اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (16 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام.
    کمی از پوست کناری آلتم به طول 2 سانتی متری و عرض 1 سانتی متر به قسمت کنار سر آلتم چسبیده به دلیل ختنه ی بد یا هر دلیل دیگری.

    +آیا با برداشتنش مشکلی بوجود نمیاد؟
    +چقدر طول میکشه تا بعد از برداشته شدن بهبود پیدا کنه؟
    +حدودا چقدر هزینه میبره؟

    ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      باید بیایید درست کنم۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
  • تصویر کاربر رحیم شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    در کلیه راست ساختمان اکولوسنت محتوی چند ناحیه اکوژن در کنار هم به قطر تقریبی 22 میلی متر علاوه بر آن کانون اکوژن linearبه قطر 23 میلی متر در قسمت میانی کلیه راست مشهود است.انجام kub درخواست شده.آیا با عمل لیزری سنگ کاملا برداشته میشه. قبلا کلیه چ عمل باز انجام شده و سنگ مثانه هم عمل لاپلاسکوپی شده.احتمال اینکه تجمع در مثانه باشه دوباره هست.چه راهکاری موجوده
    1. تصویر کاربر رحیم چهارشنبه ۲۰ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      باسلام و خسته نباشید سونوگرافی فرستاده شد.نطر دکتر درباره کلیه راست و میخواستم بپرسم.که عمل لیزی نیاز هست یا جراحی باز لازمه ؟؟؟؟؟چون تجمع سنگ زیاد شده.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      باید نمای عکس را بلینم بفرستید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      ببینم
    4. تصویر کاربر رحیم جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      باسلام.و ممنون از توجه شما.عکس ارسال شد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      نیامده
    6. تصویر کاربر رحیم جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      عکس
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      بفرستید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    Ali Rezvani:
    سلام دکتر من کلیه هام سنگ سازی خیلی شدید دارند بطوری که هر سال 10-12 سنگ میسازند جنسشون هم سیستئین هست شما چه دارویی رو تجویز میکنید. 18 ساله گرفتارم.دکترا میگن کلیه راستت هم کار نمیکنه و تشکیل سنگ شاخ گوزنی داده قبلا هم جفت کلیه هام جراحی باز شده
    لطف میکنید اگر راهنمایی کنید.

    فرمودید عکس سی تی جدید رو بفرستم خدمتتون.
    ( از بوشهر)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      اب زيادبايد حضري بياييد صحبت كنيم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      اينها را نيز بايد با پي سي ان ال خارج كنيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فائزه پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سلام
    من پیش دکتر زنان رفتم بابت زگیل تناسلی
    که بهم گفتن یکسری زگیل روی دیوارهای واژنم وجود داره
    با این حال که باکره هستم از زگیل ها نمونه برداری انجام شد
    برای ازمایش hpv هم فرستادن

    تا قبل امدن جواب ازمایش می خواستم ازتون خواهش کنم ببینین این تو این عکس ها زگیل وجود داره یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      از نزدیک بیایید معاینه۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر دانیال جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام یه چند وقتی است که بیضه راستم بزرگتر از اندازه معمول شده وهمچنین بیخ رانم از دو طرف دچار درد است آیا این دو به هم ربط دارند وآیا نیاز به انجام آزمایش ومراجعه به دکتر است؟پیش چه دکتری باید بروم الوروژیست ویانفرولوژیست بایدبروم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام ..بنده پسر26 ساله و مجردم..بااحساس عدم تخلیه کامل ادرار ...درد زیر شکم ..یبوست به پزشک مراجعه کردم ..مراجعه کردم سونو پروستات انجام دادم ...ابعاد43×29×45با حجم 30ccبزرگ تر از حد عادی با اکوی هیروژن و بعد تخلیه مثانه با ادرار119 cc..که پروستاتیت تشخیص داده شد.دکتر واسم سیپروفلوکساسین500 نوشتن ..اون علایم عدم تخلیه ادرار از بین رفته و مقداری یبوست و درد زیر ناف بالای الت دارم ..ایا نیازی به پیگیری درمان دارم یا خیر؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      اصلا اهمیت ندهید دارو نمیخواهد
  • تصویر کاربر طاهره جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام .
    بنده مدتی ست زیگیل های تناسلی و مشاهده کردم در بدنم. البته خیلی ریز و پراکنده هستند
    به دکتر مراجعه کردم
    یک تست پاپ اسمیر مایع دادم .
    و همین طور نمونه برداری .
    جواب پاپ اسمیر م اومده . نرمال بوده و مشکلی نداشتم
    منتها دکتر گفتن جواب پاپاسمیر هیچ ارتباطی به زیگیل تناسلی و ویروسش نداره . و باید منتظر باشم تا دو هفته دیگه .
    منتها من استرس زیادی دارم
    و اینکه داخل پیج شما دیدم ک نوشتید راه حل تشخیص زیگیل تناسلی تست پاپ اسمیر میباشد
    میشه لطفا راهنمایی کنید منو
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      بله اگر پاپ اسمیر سالم است جای نگرانی نیست تکرار ۱سال بعد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    روز بخیر در ناحیه سر الت تناسلی 2 تا جوش سر سفید هست بدون برامدگی و بدون درد و سوزش با فشار دادنشم چیزی خارج نمی شه
    می خواستم بدونم چیه این
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      عکس؟
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با عرض سلام . من دچار پارگی دیسک کمر شدم و پشت پام یخورده بی حس شد که ۵ سال پیش عمل جراحی کردم. الان ۲ روزه که دچار احتباس ادرار شدم به صورتی که شدت و جریان ادرار به شدت کم شده و دیر شروع میشه. میتونه به آسیب نخاعی ناشی از پارگی دیسک مربوط باشه؟ یا چیز دیگری هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      حتما ان را سریع درمان کنید ۲-بیایید تست عصب مثانه بگیریم۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰ ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر شکور جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    سلام .حدود 28 روز قبل در بیمارستان خاتم بیوپسی پروستات انجام دادم .تشخیص پروستاتیت بود و داروی
    فینو پروست هرشب یک عدد و کوتریموکسازول 400هر12ساعت 1عدد به مدت 2ماه. باتوجه به اینکه بعد از هر اجابت مزاج اول ادرارم مایع قهوه ای رنگ خونابه میآید بعد از آن ادرار طبیعیست . و اخیرا دچار بیحالی و افت فشار میشم.باتوجه به اینکه علاقه وافری به دویدن و کوهنوردی دارم کی میتوانم اینکارو انجام بدم . وآیا می توانم با همسرم نزدیکی داشته باشم . ممنون میشم اگر پاسخ دهید. نتیجه ام آر آی و بیوپسی به پیوست ارسال می گردد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      جواب نزدیکی مشکلی ندارد باید هر ۶ماه ازمایش را تکرار کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 749 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب