستم که قصد ازدواج دارم اما از شرایط خود کمی نگرانم و میخواهم که قبل از ازدواج کاملا مطمئن بشوم که در اینده مشکلی پیش نیاید.وزن۹۶ و قد ۱۸۰. از اندازه آلت تناسلی خود راضی نیستم.طول التم ۱۰سانتیمتر میباشد.در حالت نعوظ کامل التم به سمت بالا یعنی به سمت ناف می ایستد.تا به حال هیچگونه سکس و نزدیکی نداشته ام.متاسفانه چند سالی استمناع انجام میدادم ولی خب هر از چند گاهی،مدتی است که به لطف خدا استمناع را کنار گذاشتم.بعد از اینکه استمناع را کنار گذاشتم احساس مثانه درد دارم ولی خب با انجام آزمایش و سونو مشکل خاصی نبود.در خواب دیر جنب میشوم و شاید مثلا ماهی یک بار.در بین اقوام دو تا از دایی ها سابقه نازایی دارن.
    سوال:
    آیا انحنای الت که در حالت نعوظ به سمت ناف میباشد برای نزدیکی مشکل ساز میشود؟با عمل جراحی یا دارو قابل حل شدن است؟
    آیا سایز الت تناسلی من برای ایجاد رابطه و بچه دار شدن کافیست؟
    آیا امکان دارد که مشکلات اقوام ذکر شده نیز در من بوجود بیاید؟
    به علت اینکه چاق هستم و شکم دارم ایا امکان دارد که الت پنهان داشته باشم و با عمل جراحی التم بزرگتر شود؟
    گاهی پیش می اید که میل به رابطه لواط داشته(مفعول)داشته باشم و با فکر کردن به این موضوع التم به حالت نعوظ میرسد.ایا این احساسات عادی میباشد یا ممکن است مشکل ساز شود؟

    ببخشید که تعداد سوالات زیاد شد.مرسی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      مرسی
    3. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      مرسی
    4. تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      با سلام خدمت دکتر.با توجه به محل کار در مناطقی که به سیستم رایانه دسترسی ندارم،یک عکس با تلفن همراه برایتان فرستادم.امیدوارم که قابل مشاهده و معاینه باشد.در صورتی که عکس قابل مشاهده یا واضح نبود لطف کنید و با توجه به سوالاتی که پرسیدم راهنمایی کنید که ایا بنده مشکلی دارم یا نه؟و ایا مشکل قابل حل میباشد؟
      مرسی
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سميه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    حضور محترم جناب آقاي دكتر حسين كرمي
    باسلام و احترام
    من به همراه همسرم در تاريخ 97/10/08 به مطب شما مراجعه كرده و شما با مشاهده آزمايش همسرم و معاينه ايشان فرموديد بعد از گذشت نزديك به 14 الي 18 ماه بارداري انجام مي پذيرد، ولي تاكنون اين اتفاق صورت نگرفته. حال با اين توضيح و شرايط سني اينجانب ( نزديك به 38 سال) خواهشمند است راهنمايي فرمائيد كه آيا بايد مراحل درماني انجام پذيرد ؟
    لازم بذكر است آزمايش خودم و همسرم به پيوست به حضورتان تقديم مي گردد.
    با تشكر ـ مقيمي
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سميه شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      حضور محترم جناب آقاي دكتر حسين كرمي
      باسلام و احترام
      خواهشمند است دستور فرمائيد سوال يا نام خانوادگي من از سوال حذف گردد. اينجانب از درج نمودن سوال در سايت به صورت عمومي بي اطلاع بودم .
      باتشكر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر سميه شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      آقاي دكتر ممنون ميشم اگه محبت بفرمائيد و تاكيد كنيد كه اين كار رو انجام بدن . همانطور كه در پيوست مشاهده مي فرمائيد بعد از مراحل ثبت نهايي و پرداخت پول پيغام "لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!! قابل مشاهده است . فكر مي كردم سوالات به صورت محرمانه و خصوصي مي باشد و فقط شما مشاهده مي كنيد.
      خداخيرتون بده لطفا بفرمائيد نام اينجانب را حذف نمايند
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      با شماره 02122877743 تماس وبفرمایید حذف کنند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر آریا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام خوب هستین آقای دکتر...من نزدیک به دو هفتس که اطراف مقعدم تو تا برجستگی خیلی ریز بوجود اومده نه خارش داره نه سوزش داره و نه هیچ چیزه دیگه ای فقط 2 تا برجستگی و خیلی هم ریز هستن من موقعی که عکس میگرفتم کمی انگولشون کردم...بعد از اینکه ترسیدم که شاید زگیل تناسلی باشن پیش دکتر پوست رفتم ایشون گفتن که اینا زگیل نیست گره بواسیری هستن و خطرناک هم نیستن یه پماد دادن استفاده کردم این چند وقت ولی تاثیره خاصی نداشته گفتم از شما هم سوال کنم ببینم نکنه دکتر قبلی اشتباه تشخیص داده باشن...
    البته من 1 سال و نیم هست که ازدواج کردم و فقط با همسرم در ارتباط بودم...
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر آریا شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر پس زگیل تناسلی نیستن...!؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر آریا شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنونم
    5. تصویر کاربر آریا شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      آقای دکتر من این عکس رو دقیقا همین الان بعد از اینکه با سرکه سیب شست و شو دادم گرفتم...
      و اینکه من الان میتونم شیو کنم با کرم مو بر مشکلی پیش نمیاد؟
      چون یادمه این ۲ تا دقیقا چند ساعت بعد از استفاده از ماده مو بر حسشون کردم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      این شبیه زگیل است ودرمان کرایو
    7. تصویر کاربر آریا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      جناب دکتر اینا واگیر دارن...!؟
      یعنی ممکنه همسرم هم مبتلا شده باشه...!؟
      شدیدا نگرانم الان تمامه بدنم به لرزش افتاده
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      اگر قابل مشاهده نیست نگرانی ندارد
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر شهریاری شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    با سلام ، مدت چند ماه که‌ بنده گه گاهی دچار درد خفیفی از ناحیه ی بیضه ی راست می شوم و جدیدا تشدید شده ، بنده ۲۵ سال دارم و در مورد ظاهر بیضه ها باید بگم سمت چپی طبیعی هست ولی در قسمت بالای سمت راست توده هایی دیده می شود ، مورد دیگر که نمیدانم طبیعی است یا خیر این است که من توانایی بالا کشیدن بیضه راست را ندارم یعنی بدون دخالت دست و فقط سمت چپی به سمت بالا حرکت می کند ، در کل آیا نیازی به معاینه هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید . جوانی 19 ساله هستم که تقریبا از 12سالگی خودارضایی دارم . میانگین هفته ای 5 بار. که قبل ها به روزانه 4 بار هم میرسید . البته الان خیلی کم شده.
    تقریبا اوایل هنگام خودارضایی آلتم رو سفت میگرفتم .
    الان مشکل تکرر ادرار دارم و احساس میکنم ادرارم به طور کامل تخلیه نمیشه . نمیدونم بعدا توی سنین بالا برام مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ . به شدت نگرانم . چون احساس میکنم پروستاتم آسیب دیده با توجه به اینکه موقع خودارضایی آلتم رو میفشردم.
    آیا این تعداد خودارضایی میتونه بعدا بهم آسیب برسونه ؟
    در ضمن یک سال پیش دو یا سه بار دچار درد شدید و اورژانسی شدم از ناحیه زیر بیضه ها و نزدیک مقعد . که البته دیگه تکرار نشده این اتفاق
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4036 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب