اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (16 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 652 مشاهده پرسش
    آقای دکتر یه چیزی رو هم باید بهتون بگم اینه که بعد از اون ماجرا الان نعوظم اندکی شله و زودتر به حالت اولیه خود برمیگرده و کوچیک میشه.همچنین اندکی درد و احساس سنگینی در بیضه راست و مجاری بالایی آلت تناسلی ام دارم.
    به نظر شما نشتی وریدیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      بیشتر هصبی است ورزش کنید
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۵ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام.
    خانم ۲۸ ساله هستم.اقای دکتر مدت ۱سال است اخر ادرار را با زور زدن تخلیه میکنم نوار مثانه انجام دادم خدا را شکر نرمال بود.هر ماه به عفونت مثانه مبتلا میشوم.در مجاری ادرار و مثانه مقداری ادرار باقی میماند با گرفتن اب گرم و زور زدن تخلیه میکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      پس اهمیت ندهید
    2. تصویر کاربر بدون دوشنبه ۴ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام.آقای دکتر زمانی که ادرار در پیشابراه باقی میماند و با زور زدن هم تخلیه نمیشود در یک قسمت از مجاری احساس سوزش دارم در این موقع کشت ادرار انجام دادم چند مرتبه و منفی بود گاهی اوقات هم سوزش ندارم و ادرار هم بدون زور زدن تخلیه میشود بیشتر اوقات با زور زدن تخلیه میشود. احتمال تنگی وجود دارد؟
      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      بهترين درمان بيخيالي است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سهند شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    چند ماه قبل در قسمت تناسلی من چند عدد زگیل مانند به وجود آمد اما چون شناخت نداشتم بی توجه به مسلئه ماندم
    یک هفته بعد از آن تعداد آن ها بیشتر شد و مدتی بعد کم شدن و من فکر کردم بهبود یافته باز به پزشک مراجعه نکردم، الان 4،5 ماهی از آن قضیه میگزرد زیگیل های تناسلی دوباره شدت یافته اند
    و از آن مهم تر این بار در پا ها و بازو و دست ها زگلیل های قرمز رنگ اما بسیار ریز تر به وجود آمده...
    آیا این بیماری زیگیل تناسلی، تبخال است یا حساسیت؟
    اگر hpv باشد با واکسن درمان میشود؟
    آیا ممکن است علائم اچ ای وی ایدز نیز باشد؟
    بهترین راه درمان آن چیست؟
    آیا بعد از درمان زگیل ها باز مسری هستن؟میتوانم ازدواج کنم و بچه دار شوم؟ اگر ایدز بود چه؟
    22 سال دارم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      اینها زگیلند ودرمان کرایو
  • تصویر کاربر کیوان شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    با سلام. خانم 73 ساله به وزن 98kg، سنگی به قطر 15mm در میدل کالیکس و دو عدد آنژیومیولیپوم به اقطار 10 و 15mm در نزدیکی سنگ دارد. با توجه خطر خونریزی آنژیو میولیپوم ها پس از ESWL، استاد محترم چه روشی را بهتر می دانند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سنگ سکنی خونریزی میدهد ونیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر حسام شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1862 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر من یه پسر۲۴ ساله هستم که حدود ۴ ماه با درد مزمن و همیشگی در ناحیه LLQ درگیرم، درد باعث اخلال در عملکرد نمیشه و شدتش زیاد نیست، ولی مزمن ومداوم وجود داره. همزمان با این درد دچار احتباس ادراری و احساس رفلاکس ادراری در ناحسه چپ حالب شدم. تو این ۴ ماه یه سونوی کلیه مثانه انجام دادم که نرمال بوده، یه ct scan بدون کنتراست شکم و لگن که نورمال بوده و یه ازمایش ua-uc که منفی و نورمال بوده و یه سونوی اسکروتال که یه ضایعه کیست مانند کلسیفیه ۳ میلی متری و یه اسکرلولیت تو اپی دیدیم چمپم تشخیص داده شده ولی به هیچ وجه دجار درد در ناحیه اپی دیدیم یا بیضه و در کل اسکروتال نیستم!
    تو این مدت با انجام این آزمایش ها و تستای غربالگری ابتدا تشخیص اپی دیدیمیت واسم گذشتم و ۱ هفته سیپرو فلوکساسین ۵۰۰ روزی ۲ عدد به همراه nsaid که باعث شد ۲-۳ هفته خوب بشه دردم، بعد که درد دوباره برگشت تشخیص عفونت نهفته ادراری گذاشتن ۱۵ روز افلکساسین ۳۰۰ روزی ۲ تا به همراه nsaid که بازم ۲-۳ هفته خوب شدم ولی بعدش شروع شد، در نهایت این بار دارو رو چنج کردن به باکلوفن و ترازوسین و تولرین جهت درمان مثانه تحریک پذیر و bph که یه ۱۰ روزی نسبتا درد بهتر شد ولی باز شروع شده، به خاطر عدم خون در ادراد (اول اردیبهشت ماه) زیر بار پذیرش سیستوسکوپی و وجود یه ضایعه ماجور نمیرن، از طرفی به دلیل احساس رفلاکس مداومی که از مثانه به حالب دارم حس میکنم اسفنگتر حالب چپ به مثانه دیلاته شده؛ آیا رفلاکس مثانه به حالب صدای شکمی واضح تولید میکنه؟؟ به خاطر این صدایی که وجود داره احتمال ناراحتی روده ای و ibs هم گذاشتن ولی من به وضوح احساس میکنم این رفلاکس و صدا در ارتباط با مثانه هست، خیلی سطحیه و هیچ علامت گوارشی همراهی هم نداره...
    در مجموع آقای دکتر من 4 ماه یه درد LLQ مزمن دارم همراه با علامت احتباس و تکرر ادرار گهگاهی که دردم خوب نمیشه فقط ۲ دوره ای که آنتی بیوتیک گرفتم هر دوره ۲ هفته بهبود پیدا کرد و بازم برگشت...
    خیلی ممنونتون میشم لطف کنید و نظرتونو بگین، واقعا چند ماهه آرامشم مختل شده...
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      از نظر من شما یالمید ودرمان دیگری نمیخواهد
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید بروی اولیه کلاهک التم دانهای سفید رنگ هستش علتش چی میتونه باشه وایا درمان داره .یه سوال دیگه دارم من حدود سی سالمه ولی ختنه نشدم اگه بخوام بشم چیکار باید بکنم به چه دکتری مراجعه کنم. .پیشاپیش از پاسخگوییتون متشکرم ایا راهی برای افزایش قطر الت وجود داره اخه قطر التم خیلی کمه و این تو مواقع جنسی برای ما خیلی تاثیر گذاشته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      نه همه تبلیغات دروغند
  • تصویر کاربر صهیب شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . خسته نباشید . نتیجه آزمایش عمل واریکوس (البته بعد از 3 سال) . ممنون میشم وضعیت و نتیجه ازمایش رو بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      کیفیت پایین است باید بررسی شود
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید . یک ماه قبل موقع خواب جنوب شدم و بعد از آن سوزش سر الت گرفتم که میشه گفت هم سوزش و خارش و موقع ادرار یه لکه سفید رنگی قبل ادرار مثل یه تیکه خیلی کوچیک نخ با سوزش خارج میشه . هرموقع که ادرار میکنم همچین اتفاقی میفته .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      از انها ازمایش دهید
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دور کلاهک التم زیرش یه چربی مانند درامده باددرد نداره ولی دست که بهش میخوره درد میگیره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      این مهم نیست
    2. تصویر کاربر حمید شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      درد داره از صبح بیزه هام یکم درد داره
      احتمال افونت داره
      من با خانوم رابطه از پشت داشتم
    3. تصویر کاربر حمید شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      رفتم دکتر ۲ تا انپول داد یک دگزامتازون با یک زدوحساسیتد یک پوماد تریامسینالول
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      باید ببینم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    دکتر دوتا سونوگرافی میفرستم لطف کنید برام بررسی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      باید اسکن هستهای بکنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 749 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب