اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علت هیدروسل بیضه نوزادان+ عکس ورم بیضه در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
آب آوردن بیضه معمولاً در  پسر بچه ها ناشی از باقی ماندن ارتباط بین حفره داخل شکمی با کیسه بیضه ایجاد می شود. در نوشتار به بررسی انواع هیدروسل، علائم و درمان آن می پردازیم.

بیماری هیدروسل بیضه چیست؟

هیدروسل تجمعی از مایع در کیسه ای درون کیسه بیضه است. قبل از تولد، بیضه های پسر از شکم او به درون کیسه بیضه جابه جا می شوند. یک کیسه کوچک و نازک که روده ها را در جای خود نگه می دارد به همراه بیضه ها به کیسه بیضه می رود.

معمولا، پس از پایین رفتن بیضه ها این کیسه موجود در کیسه بیضه، بسته شده و بدن هر گونه مایع اضافی باقی مانده درون این کیسه را جذب می کند. در صورتی که کیسه بسته نشود و یا بسته شود اما مایع اضافی در آن باقی بماند، به این وضعیت هیدروسل می گویند.

درمورد هیدروسل بیضه در بزرگسالان بخوانید!

بیماری هیدروسل بیضه

علت اب اوردن بیضه در کودکان

۱. اختلال در مسیر نزول بیضه (هیدروسل ارتباطی)

ریشه اصلی این عارضه در نوزادان و کودکان خردسال، معمولاً به یک پروسه تکاملی ناتمام در دوران جنینی بازمی‌گردد. در ماه‌های آخر بارداری، زمانی که بیضه‌ها از حفره شکم به سمت پایین و داخل کیسه بیضه حرکت می‌کنند، لایه‌ای از پرده صفاق نیز همراه آن‌ها کشیده می‌شود و یک مجرای تونل‌مانند ایجاد می‌کند. در حالت ایده آل، این مجرا باید پیش از تولد کاملاً بسته شود؛ اما اگر این دریچه باز بماند، مایع صفاقی که در اطراف روده‌ها وجود دارد، راهی به پایین پیدا کرده و در اطراف بیضه تجمع می‌کند. 

این وضعیت که اغلب باعث تغییر سایز بیضه در طول روز (کوچک شدن هنگام خواب و بزرگ شدن هنگام فعالیت و گریه) می‌شود، نشان‌دهنده جریان آزاد مایع بین شکم و بیضه است.

۲. عدم توازن در جذب مایعات (هیدروسل غیرارتباطی و اکتسابی)

در سناریوی دوم، ممکن است آن مجرای ارتباطی با شکم بسته شده باشد، اما مایعی که قبلاً وارد کیسه شده، هنوز در آنجا محبوس مانده است و بدن کودک هنوز نتوانسته آن را بازجذب کند. در واقع، پرده‌های اطراف بیضه به طور طبیعی مقدار کمی مایع برای لغزندگی تولید می‌کنند، اما زمانی که تعادل بین “تولید مایع” و “جذب آن توسط عروق لنفاوی” به هم بریزد، آب آوردن بیضه رخ می‌دهد. 

در کودکان بزرگ‌تر و نوجوانان، این عارضه می‌تواند دلایل اکتسابی داشته باشد؛ به این معنی که عواملی مانند ضربه‌های فیزیکی حین بازی، عفونت‌های ویروسی یا التهاب در ناحیه اپیدیدیم باعث تحریک بافت و ترشح بیش از حد مایع واکنشی شوند که منجر به تورم بدون درد خواهد شد.

انواع هیدروسل بیضه کدامند؟

هیدروسل به دو نوع تقسیم بندری می شود که عبارت است از:

-هیدروسل غیرمرتبط (ساده)

در این نوع، کیسه­ درون کیسه بیضه بسته می شود اما بدن فرد مایع اضافی را قبل از تولد، جذب نمی کند. این نوع هیدروسل معمولا هنگامی که پسر به سن یک سالگی می رسد به صورت خود به خود رفع شده و بدن در نهایت آن مایع را جذب می کند. بروز هیدروسل در پسران شایع است. حدودا، از هر 10 پسری که به دنیا می آیند یک نفر به هیدروسل غیر مرتبط ابتلا دارد.

-هیدروسل مرتبط

به همین طریق مایعات از شکم به درون کیسه بیضه سرازیر می شوند. این نوع هیدروسل مشابه یک فتق است اما در یک فتق، مجرای کیسه بزرگ بوده و روده نیز می تواند به همراه مایعات به درون کیسه پایین بیاید. همانند یک فتق، نوع مرتبط این بیماری نیز نیازمند جراحی است.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

این وضعیت به صورت وجود کیسه ای کوچک و نرم حاوی مایع در کیسه بیضه که با ایستادن بزرگ تر و در خوابیدن کوچک تر می شود و نور را از خود عبور می دهد و معمولاً درد ندارد، در معاینه مشخص می شود. علاوه بر معاینه از سونوگرافی در کمک به تشخیص استفاده می شود. علائم می توانند به نوع هیدروسل بستگی داشته باشند؛ که در این مقاله به آن می پردازیم.

علائم آب آوردن بیضه در کودکان

-علائم هیدروسل مرتبط

می توان تغییر اندازه کیسه بیضه کودک را در طول یک روز متوجه شد. این به دلیل پر شدن کیسه از مایع یا برگشت مایع به درون شکم می باشد. همچنین:

✔️ تورم کیسه بیضه می تواند در یک یا هر دو سمت کیسه بیضه بروز کند.

✔️ تورم می تواند در هنگام گریه کردن یا فعالیت نوزاد افزایش یابد.

✔️ تورم می تواند در هنگام استراحت یا آرام بودن کاهش یابد.

✔️ در اغلب موارد، هیدروسل های مرتبط سبب ایجاد درد نمی شوند.

-علائم هیدروسل غیرمرتبط

  • تورم در طول روز ثابت باقی می ماند.
  • تورم بسیار آهسته و در طول زمان کاهش می یابد.
  • نوع غیر مرتبط معمولا قبل از اولین سالگرد تولد کودک از بین می روند.

آب آوردن بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک کودک، ناحیه شکمی و کشاله ران او را معاینه کرده و به دنبال تورمی در کیسه بیضه خواهد گشت که با درد همراه نمی باشد. گاهی اوقات، به دلیل وجود مقادیر بسیار مایع در کیسه بیضه، پزشک نمی تواند بیضه های کودک را احساس کند. ممکن است، پزشک با فشار دادن شکم یا کیسه بیضه فرد بتواند اندازه کیسه را بزرگ تر یا کوچک تر کند.

گاهی اوقات، پزشکان نوری را به کیسه بیضه متورم شده می تابانند. در صورتی که کودک مبتلا به هیدروسل باشد، کیسه بیضه پر از مایعی شفاف به نظر خواهد رسید. در صورتی که پزشک بتواند بافتی دیگر را مشاهده کند، احتمال دارد که نوزاد به یک فتق دچار شده باشد. در برخی موارد غیر عادی، پزشک می تواند برای اطمینان از تشخیص خود انجام یک سونوگرافی از کیسه بیضه را درخواست دهد.

اگر شما هم درگیر این مشکل هستید، این مقاله برای شماست: چرا هنگام عطسه ادرار می کنیم

تشخیص آب آوردن بیضه

درمان هیدروسل در کودکان

هیچ کدام از انواع هیدروسل خطرناک نیستند. هیدروسل های مرتبط از آنجایی که می توانند به یک فتق منجر شوند، معمولا به وسیله جراحی درمان می شوند. پزشکان معمولا در همان هنگام تشخیص، جراحی را پیشنهاد می کنند. هیدروسل های غیر مرتبط معمولا به صورت خود به خود از بین می روند.

جراحی هیدروسل بیضه

پزشکان یک هیدروسل مرتبط را همانند یک فتق درمان می کنند. این جراحی هیدروسلکتومی نام دارد. در صورتی که کودک نیاز به جراحی داشته باشد، به او دارو هایی داده می شود تا به خواب رفته (بیهوشی عمومی) و در حین جراحی دردی را تحمل نکند.

جراح کودک برشی کوچک در چین خوردگی بین پا و قسمت پایینی شکم ایجاد می کند. سپس مایع اضافی را خارج کرده و کیسه را بخیه می کند. در نهایت، جراح برش بر روی پوست را بخیه می زند. این جراحی مانند جراحی فتق در بزرگسالان نبوده و برخلاف آن نیازمند جایگذاری مش یا تور پلاستیکی نمی باشد. تمام چیزی که کودک به آن نیاز دارد بخیه شدن کیسه می باشد.

جراحی حدودا 30 دقیقه به طول خواهد انجامید و کودک به مدت یک ساعت یا بیشتر در اتاق ریکاوری قرار خواهد داشت. در اغلب موارد، در همان روز جراحی کودک می تواند به خانه خود برده شود.

جراحی هیدروسل بیضه

مراقبت های بعد از عمل هیدروسل در کودکان

جهت تسکین درد کودک و احساس راحتی، به او داروی مسکن داده می شود. برش ایجاد شده باید تا هنگام التیام، خشک و تمیز نگه داشته شود. تیم جراحی کودک، چگونگی مراقبت از برش را به خانواده او آموزش خواهند داد. همچنین در صورت نیاز در ارتباط با محدود سازی میزان فعالیت کودک نیز با خانواده او صحبت خواهند کرد.

عکس ورم بیضه در کودکان

عکس ورم بیضه نوزاد 1
عکس ورم بیضه نوزاد 2

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری

4.3/5 - (35 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر موحد جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    از پیگیری ، و‌وقتی که میذارید کمال تشگر رو دارم،
    ما مسیرمون تا تهران خیلی دور هست ، ایلام هستیم ، اگه شما لازم بدونید حضورا خدمت میرسیم
    باز هم ممنونم 🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر بنده نتیجه آزمایش اسپرمم را برای شما ارسال می کنم. لطفاً راهنمایی بفرمایید برای بارداری اسپرم های من مشکلی ندارن؟
    ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سامی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام من حدود یک سال و چهار ماه پیش عمل وازکتومی انجام دادم و چند ماه پس از این عمل در یکی از بیضه ها دچار ورم و درد شدم با مراجعه به دکتر بهتر شدم که به صورت آبسه بود سر باز کرد و خوب شد .ولی از اون به بعد هر دو بیضه هام دچار تورم و درد میشه که بعضی مواقع شدید و گاهی بهتر میشه به دکتر که مراجعه کردم گفت مربوط به وازکتومی هست و نگرانی ندارد و چون داروی پروستات مصرف می کنم گفت نیازی به دارو نیست. میشه کمکم کنید این دردها بهبود پیدا میکنه؟؟ درمانش چی هست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Shar جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    گفتید بعد از ادرار منی خارج شه مشکلی نیست اما رگ های بیضه هام باد میکنه و درد میگیرن ، دلیلش چیست ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سبحان جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترخسته نباشید
    آقای دکترلطفاکمکم کنید
    من پارسال سال دوازدهم بودم وبرای کنکوردرس میخواندم حدودسه ماه ازدرس خوندنم که گذشت متوجه شدم که هربارپس ازادرارچندتاقطره درفاصله چنددقیقه ازمجاری ادرارم خارج میشه
    دکترمن دریک روستای محروم زندگی میکردم پیش یک متخصص رفتم اوبه من چندتادارودادوگفت عامل اصلی جلوگیری ازاین بیماری مصرف نکردن نمک است
    من نمک رومصرف کردم وترک نکردم
    من الان یک سال و4ماه است که به این بیماری مبتلایم ودانشگاهم هستم
    آقای دکترمن دچارافسردگی شدم بخاطراین بیماری وخجالت میکشم که به خانواده ام بگویم که هنوزخوب نشدم
    لطفاکمکم کنید
    بهم بگین این بیماری چیه وبایدچکارکنم
    خواهش میکنم دکترکمکم کنیدخواهش میکنم خ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ازمایش اسپرم انجام دادم بعد از 9 روز گذشتن از اخرین نزدیکی .ازمایش دادم اسپرم هام حرکت نداره و تعداد اسپرم 36 ملیون شده .احتمال داره بخاطر گذشت 9 روز ازمایش اشتباه شده باشه ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر باقر جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام دکتر چهار ماه پیش دل درد داشتم سونو گرافی کردم فتخ داشتم دو طرف عمل کردم که چند روز بود کاهن درد میکرد بیضه سمت چپ امروز سونوگرافی کردم هیدروسل Mild درهمی اسکروتوم ریاست رویت گردید گفت که خفیفه. احتیاج به عمل داره بنظر شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمدی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر یکماه پیش یک سنگ کوچک کلیه رو دفع کردم ولی مدتیه در قسمت بیضه احساس درد میکنم.با دیده شدن مقداری خون در مدفوعم همچنین یکماه پیش هم پس از کولونوسکوپی یک زائده از قسمت روده بزرگم خارج کردند که برای تست فرستادند که پولیپ بدخیم در روده بزرگ شناخته شد لطفا راهنمایی بفرمایید.لازم به ذکر است پدرم در 15 سال پیش به سرطان پروستات مبتلا و پس از سه سال فوت نمودند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Ali دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 741 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، من حدود ۶-۷ سال پیش برادرم یک پاک کن پرت کرد به طرفم من خواستم بپرم جای خالی بدم ولی پاک کن خورد به پشت بیضه راستم از اون به بعد یه درد و بادکردگی همیشه همراهم هست در اون بیضه بعد حدود دو سه سال پیش اومدم خدمت شما بیضه هام رو معاینه کردید و فرمودید مشکلی نیست و وسواسیت به خرج ندم ، حالا آقای دکتر من مطلبی خوندم از اینترنت، چون ریزش موی سر از دو گوشه سرم برای من اتفاق نیفتاده و نوشته بود عامل ریزش مو هورمون Dht هست که لوله خروجش از بیضه در پشت بیضه قرار داره بعد یک دفعه یاد اون ضربه ای که بیضه راستم از پشت خورده بود افتادم، آیا ممکنه این عدم ریزش مو از دو گوشه سرم به اون خاطر باشه؟
    من آزمایش خون هم یکی دو هفته پیش مربوط به اون هورمون دادم که جوابشو براتون میفرستم.
    در کل اینکه آقای دکتر نگرانی ام از ناقص شدن اون لوله ای که خدمتتون گفتم پشت بیضه راستم هست
    در ضمن چند بار در سال های پیش سونوگرافی بیضه هم دادم ولی در جواب ها به مطلب خاصی توی این زمینه اشاره نشده بود.
    آیا با سونوگرافی چنین ایرادی قابل تشخیص هست اصلا؟
    نگرانی زیادی دارم خیلی ممنون میشم ازتون اگر پاسخ قانع کننده ای ارائه بفرمایید.
    بنده سواد دارم به حد کافی آقای دکتر اگر خواستید میتونید هر طور صلاح دونستید پاسخ بدید، فکر میکنم بتونم بفهمم
    با تشکر خالصانه
    1. تصویر کاربر Ali یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر نمیدونم تصویر آزمایش فرستاده شده یا نه
    2. تصویر کاربر Ali یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      هورمون dhtدر جواب آزمایشم داخل رنج بود ۴۹۹ از ۹۹۰
    3. تصویر کاربر Ali یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      الان ضمیمه کردم دوباره
      سطح تستوسترون ria هم در خونم ۵.۱ از ماکسیمم ۶.۹ بوده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    5. تصویر کاربر Ali جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر از پاسختون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده سی و پنج ساله. مرد و ساکن شهرستان ایلام می باشم. یک سنگ 7 میل درون حالب به فاصله 35 میلیمتر از upj لیتیاز مشخص شد. دکتر دارو جهت دفع تجویز کرد(لیتورکس بی. تامسولوسین. سیپروفلوکساسین) . به نظر شما چکار کنم؟ امکان دفع هست؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    راستش یک دو روزی هست بیضه چپ من درد میکنه و نمیدونم چرا اینطوری شده
    هرگاه به بیضیه ام دست میزنم حس میکنم یک لوله ازش بیرون اومده!!
    ولی تورمی ایجاد نشده فقط یکم سایزش از بیضه سمت راستم بزرگ تره!
    الان چیکار کنم خوب بشه!!

    در ضمن اقای دکتر موقعی که بیضه هام ازاد باشن یا دست بگیرم زیرشون دردش کمتر میشه

    بعضی وقتا هم حس میکینم یک چیزی داخل تخمدان در حال ترشح و لرزش هست!!
    در صورت نیاز بگید تا عکس هم بزارم!

    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام دکتر
      رفتم سونو گرافی گفت واریکوسل قوی داری!

      آیا درمان میشه درست؟
      چقدر بعد از درمان میتونم دوباره حرکت کنم؟!
      درد داره درمانش؟


      ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 6 ماه است که به تجویز پزشک مو و پوست از قرص فینستراید 1 میلی گرمی ایرانی استفاده می کنم،در این 6 ماه هیچ کدام از عوارض گفته شده آن مثل کاهش میل جنسی و عدم نعوظ صبح گاهی و.... را احساس نکرده ام ولی در اینترنت مطالب خوشایندی در این دارو یافت نکرده ام.آیا ممکن است بعدا دچار عوارض آن شوم؟آیا بین نوع ایرانی و خارجی آن تفاوتی وجود دارد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 میلی عرضه ندارد
  • تصویر کاربر بهروزرجبی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 55 سا له ومجرد هستم هنگام استبرا با وجوداینکه دستم رافقط تا محل اتصال بیضه ها بیشتر نمیکشم اما پس ازدستشویی بیضه راستم دچاردردمیشودوبایستی حدود30دقیقه بنشینم تادرد قطع شودضمنا درمرحله دوم استبراهرچه دست میکشم(گاهی بیش از 10بار)هچنان احساس قطره ای پشت مجرا نموده وبعضاشاهدخروج ادراریامایع بیرنگی هستم لطفا مراراهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن حساسیت را از بین ببرید مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 4037 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.من خانمی 31 ساله هستم.که وسواس شدیدی به ادرار دارم وترس از اینکه زندگی ام نجس شود.حدود یک سالی هست که عادت کردم عضلات ان قسمت راجمع میکنم وفکر میکنم اگه وا کنم یک قطره میریزه وگاهی هم واقعا مثانه ام منقبض میشود واحساس میکنم یک قطره ادرتر خارج شد.خلاصه زندگی ام مختل شده ایا ممکنه خروج ادرتر من فقط به خاطر وسواس باشه.چون هفته پیش از مثانه وکلیخ هام سونو دادم سالم بود.ترا به خدا جوابنو بدین.اگر شما که دکتر هستین به من بگین اگه نجس بشم هم اشکالی نداره من خوب وراحت میشم .ای کاش اصلا اثرار نجس نبود.این محدودیت باعث مرض من شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما وسواس است جهت اطمینان از سلامتی مثانه نوار بسیار کمک کننده است
  • تصویر کاربر maryam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.
    دختری 23 ساله هستم و مجرد.تا حالا هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.
    تا چند وقت پیش به خود ارضایی دچار بودم.
    چند ماهه حس میکنم رحمم حالت چسبندگی پیدا کرده.از این حالت خیلی اذیتم.
    سونوی کامل که دادم همه چی نرمال بود.آزمایش ادرارم که دادم بازم مشکلی نداشت.
    از ماما که پرسیدم میگن فقط خانم های متاهل دچار چسبندگی میشن.
    یه موضوع دیگه هم اینکه من از گن استفاده می کنم.ممکنه دلیلش این باشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنیدوخیلی نگرانم.چون سرطان رحم توی فامیل ما خیلی شایعه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نگران نباش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب