درمان دارویی و خانگی برگشت ادرار در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک:

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.

 

بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر پويااقبال پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    من ٢5سالمه دانشجو رشته پزشكي اصفهان
    6 ماه پيش يك سنگ در حالب كليه راستم بود ك عمل كردم با يورتروسكوپ.
    در سونو گرافي اخيري كه انجام دادم يك سنگ 4 ميلي متري در قيمت مياني تحتاني كليه چپ گزارش شده . براي كوچك شدن و از بين رفتن اين سنگ چ دارويي مصرف كنم ؟ ايا سنگ هاي قيمت مياني تحتاني دفع ميشوند يا فقط در كليه باقي ميمونند؟ سنگ هايي كه توي خوده كليه اند براي كليه ضرري ايجاد نميكنه و تا چند سانت مشكلي براي خوده كليه ايجاد نميكند؟ براي اين سنگ 4 ميليمتري كه الان توي خوده كليه اس ميتونم عمل سنگ شكني انجام بدم؟
    عمل سنگ شكني هيچ عوارضي نداره؟ چ مواد غذايي براي عدم تشكيل سنگ مناسبه و چ غذاهايي رو جانشين گوشت و مرغ بكنم؟ مصرف گوشت مرغ چ مقدار بايد باشه با توجه ب اينكه اسيد اوريكم بالاس. واقعا نميدونم غذا چي بخورم
    1. تصویر کاربر پويااقبال شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      Chera javab soal dade nmishe😞
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سنگ ۴میلی نیاز به درمان ندارد فقط اب هر ۲ساعت یک لیوان
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر خدیجه سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    در پیگیری این سوال بنا به درخواست شما دکتر محترم نتیجه ازمایش ها را پیوست کردم
    باسلام
    جسارتا اینجانب خانمی 47 ساله هستم. من چندین سال در کلیه چپم دو سنگ 4 و 6 میلی متر داشتم. از فروردین شروع به خوردن قرص سیستون کردم. بعد از انجام سونو‌ متوجه شدم نه تنها سنگ کوچک نشده بلکه بزرگتر هم شده است. بنابراین دیگر از ان دارو استفاده نکردم. مهرماه سنگ کوچکتر با درد زیاد در طی یک هفته افتاد. بعد از ان سنگ بزرگتر سریعا داره رشد میکنه. به حدی که در مدت یک ماه و بیست روز به 1 سانتی متر و 6 میلی متر رسیده است. و حدود یک برابر و نیم شده است. لازم به ذکر است پدرم به خاطر سنگ زیاد کلیه هایش از کار افتاد و در حال حاضر دیالیز می شوند. در حال حاضر چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      تها درمان PCNL است فیلم من در سایتم را ببینید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با سلام
    فرزند 3 ماهه دارم مشکل تنگی حالب دارد یک کلیه هم ندارد خیلی نگران هستیم میشه مدارک رو ارسال کنیم شما هم نظر بدید این آخرین سونو و عکس رنگی هست
    1. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      ایا الان که سه ماهشه جراحی باز میشه کرد ؟
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      کسی جواب نمیده ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید vcug هم بگیرید به همراه Dtpascan تا سریعا اقدام درمانی انجام شود
    4. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      هر دوتاشو انجام دادیم
      به مطب شما زنگ زدم گفتن شما نوزادان رو ویزیت نمیکنید
      پیش کدام دکتر بریم ؟
      یکی از دکتر ها گفتن سوند کلیه وصل کنید تا بزرگتر بشه
      به نظر شما این خوب هست ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      بیایید ببینم بفرمایید دکتر خودش گفته
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر میثم دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام بنده 4روز قبل استخر رفتم بعد از بازگشت در ناحیه سر آلت تناسلی یک جوش مانندی پدید آمده که نه سوزش دارد نه درد چون بنده رابطه جنسی پر خطر هم نداشتم خواستم ببینم چه چیزی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      این زگیل نیست دکتر پوست بروید
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    باسلام.خانمی ۳۴ ساله هستم که ایران زندگی نمیکنم . هفته گذشته برای چکاپ ازمایش ادرار دادم و دران خون دیده شد. سه بار ازمایش راتکرار کردم ظرف سه روز متوالی و کماکان خون وجود داشت .دکتر گفت مقدار از ۷ به ۱۴ و دفعه سوم به ۱۳ سلول رسیده .
    من تکرر ادرار شدید هم دارم بعلاوه درد در قسمت بالای الت که ادرار خارج میشود. بنظر شما ممکن است مورد خطرناکی باشد باتوجه به اینکه پدر من پارسال بدلیل سرطان پیشرفته مثانه بدیار باقی شنافتند. من پارسال سزارین انجام دادم ممکن است به ان هم ربط داشته باشد؟
    قرار ملاقات من باارولوژیست فردا صبح هست. امکان دارد بفرمایید بهتره چه تستایی انجام بشه برا من؟ ایا سیستوسکوپی لازم هست؟
    اقای دکتر دوره های پریود من بسیار کوتاه است و بافاصله ۱۶ روز اتفاق می افتد و کل دوره ۲۳ روز است . چه روزی بهتر است برای ازمایش ادرار رفت که احتمال وجود خون پریود در ادرار نباشد؟
    ممنون میشوم جواب مرا بدهید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلاماولتزمایش ادرار وسونوگرافی کافی است
    2. تصویر کاربر سارا شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      ممنونم .
      سونوگرافی از من نگرفتند ولی اسکن باتزریق و سبستوسکوپی انجام دادم .
      همه چیز نرمال بود.
      مثانه نرمال گزارش شد بدون سرطان
      فقط در گردن مثانه ذکر شده بود
      A few blood vessels larger than normal blood vessels found that was the reason for blood in urine. No pathological issue. They have been cautherized.

      دکتر گفت طبیعی هست و جای نگرانی نداره.
      این بزرگتر بودن ورید خونی بچه دلیل میتونسته باشه اقای دکتر?
      اینکه سوزاندن صحیح بوده؟
      ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید مدارکتان را ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر افسانه شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سالهاست كه مشكل بي اختياري دارم چند بار جراحي كردم موثرنبوده با داروكنترل ميكردم حدودا يكماهه كه خيلي شديد شده وداروهم اثري نداره مخصوصا شبها اصلا كنترل ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴باید نوار عصب مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    سلام خدمت جناب آقای دکتر کرمی

    من 6 هفته پیش در اثر ورود کمی سنگ ریزه به داخل حلق دچار گلو درد شدید شدم - لوزه بنده طبیعی و بدون سنگ لوزه و یا سابقه بیماری های لوزه - و با تجویز دکتر، به مدت دو هفته آنتی بیوتیک مصرف نمودم - 4 عدد پنیسیلین و 6 عدد آموکسی کلاو که جایگزین شد با 15 عدد سفیکسیم و بجز 2 پنیسیلین اول که ورم و درد را کاهش داد ما بقی تاثیر روی کاهش درد گلو نداشتند – درد گلویم پیوسته . بدون سوزش در بلع غذا بود -
    بعد از خوردن 15 عدد سفیکسیم بعلت مشکل گوارش به مدت دو هقته مصرف سفیکسیم را قطع نمودم و با مراجعه دوباره به پزشک گفتند شما هنوز ترشحات سفبد و چسبنده پشت حلق دارید ولی من سینوسهایم باز و آبریزش بینی نداشتم -- دیگر دارو نخوردم و درد گلو را تحمل کردم تا دوهفته قبل که مجدد لوزه ام این بار چرکبن شد و این بار با سوزش هنگام بلع همراه بود
    متاسفانه بعلت عوارض گوارشی نتوانستم در مرحله دوم آنتی بیوتیک بخورم و بدون درمان درد را رها کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد از دوهفته گلویم بهتر شد ولی کامل خوب نشد و ته حلق هنوز کمی درد و سوزش اندک دارد
    حال چند روزی است – یک هفته بعد از مرحله دوم چرک گلو رها شده بدون درمان - هر دو پهلویم درد دارند همراه با تب خفبف و بدون سوزش و تغییر رنگ ادرار که گاهی درد به سمت بیضه ها سرایت میکند - من چند سال قبل اپیدمیت داشتم که برخی پزشکان انرا بعلت پر خونی و نشستن زیاد و برخی از سندرم لگنی می دانستند و 8 آمپول ازیترومایسین برایم تجویز کردند که دو ماه بعد آن درد خوب شد -

    آیا مشکل من از استرپتوکوک درمان نشده چه از لوزه چه از ترشخات پشت حلق است که با بیماری اولیه و ااتهاب لوزه میکروب همراه شده و به کلیه و بیضه و اپبدم سرایت کرده با خیر

    در حال حاضر پزشک سیپروفلوکساسین تجویز نموده و جایگزینش هم مجدد سفیکسیم
    آیا برای درمان درد که حلق . سینوس و کلیه ها درگیر شده اند آزیترونایسین و تاوانکس کلاریترومایسین بهتراست یا داروی دیگر یا همین داروی تجویز شده زیرا من بعلت مصرف زیاد دارو و مشکلات گوارش و آسیب فلور روده فقط یک دوره میتوانم انتی بیوتیک مصرف کنم
    لطفا راهنمایی فرمایید ممنون از شما
    سن 40 سال -
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      هیچ انتی بیوتیک نخورید چون مقاومت دارویی پیدا میکنید
  • تصویر کاربر ام یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 16226 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشید اقای دکتر خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من 1سال بود درد در پهلو داشتم هر دکتری رفتم نفهمیدن علتش چیه سونوگرافی رفتم چند بار یک بار سنگ نشون داد یک بار نداد بار اخر 2تاسنگ یکی4میل و دیگری5میل بود رفتم بیمارستان بستری شدم توی کلیم فنر گذاشتن بعد عمل خیلی درد داشتم خیلی دوباره فرداش سی تی گرفت بیمارستان دید فنر جابه جا شده دوباره عملم کردن از این ماجرا45روز گذشته هنوز فنر هست و عفونت شدید کرده و ورم کلیه ام دارم دکترم هم بخاطر ورم میگه باید صبر کنی خوب بشه بعد من فنرو دربیارم من خیلی درد دارم همش تب و لرز دارم و ازمایشم هم عفونت شدید نشون داده من ساکن قزوین هستم فردادمیخام بیام تهران برم بیمارستان لطفا راهنماییم کنید من چیکار کنم خواهش میکنم خدا خیرتون بده🙏🙏 توروخدا خواهش میکنم زودتر جواب منو بدید 🙏😞
    1. تصویر کاربر ام شنبه ۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      لطفا جواب بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید فنر خارج شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عاطفه پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید. دکتر من به تشخیص دکترم سونوی انومالی رو در هفته 16 انجام دادم یعنی دو هفته زودتر. کلیه راست جنین تو سونوگرافی دیده نشد. دارم از نگرانی میمیرم واقعانمیدونم چیکار کنم نمیدونم ایندش چی میشه هرچی که هست خواهش میکنم بگید میخوام بدونم دقیقا چه مشکلاتی ممکنه براش پیش بیاد. خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      زاید تکرار کنید سونو را
  • تصویر کاربر بی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من پسرم و بیست سالمه خیلی وقته که مشکل عدم تخلیه مثانه دارم و همیشه احساس میکنم هنوز ادرار باقی مانده و جریان ادرار در مقایسه با قبل ضعیف شده من دکتر رفتم آزمایش ادرار و آزمایش PSA برام نوشتن نتیجه هردو آزمایش نرمال بود بهم گفت که شاید مثانه عصبی باشه خلاصه دارو داد و من استفاده کردم ولی هیچ تاثییری نداشت...
    بنظر شما مشکل از کجاست ؟ من برای حل مشکلم چیکار باید بکنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر