اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام 60سال دارم ده سالی مشکل پروستات دارم باریکی ادرارو بزرگی پروستات روی مثانه هست خوب ادرار تخلیه نمیشه از برداشتن پروستات و عواقبش نگرانم سیستو کوپی انجام دادم گفتن جراحی باز و برداشتن پروستات ایا عیر از جراحی راهی هست که عمل نشه تیرویید داره و اعصاب ضعیف لطفا راهنمایی کنیدممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      مدارکتون رو ارسال کنید
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر
    دکتر من گرید ۳ سمت چپ و گرید ۱ سمت راست دارم بعد تست اسپرم هم دادم بعد گفتن که کیفیت اسپرم خوبه فقط جهش کمی داره البته من ۲۰ سالم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من سنو گرافی و آزمایش هم خدمتتون بارگذاری کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      هیچ اقدامی لازم نیست
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      دکتر من خیلی استرس دارم گه در آینده برای باروری دچار مشکل بشم شما تست اسپرم رو هم مشاهده کردید مطمئن باسم عمل نمی خواد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رسول چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    لکه ای سفید و یا قرمز رنگ روی بیضه هست که خارش هم دارد آیا عفونتی هست و یا بیماری خاصی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      حتما به متخصص پوست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید بنده مشکوک به پروستاتیت بودم که سیستوکوپی کردم دکترم عمل کردن یک روز برام سوند گذاشتن بعد کشیدن گفتن چیزی نبود یعنی بافت اسکار تشکیل نشده فقط تنگی مختصری بوده که برطرف شده میخواستم نظر شما ببپرسم که ایا همچین چیزی ممکن است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      پروستاتیت نیاز به سیستوسکوپی ندارد تنگی مجرا رو هم برطرف کردن
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آلت تناسلی من الان بمدت یکسال میشه در حالت خوابیده وقتی با دست مالش میدی دو تا سه گره سفت داخل بافت لمس می کنم و در حالت نعوظ در همون ناحیه فرورفتگی یا شکستگی بوجود میاد و آلت از شکل عادی خارج میشه و از قطر و سایزش کم شده و این باعث شده میل جنسی نداشته باشم ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن این مورد از زمانی شروع شد که پیش دیابت شدم برای درمان کوتاهی و کجی و قطر چه روشی را تجویز می فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      احتمال پلاک پیرونی مطرح هست باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر ستاره چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من سنگ کلیه ۸ میل دارم یک بار سنگ شکن برون اندامی شدم ولی دفع نشد دکترم مبگه لایه میانی کلیس و امکان سنگ شکن داخلی نیست میشه بگید من چه کاری انجام بدم پهلو درد بدی دارم تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت آقای دکتر عزیز. بنده ۱۸ ماه پیش سنگ شکنی کردم و متاسفانه به کلیه ام ضربه خورده و باعث خونریزی کلیه ام گردیده. که به پزشک متخصص اورولوژی مراجع کردم ایشون گفتن بر اثر سنگ شکنی کلیه ات باعث خونریزی شده و به مرور زمان خون جذب کلیه میشه. اما بعد از گذشت ۱۸ ماه هنوز جذب نشده و در سونوگرافی کیست نشون میده. و مدتی هم هست دوباره دچار سنگ کلیه شدم و دیگر نمیتوانم سنگ شکنی کنم. و چطور و از چه طریق می‌توان سنگ هارو از کلیه خارج کرد. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    4 سال هست ک درگیر دفع ادرار هستم. اول فقط بعد از خواب صبح بود اما کم کم تشدید شدوقتی سونو دادم 400 سی‌سی باقیمانده نشون داد البته مربوط به سه سال پیش.و نوار مثانه دادم گفتن 80 درصد چسبندگی دارم ک بعد فهمیدم چنین اصطلاحی نداریم بیماری من یجورایی بگیر نگیر داشت گاهی حس میکردم بهترم و خیلی نیاز نیست زور بزنم و گاهی حس میکردم بدتر شدم و برای دفع کامل باید طور بزنم اما بطور ناگهانی از مهرماه سال گذشته تا آبان ماه درصد بالایی بهبود پیدا کردم. اما باز بعد از اون علائم برگشت گاهی کمی بهتر و گاهی کمی حاد تر. احساس دستشویی داشتم ولی کامل دفع نمیشد نصف شبها باید بلند میشدم و دستشویی میرفتم ولی حس میکردم ک تخلیه نشده . تا اینکه از بعد عید امسال.حس کردم مشکلم خیلی حاد شده. طوریکه حتی با زور زدنم درست تخلیه نمیکنم. در حالیکه قبلا وقتی زور میزدم فشار ادرارم تقریبا خوب میشد و در پهلوهام حس ناراحتی میکنم ک تو این 4 سال خیلی به ندرت و در زمان کم پیش میومد اما دو سه هفته ای هست ک ادامه داره.. گاهی فقط پهلوی چپ و گاهی هردو پهلو. و درد بصورت پراکنده هست و اینکه انگار اصلا خیلی احساس ادرار ندارم. و اینکه آب خیلی کم میخورم. آخرین آزمایش من برای مراد 402 هست ک مقداری عفونت نشون داده اما تو سونو به ضخیم شدن جداره مثانه اشاره شده و 300 سی‌سی باقیمانده. اما سوال اینجاست ک چرا خیلی احساس ادرار ندارم حتی وقتی دست میزنم به مثانه ام مثل گذشته خیلی پر نیست؟ . آیا با توجه به اینکه آب کم میخورم میشه فشار به کلیه آمده باشه و کم آب شده باشم؟ یا اینکه بخاطر برگشت ادرار من احساس ادرار ندارم؟ . اینم بگم من از فروردین دچار تنش و استرس روحی شدید شدم.امروز ک آب خوردم حس کردم آرام تر شدم... در حالیکه با توجه به اینکه اصلا نمیتونم راحت ادرار کنم و پهلوهام حس فشار دارم میترسم اب زیاد بخورم ک دفع نشه... شنیدم عمل‌های اینچنینی بازگشت داره... و دوست ندارم عمل کنم... کمک کنید مشکلم چی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      ۸۰۰ سی سی باقیمانده ادراری دارید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      چند سالتونه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهنام چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    از نوجوانی خودارضایی انجام داده‌ام معمولا خود ارضایی به دلیل عدم آگاهی خشک و شدید بود که پوست و آلت تناسلی را ملتهب می کرد بیشتر از ده سال است که این عمل را خیلی کمتر انجام می دهم معمولا ماهی یک بار مجرد هستم و 35 سال سن دارم اما از زود انزالی شدید کمتر از یک دقیقه بعد از دخول رنج می برم
    آیا ممکن است زود انزالی به دلیل آسیب به اعصاب آلت تناسلی باشد
    در برقراری رابطه جنسی از لحاظ نعوظ هیچ مشکلی ندارم و تا قبل از دخول و خیس شدن آلت در هنگام معاشقه طولانی و تحریک آلت به وسیله دست شریک جنسی انزال صورت نمی گیرد
    آیا زود انزالی من ریشه عصبی دارد یا مربوط به خود ارضایی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      زودانزالی در خودارضایی ارزش بالینی ندارد اگر در رابطه ی جنسی مشکلی ندارید نیاز به بررسی نیست
  • تصویر کاربر Amir چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    این زائده ها که در قسمت ختنه به وجود اومدن زگیل هستنن ؟
    چه درمانی واسشون توصیه میکنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۳( 2 سال پیش)
      خیر زگیل نیستند نرمال واریاسیون آلت هست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب