اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجيد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دکتر خسته نباشين بنده در زير الت تناسلي خود زگيل گوشتي خيلي کوچکي دارم .به نظر خودم که زگيل تناسلي هستش مي خواستم ازتون بپرسم اين بيماري فقط از طريق تماس جنسي به وجود مياد من يه پسر22ساله هستم وهيچ وقت ارتباط جنسي نداشتم پس چرا به اين بيماري مبتلا شدم همين طور يه زگيل گوشتي ديگه هم کنار پاي چپم درست بالاي پا نزديک به الت تناسلي دارم البته اين زگيل روي پا هستش و با الت تناسلي ارتباطي نداره ...براي درمان اين زگيل بايد پيش متخصص پوست بايد برم يا ارولوژي ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام . . میخواستم بدونم بیماری هیدروسل دارم یا واریکوسل . ( فایل عکس) . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر کرمی
    پیشاپیش سال نو را خدمتتون تبریک میگم

    من (سن 27 سال) سه سال پیش به متخصص ارولوژی مراجعه و با بررسی چواب آزمایش من گفتند در صورتی که درد نداری ، الزامی به عمل جراحی نیست و برای من تشخیص واریکوسل درجه 2 دادند .
    1-میشه لطف کنید نظرتونو در مورد جواب آزمایش من بگید ، آیا الان من قدرت بچه دار شدن را دارم و مشکلی با این شرایط برای بچه به وجود نمی آید ؟ (فایل پیوست شده - تاریخ آزمایش 93.12.27)
    2- میشه لطف کنید بگید آیا نیازی به عمل جراحی دارم (در صورتیکه که بله ، حداکثر تا چند وقت دیگه باید عمل کنم)؟
    3- میشه لطف کنید بگید بهترین روش عمل چه روش عملی هست (جراحی واریکوسل روش اینگوینال میکروسکوپیک ؟) ؟
    4- میشه لطف کنید بگید تا چند روز بعد از عمل میتونم به سر کارم برگردم (من کارمند هستم و با کامپیوتر کار میکنم)؟
    5- میشه لطف کنید بگید انجام این عمل چه عوارض بد کوتاه مدت و بلند مدت داره؟
    6- میشه لطف کنید بگید پس از انجام این عمل مشکلی در بلند کردن اجسام سنگین بوجود نمی آید؟

    بدلیل اینکه من مجردم ، انزال دیر به دیر دارم و شاید برای این آزمایش یک ماه انزال نداشتم.
    (اگر آزمایش زود از ۳ روز انجام شود باعث اختلال در نتیجه اسپرم از جمله کاهش حجم اسپرم و افت نمونه آزمایش خواهد شد و برعکس اگر بیش از سه روز از انجام آخرین مقاربت جنسی آزمایش دهید مثلاً ۵-۶ روز بعد، باعث افت در حرکت اسپرم و گزارش نادرست خواهد شد.)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      معاینه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من الان 35 سال دارم و در دوران کودکی درست عمل ختنه انجام نگرفته
    دو تیکه پوست کوچک هنوز روی آلت مانده
    آیا برای عمل در این سن نیاز به بستری هست یا خیر
    مدت زمان عمل چقدر خواهد بود
    برای گرفتن وقت برای این مشکل از چه عنوانی باید استفاده کنم
    ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما جناب آقای دکتر کرمی و آرزوی صحت و سلامتی برای شما و خانواده محترمتان و پیشاپیش با عرض تبریک به مناسبت سال نو امیدوارم سالی پر از موفقیت و سربلندی برای شما و خانواده محترمتان باشد . باستحضار می رساند اینجانب مدتی است که مشغول به ورزش فوتستال به صورت غیر حرفه ای و صرفا تفریحی با دوستان و همکاران اداری خود می باشم اما متاسفانه دو روز پیش در حین بازی یکی از بازیکنان با ضربه ای به توپ در فاصله 2 متری ، توپ را به بیضه های من زد و وقتی که بعد از بازی به خانه مراجعه کردم با درد شدیدی روبرو شدم حالا هم بیضه چپم همچنان که در تصاویر ارسالی مشاهد می گردد در زیر بیضه درد شدیدی احساس می کنم و یه ذره بیضه ام رگ رگ شده و کبودی کمی در زیر بیضه مشاهد می گردد لازم به ذکر است همین بیضه چپ بنده در سال 83 توسط دکتر بردیده متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادرای تناسلی بدلیل واریکوسل درجه سه یا شدید عمل گردیده است . ممنون می شود اگر لطف کنید و من را راهنمایی کنید با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر ارش دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر ملکی .من جوانی 22 ساله هستم که در ناحیه ی کلاهک دچار مشکلی شدم بعضی از مناطق پوست روشن وبعضی از مناطق رنگ تیره تری داره که در دوران کودکی بعد از ختنه این مشکل بوجود اومده ایا این مشکل حل میشه?باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر پوست بروید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    باعرض سلا خدمت آقای دکترکرمی.آقای دکترپدرم سال 89درحالی که خودش هم خبرنداشت متوجه شد که توموردر کلیه سمت چپش وجوددارددربیمارستان هاشمی نژاد تهران بستری شد وکلیه سمت چپش رابیرون آوردند ودرسال92به علت عود تومور درهمان جای کلیه چپش دوباره جراحی شد.درسال 93اسفندماه نیزبه علت اینکه چندتا تومورریز درکنارریه اش وجودداشت باز جراحی شدوبر اساس جواب پاتولوژی ازهمان کلیه سرایت کرده بودبه ریه وچند روز پیش در تهران داروهای سوتن واینترفرون با دوز 50رابهش داده اند خواهشمندم راهنمایی کنید که چیکار باید بکند؟.یا آیا این دارو ازپخش شدن تومور جلوگیری میکند ؟آیا خطری بقای عمر بیمار را تهدید میکند؟درحالی که 40سال دارد.قبلا ازسوتن واینترفرون با دوز 25استفاده میکرد.خیلی ممنون ازسایت جالبتون لطف جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      10 در صد کمک کننده است
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 677 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر محترم و ارزنده کشور.
    بنده جوانی هستم 19 ساله که از 16 سالگی احساس کردم رگ های بالای بیضه ام ورم کرده اند فکر میکردم طبیعی هستن و پیگیری نکردم. تا.پارسال که طی تحقیقات اینترنتی متوجه شدم واریکوسل هستن(بالای بیضه چپ رگ ها کلفت تر هستند و در حالت ایستاده نمایانند که فکر کنم گرید3 هم باشه.
    حدودا 8 ماه پیش متوجه شدم که همان سمت واریکوسل روی کیسه بیضه بیشتر قسمت زیرین رگ های قرمزرنگ هم مشاهده میشوند. (رنگ قرمز و بسیار نازک که در سمت راست نیستند . آیا این رگه ها که روی کیسه بیضه به رنگ قرمز نمایانند طبیعی هستند؟)
    با خوابیدن به پشت رگ های بالای بیضه خیلی کم میشن.
    بیضه ای که مبتلا به واریکوسل هستش الان متوجه شدم که کوچکتر از بیضه سمت راست هستش(آیا طبیعیه که بیضه چپ کوچکتر باشه یا علتش واریکوسله؟).
    تا الان هم تو این چند سال هیچگونه عوارض دیگری رو احساس نکردم و حتی کوچکترین درد هم نداشتم . فقط بابت واریکوسل و بیشتر کوچک تر بودن بیضه چپم نگرانم.
    من یکبار در کودکی عمل داشتم که نمیدانم علتش چه بود اما مربوط به بیضه بوده. جای جراحی یک شکاف 4 سانتی زیر ناف سمت راست مشاهده میشه. بعد از اون عمل 8-9 روز نمیتونستم راه برم و واقعا عمل بدی بود و از اون به بعد سکته میزنم برم دکتر و تاحالا حتی واسه سرماخوردگی هم دکتر نرفتم.ِ
    از جراحی واقعا میترسم و میترسم برم دکتر .
    ------------------
    آیا با توجه به اینکه بیضه چپ من کوچکتر از سمت راسته و من تاحالا هیچ عوارض ندیدم و کوچکترین دردی هم نداشتم جراحی واریکوسل واجبه؟
    هیچ داروی خوراکی جزجراحی وجود نداره؟
    با تشکر از شما.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر جان من از عمل میترسم و با پدر و مادرم درمیان نزاشتم.
      هیچکی جز من و شما نمیفهمه. البته چون درد یا عوارضی فعلا ندیدم مجبورنشدم برم دکتر.
      درضمن من فیناستراید هم مصرف میکنم(برای درمان ریزش مو).
      نظر شما اینکه باید عمل کنم؟
      آخه اصلا حتی سنگین ترین کار هم انجام میدم درد نمیگیره.
      بازم تشکر دکتر جان.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ضروری نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشاد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام.پسرى ٢٥ساله هستم ك چند سالى هست ك متوجه كوچك بودن الت خود شده ام،لظفا راهنمايى كنيد ك آيا راهى هست ك ب من كمك كند؟در ضمن من ١ بار از داروهاى افرايشى استفاده كرده ام ولى جواب نداده است.با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر پدرام دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید. مدت 6ماه قبل آزمایش اسپرم دادم که اسپرم سالم و فعال 13 درصد بود. بعدماه دوم پس از مصرف دارو تعداد به 10درصد رسیدو بعد 3ماه مصرف دارو به 33درصد رسیده اما باوری در این زمان اتفاق نیافتاده.آیا حالت نزدیکی خاصی توصیه می شود؟و یاراهنمایی خاصی امکان دارد انجام دهید؟ ضمنا واریکوس هم با تست سونوگرافی که انجام شد ،نداشتم. و لازم به ذکر است این ماه هم حاملگی صورت نگرفت.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ای یو ای بکنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب