اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اشکان چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام وقت بخیر. فرمودین که منی که دفعات ادرارم زیاد هست
    علاوه بر آزمایش ادرار
    سونوگرافی از کلیه،مثانه و بیضه انجام بدم

    آقای دکتر میخواستم ازتون بپرسم میشه همشونو انجام بدم به غیر از سونوگرافی بیضه ؟؟
    راستش به خاطر شرم‌ و حیا میگم
    خجالت میکشم راستش


    بقیرو انجام‌میدم همرو..میگم‌اگر‌ممکنه فعلا سونوگرافی بیضرو انجام ندم
    روم‌ نمیشه 🥴🙏


    امکانش هست؟🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر شیرین چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام در آزمایش ادرار گزینه blood نوشته شده trace بقیه گزینه ها نرمال هستند احتیاج به پیگیری هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر اشکان سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    اقای دکتر فرمودین آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام بدم

    به روی چشم حتما انجام میدم 🙏

    فقط اقای دکتر میشه لطف کنید بفرمائید سونوگرافی دقیقا از چه محلی و از کدوم قسمت بدن انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 553 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید من یه مشکلی دارم که نمیتونم رو در رو با پزشکم مطرح کنم. من سابقا خودارضایی میکردم و موقع خروج منی آلتم را فشار می دادم که منی بیرون نپاشد و بعد از چند ثانیه ول می کردم ، نمیدونم مشکل فعلی من ارتباط با آن قضیه دارد یا نه. شبها در خواب احساس ادرار دارم ولی اکثرا از خواب بیدار نمیشوم و وقتی هم که بیدار میشوم و دستشویی میروم انگار که مدتها ادرارم را حبس کرده ام و بعد از تخلیه که گاها زیاد هم خارج نمیشود باز هم احساس راحتی ندارم ، به پزشک مراجعه نموده ام و نوار مثانه هم گرفتم و گفتن مشکلی نداری قبلا مشکل التهاب پروستاتیت داشته ام و مدتی سیپرو و تامسولوسین مصرف کردم، ولی سنگینی زیر شکم و احساس کرختی در بیضه هایم خیلی اذیتم می کند ،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      از مطر من شما سالم هستید وبیشتر تلقین میکنید
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من چند وقتی هست در دفع ادرار دچار مشکل شدم یعنی وقتی میرم سرویس باید زور بزنم ویا تمرکز کنم تا ادرارم بیاد بعدشم که ادرار میاد تخلیه کامل نمیشه و همش قطع و وصل میشه و اخرشم قطره قطره میشه ولی هنگام ادار درد و یا سوزش ندارم ممنون میشم از راهنماییتون آیا مشکل پروستات پیدا کردم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر اشکان دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من به تازگی متوجه شدم که تعداد دفعاتی که در طول روز برای ادرار دستشویی میرم زیاد شده
    بیش از 8 بار در طول روز !

    گاهی اوقات حجم ادرارم واقعا زیاده وقتی به دستشویی میرم ولی گاهی هم مقدار کمی ادرار میکنم و این حس بهم دست میده که حتما باید دستشویی برم
    حتی برای حجم کم ادرار

    جدیدا وقی بیرون میرم نگرانم از اینکه حتما ادرارم خواهد گرفت و مجبورم که حتما جایی رو پیدا کنم برای تخلیه!

    اقای دکتر هیچ گونه سوزشی موقع تخلیه ندارم.
    تا به حال خون هم در ادرارم ندیدم.
    دردی هم در هیچ ناحیه نداشته ام.

    رنگ ادرارم هم بنا بر نوشیدنی که قبلش خوردم متفاوته اما اکثرا روشن و سفیده

    اقای دکتر لطفا نگید ازمایش قند بدم
    چون واقعا واهمه دارم از اینکه قند داشته باشم😞 میترسم


    من اشکان هستم 26 ساله ساکن تهران مجرد

    بی نهایت دوستون دارم❤️

    ضمنا این رو هم عرض کنم که بنده زمانی که اذان میگفتم از سبک شما تقلید میکردم و میتونم عین خودتون اذان‌ بگم😘😌 و در دوران دبیرستان رتبه اوردم در رشته ی اذان
    عاشق صداتونم😘 ممنون میشم کمکم کنید اقای دکتر خیلی نگرانم🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سمیه جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    خانم 33ساله از9سال پیش باتکررادرار شروع شدبعدتبدیل به بی اختیاری وبعدتخلیه بادردخیلی شدید 8سال درمان دارویی انجام دادم ونتیجه ندادوتزریق بوتاکس تجویز شد 4باربستری بابیهوشی کامل وتزریق داشتم که بعدازگرفتن نوارمثانه پزشکان گفتن باوجود4بارتزریق بانوارمثانه قبل از تزریق هیچ فرقی نکرده وازنظرکمیسیون پزشکی غیرقابل درمان هست والان باداروی اعصاب وتولترودین وپرازوسین تاحدودی شاید40درصدکنترل میشه لطفانظرقابل احترام خودتونوارسال بفرمایید خیلی ممنون ببخشید برای اطلاع بیشترشما باید بگم بادردشدید مثانه .فشارخیلی زیادمثل زایمان طبیعی زمان تخلیه .تکرردایمی خصوصا درزمان خواب .درددرناحیه لگن زندگی منو بامشکلات زیادی مواجه کرده وبه قول پزشکان که به من گفتن باید یادبگیری مثل فردمعلول زندگی کنی واین دردهمیشه باتو هست . واقعانظرشماهم همینه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      این معلولیت نیست ویک بیماری مزمن مثل بیماری قند وفشار خون است وباید با ان کنار بیایید
  • تصویر کاربر محمدحسین شنبه ۳۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با عرض درود و خسته نباشید خدمت جناب دکتر کرمی عزیز و بزرگوار
    سوال: بنده فردی ۳۷ ساله هستم از حدود ۱۰ سال پیش تا به امروز هر بار که چکاپ سالیانه ادرار دادم در ادرارم میکروسکوپی و بطور متناوب خون مشاهده میشد. تا اینکه حدود ۱۵ ماه پیش در صدد شدم که علت خون در ادرار را جویا شوم. در ابتدا یک سونو و عکس رنگی IVP از مجاری ادراری گرفتم و همچنین کشت ادرار که همگی وجود عفونت و سنگ را رد کردند و در ادامه به تجویز ارولوژیست در ۳ نوبت یک ازمایش سیتولوژی ادرار دادم که پس از ۴۸ ساعت نتیجه گویای سلولهای آتیپیا در ادرارم و توصیه بر سیستوسکوپی بود.
    عمل سیستوسکوپی و بیوپسی را نیز انجام دادم در بیوپسی مثانه چیزی مشاهده نشد ولی در واشینگ از حالب سمت چپم بدخیمی مثبت اعلام گردید. ولی در عکسهایی نظیر MRUو سونو گرافی چیزی مشاهده نمیشد تا اینکه به تجویز دکتر عمل یوروتروسکپ فلکسیبل در تهران انجام دادم و متخصص ارولوژی از مثانه و ابتدا وسط و انتهای حالب و لگنچه و کالیسها همگی بیوپسی برداشتن و همچنین سیتولوژی ادرار مثانه و حالب و به پاتولوژی معروف تهران جهت بررسی فرستادیم که ایشان تقریبا پس یک هفته گزارش دادند که هیچگونه سلول بدخیم چه در نمونه بیوپسی شده و چه در سیتولوژی مثانه و واشینگ حالب مشاهده نکرده اند و فقط التهاب مزمنی در سلولهای حالب وجود داشته.
    پس از آن ۳ ماه بعد و ۶ ماه بعد هم سیتولوژی کردم بازم منفی بود.
    حال سوال : آیا امکان وجود سیتولوژی مثبت کاذب یا با نتیجه اشتباه وجود دارد؟ با اینکه ویژگی و تشخیص سیتولوژی بسیار بالاست.
    آیا با وجود گذر ۱۵ ماه هیچ تومور گرید بالا و یا گرید پایینی و یا کارسینومای درجا در مجاری ادراری ممکن است خود را هنوز نشان نداده و برجسته شوند و در آینده دور یا نزدیگ خود را نشان دهند؟! و کلا در چنین شرایطی پیش آگهی چگونه هست؟!
    این سوالها بسیار ذهن من را درگیر کرده و خواهشمندم تجربه خودتون را در اختیارم بزارید و کمکم کنید تا از این درگیری ذهنی فارغ شوم.
    با سپاس فروان و با ارزوی بهترینها برای شما🌷🌷🌷
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمدحسین شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      با تشکر فراوان
      حال اگر خدای ناکرده کارسینوما درجا باشد که در اینده خودش را نشان دهد علاج چگونه است و پیش اگهی چطور است؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر محمدحسین سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنون از وقتی که گذاشتید و اینقدر با حوصله و دوستانه توضیح دادید. آیا برای هفته آتی بنده از شهرستان برسم خدمتتون امکان این هست که در مطب خدمت برسم و حضوری ببینمتون؟
      بسیار ممنون و سپلسگزارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    6. تصویر کاربر محمدحسین چهارشنبه ۲۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      بسیار تا بسیار سپاس انشالله تمام سعیم را میکنم در همون زمانی که فرمودید بیام خدمتتون. 🌷🌷🌷
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      در خدمتم
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر ثمین شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب آقای دکتر؛
    مامان من 66 ساله است با ق 150 و وزن 85 کیلوگرم. مدت بیش از 10 ساله که از مشکل بی اختیاری ادرار رنج می بره. سال 96 جراحی هردو زانو انجام داده. التهاب شبه روماتیسمی هم داره که بخاطرش دارو مصرف میکنه. در حال حاضر هم انقدر این مشکل ادراری، حاد شده که خونه نشین شده. لطفا بگید که امکان جراحی لاپاراسکوپی برای ایشون هست؟ چون یه ایسکمی قلبی هم داشته و دارو میخوره و میترسیم جراحی باز و طولانی مدت ریسک بالایی داشته باشه. ضمنا لازمه بگم بعد از جراحی زانوهاش بدنش به شدت ضعیف شد بطوریکه آفت شدید دهان زد و ریزش موی شدید پیدا کرد. لطفا اگه امکان بهبودی کامل بعد عمل برای ایشون هست بگید چون دیگه خسته و ناامید شده...
    من نوار مثانه ایشون رو واستون ضمیمه کردم. اگه عکسهای فعالیت مثانه هم لازمه واستون میفرستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام دكتر جان---قبلا باكد رهگيري u58mh1157129 سوال كردم-ممنون از راهنمايي--اما قسمت دوم سوال رو جواب نداديد كه خيلي ممنون ميشم جواب دهيدسوال آخر بنده كه خيلي مهم وآزار هنده هست اينست كه كه بنده در حمام و به محض برخورد آب احساس
    پر شدن مثانه رو ميكنم مشكل بنده درماني دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب