اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

مثانه چیست؟

مثانه یک عضو توخالی، مانند کیسه است که در قسمت پائین شکم قرار داشته و محل تجمع ادرار می باشد.

آیا سرطان مثانه کشنده است ؟

سرطان مثانه از نظر انواع سرطان هایی که منجر به مرگ می شوند، رتبه هشتم را دارد. اگرچه سرطان مثانه یکی از کشنده ترین انواع سرطان نیست، اما با این حال هم ممکن است بیمارانی به دلیل سرطان مثانه بمیرند. و در کل شانس ابتلا به سرطان مثانه در مردان بیشتر است.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

آیا سرطان مثانه به سرعت گسترش می یابد؟

 این سلول ها می توانند شروع به تشکیل تومور کنند و به سایر نقاط بدن گسترش یابند. خوشبختانه اکثر سرطان های مثانه به سرعت رشد نمی کنند. بنابراین، بیشتر بیماران مبتلا به سرطان مثانه در معرض خطر ابتلا به سرطانی نیستند که گسترش یابد و زندگی را تهدید کند.

درمان قطعی سرطان مثانه

عملکرد مثانه چیست؟

مثانه محل تجمع ادرار می باشد. ادرار پس از تولید در کلیه ها از راه دو لوله باریک به نام میزنای (حالب) وارد مثانه شده و در آنجا جمع می شود. وقتی حجم ادرار داخل مثانه افزایش یابد، احساس ادرار ایجاد شده و تخلیه صورت می گیرد.

سرطان مثانه چیست؟

رشد سلولهای سرطانی در دیواره مثانه که در بیشتر موارد به شکل یک توده گل کلمی پایه دار داخل مثانه می باشد. 

سرطان مثانه در چه افرادی بیشتر دیده می شود؟

شیوع تومور مثانه در مردان بیشتر از زنان می باشد (در مردان 5/2 برابر زنان). مهمترین عامل خطر برای سرطان مثانه مصرف سیگار می باشد. میزان خطر بستگی به مدت و مقدار مصرف سیگار دارد.

مصرف تریاک نیز از دیگر عوامل خطر ابتلا به تومور مثانه است. برخی شغل های خاص مانند کارگران صنایع شیمیایی، رنگ، لاستیک، مواد نفتی، چرم و چاپ بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به سرطان مثانه  می باشند.

آیا می دانید بیماران مبتلا به سرطان مثانه با چه علائمی مراجعه می کنند؟

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

پس از تشخیص سرطان مثانه چه اقداماتی باید صورت گیرد؟

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

راه های درمانی سرطان مثانه چیست؟

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان های سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی (NMIBC)

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه متاستاستیک و پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان سرطان مثانه

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (16 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من ۳۴ ساله و همسرم ۳۳ ساله هستیم ازدواج غیر فامیلی داشتیم. ۵ ماهه برای بچه دار شدن اقدام کردیم اما نتیجه حاصل نشد و آزمایش اسپرم دادم جواب آزمایشو براتون ارسال میکنم‌که راهکار لازم رو بهم بدید و اینکه همسرم تست پاپ اسمیر طبیعی و همچنین سونوگرافی شکم و فولیکول هاش خوب و قوی بوده ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید. البته ۲۰ روز قبل از آزمایش قرص سلنیوم و اسید فولیک و چند عددی ویتامین ای مصرف کردم که نتیجش این‌شده توی آزمایش. قد ۱۷۰ وزن ۸۱ کیلو دارم‌ .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      سرعت اسپرم پایین است . تا یک سال فرصت دهید ، و سونوگرافی از نظر واریکوسل انجام شود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر همسرم ناامید شدن با این جواب آزمایش آیا مصرف قرص ال کارتنین و سلنیوم و ویتامین ای و اسید فولیک میتونه تاثیر گذار باشه؟ این‌یک‌سال که میفرمایید فرصت فرزند اوردی رو از بین نمیبره؟ 7.29 و 21.78 تعداد اسپرم ضعیفه چیکار کنم‌قوی بشه و سرعتش بهتر بشه آقای دکتر راهنمایی بفرمایید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      نه ، تا یکسال صبر کنین و داروها کمی کمک میکنه، سونوگرافی انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشین،دوسال ازدواج کردیم یه سال و پنج ماهه اقدام به بارداری کردیم که جواب نداده ،سونو دادم واریکوسل گرید یک درسمت چپ تشخیص دادن که دکتر گفت خیلی خفیفه نیازی به عمل نیس ، پنج سری هم ازمایش اسپرم دادم که تعدادش هر بار کم میشه و تحرک و سرعتش هم پایینه ،هشت ماهه که قرص ال کارنیتین ، اسیدفولیک ،زینک پلاس،روی ،ویتامینE مصرف میکنم باز ازمایش اسپرمم خوب نبود که دکتر قرص پنتوکسی فیلین400 هم اضافه کردن، دوماهم این قرص رو خوردم ولی بازم ازمایش اخری بهتر نبود عکس ازمایش و سونو رو براتون میفرسم ،لطفا اقای دکتر راهنماییم کنین خیلی ممنون بخاطر زحماتتون
    1. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      ببخشین بیشتراز48ساعت از سوالم گذشته ولی جواب ندادین ،میشه بیزحمت جواب بدین منتظرم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      با توجه به اینکه بیش از سک سال گذشته ، واریکوسل عمل کنین ، اگر بعد اون هم بچه دارنشدید باید iui انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، من قبلا یکبار مزاحمتون شدم، عرض کرده بودم که پانزده سال پیش عمل واریکوسل (جراحی معمولی)داشتم که بعدها فهمیدم عود داشتم ولی به تشخیص پزشک چون مجرد بودم نتیجه آزمایشم نیاز به اقدامی نداشت، الان تصمیم به بچه دار شدن دارم،الان به فاصله دوماه دو تا آزمایش دادم که در این فاصله دوماهه قرص ویتامین e100 و فولیک اسید روزی یک عدد مصرف کردم ، توی ازمایش دوم همونطور که می بینید سرعت خیلی بهتر شده ولی مورفولوژی ضعیفه، سونو داپلر هم که تشخیص واریکوسل داده، می خواستم نظرتونو بدونم با توجه به اینکه یکی دوماهه اقدام به بارداری کردیم با این نتایج آزمایش نظر شما چیه و چه درمانی لازم و موثره و امید به بارداری طبیعی هست یا خیر؟ متاسفانه نتونستم نوبت ویزیت حضوریتون رو بگیرم، ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      فعلا تا یکسال صبر کنید اگر نشد iui کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    درود بر شما جناب پرفسور کرمی
    اینجانب در سال 95 عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم توسط اقای دکتر محمد جعفر کیانی بیمارستان کیان که در حال حاضر در کانادا هستند. بعد از انجام سونو و کلیه و کاپلر داپلر بیضه ها نرمال بود ولی آزمایش اسپرم دادم در مرکز رویان خیابان بنی هاشم بعد جواب ان را دادم به دکتر کیانی گفت واریکوسل دو طرفه داری که باید عمل بشی.الان تقریبا 4 سال اقدام به بارداری کردیم ولی جواب نگرفتیم.لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرماییید. ضمنا ازمایش اسپرم جدیدی تا کنون ندادهام تا پارسال.دو بار هم خانمم آی وی اف کرده که نا موفق بود.لطفا تصویر پیوست را مشاهده بفرمایید. داروهای استفاده شده بعد عمل و مکمل و ازمایش قبل و بعد عمل .سپاسگزارم از حسن توجه شما آقا پرفسور کرمی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      با توجه به ازمایش راهش همان ivf هست
  • تصویر کاربر نیما جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    درود آقای دکتر
    برا آماده شدن جهت انجام عمل آی وی اف در کلینیک نیکان که به دلیل تعداد ۱ درصد و حرکت کم اسپرمهای من هست چه مراحلی را باید انجام بدهم قبل از دادن نمونه اسپرم چه داروهایی مصرف کنم ؟ ۴۱ ساله هستم ، دیابت دارم و انسولین مصرف میکنم فرزندی ندارم متخصص زنان درمان میکرواینجکشن را پیشنهاد داده اند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      این رو باید با واحد ناباروری هماهنگ کنین
  • تصویر کاربر ایلیا جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام
    من قبلا دو مرتبه عمل واریکوسل انجام دادم یکی قبل از بچه دار شدن و یک بار بعد از آن ولی باز الآن تعداد اسپرم هایم ۱۰میلیون هستش و بچه هم میخوایم
    من دیابت دارم و انسولين مصرف می کنم و متاسفانه همسرم هم کم کاری تیروئید داره و ۶ماه یک بار عادت میشه.
    میشه راهنمائی کنید که باید چیکار کنیم؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      همسرتون تحت نظر متخصص زنان بررسی شن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سلین جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر هشت ماه ازدواج کردیم چندماه بعد از اقدام باردار نشدم همسرم آزمایش منی داد و متاسفانه همه فاکتورها صفر بود دکتر گفتن اصلا نطفه ندارند،آزمایش خون هورمونی نوشت(تیرویید و تستسترونش نرمال بود)ولی پرولاکتین و lhوfshاز حد نرمال بالاتر بود و گفتن هیچ امیدی نیست نمونه برداری هم جواب نمیده،
    ایا با دارو هورمون ها تنظیم نمیشه ؟ایا نمونه برداری انجام بشه امیدی هست ؟لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      نمونه برداری انجام شود ، ولی احتمال یافتن اسپرم کمه
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت آقای دکتر
    بنده ازمایش اسپرم جهت بارداری دادم ممنون میشم راهنمایی ام کنید. ممنون. عکس ازمایش ارسال میکنم براتون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      کمی سرعت حرکت اسپرم پایینه ازمایش تکراز شود و سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت شما به خیر
    ۴ ساله ازدواج کردم(خودم ۳۹ سال و خانمم حدود ۲۹ ساله هستن). برای اولین بار در عمرم طی ماه گذشته به فاصله یک هفته ۲بار تست اسپرم در درمانگاه دادم. گفتن آزواسپرم هستم. سونو داپلر بیضه هم گرفتم که نتایک را خدمتتون ارسال کردم. لطفا راهنمایی بفرمایید که امکان بچه دار شدن داریم یا نه. آیا در ۲باری که تست دادم احتمال خطای آزمایشگاهی هست؟در چه حد؟
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      با توجه به ازواسپرمس قدم بعدی انجام تست های ژنتیک و نمونه برداری از بیضه هست
    2. تصویر کاربر حامد شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر ممنون از پاسختون. یعنی نیازی به تست اندازه گیری هورمونهای FSH, LH, Prolactin و ... در این مقطع نیست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      چرا ، اینها هم باید تست شود ، سایر کارهایی که گفتم هم انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام من سی و سه سالمه ،برج هفت عمل کردم ،وا یکوسل چپ ،الان چند ماهه هنوز خانمم باردار نشده ،ازمایش اسپرم فرستادم و سونو گرافی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      ازمایش اسپرم مجدد انجام بدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب