اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر sara پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام.سپاسگزارم از وقتی که برای پاسخ به سوالات میگذارید.
    آقای دکتر مدت ۳ سال است مرتب به عفونت مثانه مبتلا میشوم ؛پزشکان هیچ دلیلی برای مشکل من پیدا نمیکنند.باکتری ها هر بار متفاوت هستند و با انتی بیوتیک از بین میروند اما باکتری (انتروکوکوس)مرتب بر میگردد به سیپرو و اموکسی سیلین مقاوم شده است پزشکان اینجا هیچ انتی بیوتیک دیگری برای من تجویز نمیکنند و نظرشان این است که ممکن است به دیگر انتی بیوتیک ها مقاوم شود.برای درمان و خلاص شدن از این وضعیت چه درمانی پیشنهاد میدهید؟به دلیل عفونت های مکرر؛ مثانه را نمیتوانم کامل تخلیه کنم و اخر ادرار را باید با زور زدن دفع کنم موقع زور زدن درد تیزی در مجرا دارم و ادرار قطع و وصل میشود. در تست یورودینامیک برای تخلیه مثانه پرستار از سوند بزرگ استفاده کردنند حس میکنم مجرا ملتهب و زخم شده است اما بعد از برداشت سوند خون در ادرار ندیدم. بعد از سوند گذاری در هنگامی که برای تخلیه اخر ادرار زور میزنم در قسمتی از مجرا احساس درد تیزی دارم.البته در زمان وارد کردن سوند درد و سوزش بسیار زیاد داشتم و مقاومت میکردم که ایشون بدون توجه به درد من ؛سوند را با فشار و زور وارد کردند.
    متاسفانه به نظر من؛ پزشکان اینجا حاذق نیستند و تا به حال مشکل من را حل نکرده اند.
    ایا امکان اسیب در سوند زدن بدون خون ریزی وجود دارد؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید من با شرایطی که در اینجا دارم از چه انتی بیوتیکی برای درمان استفاده کنم؟
    متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ۱-باید ازمایش ادرار وکشت ادرار دهید به همراه انتی بیوگرام تا نوع عفونت وانتی بیوتیک ان مشخص شود پس از درمان باید علت بررسی شود
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر مهربان و عزیزم
    بنده 34 سن دارم
    در ازمایشات چکاب دوره ای بنده که هر سال از محل کارم به عمل میاد به تناوب گاهی در ازمایشات blood trac وجود دارد ولی گاهی هم منفی هست و هیچ گلبولی نیست
    به توصیه دکتر طب کارم پارسال که trace بود سونو گرافی کلیه و مثانه دادم هر دو سالم بودن فقط در کلیه یک کانون شن ساز وجود داشت
    ولی درد د کلیه ها ندارم فقط گاهی سوزش ادرار دارم
    ازمایشم این دفعه رو به پیوست فرستادم
    در ازمایشم در دفعا قبل هم کریستال ca اگزالات وجود داشت.
    اقای دکتر خیلی نگران سرطان مثانه هستم ؟ احتمالش زیاده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من اب زیاد بخورید برطرف میشود اگر اخته دفع کنید باید سیستوسکوپی کنید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اینستاگرام من به ادرس drkarami و تلگرام کانال سلامتی مردان به ادرسirdarman@ را پیگیری وبهدوستانتان اطلاع دهید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پارمیس سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من ایران نیستم من الان مدت زیادی هست این مشکل را دارمم وقتی اب بدنم کم میشه و بخوام برم دستشویی سوزش احساس میکنم دارم اما زمانی کهه اب کافی و ادرار زیاد باشه هیچ مشکلی ندارم این مشکل رو قبلا زمانی داشتمم که صبحا از خواب بیدار میشدم تکرر ادرار ندارم فقط گاهی ادرارم قطره قطره میاد که همون موقع است دقیقا که سوزش دارم پیش دکتر رفتم ازمایش ادرار دام هیچی نبود گفتند مشکل از واژن و احتمال قارج و قرص فلوکونازول دادند اما خوب نشدم ختی قرسهای واژینال هم کمکی نکرد این چه مشکلیه من رو خیلی نگران میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      تنها درمان این مشکل رقیق نگاه داشتن رنگ ادرار با مصرف اب زیاد است
  • تصویر کاربر reza سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من پسری بیست ساله هستم که تا سن 11 سالگی بی اختیاری ادرار در هنگام خواب داشتم . از کودکی تا الان بیشتر از افراد عادی به دستشویی می رم و حجم ادرارم هم کم هست یعنی به صورتی که در طی 5ثانیه تخلیه میشه .اکثر اوقات هم شب ادراری دارم که در فصول سرما بدتر میشه. آزمایش عفونت ادرار هم دادم که سالم بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید نوار عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر mahsa دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام.
    اقای دکتر زمانی که به مدت ۶ ساعت ادرارم را نگه میدارم ادرار کدر میشود قبلا عفونت شدید داشتم.ازمایش کشت انجام دادم منفی بود اما ادرار کدر است و در موقع خروج احساس التهاب و تیر کشیدن در مجرا دارم.
    ممنون از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      تزمایش دهید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر sara دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام.
    خانم متاهل هستم.سن ۲۷ سا ل.۸ ماه قبل به عفونت شدید مثانه مبتلا شدم ادرار همراه با خون غلیظ و مواد غلیظ سفید دفع میشد بعد از درمان تا به حال ادرار قطع و وصل میشود اخر ادرار را باید با زور زدن دفع کنم در مجرای ادرار موقع زور زدن تیر میکشد و کمی ادرار در مثانه باقی می ماند.در این ۸ ماه ۳ مرتبه به عفونت مبتلا شدم هر بار یک باکتری جدید.در تست نوار مثانه ؛در تست يوروفلومتري با سوند بزرگ باقیمانده ادرار را تخلیه کردن وارد کردن سوند با درد و سوزش زیاد بود و به زور سوند را رد کردند و بعد از تخلیه تست سيستومتري را انجام دادن نتیجه تست گفتن در مثانه ادرار باقی مانده است.
    دلیل قطع و وصل شدن ادرار و اخر ادرار را با زور زدن دفع کردن و باقی ماندن مقداری ادرار در مثانه چیست؟
    دلیل این که مرتب به عفونت مبتلا میشوم چیست؟
    ایا با وجود این که سوند با درد و سوزش زیاد رد شد من به تنگی مجرا مبتلا شده ام یا این که رد کردن سوند باعث تنگی مجرا شده است بعد از تست در ادرار خون ندیدم؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید متیجه تست را ببینم
  • تصویر کاربر حميدرضا دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد
    وجود خون در ادار، به پيوست ازمايشات ارسال ميگردد.
    تشكر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      جای پگرانی نیست ولی سیستوسکوپی باید شوید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    وجود خون در ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      نتیجه خوب است جاینگرانی نیست
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با سلام من 73 سال دارم وروزی یک عدد کپسول تامسولوسین میخورم ، روزها کمترین مشکل را برای دفع ادرار دارم ( در حالت مثانه پر تا 400 سی سی ادرار می کنم ) ولی شب هنگام اغلب یک یا بعضاً دو بار برای دفع ادرار بیدار می شوم و هر بار کمتر از 200 سی سی ادرار می کنم . پزشک معالج من دکتر ... معتقد است من باید با این وضعیت بسازم و هرگونه عمل چاره نمی کند . نتیجه سونو و آزمایش خون را به شرح زیر :
    نتیجه آزمایش خون
    T.S.H ( ECLIA) 1.53 µlU/ml
    P.S.A (ECLIA) 0.8 ng/mL
    Free PSA ( ECLIA) 0.1 ng/mL
    Free PSA/P.S.A 12.5 %
    نتیجه سونوگرافی پروستات
    Prostate 41Χ38 Χ38 m m
    Volume 30.7 ml
    نتیجه سونوگرافی مثانه
    Wall measure 2.3-2.7 m m
    Being examined the bladder contained 200 ml of clear urine
    Volume.Post-void residual urine about 18 ml

    خواهشمندم نظر خود را در خصوص اینکه احتیاج به عمل دارم یا خیر اعلام فرمائید . با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با این سن املنکنید بهتر است
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام.من هفته قبل واسه تست عصب مثانه مطب شما ازمایش دادم دارو دادین ولی تاثیر چندانی نداشت خیلی سوزش دارم اسپرمم در حد چند قطره میاد و بعدش سوزش زیاد دارم. موقع خالی کردن ادرار سوزشو درد دارم حالت عادیم دستشویی نرمم سوزش دارم(سوزش زیر الت وسره الت زیاده خیلی) شب بیداری دارم .اگه ادارم کم باشه سوزش چند برابره.ادرادم با قدرت نمیاد باید زور بزنم.باید دوباره مراجع کنم مطب شما یا دارو هارو مصرف کنم بعد بیام؟دکتر سوزش انقد زیاده که گریه میکنم
    1. تصویر کاربر جواد جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر میشه به سوالم جواب بدین؟باید چیکار کنم؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید با مصرف اب این سوزش را کم کنید مهم نیست
    3. تصویر کاربر جواد شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر این کارو کردم یه دوره خوبه باز دوباره میگیره مثله اول میشه رنگ ادرار کم باشه رنگش تیره میشه شدیدو شدید میشه
      با قرص حل نمیشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      راه دیگری نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب