اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (16 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اعظم شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام توروخداراهنماییم کنید مادرمن قبلا عمل سنگ کلیه ش به صورت لاپاروسکوپی انجام دادن وبعد از عمل کلیه خونریزی شدید داشت وبا نژیوگرافی بند اومد حالا بعد از یک سال کلیه ش. توی سونو گرافی یه توده به اسم هتروژن ایزو اکو که احتمالا کلسیفه هم نوشته تورو خدا راهنماییم کنید دارم دغ میکنم ازش دورم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد سي تي اسكن از نظر تومور با تزريق انجام دهيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر ali یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید . من مردی 36 ساله و مجردم . حدود یک ماهی است که وقتی آلت تناسلی من به حالت نعوظ میشود یک برامدگی بزرگ روی آلتم بوجود میاد تقریبا از وسط آلت پایینتر تا زیر قسمت ختنه گاه . در سمت راست آلت . و وقتی که در حالت نعوظ نیست وقتی اونجا رو میگیرم انکار که یک غده در آنجاست .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر ali سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      ممنون از جوابتون و معذرت میخام از بابت عگسها
    3. تصویر کاربر ali جمعه ۳۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام دکتر عگسهارو براتون فرستادم ممنون میشم جواب بدین .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بياييد حضوري صحبت كنيم
    5. تصویر کاربر ali شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام دکتر من وقتم برای یک ماه دیگه است میشه بگین این چه مشگلی هست . خواهش میکنم .
    6. تصویر کاربر ali شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام دکتر من وقتم برای یک ماه دیگه است میشه بگین این چه مشگلی هست . خواهش میکنم .

      خواهش میکنم دکتر بگین این چه مشگلی هست خیلی نگران هستم .
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر اقای دکتر مدتی هست بیضه ی چپم تیر میکشد و من به همین دلیل به پیش دکتر متخصصی رفتم و ایشون برای من ملوکسیکام و گاباتین تجویز کردن وگفتند شما واریس خفیف داری ولی نیاز به جراحی نیست میخواستم بپرسم آیا تجویزشون درست بوده و ایا به عمل جراحی نیاز دارم یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد ١-سونو كنيد ببينم٢-معاينه شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر نازی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    خونریزی ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با سلام.در بعضی مواقع بعد از ادرار در در انتهای آلت تناسلی و زیر ناف دارم.مدت در هم حدود 4 دقیقه می باشد.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد سونو كنيد مشخص شود
  • تصویر کاربر ميسان شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2168 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دكتر كرمى من دختر هستم و ٢٨ سال سن دارم و چند سالى هست متوجه شدم از سنين قبل از بلوغ عادت به خود ارضايى داشه ام احساس چندش و كناه باعث شده چندين بار ترك كردم اما بعد از چند ماه مثلا با ارتباط با يك پسر تحريك ميشدم و براى جلوگيرى از سكس ، خود ارضايى ميكردم الان خيلى كمتر شده اما هنوز گاهى دارم ! ريزش موى شديد و ضعيف شدن مو و كبودى چشم و كمردرد و احساس خالى بودن انتهاى كمرم بلافاصله بعد از تحريك يا ارضا شدن دارم ، حتى الان كه سعى كردم جاى خود ارضايى سكس ( بدون دخول) داشته باشم باز هم كمردرد و گودى و كبودى زير چشم دارم طوريكه بدون ارايش تا چند روز بعد از سكس اطرافيان بهم ميگن زير چشمت كبوده و فكر ميكنم نميتونم ازدواج كنم بخصوص واسه كمردردم چون شهوتم هم خيلي زياده و قطعا توى ازدواج بيشتر تحريك و سكس خواهم داشت . علاوه بر اينا من موقع تحريك شدييييدا مايع از رحمم خارج ميشه طوريكه انگار ادرار كردم گاهى حس ميكنم علت ضعف كمرم موقع ارضا شدن همين ميزان مايعيه كه از دست ميدم و مشكل ديگه اينكه با وجوديكه بعد از دو بار سكس باز هم ميل جنسى دارم اما ارضا نميشم و اذيت ميشم ؛ براى رفع گودى و كبودى زير چشم در اثر خود ارضايىى يا سكس راهى هست؟ براى كمتر خارج شدن مايع موقع تحريك چكار كنم؟ براى رفع كمردرد چه راهى پيشنهاد ميدين؟ براى ضعف جسمانى و ناتوانى در ارضا شدن چطور ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      بايد تركش كنيد تا همه بهتر شوند اينها عوارض خود ارضايي است
  • تصویر کاربر مسلمي شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    من ١٠ سال پيش دچار زگيل تناسلي شدم و با مراجعه به دكتر درمان شدم.و متاسفانه دكتر در مورد واگير و ساير مشكلاتي كه ممكنه پيش بياد چيزي نگفت.من ٦ سال پيش ازدواج كردم و الان باردارم و ماه ششم بارداري متوجه چند زائده روي بدنم شدم.متاسفانه بعد از مراجعه به دكتر و چكاب همسرم متوجه زائده ريزي بر روي بدن همسرم شديم.سوالم از شما اين هست كه آيا من بعد از ١٠ سال ميتونم با تقويت سيستم ايمني بدنم اين ويروسو از بدنم پاك كنم؟چون تو اين ١٠ سال همش در حال رژيم گرفتن بودم و زياد به تغذيم نرسيدم.سوال ديگم اينه كه چه چيزايي باعث انتقال به بقيه اعضاي خانواده و پسرم كه نوزاده ميشه؟و اينكه براي ضد عفوني كردن دستم بعد از شستن قسمت تناسلي از چي استفاده كنم؟ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      زگيل تناسلي با ضد عفوني كردن از بين نميرود اگر زگيل برجسته داري شما حامل هستيد وبايد معاينه شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    باسلام ودرود ضمن عرض سلام آقای دکتر من دارای واریکسل درجه 2در بیضه سمت چپ وگریدیک در سمت راست هستم طبق سونوگرافی که دوسال پیش انجام دادم در ضمن رگ های متورمی توبیضه هام دارم که وقتی لمس میکنم مشهودهست، ما برای بچه دارشدن تصمیم گرفتیم که ناموفق بود به همین علت به پزشک مراجعه کردیم که آزمایش semenگرفتند که اعلام کردن دکه تعداداسپرم ها خیلی خیلی کمه وبی تحرک هستند به رویان هم مراجعه کردیم همون آزمایش وحرف تکرار شدوروش آی وی اف رو پیشنهاد دادند البته برای آزمایش سونوگرافی بیضه هافرستادندکه مطمئن بشند واریکوسل دارم یا نه ولی خب متاسفانه بنابه مشکلات مالی که دارم نتونستم آزمایش روبه دکتر نشان بدم خواستم بدونم آیا واریکوسل در این حد میتونه باعث کم شدن وبی تحرکی اسپرم بشه یانه؟
    1. تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۲۵ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      آقای دکتر در صورت امکان با توجه به مدارک ارسال شده اگر جسارت نباشه طبق تشخیصتان بهترین راه درمان وحل این مشکل رو بصورت جامع پیشنهادبدید ممنون
    2. تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      تصویر آزمایشات
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      تعداد وحركت مشكل دارد ولذا بايد معاينه شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    وقتی نعوظ شدم در هنگام نزدیکی التم شقی خود را از دست میده وزود انزالی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 29 سالمه.16 سالم بود که یک بار با سوزش ادرار و خون به پزشک مراجعه کردم که گفت عفونت ادرار.دارو داد خوب شدم.از 5 سال پیش به تناوب سنگ های ریز در هردو کلیه دفع کردم که بزرگترین 4.2 بوده.البته کله 5 بار بود با دارو.الان حدود یکسال که سنگ ندارم ولی از حدود 9 ماه پیش یکدفعه ادرام بند آمد و خیلی کم به صورت قطره ای آمد که در 24 ساعت با فشار و زور یکدفعه مسیر باز میشد . به تناوب ماهی یکی دوبار اینجوری میشم دکتر زیاد عوض کردم تامسولین پروستاتان و یکی دو مورد دیگه دارو خوردم که خوب نشدم البته یک بار در ادرار خون هم بود.الان هم تحت نظرم اما خوب نشدم و دارم پروستاتان و تامسولسین با هم میخورم.خیلی دارم اذیت میشم. 4 سال که ازدواج کردم.دکترا اکثرا میگن التهاب پروستات.الته سونو هم کردم که پروستاتم یکبار 20 بود و دفعه بعد 18.اخرین دفعه گفتن که جداره مثانم یکم افزایش پیدا کرده که گفتن بخاطر زور زدن تخلیس. درمان داره ؟عمل کنم خوب نمیشم؟ از زندگی افتادم.لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      من معتقدم همه داروها را قطع كنيد وبا دارو خوب نميشويد بيخيال اين بيماري باشيد مهم نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 746 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب