اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (16 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جمشید دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام.
    آقای دکتر من حدود دو سال است که دچار کجی آلت تناسلی هستم. با توجه به این که در شرف ازدواج هستم میخواستم بدونم آیا برای من مشکل ایجاد میکنه ؟
    عکس ها رو براتون فرستادم.
    ممنون میشم پاسخ بدید چون واقعا نگران این موضوع هستم.
    آیا لازمه از shock wave therapy استفاده بشه .
    سپاس آقای دکتر
    1. تصویر کاربر جمشید شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      مطمئن نبودم که عکس ها بارگذاری شده یا نه دوباره فرستادم با عرض پوزش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر جمشید یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی خیلی سپاسگزارم آقای دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ارادت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر م.ه یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من چندروز پیش یه درد یهویی تو بیضه سمت چپم داشتم که فرداش بهتر شد اما بعد 2 روز و بعد از نزدیکی درد بیضه شروع شد و انگار به ران و پاهام گاها سرایت میکنه انگار یکی با دست جلوی رگهای بیضه رو گرقته باشه و وقتی استرس میگیرم یا میشینم درد بیشتر میشه
    روزی که درد داشتم بیضه هام بالا اومده بود یکم و انگار پف کرده . مشکلم چیه چی حدس میزنید .
    1. تصویر کاربر م.ه شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو دادم گفت هیچی مشاهده نشد و نرمال بود اینو دکتر عمومی گفت تو برگه ام همه چی نرماله اینم سونو هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر amin دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من یسری دونه های مرپاریدی دور کلاهک التم زده متوجه شدم همسرم هم تست پاپ اسمیر داده در جواب نوشته weakly postive for the high risk genotype 45 من هم مبتلا به این ویروس شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر amin یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر این عکس همسرم هست لطف کنید اینم بگید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      با سرکه سیب بشورید خوب نشد ازمایش دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوب هستین دکتر من یه سالی میشد یه چیزی رو التم بود مانند زگیل ولی الان یه ماه دوتا دیگه کنار التم از اونا دراومده این موضوع منو افسرده کرده به کارامم نمیتونم برسم .خواهش میکنم بهم کمک کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر فواد جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت بخیر پدرم پارسال به علت درد زیر ناحیه شکم ازمایش PS aدادpsa 24 بود و معلوم شد سرطان پروستاتش عود کرده ،سنشم 78 سال میباشد بعدا نمونه برداری و پرتو درمانی کرد و الانم هر سه ماه امپول میزند اخرین بارpsa 18 بود و الان پس از پرتو درمانی 7 شده ،و به شدت از درد لگن می نالد در گاما اسکن مشخص نشد که ضايعه های موجود در لنگش از پیشرفت سرطان است یا پوکی استخوان ،به نظرتون بیماریش پیشرفت کرده و به استخوانش زده در ضمن خیلی بی حاله ،لطفا کمکم کنید و یه خانواده رو از نگرانی نجات بدید
    ممنون هردانیان اهواز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      باید شیمی درمانی کنید اگر ۷باشد نه /۷
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر،من تکرر ادرار شبانه داشتم که تشخیص شما التهاب پرستات بود،،و الان با قطع مایعات در شب کمی بهتر شدم،چند سال ورزش میکنم میخواستم بدونم مصرف استرویید تاثیری بر التهاب پروستات دارد یا خیر؟ مممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      استرویید برای جاهای دیگر ضرر دارد نه پروستات
  • تصویر کاربر شهاب یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز
    12 یا 13 مهر بود و ما تبریز خانه مادربزرگم مهمان بودیم، حدود ساعت 5 یا 6 عصر که رفتم دستشویی و اولین بار بود که دیدم رنگ ادرارم قهوه ای کمرنگ هست و خیلی استرس گرفتم! بعد یکی دو ساعت بود حدود ساعت 7 الی 8 عصر (شب) که دل درد عجیبی گرفتم طوری که حس میکردم الان شکمم از شدت درد و فشار پاره میشه و محتویات داخل شکمم میریزه بیرون! بیشتر درد هم از زیر ناف بود تا بالای آلت! خیلی درد بد و عجیبی بود، طوری که داد و فریاد میزدم و حتی روی زمین مشت میزدم! خلاصه زود رفتیم نزدیک ترین کلینیک، اونجا دکتر کلینیک با توجه به وضع و حال من و گفته های من در مورد شکم دردم 3 تشخیص دادن، یا سنگ کلیه یا آپاندیس و یا فتق! از شدت درد و ترس از اینکه شاید الان بمیرم (چون سابقه بیماری روحی پانیک رو هم دارم) رنگ بدنم سفید و خیس عرق بودم و دکتر گفت الان فشار این حدود 3 یا 4 هس، اول یه سرم همینجا وصل کنین بهش تا فشارش یکم بیاد بالا و بعد زود ببرینش بیمارستان تا سونو بشه! بعد رفتیم بیمارستان شمس توو تبریز، اونجا سونو و آزمایش خون برام انجام دادن، توو جواب سونو نشون داد که بله، سنگ کلیه بوده که باعث اون درد ها شده! اونجوری که دکتر سونو حین سونو کردن بهم گفت و منم از شدت درد داشتم به خودم میپیچیدم ولی یادمه گفت 2 تا سنگ اومده داخل حالب و در حال رد شدن هست و این دردایی هم که از یکی دو ساعت پیش داری تحمل میکنی به خاطر حرکت اوناست، یکی دو تا هم سنگ داخل کلیه هات هس، ینی داخل هر کلیه ات یه سنگ! بعد باز اونجا داخل بیمارستان یه سرم جدید با آمپول هایی که داخل سرم تزریق میکردن زدن، حالم نسبتاً خوب شد! فرداش عصر رفتیم مطب آقای دکتر حیدرلو توو تبریز که متخصص اورولوژی هستن، ایشون هم دو تا سرم و دو تا آمپول داخل سرم و دو تا قرص و یه شیاف برام نوشتن و گفتن 10 روز دیگه باز یه سونوی جدید بکنین و بیارین! منم تا 10 روز این داروها و سرم ها رو مصرف کردم، تا اینکه ما اومدیم تهران خونه خودمون و 10 روز که شد رفتیم سونوگرافی اطهری توو خیابون مطهری و اونجا سونو نشون داد که الان فقط یه سنگ ریزه 3 میلی هست! بعد رفتیم بیمارستان سجاد (شهرام) اونجا پیش آقای دکتر کشاورز متخصص اورولوژی، ایشون هم گفتن سونوی جدید خیلی خوبه و چیز خاصی نیس! ایشون هم چندتا داروی دیگه تجویز کردن (یکی داروی ادرار آور و یکی هم مسکن مانند برا کاهش دردهای جزیی که هر از گاه دارم) و بعد گفتن بعد 1 ماه دیگه یه سونوی جدیدتر انجام بدین و بیارین! حالا با این تفاسیر میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ سونوی اول که تبریز انجام دادیم 3 الی 4 سنگ گویا نشون داده بود در حالی که من توو اون 10 روز فقط یه سنگ حین ادرار توو دسشویی دفع کردم! چجوری شده بقیه سنگ ها ناپدید شدن و الان فقط یه سنگ ریزه 3 میلی هس؟ و اینکه اگه الان سنگی نیس (فقط یه سنگ ریزه 3 میلی هس) پس چرا هنوز حس درد دارم؟
    تمام سونوها و آزمایشات رو هم پیوست میکنم براتون!
    ببخشید انقد طولانی شد سوالم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      تنها درمان شما مصرف هر ۲ساعت اب لیوان است
    2. تصویر کاربر شهاب جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر؛ فقط آیا آب شیر تهران رو میشه بدون مشکل و نگرانی از اینکه باز سنگ سازی نکنه خورد؟ یا دستگاه تصفیه بخریم برا شیر آب خونه؟ ما تهران هستیم!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    با سلام با درد شدید به پزشک مراجعه کردم یک سنگ در ناحیه یک سوم فوقانی لوله حالب دارم اقدام به شکستن سنگ با اشعه نمودم اما دکتر گفتند که دیده نمیشود و از طریق مجاری ادرار با بیهوشی کامل با لوله هایی اقدام کردند اما به علت تنگی مادر زادی لوله حالب موفق نشدند .چه راه حلی پیشنهاد می فرمایید ؟ و اینکه من در شهر اردبیل هستم اگر با مراجعه به شما امکان حل مشکل وجود دارد چه زمانی میتوانم به شما مراجعه نمایم‌؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      باید عکس IVP بگیرید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر شاهین جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر ممکنه بفرمایید برای یکشنبه تو بیمارستان نیکان میتونم به شما مراجعه کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      با سلام و خسته نباشید
      گفتم‌در ابتدا عکس رو تهیه کرده بعد خدمت شما برسم
      جواب کراتینین ۱٬۶۶ هست چه راهی پیشنهاد می فرمایین ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      در خدمتتم
    6. تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      جواب کراتینین ۱.۶۶ هست عکس برداری نمیکنند گفتند که باید کراتین پایین بیاد میخواستم بپرسم شما چه رهی رو پیشنهاد میکنید که بتونم عکس رو بگیرم؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      بدون تزریق انجام دهید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهین جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من دارای سنگ کلیه در ناحیه یک سوم بالایی لوله حالب هستم در اردبیل اقدام به شکستن سنگ با اشعه نمودم اما چون دیده نمی شد‌موفق نشدند بعد از آن با لوله های از طریق مجرا با بیهوشی انجام دادم اما دکتر نتوانستند به علت تنگی لوله حالب که گفتند مادر زادی هست نتوانستند سنگ را بشکنند چه راه حلی پیشنهاد میکنید و اینکه با مراجعه به شما ایا قابل حل هست یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس IVPبگیرید ببینم
  • تصویر کاربر رفیعی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    باسلام من امروز صبح که از خواب بیدار شدم متوجه شدم زیر کلاهک آلت تناسلیم یه تبخال زده دقیقا مثل تبخال هایی که داخل دهن میزنه.من دو روز پیش با یه خامومی که به تازگی صیغه ش کردم رابطه جنسی داشتم. ایشون شوهرش 3 سال پی فوت شده و ادعا کردن سه ساله رابطه نداشتن البته من اصول ایمنی و پاکیزگی رو رعایت کردم ولی جسارتا حین دخول متوجه شدم کاندوم پاره شده و عوضش کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      تب خال موقع بثورات فقط الوده کننده است وباید با کاندم سکس کنید نگران نباشید اتفاقی نمیافتد
    2. تصویر کاربر رفیعی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      جناب کرمی عکسارو دیدید؟ اخه شبیه تبخالم نیست بیشتر شبیه زخمه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر رفیعی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      از دیروز ته آلتم هم نقطه های قرمز مشاهده میشه ولی نه درد دارم نه سوزش و نه خارش اصلا هم برجستگی ندارن
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      مهم نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 743 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب