اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت شما بخیر باشه ببخشید من دچار انحنای الت تناسلی به صورت مادرزادی هستم انحنای التم فکر کنم در نعوظ کامل بیشتر از 40 درجه به سمت بالا هستش ولی در نالت نعوظ درد خاصی ندارم. ایا لازمه عمل کنم؟ راه درمان دیگری به غیر از عمل نداره؟ هزینه عمل چقدره و اینکه بیمه متقبل میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر F شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من ۱۸ سالمه و دچار کجی آلت تناسلی هستم. خیلی فکرمو درگیر کرده. تقریبا ۳۰ درجه میباشد(لطفا به عکس ها نگا کنین و بگین نیاز به چه چیزی دارد)از بیخ کجه
    تا به حال رابطه جنسی نداشتم و نمیدونم مشکل پیش میاید یا خیر
    و وقتی هم سفت میشه به سمت پایین نمیره و با دست فشار دادنی درد میکنه
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      کجی در این حد نیاز به اقدامی نداره در رابطه ی جنسی دچار مشکل نخواهید شد
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    درود جناب دکتر ، فیلمهایی از جراحی های شما برای اصلاح کجی دیدم که در همه ی فیلم ها ، طرف مقابل انحنا را بُرش داده و کوتاه تر میکنین ، برای رسیدن به ترازِ مناسب ، جسارتا آیا راهی برای افزایش طرفِ مقابل انحنا نیست؟ ( یعنی بجای اینکه سمت مقابلِ خمیدگی را کوتاه کنین ، خودِ خمیدگی رو بلندتر کنین ) ، آخه نتیجه ی این روش باعث کوتاه تر شدن طول آلت میشه ، برای افردای با آلت کوتاه ، یا میکرو پنیس ، خیلی بده ، گاها کجی آلت تا ۹۰ درجه هم وجود داره ، طبیعتا اگر بخوایین برای فردی با کجیِ ۹۰ درجه ، سمت مقابلِ کجی را کوتاه کنین ، و اگر اون فرد طول آلتی حدود ۱۰ سانتی متر داشته باشه ، بعد از اصلاحِ کجی ، دچار میکرو پنیس ، و عدم کارایی خوب و مناسب هنگام رابطه و دخول میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      روش های گرفت دار میتونن باعث عوارضی مثل عدم نعوظ آلت شوند
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من از موقعی که یادمه التم کج بود و در نعوظ هیچ مشکلی نداشتم و خیلی قوی بود الان چند وقتیه نعوظ دارم ولی به اون سفتی قبل نیست ازمایش هم دادم سونوگرافی بیضه و پروستات هم دادم گفتن که مشکل جسمی نیست حالا الان توی اینترنت خوندم شک کردم به کج بودنش یا نشت وریدی داشتنش ولی اخه قبلش اصلا اینجوری نبود یکبار برای اولین بار اومدم رابطه برقرار کنم نعوظم سفت نشد دیگه ازون به بعد اینجوری شد
    عکس کجی هم اپلود کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      در رابطه ی جنسی دچار مشکل شدین بخاطر کجی یا فقط بخاطر شل شدن؟
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۷ دی ۲( 2 سال پیش)
      نه مشکل ندارم توی رابطه ولی مثلا قبلا خیلی خیلی سفت میشد انقدر که توی خواب بیدارم میکرد ولی الان اگه قبل ۱۰۰ بود الان ۸۰ ۹۰ درصده نمیدونم چرا دکترای مختلف رفتم هی میگن برای روانته برای استرسه البته این موضوع باعث استرسم شده خیلی فکرمو درگیر کرده اصلا اینجوری نبودم
      ولی یک سری فلوکستین ۲۰ چند روز خوردم خیلی خوب بود ولی بهم نساخت از روز هفتم هشتم دلشوره و دلهره عجیب بهم میداد بهم نساخت و دیگه نخوردم راستی دکتر جدیدا ازمایش دادم پرولاکتین خونم ۱۰ ۱۵ تا بالاس به اون خاطر نیست به نظرتون ؟ درضمن ۲۶ سالمه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      جنبه های روانی استرسی بیشتر دخیله باید راجع به این موضوع و یک تجربه ی ناموفق حس بدی نداشته باشید
    4. تصویر کاربر محمد جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      به جراحی نیاز نداره ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر 03969000 شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب آیا عارضه سوراخ زیر آلت تناسلی و درمان کجی آلت به سمت پایین و همچنین  واریکوسل در یک عمل قابل انجام هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر بهتره جداگانه عمل بشن
  • تصویر کاربر Mahyar جمعه ۱ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام عرض شد
    راستش نمیدونم سوال من دقیقا تو این گروه قرار میگیره یا خیر
    ولی ی مشاوره میخواستم
    من 20 سالمه و
    در بچکی به ختنه ناقص داشتم
    و ی قسمت پوست اضافی جلوی آلت خودم دارم و ب تازگی خیلی اذیتم میکنه و نمای خوبی نداره
    و ی چیز دیگه هم هست اینه ک
    در 10 سالگی ی ضربه ب کنار آلتم خورد
    و یه جورایی باعث انحرافش ب سمت
    چپ شده و موقع سرویس یکم اذیتم میکنه
    نمیخوام خانوادم کلا ازین قضایا باخبر شن
    و میخواستم بپرسم دوران بهبودیش حدودا چقدره و هزینه تقریبیش چقدر میشه
    چون میخوام از جیب خودم بدم مهمه برام ی ذره
    سپاس از وقتی ک میزارید ❤️
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید عکس از آلت هم بفرستید
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر،خسته نباشید
    آقای دکتر،ممکنه سرطان آلت تناسلی بعد از گذشت بیشتر از یکسال هیچ تغییری نکنه؟!
    من ۲۱ ساله هستم،یکسال و سه ماه قبل متوجه یک برجستگی در زیر پوست آلتم شدم،حالت خطی داره،مثل یه رگ اما نسبت به یه رگ سالم یکم سفت تره و قوام بیشتری داره،شکلش مثل یه رشته نودل یا ماکارونی هست،گذشته از این مثل یه رگ، با لمس حرکت میکنه،دو یا سه ماه بعد متوجه یه برجستگی دیگه مثل قبلی، زیر آلتم شدم،از وقتی متوجه شدم از لحاظ ظاهری و اندازه تغییرقابل توجهی نداشتن و بدون لمس هم قابل مشاهده نیستن.البته از ۳ یا ۴ سال قبل هم تعدادی از رگ های سطحی آلتم برجسته شدن و مثل اینکه گشاد شدن ولی شل هستن و مثل اینا قوام ندارن و البته سطحی تر هم هستن از همون ۳ یا ۴ سال قبل هم بعد از نعوظ درد دارم،حتی اگه زمان نعوظ کوتاه باشه.غیر از اینا که گفتم هیچ علامت دیگه ای ندارم.
    آقای دکتر این مشکلاتی که گفتم چقدر به احتمال سرطان مربوطه و اینکه نیاز به پیگیری بیشتر داره؟اصلا دارو یا درمان داره؟
    گذشته از این لازمه ذکر کنم که به صورت ارثی واریس و البته واریکوسل هم داریم و اکثر اوقات بعد از نعوظ توی بیضه چپم هم دچار درد میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      کی بهتون گفته سرطانه؟ سونوگرافی انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۳۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      خیر آقای دکتر،برای این موضوع اصلا به پزشک مراجعه نکردم،خودم نگران شدم که ممکنه این سرطان باشه،واسه همین از شما پرسیدم که ممکنه سرطان بعد از یکسال تغییر قابل توجهی نکنه؟گذشته از این حدود یکسال و سه ماه هست که من متوجه‌ش شدم اینکه قبل از اینکه من متوجه بشم چه مدت اینطوری بوده رو نمیدونم.
    3. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۳۰ آذر ۲( 2 سال پیش)
      خیر آقای دکتر،برای این مشکل اصلا به پزشک مراجعه نکردم،خودم یکم نگران شدم که ممکنه سرطان باشه،واسه همین از شما پرسیدم که ممکنه سرطان بعد از گذشت بیشتر از یکسال هیچ تغییر قابل توجهی نکنه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی از آلت انجام بدین به احتمال خیلی زیاد پلاکه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر 09225771957 سه شنبه ۲۸ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر عزیز، آلت بنده حدود ده درجه انحنا به سمت بالا پیدا کرده و درد ندارد به پزشک مراجعه کردم ویتامین ای تجویز کردن و گفتن هر سه ماه باید مراجعه کنم . بفرمایید آیا ویتامین ای در درمان کجی آلت تاثیر خواهد داشت. ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ آذر ۲( 2 سال پیش)
      موثر نیست ۱۰ درجه نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بنده خیلی مشکل ندارم
    موقع نعوذ آلتم مستقیم نیست کمی سر آلتم رو به پایین می آید آیا بدون عمل جراحی راهکاری دارد؟
    تقریبا مثل این عکس یه ذره بدتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۲( 2 سال پیش)
      اگر حین رابطه ی جنسی دچار مشکل میشوید باید عمل شود
  • تصویر کاربر ح پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    بنده 57ساله هستم
    • حدودا 7ماه پیش زمان انزال درد داشتم
    • بعد چند هفته درد تمام شد
    • و پس از چهار ماه متوجه کجی الت. از وسط به سمت پایین شدم
    • ابتدا آلت و سر آلت بطور نرمال سفت میشود
    • اما وسط آلت نه
    • البته عدم نعوذ هم دارم
    • به واسطه قرص ویزارسین سفت
    میشه


    ولی این کج شدهگی برطرف پایین نگرانم کرده


    البته زود انزال هم هستم


    با تشکر از بابت زحمات و پاسخ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      دیابت دارید؟
    2. تصویر کاربر ح پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      دیابت ندارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۲( 2 سال پیش)
      باید از نزدیک معاینه شوید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب