اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عسل دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1136 مشاهده پرسش
    باسلام دکتر گرامی امیدوارم سوالم را پاسخ بدین. دختری 7 ماهه دارم که به دلیل بیقراری زیاد در 2 ماهگی براش یک سونو انجام دادیم که در هر کلیه یک شن ریزه 1میلیمتر را نشان داد و از ان به بعد با تجویز پزشک سیترات پتاسیم روزی 2 سی سی و دی سیکلومین را مصرف کرد وکمی ازبیقراری هایش کم شد ودر 6/5 ماهگی در ازمایش ادرارش مقدارکراتنین 24/2_کلسیم 3/88 واوریک اسید 56/4بود که دکتر اسماعیلی فوق تخصص در مشهد برایش سیترات 3 ظرفیتی تجویز کرد 3 بار در روز وهر بار 3/5 سی سی ولی طی این یک هفته که ازاین دارو استفاده کردیم خیلی بیقرار شده واز نصف شب شروع به ناله وگریه زیاد میکنه تو رو خدا جواب بدین که چی کار کنیم به همین منوال دارو را برایش ادامه بدیم با سپاس فراوان از وقتی که برای خواندن سوالات ما می گذارید/
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      با مصرف اب زیاد دارو را قطع کنند
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۷ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 816 مشاهده پرسش
    سلام شب خوش آقای دکتر من دو هفته بعد بعلت تورم کلیه چپ و انسداد حالب فوقانی چپ که البته سنگ حالب قابل رویت با سونوگرافی نبود ودر سی تی اس کن مشخص شد TUL شدم و بعلت تنگی حالب استنت حالب قرار داده شد و پزشکم نتوانست سنگ را خارج کند . دیروز سونوگرافی مجدد شدم و در کلیه هام نشانه ای از سنگ و تورم نبود و امروز فقط دبل جی را خارج کردن و دکترم بر طبق سونوگرافی ادعا کرد که سنگ ها دفع شدند آیا شما هم اعتقاد دارید که سنگ ها امکان دفع خود به خودی دارند . ضمنا پس از اتمام عمل مرخص شدم و هماچوری شدید هستم ضمنا دو سنگ هم در صفرا دارم اونو کی میتونم عمل کنم . خواهشا جواب مختصر ندید لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      با نظر دکترتان ادامه درمان دهید
  • تصویر کاربر hooman جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کرمی
    بنده قبلا یه سوال پرسیدم در جواب گفتید سنو بگیرم سنو گرفتم پیش متخصص رفتم گفت وایروکوسل خفیف دارم و مسکن داد بهم ولی موقعه سکس دردم شدید میشه ولی در حالت عادی بعضی اوقات درد دارم اونم ضعیف به نظر شما باید چیکار کنم من تهران نیستم بیام خدمتون لطفا راهنمایی کنید پایین هم جواب سونو رو براتون تایپ میکنم:

    بیضه راست دارای ابعاد نرمالmm 43*18 و اکوی طبیعی بوده و توده فضاگیری در آن مشاهده نگردید.
    بیضه چپ دارای ابعاد نرمالmm 41*17 و اکوی طبیعی بوده و توده فضاگیری در آن مشاهده نگردید.
    اپیدیدیم ها دارای ضخامت و اکوی نرمال بوده.
    حداکثر دیامتر وریدی در سمت راست 2/2mm و حداکثر دیامتر وریدی در سمت چپ 2/1mm مطرح کننده واریکوسل(1) رویت شد.
    اثری از هیدروسل و هرنی مشاهده نشد.
    در وضعیت های درازکش و ایستاده و همچنین پس از انجام مانور والسالوا، اثری از دیفکت جداری، Herniation و Collection مایع در کانلهای اینگوینال مشاهده نگردید.

    با تشکر از توجه شما... راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه نرمال است
  • تصویر کاربر محم جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    با سلام مار من مسن است وتکرر ادرار دارد عمل جراحی هم انجام داده ولی فایده نکرده مشکل بواسیر هم دارد و بعضی از اوقات دچار یبوست هم میشود وکلا این مشکل خیلی او را اذیت میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      یبوست در کار من نیست دکتر گوارش مراجعه شود
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام. روز چهارشنبه کلینیک بیمارستان میلاد مزاحمتان شدم که شش ماه قبل توسط خودتان در همین بیمارستان تحت عمل واریکوسل دوطرفه قرار گرفتم. آزمایش اسپرم نتیجه اش خوب نبود آمپول Hcg نوشتید اما دوز آمپول را ننوشتید.چه دوزی را تهیه کنم؟ و قرص آپوپنتوکسی فیلین داروخانه ها نداشتند ایرانی اش را تهیه کنم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ایرانی کافی است
  • تصویر کاربر ارسلان جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 30 سال سن دارم و از زمانی که یادم میاد روی آلتم زیر قسمت ختنه گاه یک سوراخ ریز است که انگار یک سر مویرگ بیرون زده ( درد و هیچ مشکلی ندارم )
    فقط در کودکی آن را کشیدم و دیدم مثل نخ بیرون زد که ترسیدم و رها کردم که دوباره برگشت جای اولش
    لطف راهنمایی کنید
    در صورت نیاز عکسش را ارسال کنم
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بفرستید
  • تصویر کاربر صدر جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    باسلام خانمي٣٤ساله هستم. چند هفته اي است كه شديداًتكرر ادرار دارم. تند تند بايد به دستشويي بروم ولي ميزان ادرار خيلي كمي هم دارم. سوزش ندارم قند خون ناشتا١٠٠ودوساعت بعد صبحانه١٠١است. باتوجه به اينكه فرزند١/٥ساله دارم رفتن به پزشك برايم دشوار است. دكتر عزيز مراحل درماني ونوع بيماري احتمالي واينكه چه كار بايد بكنم را به بنده توضيح دهيد. قبلاً از لطف ومحبت شما پزشك دلسوز متشكرم. ازخدا برايتان دل خوش وزندگي آرامي راآرزومندم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش ادرار و سونوگرافی بکنید ونتیجه را اعلام
  • تصویر کاربر mahmmad جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام خواهشمند ام آزمایش اسپرموگرام من را تفسیر نمائید.با این آزمایش ، به روش طبیعی بارداری صورت مگیره ممنون


    semen volume 6.40
    semen ph7.20
    sperm count mill 117.24
    motile sperms 59.75
    progressive sperms 46.19
    normal morphology 55.00
    a. rapid progressive 8.90
    b slow prorgressive 37.29
    c non p 13.56
    d immotile 40.25
    liquefaction .little 45 min at 37.0.°c
    color and smell. grày opaque milky fishy smell
    viscidity more then normal
    agglutination and aggregation none
    vcl 23.12
    vsl 8.12
    vap 13.79
    mad 24.15
    alh 1.31
    bcf 2.63
    abnormal morphology 45
    spermatogenic hpf 0-1 normal
    wbc 0-1 normal
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      قابل قبول ست
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    با سلام
    آیا نزدیکی چند دفه پشت سرهم و ارضا شدن باعث درد بیضه و فتق میشود؟؟چند سری شده بعد از نزدیکی بیضه چپم درد میگیره احساس میکنم ی کمی هم پایینر از اون یکی اومده میخوام بدونم علتش چیه ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر احمداحمدی شنبه ۲۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید خدمت دکترکرمی عزیز.
    دکترمن 19سال سن دارم ودررشته بدن سازی زیبایی اندام فعالیت میکنم.من دوره مکمل های بدن سازی برداشتم هورمون هم زدم اما تاحالا هورمون تستوسترون تزریق کردم نه بیشتراز اون و از جاهایی مثل بازو و ران ودرکل جاهایی که عضله وجودداردتزریق کردم میخوام بدونم اگر این دوره من هورمون رو از آلت تناسلی به خودم تزریق کنم به تعبیراکثربدنسازا تزریق هورمون از آلت بهتروموثرتره آیا به نظرشما مشکلی داره یابوجود میاره؟و اگرامکان همچین کاری وجود داره دقیقا از کجا باید تزریق کنم؟
    منتظرپاسخ شمادکترعزیز هستم
    سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا استفاده نکنید که شدیدا مضر است
    2. تصویر کاربر احمداحمدی شنبه ۲۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      گفته شما متینه دکتر استفاده هورمون بیش از حد در تعداد و دوران باعث عقیم شدن میشه اما اگر از آلت تزریق بشه صددرصد باعث عقیم شدگی میشه یانه؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب