اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (16 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر صادق جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر من حدود 1 سال است که ورزش بدن سازي انجام ميدهم و حدود 4 ماه است که روي اوردم به مصرف مکمل پروتين وي . که فکر کنم کار دستم داد. 3 شب پيش از درد شديد در پهلوي چپم از خواب بيدار شدم و حتی 2 بار استفراغ کردم و رفتم دکتر برايم سرم تجويز کرد و يه ازمايش فوري ادرار که توي ازمايش مشخص شد خون در ادرار من وجود دارد و دکتر برايم يه سونوگرافي از کليه نوشت که توي سونوگرافي مشخص شد هر دو کليه سمت چپ و راست من يک سنگ به مقدار 4 ميلي دارند الان خواستم بدونم براي درمان بايد چکار کنم.من اولین بار است که سنگ کلیه گرفتم و هنوز بعد از 4 روز درد در پهلو دارم اما نسبت به روز اول کم شده.
    اقاي دکتر به نظر شما بهترين داروها براي مشکل سنگ کليه من چي اند؟
    عکس 2 صفحه ازمايش ادرار و يک عکس از صفحه سونوگرافي را ارسال ميکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سنگ زیر ۶میلی ۹۰ در صد با مصرف هر ۲ساعت یک لیوان اب خود بخود دفع میشود
  • تصویر کاربر جعفری جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام بنده دختر باکره ای هستم بدون هرگونه سابقه رابطه جنسی از هرنوع،که بعد از جاری شدن صیغه عقد در جریان قرار گرفتم که شخص مقابل 1 سال پیش زگیل تناسلی داشته،کرایو کرده اند ک به تازگی برگشته و دلیل گفتنشون هم همین بوده ک برگشته یعنی از قبل مطرح نکرده اند،ما در این مدت 3 ماه بوسه عمیق دهانی داشتیم،و با دست همدیگر رو ارضا کردیم،وقتی اثری از زگیل نبود ایشان یکبار ب مدت 10 ثانیه نوک التشون رو با بخش ابتدایی الت من تماس دادن،با توجه ب اینکه زگیل های قدیمی و جدید نزدیک بیضه ها اند و به دور از نوک احتمال انتقال ویروس چقدر بوده؟من 1 ماه بعد از این نزدیکی به محض اطلاع از بیماری ایشان دوز اول واکسن گارداسیل رو دریافت کردم،در اینترنت نوشته که سیستم ایمنی بدن بعد از 1یا2 سال ویروس رو دفع میکنه،و طی این دو سال افراد ناقل هستند،ایا میشه مطمئن بود در صورت نداشتن زگیل بعد از دو سال ویروس دفع شده؟
    و اینکه توصیه شده تا تکمیل دوزهای واکسن از رابطه جنسی خودداری کنیم،ایا روابطی مثل بوسه عمیق،یا خوردن الت زن(فرد سالم) توسط فرد مبتلا،یا برخورد بزاق فرد مبتلا در نواحی ای به جز الت تناسلی فرد سالم مثل سینه ها و ...در طول این 6 ماه مشکلی خواهد داشت یا خیر؟( تا بحال زگیلی در دهان نداشته اند)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر واکسن زدهاید جای نگرانی نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      میتوانید سکس داشته باشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید، درسونوگرافی اسفند 97 اندازه کلیه راست رو 111 زده وسونوگرافی 24 شهریور 94 م م، نگران کننده است یا مشکلی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اصلا جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر عل جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    باسلام
    جناب دکتر دوماه ونیم پیش به دلیل مشکلات باروری درسن40سالگی مجبوربه عمل واریکوسل گرید3 دوطرفه شدم.که به دلیل عفونت جای عمل حدودبیست روز انتی بیوتیک سفکسیم وسه عدد امپول اموکاسیم مصرف کردم تاجای زخم ترمیم شد.بعدازان حدود بیست روزه یکدفه دچاره سوزش ادرارحین وبعدازان وکم شدن فشارادراروافتادگی الت وسوزش گاهاحین انزال وکم شدن مقدارمنی ومیل جنسی بهمراه دردکشاله ران چپ حین نشستن وایستادن شدم. ازمایش عفونت نشان نداد.پزشک سیپروتد500 دادبعدازده روز جای عمل حساس شدودرد مفصل پا.که گفته شد عوارض دارویی سه روزپردنیزولون مصرف کردم .الان خیلی بهترم ولی سوزش ها ودرد کشاله هنوزاذیت می کنن.به شدت استرس واضطراب دارم وافسردگی.نمیدونم دگه چکار کنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها مهم نیستند وبیخودی نگران نباشید
    2. تصویر کاربر عل جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سپاسگزارم ازوقتی که گذاشتید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ahmad جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    اقایی 59ساله میباشد که باسونوگرافی نشان داده شده که کیست در دوکلیه به خصوص سمت چپ به قطرحداکثر21و14میلیمتر درراست و36و28میلیمتردرچپ دیده شده ابعادواکوی پارانشیم دوکلیه طبیعی بوده وسنگ و هیدرونفروزدیده نشده حالبها متسع نیستند مثانه دارای شکل و ضخامت طبیعی و درمثانه سنگ و ضایعه فضاگیردیده نشده پروستات بابزرگی مختصربه حجم 26سی سی بااکوی نرمال وحدودنسبتامنظم دیده شد پس ازتخلیه مثانه رزیدوی ادراری دیده نشد لطفا راهنمایی نمایید که چکاری باید انجام داده شود ونیاز به عمل جراحی دارد یاخیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر شاهین جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.وقت به خیر.
    با توجه به عکس ارسالی میزان انحراف چند درجه است؟نیاز به عمل دارد.
    تاکنون رابطه جنسی نداشته ام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر در سکس مشکلی نداشتید درمان نمیخواهد
    2. تصویر کاربر شاهین جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      میشه بفرمایین چند درجه هست آقای دکتر؟
    3. تصویر کاربر شاهین جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      چند درجه هست آقای دکتر؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      کمتر از سی درجه است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Hamid جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    مطابق جواب آزمایشی که براتون فرستادم
    خواستم نظر شما را بدانم
    من ۵۰ سالمه
    آیا این جواب خطر ناک است
    ممنون از شما
    اینجا یادداشت میکنم
    Psa ecl. 5.02
    Free psa ecl 0.84
    Free/total psa. 16.73
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      تکرار کنید کمی بالا است
  • تصویر کاربر فربد سه شنبه ۲ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام. بر روی الت تناسلیم دانه های ریزی مثل جوش ظاهر شده چند وقته. حدود دوتا و چندتا خیلی ریز هم اطرافش. ایا زگیل هست؟
    1. تصویر کاربر فربد پنجشنبه ۲۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      جواب ندادید. کجا باید جوابو ببینم
    2. تصویر کاربر فربد پنجشنبه ۲۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      جواب ندادید. کجا باید جوابو ببینم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من اینها زگیل نیستند
    4. تصویر کاربر فربد جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      چی هستند پس؟ دلیلش چیه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      این زایده طبیعی است
    6. تصویر کاربر فربد شنبه ۳۰ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      چکار باید بکنم تا برطرف بشه؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نیاز به درمان ندارد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ،من چهارسال پیش اولین بار احساس درد کردم در بیضه هام رفتم دکتر سونو گرافی کردم و گفت چیزی نیس حالا بعد دوسال دردم شدیدتر شده دوماه پیش رفتم دکتر معاینه کرد دارو نوشت سونو هم به تازگی دادم کیست بیضه دارم با واریکوسل گرید 1 درد خیلی شدید هم دارم طوری که فقط میخابم ،میترسم آیا بیضم مشکل اساسی داره ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من مشکلی نیست
  • تصویر کاربر حکیمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر کرمی. پدر بنده حدود 4-5 ماه هست که دچار تورم بسیار شدید در پاها و همچنین بیضه های خودشون شدن و مراجعه متعدد ما به جراح قلب و عروق و اورولوژی تا الان تقریبا بی نتیجه بوده. بیضه هاشون بسیار بزرگ شده و زندگیشون مختل شده. نمیتونن بنشینن و یا به راحتی راه برن. استفاده از داروهای تجویزی " اسپیرونولاکتون لانوکسینفوروزماید" هم فقط کمی ورم پاهاشون رو کم کرده اما بیضه ها نه. هیچکس تشخیص نمیده که منشا مشکل چیه و چجوری باید درمان و رفع بشه.
    و حالا در این میان روی بیضه ها و آلتشون هم به گفته خودشون دونه های بسیار زیاد گوشتی ( شبیه زگیل) ایجاد شده که خارش و درد زیادی داره و مشکل رو صد چندان کرده. به کلی مصتأصل و ناامید شدیم. یک دنیا ممنونتون میشم کمکمون کنین.
    در ضمن سوزش و عفونت ادراری و مشکل پروستات هم دارن. برخی از پزشکان از آزمایشات سی تی اسکن و ام ار آی و .. گرفتگی سیاهرگ رو تشخیص دادن اما آخرین پزشک ( جناب پرفسور ماندگار جراح قلب و عروق) گفتن که هیچ گرفتگی رگ وجود نداره و فقط همین داروهارو مصرف کنن. اما غیر از خوابیدن ورم پاها ما هیچ تغییر و بهبودی در ورم بیضه ها ندیدیم. الانم که این دونه های گوشتی شبیه زگیل مشکل رو صد برابر کرده.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 744 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب