اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا سرطان مثانه درمان قطعی با آمپول دارد یا کشنده است؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

طول عمر سرطان مثانه بدخیم

سرطان مثانه بدخیم طیف گسترده‌ای از پیش‌آگهی دارد که به مرحله بیماری در زمان تشخیص بستگی دارد. در مراحل اولیه (سرطان محدود به مخاط مثانه)، میزان بقای ۵ ساله بیش از ۹۰٪ است. اما در مراحل پیشرفته که سرطان به عضله مثانه یا اندام‌های مجاور گسترش یافته، این میزان به ۵۰٪ تا ۷۰٪ کاهش می‌یابد. در صورتی که متاستاز دور (گسترش به سایر اندام‌ها مانند کبد، ریه یا استخوان) رخ داده باشد، میزان بقای ۵ ساله به کمتر از ۱۵٪ می‌رسد و میانگین طول عمر پس از تشخیص در این مرحله معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه است. البته عواملی مانند سن بیمار، وضعیت عمومی سلامت، پاسخ به شیمی‌درمانی، و نوع سلول سرطانی تأثیر قابل توجهی بر این آمار دارند و پزشک متخصص اورولوژی یا انکولوژی می‌تواند پیش‌آگهی دقیق‌تری بر اساس شرایط هر بیمار ارائه دهد.

در کل چه مدت می توانید با سرطان مثانه زنده بمانید؟ حدود 75 نفر از هر 100 نفر (حدود 75%) پس از تشخیص به مدت 1 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. بیش از 50 نفر از هر 100 نفر (بیش از 50٪) پس از تشخیص سرطان به مدت 5 سال یا بیشتر زنده می مانند. حدود 45 نفر از هر 100 نفر (حدود 45٪) پس از تشخیص به مدت 10 سال یا بیشتر از سرطان خود زنده می مانند. در نهایت این را بدانید که همه چیز بسته به پیشرفت بیماری و درمان شما دارد.

علائم سرطان مثانه

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

ایا سرطان مثانه درمان قطعی دارد؟

سرطان مثانه در مراحل اولیه می‌تواند درمان قطعی داشته باشد. در سرطان‌های سطحی که هنوز به لایه عضلانی مثانه نفوذ نکرده‌اند، برداشت تومور از طریق آندوسکوپی (TURBT) همراه با تزریق داروی BCG داخل مثانه در بسیاری از بیماران به بهبودی کامل منجر می‌شود، هرچند احتمال عود وجود دارد و پیگیری منظم ضروری است. 

در مراحل پیشرفته‌تر که سرطان به عضله مثانه رسیده، برداشت کامل مثانه (سیستکتومی رادیکال) همراه با شیمی‌درمانی در برخی بیماران نتایج خوبی دارد اما دیگر نمی‌توان از «درمان قطعی» به معنای واقعی صحبت کرد. در مرحله متاستاتیک، هدف درمان کنترل بیماری و بهبود کیفیت زندگی است نه ریشه‌کنی کامل. به طور خلاصه، هرچه تشخیص زودتر باشد، شانس درمان قطعی بیشتر است و این موضوع اهمیت غربالگری و مراجعه زودهنگام به پزشک را دوچندان می‌کند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

روش های درمان سرطان مثانه

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

واکسن ب ث ژ برای سرطان مثانه

واکسن ب ث ژ (BCG) که اصالتاً برای پیشگیری از سل ساخته شده، امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌های موضعی سرطان مثانه سطحی محسوب می‌شود. در این روش، محلول حاوی باکتری ضعیف‌شده مستقیماً از طریق کاتتر داخل مثانه تزریق می‌شود تا سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و سلول‌های سرطانی باقی‌مانده پس از عمل آندوسکوپی را از بین ببرد. این درمان معمولاً به صورت یک دوره ۶ هفته‌ای انجام می‌شود و در بسیاری از بیماران با دوره‌های نگهدارنده ادامه می‌یابد. 

مطالعات نشان داده‌اند که ب ث ژ به طور قابل توجهی احتمال عود سرطان و پیشرفت آن به مراحل عمیق‌تر را کاهش می‌دهد. عوارض جانبی شایع آن شامل سوزش ادرار، تکرر ادرار و خستگی خفیف است که معمولاً موقتی هستند؛ در موارد نادر عفونت سیستمیک رخ می‌دهد که نیاز به درمان دارد. این درمان برای همه بیماران مناسب نیست و پزشک متخصص بر اساس نوع، درجه و مرحله تومور تصمیم به استفاده از آن می‌گیرد.

-عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه
عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

درمان جدید سرطان مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

-نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

– نوعی ژل میتومایسین به نام UGN101 سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

– نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.6/5 - (17 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 707 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده تکرر ادرار دارم یعنی روزی 8 بار میرم دستشویی شاید بیشتر یا بعضی مواقع کمتر همه چیز انجام دادم سالم بودم.تا اینکه برا خدمت اعزام کزدم و کمیسون گفت باید نوار مثانه انجام بد ینوا مثانه که انجام دادم.دکتر اولی گفت که نوار مثانه سالم نبود ولی راضی نشد به من بگه که چه مشکلی دارم.گفت که شورای پزشکی تصمیم میگیره.تا اینکه بعد از 10 روز برام پیام اومد و رفتم نظام وظیفه و 3 تا دکتر بودن.بعد از 2 ساعت اسم ها رو خوندن ومن رو معاف از رزم کردن.دز حالی که از تکرر ادرار شکایت میکنم.الان ممنون میشم نوار مثانه رو بررسی کنید.عکس هاشو هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      بله مثانه مشکل دارد درمانش کاهش مصرف مایعات وتمرین افزایش تدریجی فواصل ادراری است
    2. تصویر کاربر رضا شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      نظام وظیفه اهواز میگه مشکل نداره.نوار مثانت سالمه.اما دکتر اول گفت مشکل داره و از نظر من معافی .ولی بقیه دکتر ها راضی نشدن معافم کنن و گفتن که مشکل نداری من بهشون گفت م که روزی 10 بار میرم دستشویی و نمکیتونم خودم را کنترل کنم.میگن به ما ربطی نداره.اقای دکتر دارویی چیزی نیست مصرف کنم که دیگه انقد ادرار نکنم.حتب تو ماه رمضون هم میرم دستشویی ولی ادرارم کمه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      من کمکی نمیتوانم بکنم باید با انجا حل کنید
    4. تصویر کاربر رضا جمعه ۲۲ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      خوب سوال اخرم اینه که من هر دو ساعت یا سه ساعت میرم دستشویی .ولی موقعی که دکتر نوارمثانه را دید.گفت زیاد شدید نیست.نظر شما چی هست؟؟؟

      موقعی هم که تو بیمارستان ازمایش نوار مثانه گرفتن.دکتر مثانم را خیلی پر کرد طوری که احساس درد شدید کردم و التماس کردم که فقط دستگاه رو متوقف کنه.ولی متوقف نکرد.طوری مثانم رو پر کزد که هنگام تخلیه باید فشار بدم تا اب تخلیه بشه.به نظر شما کار اشتباهی نکرد؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      تمرین کنید فواصل ادراری را زیاد کنید
    6. تصویر کاربر رضا شنبه ۲۳ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر من میگم دکتر میگه طبق نوار مثانه تکرر ادرارت شدید نیست در صورتی که من روزانه بالای 10 بار میرم دستشویی .الان نظر شما طبق نوار مثانه چی هست ؟؟ شدید یا نه زیاد شدید نیست؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
    8. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر.موقعی که استرس میگیرم هر 10 دقیقه میرم دستشویی یعنی دفعات ادرار خیلی زیاد میشه.این استرس ربطی به مثانه داره؟؟
    9. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من سیستوسکوپی انجام دادم و بیوپسی و جواب ازمایش که اومد نتیجش این بودکه ضایعه جلوی گردن مثانه که برای بیوپسی برداشته شد اسکواموس پاپیلوما خوش خیم هستش..این یعنی زگیل تناسلی؟من هیچ زگیلی به ظاهر ندارم ..شوهرمم در ظاهر هیچ زگیلی نداره.. ازمایش پاپ اسمیر هم تازه انجام دادم مشکلی نبود..علت انجام دادن سیستوسکوپی هم این بود که بعد از ادرار کردن درد داشتم سونوگرافی هم انجام دادم سنگ نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      شما مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر شهین جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام مادر من 68 سالش هست درد زیر شکم داشت گفتن عفونت شدید مثانه هست که باعث التهاب کلیه شده.بیمارستان انتیبیوتیک گرفت اما هنوز درد داره دکتر گفت مثانه فلج شده ادرار تخلیه نمی شه باید خودش تو خونه با چیزی شبیه سوند تخلیه کنه .سرطانسینهداشتهکهیک سینه رو برداشن و برسیا نشون داد بهمشکلش ربط نداشته.من پرونده پزشکیشم می فرستم چون ساکن آمله بی زحمت ببنید تشخیص درسته اگه نه بیارمش پیش شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      فلج شدن مثانه با نوار مثانه مشخص میشود باید انجام دهید02122642744
    2. تصویر کاربر شهین پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر فلج باشه درمانی داره؟ فکر می کنم نوار گرفتن تو فایلا بود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      نه باید سوند بزنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر باقری پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام. نوار مثانه بیمارمو می فرستم. لطفا نظرتون رو بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر پرست باشد موتور مثانه ضعیف است بیایید ببینم02122642744
  • تصویر کاربر H.j پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام دکتر روز بخیر من موقعی که برای تخلیه ادرار به دستشویی میرم ادرار میکنم و بعد از چند ثانیه دوباره ادرار میاد و دوباره باز همینطور به مدت ۴ الی ۵ مرتبه تکرار میشه و نمیتونم بلند شم باز هم ادرار میاد تیکه تیکه یا همان قطره قطره میاد و احساس میکنم کامل تخلیه نشدم و بعد از ده دقیقه که بلند میشم بیام بیرون احساس میکنم یکی دو قطره ازم خارج میشه ممنون میشم کمکم کنید و چه دارویی باید استفاده کنم و مشکل من پروستات هست یا مثانه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      استبرا کنید وپیگیری نکنید مهم نیست
  • تصویر کاربر محمدی شنبه ۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر، دخترم 10 ماهشه خیلی خودشو تکون میده و ناحیه تناسلیشو از رو پوشک میگیره، وقتیم پوشک نیست همینجوره خیلی به بدنش دست میزنه دلیلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      به متخصص اطفال مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با سلام
    من یک ماه و چند روز پیش شکم پر از ادرار خود ارضایی کردم و از همان لحظه به بعد احساس بدی در مثانه خودم دارم احساس میکنم که مثانم به خوبی تخلیه نمیشه و داعما احساس میکنم که ادرار دارم یکه هفته بعد به دکتر ارولوژی مراجعه کردم که ایشان تشخیص دادن که التهاب پروستات دارم و بهم قرص افلکساسین 200 و سلکوکسیب 200 و مکسولوسین (تامسولوسین پیوسته رهش) دادن بعد از چند هفته مصرف اصلا بهبودی نداشتم وبه یک دکتر دیگری مراجعه کردم که ایشان به من گفتن که اصلا التهاب پروستات ندارم و دارو هایه التهاب راقطع کنم و ایشان تشخیص دادن که مثانه بیش فعال دارم و قرص وزیکر پنج میلی گرمی برایه من تجویز کردن
    احساس احتباس ادرار و تکرر ادرار من با خودارضایی بیشتر میشود و گاهی هم سوزش ادرار کمی دارم
    جناب دکتر ایا من التهاب پروستات دارم «نتیجه سونوگرافی :ابعاد پروستات 32*36*30 میلی متر و حجم 185cm3 و دارای اکوی پارانشیسم نرمال می باشد
    ودر عکس« گرافی تهیه شده رتروگراد هم نمایه طبیعی داشتم
    لطفا کمکم کنید با تشکر. ایا مشکل مثانه دارم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ورزش ونشستن شبها در اب گرم کنک میکند سالم هستید دارو نمیخواهد
  • تصویر کاربر کارو پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    در سونوگرافی پسر ۱۲ ساله ام افزایش ضخامت جدار مثانه دیده شده و سوزش ادرار دارد این علامت بیماری خطرناکی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر من مهم نیست ازمایش ادرار بدهید از نظر عفونت احتمالی
  • تصویر کاربر ح. پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام
    من ۳۹ سال دارم و حدود پنج سال است که در مجرای ادرار، نزدیک به خروجی، یک زخم کهنه دارم. چند مرتبه آنتی بیوتیک مصرف کردم و بهتر شد، ولی باز بعد از مدتی سر باز می کند و لکه های چرک و خون بر روی لباس زیر مشاهده می شود. چه راهکاری توصیه میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید عکسش را ببینم
  • تصویر کاربر Hengame پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام من خانمی هستم ۳۴ساله شب عید ۹۵ تصادف کردم دچار اسیب نخاعی در t5,t6شدم و در تایم کلا ۱سال از سوند استفاده کردم و سه ماه پیش متوجه شدم پویس هم در تصادف دچار تخریب شده ونشت ادار طی یکسال اخیر که سوند استفاده میکردم انقدر زیاد بود که کلا از سوند صرف نظر کردم و باتوجه به این موارد آیا من میتونم بوتاکس رو انجام بدم آیا عوارض برای من نداره ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      بله بوتاکس کمک کننده است
    2. تصویر کاربر Hengame پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      عوارض هاش چی هست آسیب دیگه ای به مثانه نمیزنه
    3. تصویر کاربر Hengame پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام عوارض نداره و یا آسیب دیگه ای به مثانه نمیزنه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      چاره تی نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    جناب دکتر ضمن عرض خسته نباشید. 40 ساله هستم ومدت 8 سال از ازدواجم میگذرد. تمایلات جنسی من کم شده تاجایی که در یک ماه یک یا دو نوبت نزدیکی دارم.در ضمن موقع نزدیکی در 30 ثانیه اول ارضاء میشوم و دیگر حداقل برای مدت 2 ساعت امکان نزدیکی وجود ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تقدیم احترام رضا سبزواری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ کامل انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب