اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با سلام بنده دارای 20 سال سن هستم و حدود یک ماه پیش به وسیله ی ستگ شکن tulسنگ هایم را دفع کردم بعد از یک ماه دوبا وجود دو تا سنگ در کلیه ی من مشاهده شده است به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه سنگ چقدر است
  • تصویر کاربر م. پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من 28 سالمه و از زمانی که به یاد دارم آلتم در هنگام نعوظ به سمت چپ انحراف داشته. از حدود دو سال پیش که پیگیر این مساله شدم به بیماری پیرونی مشکوک شدم و به یک ارولوژیست مراجعه کردم. ایشان فقط مقداری داروی مربوط به قلب و عروق و مسکن برای من تجویز کرد چرا که در عکس سونوگرافی هیچ پلاکی دیده نشد.
    اما مشکل من پیچیده هست و ایشان در حالت سفت شده آلت من رو معاینه نکرد.
    مشکل من این هست که سمت چپ آلتم، تقریبا وسط آلت، یک غده بسیار ریز وجود دارد که تنها خوئم با پشت ناخن آن را تشخیص میدهم و دکتر سونوگراف هم در حالت معمولی آلت موفق به لمس آن نشد. متاسفانه این غده در هنگام نعوظ بزرگ و سفت شده و به اندازه حدودا 5 میلیمتر می رسد و کاملا قابل لمس می شود و حتی دقایقی بعد از شل شدن آلت نیز همچنان سفت است و من احتمال می دهم غده ایست که خون در آن جمع می شود.
    اولا وجود خود این غده یا رگ که بزرگ می شود برای من احساس ترس ایجاد کرده و ناخوشایند است ثانیا انحنای حدود 40 درجه آلتم و البته عدم توانایی حفظ حالت نعوظ به مدت طولانی برای من مشکل ساز شده است.
    از شما خواهش می کنم راهنمایی کنید چون پس از دو سه سال تحقیق و بررسی هنوز مشکل من مشخص نیست.

    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرست
    2. تصویر کاربر م. چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر اگر منظور شما عکس آلت هست، تنها انحراف قابل مشاهده است و خود غده قابل دیدن نیست.
      عکس آلت را بفرستم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس انحراف در حالت نعوظ را بفرستید
    4. تصویر کاربر م. چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر از ایمیل philixiano به ایمیل drkarami.com@gmail.com عکس را ارسال کردم.
      دکتر در ضمن باید بگم که حفظ نعوظ بدون تحریک آلت برام خیلی سخته و احساس می کنم اصلا از طرف
      چپ که آلت انحنا دارد قادر به سفت کردن و نگه داشتن آلت نیستم.
      ممنون میشم اگر بفرمایید در صورتی که لازم باشد عمل کنید عمل به چه صورت هست؟ آیا خطر یا عوارض دارد؟
      دوران نقاهت چقدر است و حدود هزینه به چه میزان هست؟

      با سپاس فراوان
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      می بینم جهت عمل باید با عکس حالت نعوظ مراجعه نمایید عمل سربایی است
    6. تصویر کاربر م. چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون آقای دکتر
      عکس معمولی از حالت نعوظ یا رادیولوژی؟
      چقدر انحراف قابل درمان هست؟
      درمورد حدود هزینه هم بفرمایید چه مقدار است؟
      من بیمه سلامت دارم
      با سپاس
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با موبایل عکس بگیرید و بفرستید
    8. تصویر کاربر م. پنجشنبه ۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر عکس رو همونطور که قبلا گفتم از ایمیل philixiano به ایمیل drkarami.com@gmail.com ارسال کردم.
      دکتر من در مورد روش Pelicution هیچ مطلبی پیدا نکردم. آیا این همان روش Corporeal Plication هست؟
      چقدر انحراف قابل درمان هست؟
      درمورد حدود هزینه هم بفرمایید چه مقدار است؟
      من بیمه سلامت دارم
      با سپاس
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام
    دختری 3 ساله دارم-توی 4 ماهگی بعد از عفونت ادراری مختصصای زاهدان تشخیص بر رفلکس گذاشتن - بعد از عکس هسته ایی و vcug گرید 4 به راست و گرید 3 به چپ گذاشتند-و تجویز آنتی بیوتیک تا الان - و هر سه ماه انتی بیوتیکش عوض میشه-تا الان عفونت ادراری فقط یکبار گرفته-الان پزشکان اصرار به تکرار vcug دارند-چون این نوع عکس برداری خیلی بچه رو اذیت میکنه-چندتا سئوال داشتم
    1-پزشکا میگن تا 5 سالگی خوب میشه-درسته؟
    2-آیا تکرار vcug لازمه؟
    3-درمان دیگه ایی هم هست به غیر جراحی باز؟
    4-نظر شما درباره defluxچیست-بعد این درمان دیگه بچه آنتی بیوتیک نمی خوره؟درمانش تضمینیه یا احتمال برگشت هست؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر بتوانی با مدارک تشریف بیاورید vcug جدید بگیرید بهترین درمان جراحی است درصد هیچ عملی 100 در 100 نیست بهتر است حضوری بیایید نیازی به بچه نیست
    2. تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ببخشید من از زابل هستم و راهم طولانی
      امکانش هست مدارک رو اسکن کنم براتون ارسال کنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حتما من در خدمتتان هستم فایل ضمیمه بفرست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ,خسته نباشید , من20ساله هستم مشکل من زود انزالی هست و اینکه زود تحریک میشم و هنگام تحریک شدن چند قطره چسبناک از التم ناخداگاه خارج میشه ولی ارگاسم نمیشم و این تحریک شدن فقط هنگام سکس نیست ,پشت تلفن یا هنگام نگاه کردن به فیلم هم سر التم خیس میشه ولی ارگاسم نیست, میخواستم بدونم این حالت طبیعی هست یا نه؟ و به چه پزشکی باید مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید در باره زود انزالی
  • تصویر کاربر فرهاد شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    دکتر کرمی سلام.

    من یک جوان 18-19 ساله هستم که قبلا طی یک بازه ی زمانی کاملا محدود ( کمتر از 6 ماه ) در 13 یا 14 یا 15 سالگی خود ارضایی می کردم... من قبل از اون رو یادم نمیاد اما از بعد از اون که یادمه آلتم رو به پایین کجه ... طول آلتم 14.5 سانته ولی تقریبا از وسط رو به پایین کج میشه ...من خودم شورت های نسبتا تنگ میپوشم و آلتم رو توش رو به پایین جا میدم ... خیلی زود هم آلتم بزرگ میشه(شق میکنه) و زمانی که با شورت بزرگ میشه چون رو به پایین فشارش دادم کمی درد میگیره.... 1- به نظرتون خود ارضایی باعثش بوده ؟؟؟؟ 2- به نظرتون باید طرز قرار دادن آلتم در شورت رو تغییر بدم یا کلا به این مربوطه(این باعثش بوده؟؟)؟؟؟؟3-آیا من بعدا در رابطه زناشویی مشکلی خواهم داشت ؟؟؟ 4- آیا باعث ناباروری میشه ؟؟؟؟

    آقای دکتر به خدا من در یک شرایطی هستم که خیلی برام سخته ..دارم عذاب میشکم ... از طرفی خجالت میکشم با خانوادم مطرحش کنم و خجالت میکشم برم پیش دکتر ... تورو خدا زود تر جوابو برام بفرستید ..این نوع پرسش آخرین راهمه ... ممنون
    عکس رو هم خدمتتون فرستادم ...
    اگر ممکنه جوابو بهم ایمبل کنید ...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      شدید است باید عمل کنید
  • تصویر کاربر میثم چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    پسری هستم 23 ساله
    از سن 21 سالگی در پشت بیضه ی سمت راستم غده یا تومر (دقیقا نمیدانم چیست) مشاهده کردم
    هنوز به پزشک مراجعه نکردم و نمیدانم مشکل چیست خواستم نظر جناب عالی را جویا شوم
    علایم :
    گاهی احساس درد های کاملا خفیفی در همان ناحیه دارم
    گاهی اوقات احساس می کنم بیضه هایم درون کیسه ی خود چرخشی 90 درجه ای دارند به ویژه سمت چپ
    تومر را می توان به راحتی لمس نمود و کمی هم سفت به نظر می رسد
    ضمن تشکر می خواستم نظر شما را جویا شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمایید
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقای دکتر.من پسری هستم بیست ویکساله.پند روزی است که طی فواصل زمانی کم مثلا یک روز درمیان حداقل ان درخواب جنب میشوم.نگرانی من از این بابت است که منی در حالت عدم نعوظ ودرحالت خوابیده الت از من خارج میشود.البته هنگام خروج منی این موضوع رو میفهمم.نمیدونم قبل از اون نعوظ داشته یاخیردر ضمن هنگام تحریک جنسی برای چند لحظه سیخ شده و میخوابد.باتشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به اقتضای سن طبیعی است
    2. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون اقای دکتر.انشاا... موفقتر از همیشه باشید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما همچنین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    با سلام وآرزوی قبولی طاعات و عبادات شما به خداوند باریتعالی و تشکر از پاسخ های قبلی شما
    با توجه به سنو گرافی وگزارش سی تی اسکن کلیه و .....اینجانب ،
    1-ایا سنگ در کلیه هاو حالب وجود دارد .؟
    2- دردی که در حوالی کلیه چپ احساس مشود ناشی از چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه اب زیاد بخورید و نمک کم درد ناشی از اسباسم عضله است
  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر

    من 30 ساله و مجرد هستم از دیروز بیضه سمت چپم تورم داره و درد دارم گاهی دردش کم میشه گاهی زیاد از جایی که کمر بند میبندم به پایین تقریبا و سمت چپ هست آیا خطرناکه؟ میتونید راهنماییم کنید؟ ایا جراحی نیازه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام دهید
  • تصویر کاربر ف چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام من یه دختر19ساله هستم که الان حدود یک سال و نیم هست که تکررادرار دارم مثلا روزی 20بار یا شبی10بار دستشویی میرم تو این مدت چن بار ازمایش قند و عفونت ادرار انجام دادام و جواب همشون منفی است. تازگی ها پیش دکتر کلیه وجاری ادرار رفتم نوارمثانه برام نوشته خواستم بدونم که نوارمثانه خطری نداره و چجوری میشه مشکلم حل بشه لطفا کمکم کنید!! قبل ازاین بیماری مشکل عصبی پیدا کرده بودم...اگه میشه جوابم رو به ایمیلم بفرستید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه با شماره 02122642744 جهت نوار هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 738 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب