اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (16 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ثریا چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام
    من احساس ناراحتی زیر شکم و باقی ماندن ادرار مدتهاست که دارم و یک بار خون زیادی در ادرار هم قبلا داشتم با سفالکسین خوب میشدم اما این بار جواب نداد و دکتر سیپروفلوکساسین برام تجویز کرددر ضمن برام آزمایش ادرارهم نوشت و کشت هم نوشت که منفی بود . چند روز بعد با یک بار نزدیکی دوباره احساس فشار در مثانه و باقی ماندن ادرار داشتم الان سه روزه سیپروفلوکساسین میخورم ولی خوب نشدم به نظر شما آنتی بیوتیک دیگه ای بخورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، آزمایش و کشت ادرار بدهید و بفرستید
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1064 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب
    بنده 52 ساله هستم . در سال 86 دچار سوزش و تکرر ادار و همچنین ترشح عفونت شدم و خون در ادرارم دیدم به کلینیک هاشمی نژاد
    مراجعه کردم دکتر سلیمانی فرمودند به التهاب پروستات دچار شده ام با تجویز دارو و آنتی بیوتیک مشکلم حل شد.بعد از مدتی مجدداً تست دادم و مشکلی نداشتم. تا اینکه مدتی است که مثانه ام کامل تخلیه نمی شود و بعد از ادار کردن و هنوز از دستشویی خارج نشده بایستی مجدداً ادرار کنم.مضاف بر اینکه گاهی اوقات ادرار به صورت چکه خارج می شود و این حالت خیلی عذاب آور است. پارسال مجدداً به دکتر سلیمانی مراجعه کردم آزمایش و سونوگرافی از مثانه و پروستات و کلیه ها دادند فرمودند مشکل خاصی نیست و این به خاطر رسوبات ناشی از عفونت چند سال پیش در پروستات است و هفته ای دو مرتبه از جکوزی یا لگن آب گرم استفاده کنم آیا روش دیگری و یا دارویی برای رفع این مشکل وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس سونو و PSA و کراتینین و آزمایش ادرار رو بفرستید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام.من از سه سال پیش مبتلا به HPV 6,11 بودم که زگیل ها سال اول از بین رفت و اثری نبود. حدود 2 ماه پیش درست پس از سکس و استفاده از کاندوم لکه ای روی پوست ختنه گاه بالای آلتم به وجود آمد. پس‌ از مدتی خارش پیدا کرد و لکه های قرمزی روی سر آلتم و روی پوست ختنه گاه بوجود آمد که گاهی به شدت میخارید. از کرم مرطوب کننده استفاده کردم اما بدتر شد ولی با وازلین بهبود یافت. پس‌ از استفاده از لوبریکانت دوباره بد شد و شدیدا میخارید. و در اثر خاراندن زیاد گاهی ترشح بی رنگ در حد یک قطره خارج میشد، همچنین 4 برجستگی روی پوست ختنه گاهم‌ ایجاد شد که کمی رنگ قهوه ای دارد اما فقط دو برجستگی زیر آلتم و قرمزی سر آلتم گاهی شروع به خارش میکند و به حالت تاول شکل تبدیل شده و پوستش هم تیره شده.
    هیچ علائمی مانند ترشح دائم یا ادرار بدبو و یا سوزناک ندارم. خونریزی هم ندارم.
    آیا احتمال دارد سرطان آلت تناسلی گرفته باشم؟
    در هفته دوم علائم به دکتر مراجعه کردم و با معاینه و بدون آزمایش فرمودند حساسیت پوستی است و کرم کالامین و کورتینیل دادند که تاثیری نداشت ولی با وازلین بهتر شد. اما برجستگی ها نگرانم کرده و اگر خود ارضایی کنم قرمزی های آلتم دوباره زیاد می شود. آیا جای نگرانی دارد یا خیر؟ برای درمان قرمزی و برجستگی های تاول شکل که گاهی میخارد و خشکی و قرمزی سر آلتم چه کنم؟ و اینکه 28 سال سن دارم و سیگار و قلیان نمیکشم و مشروب نمیخورم و گاهی ورزش میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، عکس بفرستید
  • تصویر کاربر هما چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام.خانمی هستم پنجاه ساله از سال ۹۱ کیست در کلیه سمت راستم تشخیص داده شد با توجه به اینکه این کیست در حال رشد است ودر هر بار سونو بر سایزش افزوده می‌شود.به طوری که در سونوی چند روز پیش به ۴۸میلی رسیده و از طرفی گاهی اوقات دردهای مبهمی در پهلوی راستم احساس می کنم و ترس شدیدی از این بابت دارم آیا نیاز به عمل دارد؟از طرفی در سونوی جدید مشخص شده کورتکس کلیه سمت چپم نازک شده است آیا خطرناک است؟لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، باید سی تی با کنتراست انجام دهید
  • تصویر کاربر یاسر چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ..اولا اینکه زود ارضا میشم در رابطه جنسی در حد چهار دقیقه .دوم اینکه جدیدا آلت تناسلی بلند نمیشه ..یعنی گهگاهی حس سکس دارم هرکاری میکنم بلند نمیشه ..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، ۴ دقیقه زمان خوبیه، استرس برطرف بشه، ورزش کنید، استمنا هرگز انجام نشه
  • تصویر کاربر یوسف چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من 28سالمه وآلتم 45درجه بسمت پایین کجه باجراحی میشه درستش کرد؟
    و هزینه جراحیش چقدر هستش ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام،چند ماهی هست چند زائده زیر شکم و نزدیک آلت به وجود آمده،هیچ درد و تغییر رنگی هم نداشته.خواستم بدونم زگیل تناسلی هست یا خیر و راه درمانش چیه؟ضمنا چند سالی هست که یک زائده شبیه خال گوشتی کنار بیضه به وجود آمده.برای از بین بردن اون هم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز خسته نباشید .یک روز من در لبه ی زبانم احساس درد کردم ودر آینه متوجه زائده کوچک صورتی رنگ شدم .در اینتر نت مشکلات دهانی رو سرچ کردم وبه زگیل تناسلی دهانی رسیدم .خشکی گلو وخشن شدن صدا هم دارم ولی فکر نمیکردم مربوط باشه در قسمت انتهای زبانم هم احساس میکنم از همان زوائد صورتی میبینیم بشدت ترسیده ام من سه فرزند دارم جهت معاینه پیش چه دکتری بروم ؟به مطب وبیمارستانهایی که شما در آن فعالیت دارید دسترسی ندارم لطفا راهنمائیم کنید .سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، من به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر مقدم جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت به خیر خدمت شما
    بنده 37 سال سن دارم. و تا امروز هیچگونه مشکلی نداشته ام. البته ب خاطر اضطراب لورازپام 1 مصرف میکردم. ک چند وقتی ترک کردم، البته کمی مشکل اجابت مزاج داشتم که تشخیص بر روده تحریک پذیر بود ه. ی مقدار دچار تکرر و سختی اندک در ادرار داشتم. که ب پروستاتیت مشکوک شدم. البته هیچ گونه علائمی اعم از سوزش، تب و... نداشته ام. بعد از دو روز توانایی ام در ادرار بهتر و تکرر کمتر شده. لطفأ راهنمایی می فرمایید. کمی دچار هراس شدم. سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آزمایش ادرار و کشت ادرار و سونو کلیه و پروستات انجام شود و اطلاع دهید
  • تصویر کاربر معلوم جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    تفسیر آزمایش اسپرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ تیر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، من قابل قبوله، من مشکل چی هست؟
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 743 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب