اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (16 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من پسری ۲۰ ساله هستم .ی چند روزی هست ک وقتی میخوام ادرار کنم ادرارم کم فشار بیرون میاد و در حین ادرار فشارش چند مرتبه کم و زیاد میشه و بعد ادرار حس میکنم ک مثانه ام خالی شده و نیاز ب ادرار دوباره بعد ادرارم ندارم حالا نمیدونم واقعا اینجوری یا نه.میخواستم بدونم این کم فشار بودن و افزایش کاهش فشار در حین ادرار میتونه مربوط ب تنگی مجرا باشه یا نه؟بعد هم فکر میکنم مقداری ادرار در مجرا باقی مانده.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      بیایید بررسی کنم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1029 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    احتمال اینکه بدن یک فرد مبتلا به HPV با سیستم ایمنی نرمال در عرض یک تا 2 سال عاری از ویروس hpv از نوع پرخطر بشه چقدره؟ و اینکه این احتمال برای آقایون و خانمها متفاوت هست یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      بله با گذر زمان از بين ميرود
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    مجرد 22ساله
    و تا حالا دخول و رابطه نداشتم خیلی معذرت ولی خود ارضایی داشتم زیاد مالشی و با اب ولی چند وقتی است متوجه ضایعاتی روی لبه ی داخلیم شدم که به صورت جوش های تو پر ریز ریز روی لبه های داخلی راست و هم چپم هست و نمیدونم چین حتی نمیدونم ایا عادین یا نه و اینم بگم که قسمت بالای اندام تناسلیم هم سیاه و تکه تکه شده
    ایا اینا مشکلای اساسی هستند ؟ باید چیکار کنم ؟ایا بیماری خطر ناکی هست که من بهش دچار شدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      اگر تماس جنسي ولو تماسي نداستيد قطعا زگيل نيست
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده با توجه به آزمایشات و سونوگرافی‌ای که در ضمیمه ارسال می‌کنم دارای واریکوسل گرید سه بیضه سمت چپ هستم
    بعد از گذشت زمان و دردهایی در ناحیه بیضه اقدام به عمل جراحی به روش سنتی نمودم
    حال پس از گذشت یک هفته از عمل مذکور دردهای بیشتر از درد های قبل از عمل دارم به طوری که این دردها باعث کمی سر شدن ران بنده و درد بیضه می‌شود، همچنین عروق واریسی کماکان در داخل کیسه بیضه قابل لمس و روئت است
    سوالاتی که از حضورتان داشتم:
    آیا این عروق از بین می‌روند؟؟؟ (اگر نه راه دیگری برای از بین رفتن آنها وجود دارد؟؟؟؟)
    آیا این دردها طبیعی‌ست؟؟؟ (تا چه مدت؟؟؟)
    نظر شما درباره آزمایش اسپرم بنده چیه؟؟؟
    سِر شدن بخشی از پا و کمی هم بیضه طبیعی‌ست؟؟؟ (تا چه مدت)

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      درد طبيعي است عروق برجسته تر ميشوند ازمايش ٦ماه بعد
    2. تصویر کاربر حسن دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      تشکر از لطف شما
      آقای دکتر ممنون میشم سوالات ذیل رو هم پاسخ بدید
      آیا این عروق از بین می‌روند؟؟؟ (اگر نه راه دیگری برای از بین رفتن آنها وجود دارد؟؟؟؟)
      نظر شما درباره آزمایش اسپرم بنده چیه؟؟؟

      ممنون از قبول زحمت
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      نه خوب است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر داود دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    من الان تقریبا بیش از دوسال هست که ازدواج کردم و اقدام به بچه دار شدن کردم ولی متاسفانه تا کنون نتیجه نگرفتم، پس از معاینات پزشکی گفتند که باید عمل واریکوسل چپ انجام دهم و انجام هم دادم و دارو های مختلفی مصرف کردم و کماکان نیز نتیجه نگرفتم. اگر نیاز هست لیست داروهای مصرفی و جواب ازمایشات و سونگرافی را بفرستم خدمتتان. این هم اخرین سری داروهایی که تازه شروع کردم به مصرف.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد بياييد ببينم
  • تصویر کاربر رویا یکشنبه ۱۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام
    من به علت خارش به دکتر زنان مراجعه کردم که تشخیص داد به طور گسترده واژنم زگیل تناسلی داره و ازمایش تجویز کرد
    دکتر پوست معاینه کرد و گفت احتمالا وستیبولار پاپیلوماتسز باشه و از ضایعات نمونه برداری کرد
    جواب ازمایش 7 روزدیگه اماده میشه
    ممنون میشم شما هم عکس واژنم را ببینید
    جای زخم ها مربوط به بیوپسی میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      جواب را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 5001 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام و خسته نباشید
    من پنج روز پیش عمل واریکوسل درجه سه دو طرفه انجام دادم.قبل از عمل تعداد اسپرم و سایز بیضه و هورمون ها نرمال بود و درد هم نداشتم اما چون واریکوسل بسیار شدید بود بخاطر پیش گیری از عوارض احتمالی عمل کردم.الان با گذشت پنج روز حال عمومی من خوبه و در ناحیه بیضه دردی ندارم فقط گاهی در حد چند ثانیه احساس داغی در بیضه سمت چپم میکنم.مشکلی که دارم اینه که متوجه شدم بعد از عمل نعوظم به اندازه گذشته سفت نیست و اندازه التم کوچک تر از قبل در حالت نعوظ شده در حالی که کاملا از نظر جنسی تحریک میشم.یه مقدار هم حساسیت التم کم شده و طول میکشه تا همین نعوظ نصفه و نیمه رو به دست بیارم.میخواستم بدونم این حالت طبیعی هست؟آخه شنیدم بعضی ها دو سه روز بعد عمل حتی فعالیت جنسی هم دارن...ممکنه شریان های آلت من آسیب دیده باشه حین عمل و علت عدم نعوظ کامل این باشه یا اینکه این حالت گذراست؟
    با تشکر از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      نه شما سالميد جاي نگراني نيست
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 5422 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 29 ساله هستم. 16 سال پیش اوریون گرفتم و به بیضه سمت چپم زد و بیضه متورم شد که تحت درمان قرار گرفتم و مدت زیادی آنتی بیوتیک مصرف میکردم.
    به تازگی در بیضم احساس درد دارم سونوگرافی کردم در جواب نوشته واریکوسل یا هیدروسل و فتق نیست.
    در جواب سونوگرافی نوشته شده در بیضه چپ اکوی پارانشیم هتروژن رویت شد.
    بیماری من چی هست جناب دکتر ؟ ابعاد بیضه چپ از بیضه راست کوچک تر هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      باید معاینه شوید وجکاب بیشتر
  • تصویر کاربر سحر جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام روزتون بخير
    پدر من اسفند ٩5 راديكال پروستاتكتومي انجام داد و بيماري هم از پروستاتش خارج نشده بود چون لنفايي كه خارج كرده بودن سالم بوده
    بعد از ي مدت پدرم تنگي مجرا گرفت طوري كه مجبور بود سوند بزنه تا ادرارش تخليه بشه. بهمن ٩6، حدود ٣6 جلسه راديوتراپي انجام داد كه تنگي محراش بعد از راديوتراپي شديد تر شد طوري كه اگر هر روز سوند نزنه ادرارش خارج نميشه و خيلي در اين مورد اذيت هست. اول اينكه ما نگران كليه هاش هستيم كه خارج نشدن ادرارش مشكلي براي كليه هاش ايجاد كنه! و اينكه راهي هست كه بدون عمل جراحي باز تنگي مجراش برطرف بشه؟ و اگر نه، چطوري مشكل تنگي مجرا بايد برطرف بشه؟تو اين مدت ١سال و خورده اي هر روز پوشك هست و تقريبا روزي 5 بار پد عوض ميكنه.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      تنگی مجرا درمانش اندوسکوپی ورفع ان است که باید تکرار شود
  • تصویر کاربر هادي جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    باعرض سلام
    من مدتي هست كه ميل جنسي ام كم شده و همينطور مشكل نعوظ دارم و نعوظ صبحگاهي خيلي خيلي خيلي كن برام پيش مياد و گاهي در هنگام نزديكي نعوظ خود رو از دست ميدم
    پيش دكتر رفتم ازمايش دادم تستسترون خوب بود ولي پرولاكتين بالا داشتم كه با قرص كنترل شده ولي مشكلم حل نشده لطفا راهنمايي كنيد پيش متخصص مغز و اعصاب هم رفتم گفت مشكلي نداري
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      ورزش و کاهش استرس کمک کننده است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 749 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

ناباروری تقریباً نیمی از موارد آن به عامل مردانه مرتبط است، اما در بیشتر پژوهش‌ های حوزه…
مثانه اندامی است که در لگن قرار دارد و وظیفه‌ ی ذخیره و دفع ادرار را بر…
عفونت ادراری را درمان کرده‌اید، آنتی‌بیوتیک خورده‌اید، علائم بهتر شده‌اند؛ اما چند هفته یا چند ماه بعد،…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب