اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 39 سال سن دارم موقع دستشویی ادرارم به صورت کامل تخلیه نمیشه و همیشه بعد از بلند شدن مقداری ادرار خارج می شه.
    تا چند وقت قبل صبح ها که بیدار می شدم شاید تا نزدیک ظهر هم نیاز به دستشویی رفتن نداشتم ولی به تازگی خیلی پیش میاد که صبح زود بخاطر فشار ادرار از خواب بیدار میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید نوار عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۲۵ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام 28 سال سن دارم، چند روزی هست که عمل تنگی مجرا از طریق لیزر انجام دادم، و بعداز عمل به مدت یک هفته سوند بهم وصل بود،آیا صحت دارد که درصد عود کردن این بیماری بالای پنجاه درصد هست؟؟
    برای جلوگیری از عود مجدد چه پیشگیری هایی باید انجام بدیم؟ ایا روشی هست که درمان این بیماری رو صد درصد تضمین کند؟؟
    1. تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۲۵ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتر لطفا جواب بده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    بیمار آقای 63 ساله با گروس هماچوری و بی اختیاری ادرار که در سونوگرافی توده های متعدد داشته است,در جواب پاتولوژیlow garad TCC مطرح شده,قدم بعدی باید چیکار کرد?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اینها تومور مثانه است وباید بیایید حضوری صحبت کنیم
  • تصویر کاربر Sahar یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام
    من یازده ماه پیش زایمان طبیعی داشتم الان چند ماهی ست که مثانه م تقریبا همیشه حالت انقباضی داره و حس ادرار دارم ولی این فقط حس کاذبه مخصوصا موقع خواب این رو بیشتر حس میکنم اما وقتی میخوابم دیگه تا زمانی که از خواب بیدار میشم مشکلی ندارم و وقتی توی مهمانی یا بیرون منزل هستم این حس رو ندارم و مشکلی ندارم. مشکل من چی هست و درمانش چیه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید نوار عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر Sahar جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر مشکل از عصب بود درمانش چی هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    Ali reza:
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    دختر من ۱۲ سالشه الان یه مدته دچار سوزش شدید اداری شده. له صورتی که گریه میکنه. چند بار به پزشک مراجعه کردیم و آزمایش کشت ادار دادیم که از عفونت خبری نبود.الان دو روزه که شدیدا در گیر شده به پزشک مراجعه کردم. آزمایش و سونو نوشتن. جواب آزمایش فردا معلوم میشه و لی تو سونو دکتر سونوگراف بهم گفت که جداره مثانش یه مقدار ذخیم شده که میتونه از عفونت باشه. خیلی ذهنمو درگیر خودش کرده طفلکی همش در حال درد و گریه هستش. ممنون میشم که راهنماییم بکنید. از مسکن استفاده بکنیم یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر قمر سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    دفع ادرار دردناک بوده ونیم ساعت حداقل طول میکشد وبعد از اتمام قطره قطره همرا ه باسوزش شدید ادامه دارد و احساس ادرار وجود دارد
    طی مراجعات به دکترهای مختلف هیچگونه عفونتی مشاهده نشده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر پ سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    من دو بار ازمایش دادم که در بار اول +2 خون در ادرار و +1 در بار دوم در ادرار دیده شد و دکترم سیستوسکوپی را بمن پیشنهاد داده است سوال من این است که با توجه که خطرات زیادی داره نباید اول موارد دیگری مانند سونوگرافی از کلیه و مجاری ادراری انجام شود چون من درد خفیفی در زیر شکم و بعضی وقتها در پهلو و پشت در شبها دارم در ضمن این که من در خارج از ایران هستم و هزینه ها بالاست ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر بایگان سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام پسر پنج ماهه دارم موقع ادرار خیلی گریه میکنه دوباره آزمایش دادم دارو دادم دکترش گفت عفونتش برطرف شده باز یه مدت بعد دوباره همینجوریشد باز دکتر بردم سنو انجام داد باز دارو داد الان دوباره سوزش داره هروقت پوشکش کنم بدتر میشه سوزش بیشتر میشه چکارش کنم چی بدمش بهتر شه خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر شرمنده شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    بسمه تعالی
    سلام جناب اقای دکتر. حال شما خوبه ان شاءا...
    بیماری داریم که قبلا سابقه جراحی پروستات داشته، لیکن اخیر دچار ضعف، تب و امثالهم شد و در ادامه با مراجعه به پزشک و ... با سونوگرافی و آزمایش دادن نتایج خدمت شما به پیوست است.
    ممنونیم اگر در خصوص نوع، شدت و طرق درمان (جراحی و ...) بیماری ما را مساعدت بفرمایید
    کیفیت بهتر سونوگرافی کمی زوم لازم دارد تا وضوح بهتری پیدا کند
    هم چنین متشکرم اگر حتی الامکان مشخصات منتشر نگردد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام باید بیائید حضوری صحبت کنیم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خواهش میکنم کمکم کنید، بنده حامد، ۲۶ سال سن دارم
    از ده روز روز پیش اول دچار تکرر ادرار شدم و کم کم بعد از چند روز سوزش ادرار شروع شد همراه با ادرار سخت...
    تا اینکه پنج روز پیش ینی روز پنجشنبه رفتم متخصص داخلی آزمایش ادرار نوشتن همراه با کشت ادرار، که نتیجه وجود خون در ادرار بود. Rbc ۸_۱۰ بود، بعد از شیش ساعت آزمایش تکرار کردم و این عدد به ۲۰ رسید، ولی باکتری نگاتیو بود و نتیجه کشت ادرار هم منفی، ینی عفونتی اصلا در کار نیست، با این حال دکتر برام داروی آوانکس ۷۵۰ همراه با فنازوپریدین نوشتن و من دو روز مصرف کردم، دو روز بعد ینی شنبه صبح پیش دکتر اورولوژی رفتم و ابتدا سونو گرافی کردم (عکس را برایتان فرستادم) و همه چیز نرمال بود، عکس از شکم با یه فیلم گرفتم (عکس رو برایتان فرستادم) هیچی داخلش نبود، سی تی اسکن کردم(عکس) و باز هیچی نبود و همه چیز نرمال بود، سیتولوژی سه گانه ادرار انجام دادم هر سه منفی در آمد....
    دکتر گفت یه التهاب غیر عفونی مثانه داری، شاید (سیستیت)
    و برام داروی سیپروفلاکساسین و فنازوپریدین نوشت تا دو هفته بخورم،
    دو روز از مصرف داروها گذشته و امروز که آزمایش ادرار دادم میزان Rbc به ۲_۳ رسیده، ینی خون خیلی خیلی کم شده و نتیجه کشت هم منفی بود، در همه آزمایشات ادرار wbc عدد 4-2 بود، ولی همچنان آقای دکتر سوزش شدیییید ادرار خصوصا در مجارا دارم و تکرر ادرار که خیلی اذیت میکنه
    در ضمن آقای دکتر بنده در این سه ماه کلی مشکل گوارشی داشتم و دارم و آندوسکوپی و دو بار کولونوسکوپی انجام دادم و بینهایت داروهای آنتی بیوتیک قوی مصرف کرده ام
    ولی نتیجه همان بیماری IBS شد
    و کلا من به خاطر این مریضی ها به صورت مریض گونه ای دچار استرس و اضطراب شدیییید هستم
    و دیگه از پس هزینه ها بر نمی آیم...
    خواهش میکنم آقای دکتر آیا شما میفرمایین سیستوسکوپی انجام بدم؟
    خیلی میترسم
    یا اینکه صبر کنم و چیز خاصی نیست
    و برای این سوزش شدید چکار کنم
    ببخشید زیاد حرف زدم، بینهایت سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      شما مشكلي نداريد پي گيري ٦ماه بعد
    2. تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بینهایت سپاسگزارم آقای دکتر
      پس علت این خون میکروسکوپی چی بود آقای دکتر؟
      من الان خوبه خوب شدم البته
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      مهم نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب