اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان دارویی و خانگی ادرار نکردن در کودکان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ادرار نکردن کودک می‌تواند دلایل مختلفی مانند کم‌آبی بدن، عفونت ادراری، یبوست یا استرس داشته باشد. در موارد خفیف، می‌توان با روش‌های خانگی به بهبود این وضعیت کمک کرد. با این حال، اگر مشکل ادامه داشت یا با علائمی مانند تب، درد یا بی‌قراری همراه بود، حتماً باید به پزشک مراجعه شود.

درمان‌های خانگی برای ادرار نکردن کودک

1: افزایش مصرف مایعات:

    • آب، آب‌میوه‌های طبیعی (مانند آب پرتقال یا سیب) و سوپ می‌تواند به افزایش حجم ادرار کمک کند.
    • آب جوشیده ولرم برای کودکان کوچک‌تر مناسب است.

2: استفاده از گرما:

    • قرار دادن حوله گرم یا بطری آب گرم روی شکم یا پایین کمر کودک می‌تواند به شل شدن عضلات مثانه و تسهیل ادرار کمک کند.

3: حمام آب گرم:

    • نشاندن کودک در وان آب ولرم باعث آرامش و تحریک مثانه برای تخلیه ادرار می‌شود.
  1. مصرف میوه‌ها و سبزیجات:

    • میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خیار و پرتقال به تأمین آب بدن و افزایش ادرار کمک می‌کنند.

4: ماساژ آرام شکم:

    • ماساژ ملایم ناحیه پایین شکم در جهت عقربه‌های ساعت باعث تحریک مثانه می‌شود.
بی اختیاری ادرار در روز

6:ایجاد آرامش و رفع استرس:

    • استرس و اضطراب می‌تواند مانع ادرار شود. ایجاد محیطی آرام و صحبت محبت‌آمیز با کودک می‌تواند مؤثر باشد.

7: تشویق به استفاده منظم از دستشویی:

    • کودک را بدون فشار دادن، تشویق کنید هر ۲-۳ ساعت به دستشویی برود، حتی اگر نیاز به ادرار ندارد.

اگر علائم نگران‌کننده مانند تب، درد هنگام ادرار، ادرار کم‌رنگ یا پررنگ، بی‌قراری شدید مشاهده شد، بهتر است سریعاً با پزشک مشورت کنید.

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار در کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادرار در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده است.

برگشت ادرار از مثانه به حالب (ریفلاکس ادراری)

در شرایط طبیعی به دلیل شکل و وضعیت حمایتی عضلات مثانه در محل اتصال حالب ها به مثانه، برگشت ادرار از مثانه به حالب ها رخ نداده و حالب ها و کلیه ها از فشار بالای داخل مثانه و از ادرار احتمالاً عفونی داخل مثانه مصون هستند. بنا به دلایلی از جمله اشکال در شکل طبیعی محل اتصال حالب به مثانه یا ضعف عضلانی این قسمت از مثانه یا افزایش بیش از حد فشار داخل مثانه به دلیل مثانه عصبی یا انسداد خروجی مثانه یا … ممکن است ادرار از مثانه به درون حالب ها (و در موارد شدیدتر حتی تا کلیه ها) برگشت نماید.

برگشت ادراری

علایم برگشت ادرار در کودکان

-عفونت ادراری

در نیمی از کودکان مبتلا به عفونت ادراری و به ویژه دختر ها (پس از 6 ماهگی) برگشت ادرار دیده می شود. (در سن کمتر از شش ماهگی در صورت برگشت ادرار عفونی، شواهد عفونت منتشر در بدن و آسیب به عملکرد کلیه ها شایع تر است و این وضعیت به ویژه در پسر بچه های با دریچه مجرای خلفی ادراری بیشتر دیده می شود) عفونت ادراری ممکن است با یا بدون تب و شاید در همراهی با تهوع واستفراغ، اسهال یا یبوست و درد مبهم شکمی باشد.

-اختلال در ادرار کردن

که به صورت زور زدن حین ادرار کردن، قطع و وصل شدن جریان ادرار، قیچی کردن پاها، بیقراری حین ادرار کردن، شب ادراری (پس از آموزش کنترل ادرار) و … می باشد.

تشخیص برگشت ادرار 

در تشخیص علت برگشت ادرار در کودکان و یا مسیر و عوارض بیماری یاد شده ممکن است از روش های تشخیصی متنوعی بر اساس شرح حال اخذ شده و معاینه بالینی در هر مورد و روش های تصویربرداری یا آزمایشگاهی قبلی آن مورد، کمک گرفته شود. برخی از این روش ها عبارتند از: آزمایش کشت و کامل ادرار، عکس رنگی مثانه، عکس رنگی کلیه ها، سونوگرافی، اسکن هسته ای مثانه، اسکن هسته ای کلیه ها، بررسی داخل مثانه و مجرا با دوربین، نوار مثانه و ….

درمان برگشت ادرار در کودکان

حدود نیمی از موارد برگشت ادرار کودکان بدون نیاز به جراحی و فقط با درمان دارویی و غیرجراحی و با انتظار، درمان می شوند (به ویژه در کودکان کم سنی که علت برگشت ادراری در آنها، ضعف خفیف عضلات مثانه در محل اتصال سوراخ های حالب بوده و کلیه های آنها در اثر برگشت ادراری آسیب ندیده باشند).

در پسر بچه هایی که برگشت ادراری آنها به دلیل دریچه خلفی مجرا باشد، با انجام جراحی برای از بین بردن دریچه، مشکل آنها برطرف می شود. در مواردی که شدت برگشت ادرار در کودکان بالاست یا با گذشت زمان بیشتر می شود و نیز در مواردی که آسیب کلیه ها در اثر برگشت ادراری بیشتر می شود یا در مواردی که استریل نگه داشتن ادرار مقدور نیست و علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، عفونت ادراری عود می کند و به ویژه در دختر هایی که بعد از سن پنج سالگی برگشت ادراری آنها باقیست، درمان جراحی پیشنهاد می شود.

درمان برگشت ادرار در کودکان

آشنایی با علت و دوره ی بی اختیاری ادراری، به کاهش تأثیرات روانی منفی حوادث ادراری کمک می کند. پزشکان از والدین سؤال می پرسند که کودک تا چه حد تحت تأثیر بی اختیاری ادراری قرار گرفته است، زیرا این موضوع می تواند بر تصمیم گیری در مورد درمان تأثیر بگذارد. درمان بی اختیاری ادراری بستگی به علت آن دارد. برای مثال، عفونت معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود.

کودکانی با مشکلات مادرزادی یا ناهنجاری های جسمی، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند. برای درمان مشکل بی اختیاری ادراری، بسته به این که در شب اتفاق می افتد یا در روز، اقدامات خاصی می توان انجام داد.

بی اختیاری اداری شبانه (شب ادراری)

مؤترین راهکار طولانی مدت، استفاده از هشدار خیس شدن رختخواب یا آلارم شب ادراری است. با وجود اینکه این روش زمان بر است، اما وقتی که کودکان برای پایان دادن به شب ادراری تشویق شوند و خانواده ها با جدیت برنامه را دنبال کنند، میزان موفقیت آن 70% خواهد بود. برطرف شدن کامل علائم، پس از 4 ماه استفاده ی شبانه از این آلارم اتفاق می افتد. تنبیه کودکان برای خیس کردن رختخواب واقعاً کارساز نیست. این روش فقط عزت نفس کودک را پایین می آورد. قرص های خوراکی مانند دسموپرسین  و ایمی پر امین می توانند تعداد دفعات خیس کردن رختخواب را کاهش دهند.

گرچه با قطع دارو ها در اکثر کودکان، دوباره خیس کردن رختخواب اتفاق می افتد. والدین و کودکان باید از این احتمال آگاه باشند و اگر دوباره شب ادراری شروع شد، کودکان را تخریب شخصیتی نکنند. در حال حاضر، داروی ایمی پر امین به ندرت تجویز می شود، زیرا در موارد بسیار اندک می تواند موجب مرگ ناگهانی شود.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: درمان شب ادراری کودکان 14 ساله

بی اختیاری ادرار در روز

اقدامات کلی ممکن است شامل تمرینات مهار ادرار فوری (تقویت اسفنکتر مجرای ادرار) باشد.

✔️ به تدریج طولانی کردن فاصله زمانی های رفتن به دستشویی (اگر فکر می کنید که کودک عضله مثانه ی ضعیفی دارد یا تخلیه ناکارآمد دارد)

✔️ تغییر رفتار (برای مثال، به تأخیر انداختن ادرار) از طریق تقویت مثبت رفتار و برنامه ریزی برای ادرار کردن

✔️ یادآوری زمان ادرار کردن به کودکان با ساعت زنگ دار یا آلارم تلفن همراه

✔️ انجام روش هایی که مانع از نگه داشتن ادرار در واژن می شوند (برای مثال، نشستن رو به عقب در توالت یا با زانو های با فاصله)

✔️ به کودکان نحوه تمرینات کنترل عضلات کف لگن (پیشابراه، واژن، مثانه و مقعد) و عضلات شکم را برای هماهنگی عضلات دستگاه ادراری آموزش دهید.

برای آموزش تمرینات مهار ادرار فوری، به کودکان بگویید به محض اینکه احساس نیاز فوری به ادرار کردن پیدا می کنند، به دستشویی بروند و زمانی که در دستشویی هستند، از آنها بخواهید که تا جایی که می توانند ادرار خود را نگه دارند. وقتی که دیگر قادر به نگه داشتن ادرار خود نباشند، آنها باید شروع به ادرار کردن کنند اما هر چند ثانیه یک بار ادرار کردن را متوقف کنند و سپس دوباره آن را شروع کنند. این تمرین، عضله اسفنکتر مجرای  ادراری را تقویت می کند و به کودکان این اعتماد به نفس را می دهد که پیش از بروز حادثه ادراری ناخواسته، به دستشویی بروند.

این تمرین پس از معاینه کودک توسط پزشک، باید به او آموزش داده شود. دختربچه هایی که به چسبندگی لابیا دچار هستند، باید از کرم های حاوی استروژن استفاده کنند. اگر مشکل مربوط به اسپاسم مثانه باشد، دارو هایی مانند اُکسی بوتینین و تولترودین می توانند به درمان کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرعاد دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    پروستات دکتر فرموده بودن جواب psa رو بفرستید
    جواب psa
    Free psa 08
    Totall psa 02
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر برایم جراحی رادیکال پروستات توسط دکتر علی طهرانچی در ارومیه پیشنهاد شده وهنوز عمل نشده ام سوالم اینست که آیا با جراحی رباتیک مشکل ناتوانی جنسی بوجود نمیا د اصلا در تهران جراحی رباتیک پروستات وجود دارد ؟آیا ارزش دارد که برای عمل جراحی رباتیک به بیمارستان استامبول ترکیه مراجعه نمایم خواهشمندم راهنمایی بفرمایین لازم به ذکراست بنده سرطان پروستات با گرید یک هستم ومحدود به پروستات می باشد با psa 7.5
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      عمل جراحی ضروری است جراحی رباتیک عوارض خاص خود را دارد و همان عوارض همچنان مطرح است
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۲۴ سالمه توی حالب کلیه راست یک سنگ ۵ میلیمتری دارم اگر اب جو مصرف کنم دفع میشه؟ یا باید برم سنگ شکن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سنگ قابل دفع است مصرف مایعات فراوان و فعالیت زیاد داشته باشید
  • تصویر کاربر ستاره دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر .جناب دکتر اگر از صابون شخص مبتلا به اچ پی وی برای شیو کردن سینه استفاده بشه چقدر در صورت مکیده شدن سینه توسط هنسر احتمال انتقال بیماری به همسر وجود دارد‌؟
    1. تصویر کاربر ستاره یکشنبه ۲۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر جوابی داده نشده به سوال
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام در صورت داشتن ضایعه فعال و زخم های پوستی و شقاق نوک سینه امکان انتقال میباشد در غیر اینصورت امکان انتقال خیلی اندک است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضاذوقی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    من کجی الت دارم به سمت راست میشه درمانش کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های حالت نعوظ را در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر رضاذوقی یکشنبه ۲۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      من مجردم هنوز رابطه نداشته ام ،
    3. تصویر کاربر رضاذوقی یکشنبه ۲۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      من مجردم ولی کج ه کلا تو اینده مشکل ساز میشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      بله نیاز به عمل جراحی دارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 8643 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من بعد از چند رابطه پشت سرهم احساس درد در دو زانوی خود دارم و در رابطه آخر انزال به سختی صورت گرفت. آیا ارتباطی بین انزال بیش از حد و آسیب به غضروف ها وجود دارد؟به دکتر ارتوپد هم مراجعه کردم ولی علتی تشخیص داده نشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      فاصله بین روابط چقدر بوده است؟
    2. تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      دکتر شب دوبار پشت سرهم یکبار هم صبح همان روز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      شما تو این فاصله ی زمانی فوتبال هم بازی کنید دچار درد استخوانی عضلانی میشوید امیدوارم منظورمو متوجه بشید
    4. تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      بله کار من اشتباه بوده ولی بعد از گذشت چند ماه هنوز خوب نشده خواستم بپرسم آیا با دوری کردن از رابطه امکان بهبود هست و یا بدن خودش رو بازیابی میکنه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      دردهای استخوانی عضلانی مفصلی طول کشیده هیچ ربطی به انزال ندارند جهت درد زانو تحت نظر ارتوپد باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهربان دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    باسلام و خداقوت استاد عزیز؛
    بنده حدود 6 ساله در شروع ادرار خیلی زمان میبره و تاخیر و اینکه پرش و مقدار خیلی ضعیف. آزمایش و سونو انجام میدم اما جواب میگن خوبه فقط یک مرتبه جواب سونو پروستاتیت بود که آنتی بیوتیک در سرم 10 روز انجام دادم یا کپسول استفاده کردم اما زیاد نتیجه ای ندیم که الان حدود دوهفته هس قرص و کپسول پروستاتان و دم نوش گزنه و خارخاسک و دم گیلاس مصرف میکنم باز در شروع تخلیه ادرار مشکل دارم خسته شدم خسته. رابطه هم داشتم که بعد ببینم بهتر میشه اما نتیجه نداشت الان چیکار کنم؟
    در ضمن اکثر مواقع خودم متوجه میشم که مثانه پر و حالت ادرار دارم وقتی میرم دسشویی برمیگرده و تخلیه میشه چون مثانه خالی میشه بدون ادرار کردن دیگه نمیدونم کجا میره (کلیه - شکم) نمیدونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام و احترام وقتتون بخیر ‌..جناب دکتر عزیز ببخشید در سونوگرافی بیضه نشانه ای از واریکوسل میبینین؟ یه بارداری منجر به سقط هم داشتیم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      بله واریکوسل دارید آزمایش مایع منی انجام دهید
  • تصویر کاربر A دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.
    اینجانب ۳۱ ساله و همسرم ۲۶ ساله هستیم.حدود ۸ ماه اقدام به بارداری کردیم که موفق نبوده است.آزمایش و سونوگرافی همسرم مشکلی نداشته است ولی آزمایش اسپرم بنده نشان داد که تعداد و تحرک اسپرم کم است.به همین دلیل ازمایش های FSH و SDFA و سونوگرافی بیضه و مجاری ادراری انجام دادم که به پیوست ارسال شده است.
    شایان ذکر است که بنده در نوزادی عمل بیضه نزول نکرده دو طرفه انجام داده ام.
    چقدر احتمال درمان و باروری طبیعی وجود دارد؟ و جنابعالی چه برنامه درمانی را پیشنهاد می فرمایید؟
    به دو دکتر اورولوژیست مراجعه کردم یکی کلومیفن و ال کارنیتین تجویز کرد و دیگری آمپولHCG که هنوز هیچکدام را استفاده نکرده ام.
    این قضیه و عوارض جانبی برخی داروها و روش های در مانی آن مارا به شدت نگران کرده است.
    پیشاپیش از لطف شما ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      ۳ ماه قرص بلومکس استفاده کنید آزمایش مجدد در مرکز های مجهز (مراکز ناباروری) انجام دهید
    2. تصویر کاربر A یکشنبه ۲۳ مهر ۲( 2 سال پیش)
      خیلی ممنونم آقای دکتر.
      روزی چند عدد استفاده کنم؟
      آیا در کنارش از داروهای گیاهی مثل جنسینگ هم می‌تونم استفاده کنم؟ و با چه دوزی؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      نه بلومکس خودش جنسینگ هم داره بستگی به میزان تحمل بین ۳ تا ۶ قرص تقسیم شده در یک روز
    4. تصویر کاربر A دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      چشم.
      ببخشید آقای دکتر چون در ترکیباتش جنسینگ ننوشته و عصاره پوست درخت کاج نوشته سوال کردم.

      آقای دکتر بنده ماهی دو عدد قرص ویتامین D50000 و یک روز در میان E200 IU استفاده می‌کنم. با توجه به آزمایشی که هفته پیش انجام دادم ویتامین D من در حال حاضر 31.1 هست.
      آیا در کنار بلومکس اونها رو هم ادامه بدم؟

      عکس آزمایش رو به پیوست تقدیم کردم.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      نه ویتامین دی لازم نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر اسدی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسنه نباشید
    جناب آقای دکتر بنده میخواستم بابت عوارض بعد از عمل جراحی پروستات ازتون سوال کنم.
    همسر بنده بر اساس جواب نمونه برداری و پت اسکن دچار بدخیمی در پروستات هستند. میخواستم بدونم احتمال ناتوانی جنسی بعد از عمل در این موارد جراحی چقدره ؟ و اینکه آیا این عوارض عمومی است یا بستگی به تبحر جراح و ... داره؟
    سوال دوم اینکه با توجه به عمل وازکتومی که همسرم انجام داده اند ما برای اقدام به بارداری می بایست از روش برداشتن اسپرم از بیضه اقدام کنیم. میخواستم بدونم انجام این کار قبل از جراحی پروستات یا بعد از اون رو توصیه می کنید؟ آیا احتمال انتقال سلول های سرطانی به اسپرم وجود داره؟ و آیا اساسا با وجود بیماری ایشون ما میتونیم صاحب فرزند سالمی باشیم؟
    سن همسرم 57 سال می باشد. مدارک بیماری رو به پیوست خدمتتون ارسال میکنم.
    با تشکر از همراهی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ مهر ۲( 2 سال پیش)
      احتمال ناتوانی جنسی بالا میباشد بله البته که بستگی به تبحر جراح دارد ولی عارضه ی جراحی اغلب اتفاق می افتد اسپرم ها سرطانی نمیشوند بهتر است اسپرم فریز قبل از عمل‌جراحی انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سیده جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    من به خاطر حالت تهوع به دکتر مراجعه کردم پس از انجام ازمایشات و سونوگرافی مشکلی نداشتم فقط دکتر این قرص را به من دادند پنتوسک 20 [پنتوپرازول ] داخل بروشور نوشته شده اگر حامله هستین یا امکان دارد حامله شوید استفاده نکنید الان ما اقدام کرده ایم ولی نمیدانم که امکانش هس حامله شوم یا نه حالا مانده ام قرص را استفاده کنم نه.اگر قرص را استفاده کنم و همزمان حامله هم بشوم مشکلی پیش نمیاید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر شک به حاملگی باشد استفاده نکن
  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر ۲/۵ ساله ام به upjoدچاراست راه درمان را عمل باز پیشنهاد دادند.ایا امکان عمل از طریق اندوسکوپی یا لاپاراسکوپی است؟ به اضافه اینکه کلیه دارای عفونت واسیب دیده است . خواهشمندم با پاسختان کمکم کنید .دکترگفته روز دوشنبه باید بستری شود. متشکرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      مدارک را شنبه ساعت 7 بعد از ظهر بیاورید ببینم
  • تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر،خسته نباشيد.مامان بزرگم چند روز پيش اومد مطبتون واسش دارو نوشتيد.چند تا داروخونه برديم داروي آخرى رو كه تو نسخه نوشتيد نتونستند بخونند من عكس نسخه رو واستون ميفرستم اگه ممكنه اسم دارو رو بنويسيد.ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فال باز نشد لطفا دوباره بفرست
    2. تصویر کاربر و-سعيدي پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر من دوباره نسخه رو فرستادم.البته اينجا جايي براي attach كردن مجدد عكس نديدم مجبور شدم با يك سوال جديد ديگه بفرستم. شماره سوال I32e333 هست.ممنون ميشم فرصت كرديد جواب بديد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 740 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده بعد از اینکه ادرار کرده و استبراء می کنم، بعد از بیرون رفتن از توالت، با جم و باز کردن پا و یا نشست و برخاست یک قطره کوچک از الت بیرون میآیدو یا سر آلتم تر می شود، آیا این قطره ادرار است؟ اگر ادرار باشد بنده شخص مسلوس حساب می شوم !!!!!!؟؟؟؟درمان چگونه است، آیا درمان می شود؟ چون اماکن مذهبی می روم دچار نگرانی بنده شده و خیلی خیلی خیلی عصبانیم کرده. بنده 20 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      پاک هست وخیالتان راحت حساسیت نشان نده
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد
    تفسير آزمايش ذيل را محبت بفرمائيد.لطفا راهنمايي كامل بفرمائيد چون قصد پدر شدن دارم
    تصوير اگر لود نشد به ايميل شما نيز فرستادم
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایل باز نشد
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر افزایش اکوی کورتیال و کاهش پارانشیم در هر دو دیده یعنی چی؟ ناشی از نارسایی کلیه است ؟ درمان اون چی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی کاهش عملکرد کلیه کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ارش یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام :)
    مردی هستم 25 ساله در سن 18 سالگی عمل واریکوسل بیضه چپ را انجام
    داده ام بعد 6 ماه متوجه غده نرمی در بالای بیضه ی سمت راست شدم
    بعد سنوگرافی و تشخیس دکتر(اسپرماتوسل) برای عمل وقت داد ولی با چند دکتر دیگرمشورت کرده و به شدت با انجام این عمل مخالفت کردند
    خود دلیل بیماری را مصرف بی رویه ویتاممین ای میدانم
    لطفا اگر توصیه ای راجع به عمل یا درمان من دارید ارائه دهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب