اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آيلار جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام
    ببخشيد من نزديكه ٩ ساله ازدواج كردم و از سال سوم ازدواجم بعد از هر بار نزديكي مبتلا به عفونت ادراري ميشم و با مراجعه به پزشك هم قرص آنتي بيوتيك بعد از هر رابطه بايد استفاده كنم و احساس ميكنم كه بدنم نسبت به اين قرص (سفيكسيم) هم مقاوم شده و عفونت ها بيشتر از قبل شده آيا عمل جراحي يا راه درمان قطعي براي اين مشكل وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی بنده جوانی هستم 38 ساله متاهل و دارای 3 فرزند . مذهبی مدتی است در حدود 1 تا دوسال است که اختلال زیادی در دفع ادرار دارم. اول اینکه اگر شب فقط مقداری نوشیدنی بخورم مثل چای ... تا صبح بیشتر از 4 بار برای دفع ادرار باید بلند شوم . دوم اینکه وقتی ادرار میکنم به شدت دچار قطع و وصلی است و خیلی مقطع مقطع می آید و تمام دفع مدفوع و ادرار بنده شاید در 3 دقیقه تمام شود اما باید 10 دقیقه در دستشویی بنشینم تا کامل ادرارم تخلیه شود و چه بسا 15 تا 20 دقیقه می نشینم تا فقط چند قطره تخلیه شود . باز هم وقتی استبراء کرده و طهارت میگیرم بعد از بیرون آمدن دوباره احساس وجود ادرار دارم و همیشه دستمالی به همراه دارم و باقیمانده آن را با دستمال به صورت ایستاده یا خوابیده با استبراء خارج می کنم تا از نجس شدن لباس جلوگیری کنم. دکترهای زیادی مراجعه کردم حتی سونوگرافی را هم دارم که در ادامه خدمتتون ارسال می کنم. چیزی مشاهده نشده و فقط دکترها می گویند ممکنه عصبی باشه . بنده مشکل رفلکس معده هم دارم که حتما روزی یکبار باید امپرازول بخورم تا در طول روز دچار رفلکس نشوم . چند روزی هم است (2 هفته) که دچار خستگی زیاد و خواب آولدگی و کوفتگی بدن البته با تب خفیف (که یک روز به اوج رسید و دچار لرز هم شدم)همراهم و یه خرده هم عصبی. خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید که چه دارویی با چه طول درمانی مصرف کنم- خودم که با مطالبی که در سایتها مطالعه کردم فکر میکنم دچتار عفونت مثانه می باشم چون علائم دیگر را ندارم فقط دچار احتباس ادرار هستم بدون سوزش و خونریزی و اینکه دوشاخه بعضی وقتها خارج می شود . یه مطلب دیگه اینکه وقتی کمی تحریک میشوم برای خروج این مذی خیلی سختی میکشم تا خارج شود چون بعد از ادرار باید تا 15 دقیقه بنشینم تا خارج شود . نمیتوانم نصفه و نیمه هم رها کنم . از لطفتون سپاسگذارم یک شماره کارت هم ارسال بفرمایید تا خدمتتون هزینه مشاوره را واریز کنم . از محبتتون بی نهایت سپاسگذارم . ارادتمند مقدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۸ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 5374 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید اقای دکتر من هفت سالی هست تکرر ادرار دارم سه-چهار روز پیش تحریک شدم و ارضا نشدم بعدش رفتم دستشویی برای تخلیه ادرار که احساس کردم ادرارم کامل تخلیه نشده. بعد اون هر بار ادرارمو تخلیه میکنم اخرش کمی میمونه توی مجاری و کامل تخلیه نمیشه. هیچگونه سوزشی ندارم. فقط مطمعنم کع ادرارم کامل تخلیه نمیشه. قسمت پایین کمر و کلیه ها هم دردای خفیفی دارن. احساس میکنم عفونت دارم که ادرارم تخلیه نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید و در صورت نیاز دوایی تجویز بشه. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      تشکر اقای دکتر مرسی از راهنماییتون‌. مشکلم موقتی بود و حل شد
      من همه نوع ازمایش برای درمان تکرر ادرار دادم که چیزی رو نشون نمیداده جز کشت و نوار عصب مثانه که انجام ندادم
      آیا تکرر ادرار قابل درمان هست؟ چون این ادرار در طول روز آب بدنم رو میکشه و فوق العاده ضعیف و کم جون هستم در طی روز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    4. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      واقعیتشو بخواید اقای دکتر اصلا قابل کنتزل نیشت تکرر ادرار من. از زندگیم خسته شدم و زن گرفتن و سر کار رفتن و همه چی رو گذاشتم بعد اینکه تکرر ادرارم حل بشه. اگه درمان قطعی نباشه من هیچ کاری نمیتونم انجام بدم چون از نظر قوای جنسی هم فوق العاده منو تحلیل مییره. حدود سه ماه هست که هیچ ارضایی به اختیار خودم نداشتم. اصلا جرات ارضا شدن رو ندارم چون بعدش تا چند روز بدنم عذاب میکشه. نمیدونم چی کار کنم. نمیدونم درمان داره یا نه. چند دکتر تو استان بوشهر رفتم و نتیجه نگرفتم حداقل باید مسئله شل بودن کمرم حل بشه
    5. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      ضمنا مطمعن هستم تکرر ادرارم از شل بودن کمرم هست. شل بودن کمر درمان دارد؟؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام ارتباطي از نظر پزشگي ندارد ٢- مطلب زود انزالي سايت من را بخوانيد توضيح داده ام
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۸ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی.من26سالمه و مجرد.چند وقتیه که تکرر ادرار خفیف دارم. طوریکه بیشتر مثانم همش تحریک میشه به این صورت که انگار احساس میکنم مثانم پر از ادراره ولی وقتی که دستشویی میرم ادرار کمی خارج میشه.البته سوزش ادرار اصلا ندارم آقای دکتر. جهش و پرش ادرارم هم عادیه.سونوگرافی هم دادم نرمال بود و همین طور آزمایش خون. 10روزی هم قرص vesicare 5mlروزانه یک عدد مصرف کردم.ولی هیچ فایده ای نکرد .البته آقای دکتر میدونم تشخیص قطعی این چیزا با نوار مثانه هستش. ولی خواهشم اینه شما یه قرصی چیزی واسم معرفی کنید یک مدت مصرف کنم ببینم افاقه میکنه یا نه؟چون تا تابستون متاسفانه نمیتونم بیام تهران و انجام بدم.(در ضمن آقای دکتر تاحالا سابقه ی تصادف جراحی یا آسیب یا سوند زدن هم اصلا نداشتم).
    1. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      خوهشا آقای دکتر قرصی رو معرفی کنید تا یک مدت مصرف کنم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر.فقط آقای دکتر چون سونوگرافی هم انجام دادم و فرستادم خدمتتون چون نوشته( مثانه نمای سونوگرافیک نرمال داشته.) آیا ممکنه گزینه کوچک بودن مثانه هم احتمال داشته باشه؟ممنون.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    5. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      مخلص دکتر بزرگوار استاد برجسته قرآنی حاج آقای کرمی بزرگوارم هستیم. استاد شما فخرالاطباء هستید.وجود شما برای مردم مسلمان ایران نعمته به خدا.شما نمونه ی بارز یک انسان کامل هستید.هم یک پزشک فوق تخصص جراح حاذق و هم به لحاظ دینی یک استاد و قاری عالی بین المللی قرآنی.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام عزيزم اين لطف شما برادر عزيزم است خدمتگزار شما ها هستم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با سلام و ادب .. آقای دکتر من حدود 10 سال هستش هنگام ادار احساس میکنم ادارم بطور کامل تخلیه نمیشه و بهمین خاطر زمان زیادی رو صرف میکنم که بتونم ادرام رو کامل تخلیه کنم .البته آزمایش دادم ولی سونوگرافی گفته مثانه کامل تخلیه میشه و دکترا بهم گفتن مشکل روانیه .. ولی خودم احسا میکنم مشکل فیزیکی هستش لزفا راهنمایی بفرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر زینب سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    باسلام. من مدت هشت ساله که دچار تکرر ادار هستم که با وجود آزمایشات متعدد کلیه اعلام کردند که سالم هست. ولی دو سال که تست مثانه دادم و پزشک گفت که مثانه عصبی دارید. و نکته مهم اینکه من اصلا نمی تونم آب بخورم یعنی همینکه آب میخورم یا دلستر یا دوغ فوری میرم دستشویی و چندین بار پشت سرم هم به فاصله سه چهار دقیقه. اگه بتونید کمکم کنید بسیار سپاسگذار خواهم بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر ناصر یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سوال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقای دکتر سوال من اینکه خانم من که مثانه اش عصبی هست راه در مان براش وجود نداره یعنی مثانه اش سالم نمیشه وباید تا اخر امر از سوند نلاتون 14استفاده کن واقا راه درمانی نیست مثانه خوب بشه ونیازی به سوند زدن نباشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    Mohammad: سلام .اقای دکتر. بنده امروز سونوگرافی انجام دادم.کلیه ها و مثانه و پروستات و کبد همه سالم بودند . ولی بعد ادرارم 37 سی سی باقی موند کامل تخلیه نشد . البته چون زانومو رباط جراحی کردم به صورت ایستاده ادرارم رو تخلیه کردم.که کامل تخلیه نشد.احساس درد و سوزش هم اصلا ندارم.مشکل چیه؟؟ تشکر. عمل جراحی زانو ام سه هفته پیش بود.امروز سونو دادم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      متشکرم دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر خانم من به نظر پزشک اورولوژی اراک دچار مثانه عصبی یا تنبلی مثانه است و میگن این مشکل از کودکی بوده تا حلا کهاین امر باعث برگشت ادرا شده وتبق تشخیص دکتر نفرولوژیکی از کلیهاش سمت چپش 20 درصد بیشتر کار نمیکنه ویکیش سالمه یک سوال درمورد اینکه دکتر اورولوژی برای درمان سوند نلاتون 14 داده وقرص بتانکل وقرص نفرو ویت ایا درمانش همینه اقی دکتر بعد ما کودک شیر خوار داریم قرص بتانکل برای شیر دهی مظر است اما دکتر اورولوژی کفته 2ساعت بعد قرص خودن شیر بدی بنظر شما قرصو بخوره یا قعط کنه ؟؟وراه درمان مثانه عصبی همین تجویزه لازم نیس بیایم تهران ؟؟ممنون از محبتتون اقای دکتر منتظر جواب شما هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 597 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب