اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر گروسی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت عالی بخیر آقای دکتر
    46 سال سن دارم 15 روز پیش اومدم خدمت تون ویزیت شدم تکرر ادرار داشتم نوار مثانه گرفتن تشخیصتون بیش فعالی مثانه بود قرص وزیکر 5 نوشتین اومدم 5 روز استفاده کردم جواب نداد خدمتتون پیام دادم فرمودین شب یدونه بخور کمی بهتر شدم امروز اصلا نمیتونم ادرار کنم به سختی قطره قطره میاد شبها پروترال میخورم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      اگر در دفع ادرار دچار مشکل شدین نیاز به عمل خواهد داشت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      فعلا مصرف مواد محرک مثل فلفل رو کاهش بدین قرص وزیکر هم قطع کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسنی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام همسرم واریکوسل چپ و راست دارن و ما هفت ماه هست که برای بارداری اقدام کردیم و نشده آقای دکتر اینم همه آزمایش هایی هست که همسرم دادن به نظر شما ما واریکوسل همسرم و عمل کنیم درمان میشن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر ی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر، چند روز است یک توده ای که داخل تصویر مشخص کردم من رو نگران کرده نمیدونم خود اپدیدیم هست یا نه،فقط هم زمانی که بیضه ها خیلی از بدن دور باشن قابل دیدن هست، یک درد خیلی خفیف هم دارم ممنون میشم پاسخ بدید چی کار باید بکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها به صورت ساده و کالر داپلر انجام شود
  • تصویر کاربر M.a چهارشنبه ۷ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    سلام،من بعد از استفاده با پودر موبر ،چند ساعت بعد سکس انجام دادم،و کمی بعد احساس سوزش داشتم،دیدم چند تا خال روی کلاهک آلت ایجاد شده،فقط دور کلاهک،هر زمان که حالت نعوظ قرار میگیره،یه زره درد میاد،تست HPV هم من و هم پارتنرم داده و هر دو منفی بوده،پیش یکی دو تا دکترم رفتم،اول که فکر می‌کردند زگیل هست و قرص و پماد دادن ،استفاده کردم ،چیزی نشد،یک سال گذشته،اندازه این خالها کوچیک شده،پیش یکی دو تا دکتر رفتم،که هر دوشون گفتن زگیل نیست و قبلا بوده،بر اثر حساسیت و یا تحریک شدن بزرگتر شدن و خودشون رو نشون دادند ، و درمان خاصی نداره عکسهارو میفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر M.a سه شنبه ۶ آذر ۳( 1 سال پیش)
      لطفا متن پیامم و مشخصات من و عکسهام برای کسی قابل نمایش نباشد، تنها برای آقای دکتر قابل نمایش باشد!!!!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ آذر ۳( 1 سال پیش)
      بله زگیل نیستند طی یکسال اخیر تغییری در تعداد و اندازه ایجاد نشده؟
    4. تصویر کاربر M.a چهارشنبه ۷ آذر ۳( 1 سال پیش)
      اوایل که زیاد میشد،و اگه با سطح لباس ساییده میشدند سوزش داشتند،پماد برای سوختگی و قارچ و ... استفاده کردم ،یکم سایزشون کوچیکتر شدن،الانم کوچیکتر شدن ،ولی تعدادشان فرقی نکرده،ایا راهی برای درمانی هست؟و اصلا چرا بوجود اومدن؟چون تا یه سال پیش نبودن.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ آذر ۳( 1 سال پیش)
      باید نمونه برداری بشه کامل یکیش تراشیده بشه ببینیم پاتولوژی چیه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Mr یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    مشکل تکررادار وبزرگی پرستات همراه psA
    4.60 واندازه پرستاد 7.6 وpvr 80 ومشاهده اکوی هتروژن مشاهده شده است
    مقدارfree psa هم 1.070 وfreepsapsaهم 0.207 میباشد،
    سن 69 سال، لطفا بفرمایید باید عمل بشم
    یا بادارو مشکل برطرف خواهد شد
    سوزش ندارم، دردندارم، تکرردارم
    ممنون ازشما بزرگوار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      دو هفته بعد مجددا آزمایش psa انجام شود
  • تصویر کاربر صمد یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر همسر من سنگ کلیه ۴ میلی داشت که دفع نشد سیتی اسکن گرفتیم مشخص شد که در لوله حالب گیر کرده دکتر عملش کرد و سنگو خرد کرد و لوله ی سنتت در لوله حالب گذاشته و گفته بعد ۲۰ روز سنتی را بر میداره بعد از یک هفته همسرم سرش گیج رفت و از هوش رفت وقتی بردیم پیش دکترش گفت عوارض داروهاست و گفت داروها را دیگه نخور بجز یکی که برای تکرر ادرار بود بعد از اون یکم حالش خوب شده بود که دوباره از دیروز دردش زیاد شده و رنگ ادرار کدر شده و ۵ روز مانده که سنتت را بردارند حالا ما باید چکار کنیم لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      اگر ادرار کدر شده احتمال عفونت ادراری و عفونت استنت هست با جراح معالج خود جهت خارج کردن استنت در تماس باشید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    پدر من در آذر ماه سال 1401 عمل رادیکال پروستاتکتومی انجام دادند و پروستات برداشته شد و بعد از عمل مقدار PSA از صفر مجدد در حال بیشتر شدن مطابق عکس پیوست هست که بعد از گذشت دوسال به عدد 0.4 رسیده است. دکترشان گفتند اگر به 0.4 رسید رادیوتراپی باید انجام شود. من خیلی نگران هستم. چه نظری دارید جناب دکتر عزیز؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      بله با توجه به سیر افزایشی psa ادامه ی درمان تحت نظر انکولوژیست باید انجام شود
  • تصویر کاربر ارش دوشنبه ۵ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پسر من 6 سالشه و از دو سالگی متوجه نوزول یکی از بیضه هاش شدم بیضه سمت چپ بعد از مراجعه به دکتر و سونگرافی بیضه در شکم یا لگن دیده نشد دکتر ام ار ای فرستاد باز چیزی دیده نشد با مراجعه به متخصص گفتن احتمال از بین رفتن بیضه وجود داره یا این که در کیسه بیضه از بین رفته باشه در ضمن بعد از تولد و معاینه متخصص کودکان سونوگرافی انجام داد و انداره بیضه رو در کیسه بیضه ثبت کرد و ابن خوب یادم هست اما متسفانه عکس سونو رو گم کردم و واقعا نمیدونم که ایا وجود داشته و از بین رفته یا اینکه نزول نکرده خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام داد ایا به عمل احتیاج داره .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      اگر بیضه دیده نشده در تمامی تصویر برداری ها نمیشه کاری کرد
    2. تصویر کاربر ارش یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      سلام دکتر منظورت از اینکه نمیشه کاری کرد چی هست یعنی دیگه احتیاج به عمل و برداشتن ضایعه نداره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ آذر ۳( 1 سال پیش)
      وقتی چیزی دیده نشده عمل بشه که چیو بردارن؟ اگر مطمئنید که بیضه دیده شده بوده میشه با لاپاراسکوپی داخل شکم رو گشت ولی احتمال اینکه بیضه درست و حسابی پیدا بشه خیلی کمه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۵ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من چند وقت پیش آزمایش اچ پی وی دادم ولی دکتر گفت منفی الان نگاه میکنم می ببینم داخل دهانم زائده های هست گوشتی
    گلو درد هم یکم دارم و روی واژنم هم دارم بهم چسبیده هستن دقیقا مثل جوش کنار هم ولی درد هیچی نداره اونم دکتر گفت هیچی نیست الان واقعا نمی دونم چیکار کنم گفتن جواب آزمایش منفی خب پس این زائده ها دهانم اینا چیه؟ خیلی هم تحقیق کردم دقیقا مثل زگیل هستن انتهای زبانم هستش سوزش داره فقط گاهی و گلو درد از دو هفته پیش تا الان زیاد هم شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ آذر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر Afshin یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من حدودا سال 98 در زمان سربازی متوجه درد در ناحیه بیضه سمت راست شدم ولی خوب به خاطر اینکه بعد از مدتی درد از بین رفت ، من پیگیری انجام ندادم ، الان مجددا کمی درد دارم ولی تا به الان اقدامی انجام ندادم، با مطب تماس گرفتم گفتن که باید برای شما مدارک ارسال کنم ، ولی من هنوز هیچ اقدامی انجام ندادم و پیش پزشکی مراجعه نکردم ،
    الان من چه کاری باید انجام بدم. ؟
    اگه امکانش باشه من حضوری خدمت برسم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آذر ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 621 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب