اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رحیمی سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    با سلام .من ۶۸ ساله هستم پروستاتم را ۳سال پیش عمل کردم . مشکلم قبل از عمل شبی سه بار برای ادرار کردن حتی کم باید از خواب بیدار شوم وباعث ناراحتی و بی خوابی من میشود بعد از عمل هنوز همینطورم و خوب نشدم. درضمن داروهای تولرین و وزیکر خوردم و جواب نداده ولی در طول روز نیازی به رفتن به دستشویی ندارم ولی اگر درروز هم یک ساعت هم بخوابم باید برای ادرار بیدار شوم . لطفا راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر فریباپرتوی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یکماه قبل توده مثانه ام را عمل کردید یک هفته اس به شدت سمت چپ ام درد می‌کنه و تا صبح نمی‌خوابم. برام سونو نوشتید جواب و خدمتتون ارسال میکنم
    فریبا پرتوی کدملی4283030351
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      خدارو شکر مشکلی در سیستم کلیه ها و مجاری ادراری ندارید درد سمت چپ میتونه دردهای عضلانی اسکلتی باشه
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    خانمی هستم۴۳ ساله که ۶ ماه پیش با این سونوگرافی به شما مراجعه نمودم و در مرکز جراحی شمس تبریزی عمل سینوسکوپی انجام دادید و فرمودید که هیچ چیزی مشاهده نشد ۶ ماه دیگه سونوگرافی بگیرید و بفرستید الان با توجه به اینکه ابعاد ضایعه هیچ تغییری نکرده تکلیف چیست؟؟
    سونوگرافی جدید سبز رنگ است
    1. تصویر کاربر طاهره یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      تصاویر سونوگرافی
    2. تصویر کاربر طاهره یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      فایل سونوگرافی
    3. تصویر کاربر طاهره یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      عکس سونوگرافی واتساپ هم فرستادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سیتولوژی ادراری در سه نوبت انجام بدین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر el یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    باسلام،اقای دکتر خانم متاهل ۴۳ ساله هستم حدود یک سال میشه که احساس میکردم دفع ادرار قوی وپایداری ندارم یعنی موقع پربودن مثانه ادرار پرفشار تخلیه نمیشه و گاهی حتی باقی می ماند تا اینکه رفته رفته احساس کردم مشکل اذیتم داره میکنه و شاید گاهی رو به بدتر شدن باشه ، تا بهمن امسال رفتم سونو pvr 105 بود دکتر تیزانیدین نوشت روزی یک چهارم و بعد یک هفته باز رفتم سونو اینبار pvr ۲۶۵ ،دکترتیزانیدین راقطع و بجاش ترازوسین تجویز کرد به همراه فیزیوتراپی عضلات کف لگنو گفت مشکل خاصی نیست
    برای اطمینان و قبل مصرف ترازوسین به دکتر دیگه ای مراجعه کردم گفت فعلا تا دو هفته هر ۱۲ ساعت بتانکول بخور چون به احتمال زیاد چسبندگی پیدا کردی (من دو تا سزارین داشتم سال ۹۲ و۹۷)
    الان بعد از دو روز اثری از بتانکول ندیدم در صورتیکه تیزانیدین با همون یک مرتبه مصرف خروج ادرار کمی پرفشارتر و راحت تر میشد
    اقای دکتر جسارتا نوار مثانه نیاز ندارم ؟مشکل چیه از نظر شما؟ ایا همون ترازوسین بخورم بهتره یا بتانکول ادامه بدم ؟؟؟؟
    قابل ذکر است من بعد از هر دو سزارینم دچار احتباس ادرار میشدم که با دارو خوب میشدم
    پیشاپیش ممنون از پاسخگویی و راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      بله باید نوار مثانه انجام بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام جهت انجام نوار مثانه به مطب مراجعه کنید شماره ی شما به همکاران مطب ارجاع شد با شما تماس خواهند گرفت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر راد شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام
    من دوسال پیش توده داشتم در مثانه ام که با سیستوسکوپی توده برداشته شد و دوسال که هر سه ماه و ۶ ماه سیستوسکوپی انجام میدم
    میخواستم بدونم ایا میتوانم روزه بگیرم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      بله منعی جهت روزه گرفتن ندارید
  • تصویر کاربر Mohsen دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    علت اینکه احساس ادرار ندارم چیست و اینکه فقط با سوند می‌توانم ادرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه براتون
  • تصویر کاربر Mehdi دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دو ماه پیش برای دو مین بار بعد سه سال بخاطر تکرر ادرار اومدم مطب شما تست نوار مثانه انجام دادم و گفتید که مثانه هنوز کم حجمه و برای من سه قرص میرابگرون ۵۰ و وزیکر ۵ و پروترال اپاس تجویز کردید و گفتید بعد از صبحانه وزیکر بخورید و اون دوتا را شب ، دو تا سوال دارم از خدمت شما ، ۱- بعد از گذشت دوماه از مصرف داروها نسبتا بهتر شدم ولی هنوز مشکل تکرر ادرارم بصورت کامل مرتفع نشده و هنوز هم بعد خوردن نوشیدنی و مخصوصا چای و غیره مثانه زود آلارم احساس ادرار میده و بعد مصرف داروها بیشتر از قبل فشار ادرارم ضعیف شده و ادرار باریک شده و تو تخلیه ادرار باید فشار بدم و‌متناسب با فشاری که میدم ادرار خوب تخلیه نمیشه و بعضی اوقات تیکه تیکه میاد و‌در یک مرحله نمیتونم کامل تخلیه کنم و در آخر تخلیه باید زور بزنم و همین مساله باعث شده تو قسمت پایین کمر احساس فشار و درد داشته باشم و زوری دیگه برای فشار تخلیه نداشته باشم و احساس میکنم خوب تخلیه نمیکنم و هنوز تو مجرای ادرارم ، ادرار باقی مانده ،
    ولی سرویس رفتنم به نسب قبل کمتر شده ولی کاملا حل نشده، و دستور جنابعالی برای این مورد چیه؟
    سوال دوم آیا میتونم روزه بگیرم چون مصرف دارو‌ دارم مخصوصا وزیکر بعد از صبحانه و اینکه پارسال بعد از سه روز روزه گرفتن کلیه درد گرفتم ، آیا میتونم قرص وزیکر یه وقت دیگر مصرف کنم و روزه بگیرم یا توصیه نمیشه ؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر Mehdi شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      تصویر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      داروهارو ادامه بدین وزیکر رو میتونید بعد سحری استفاده کنید
    3. تصویر کاربر Mehdi شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      یک ماه دیگر داروها تمام می‌شود، اگر مشکلم کاملا مرتفع نشد ،چکار کنم دکتر؟؟؟؟؟
    4. تصویر کاربر Mehdi شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      دو ماه دارو مصرف کردم ، یک ماه دیگر مانده دارو تمام‌بشه ، اگر مشکلم کاملا مرتفع نشد ، توصیه شما چیه دکتر ؟؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      داروها تموم شد اگر مشکلتون بهبود نسبی داشت که باید برای ۳ ماه دیگر ادامه بدین اگر مشکل دیگه ای داشتین جهت ویزیت مجدد به مطب مراجعه کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر جهانگیری شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 232 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی. بنده از همدان مزاحمتون میشم ۴۶ ساله. نزدیک ۷ ساله مشکل تکرر ادرار و بیرون روی مزمن دارم .طوری شبها مخصوصا باید سه یا دو بار برم دستشویی.همه آزمایش ها از قبیل سونوگرافی ، آزمایش خون.سیتوسکوپی .باز کردن تنگی مجاری اداری، و غیره انجام دادم ولی چیزه درست و حساب متوجه نشدم از بیما ریم .مثلا اندازه پروستات خوبه.تنگی مجاری اداری نداشتم فقط درهمدان پیش یه پزشکی رفتم آزمایش سیتوسکوپی انجام دادم گفت اندازه مثانه ت بزرگ هستش یه چند تا دارو برام نوشتند هیچ تاثیری ندات لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه براتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام جهت انجام نوار مثانه به مطب مراجعه کنید شماره ی شما به همکاران مطب ارجاع شد با شما تماس خواهند گرفت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر صفوي چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    سلام، اقاي دكتر براي من دوره قبل قرص وزيكر ٥ تجويز كردين براي تكرر ادراركه راضي بودم
    اينبار به خاطر سنگ كليه براي من داروهامو عوض كردين و قرص الكانف دادين كه با اون اوكيم
    و براي تكرر ادرار به جاي وزيكر قرص تولرين ٢ دادين
    اين قرص مثانه من رو خالي نميكنه و اذيت هستم و اينكه زير شكمم درد ميكنه
    امكانش هست قرص قبلي رو استفاده كنم يا براي سنگ كليه ضرر داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      بله تولترودین قطع بشه وزیکر استفاده بشه
  • تصویر کاربر معصوم دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادر پسری هستم که بیماری میلومننگسول داشته در سن 14سالگی متوجه شدیم عمل کردیم بعد متوجه شدیم که پسرم مثانه عصب از مادر زادی نداشت قبل از عمل علایم داشت باید زور میزد دستشویی میکرد متاسفانه دکترای گیلان تشخیص ندادن وقتی اومدم تهران دکترای اونجا گفتن پسرت مثانه عصب از اول تولد نداشت ودرمانش سوند دادن من شمارو از طریق یه آشنا پیدا کردم خواهش میکنم التماس میکنم اگر برای پسرم درمان قطعی عمل وجود دارد برایم انجام بدهید با تشکر آقای دکتر پسرم احساس ادرار داره ولی باید زور بزن تخیل کنه نمیتونه مثل آدمای عادی باشه وضمنن پسرم هر دو ساعت دستشویی می‌ره ومن یک روز درمیان هم سوند میزنم که خداروشکر زیر بیست سی سی داره ولی روحی پسرم با سوند داره خراب میشه خواهشن یک راه حل برایم بزارید
    1. تصویر کاربر معصوم دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      منتظره جوابم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      عمل های جراحی میتونه بسیار پرعارضه باشه و نتیجه ی مطلوب شما رو نده و همچنان نیاز به سونداژ داشته باشه بیمارتون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب